418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Grat :) Még sok ilyen kör fog jönni , iszonyat jó tank :)
  • Faboo
    Srácok, a prém t34-nek hasonlít a játék stílusa a t29-hez? Mert hasonló felépítésűeknek nézem őket. Gondolkodom egy prém tank vásárlásán.
    Utoljára szerkesztette: Faboo, 2014.12.17. 10:54:13
  • TiborTamas
    Azigen.... Én sajnos csak kb. a felétől tudtam volna részt venni a kampányban, ezért nem is foglalkoztam vele, hogy keressek valami klánt hozzá, de úgy látszik simán lehetett volna tankot szerezni 1 este alatt is, csak jó helyre kell menni.
  • voivod32
    A Covenanter le TK-zott, mindjárt a meccs elején, de biztosra ment, golddal csinálta.
  • DantesHUN
    Nem. Az a szokás , hogy ha valaki utál egy videojátékot (vagy filmet) utálja azokat is, akik megveszik, költenek rá. Mert mi az ,hogy más merészelni ne utálni, tehát más a véleménye, és különben is, mi az hogy másnak egyáltalán van pénze, miközben neki nincs? Egy kis irigység.
  • lexlutor
    es ez neked nem halal mindegy???
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 10:41:44
  • Tono34
    Gyűjtő nem nagyon valószínű, hogy el szeretné adni..
  • András77
    A pénzed arra költöd, amire akarod természetesen. Ettől még tarthatunk hülyének, ha baromságokra költöd el. Amúgy gyűjtő vagy, de mit fogsz csinálni a gyűjteményeddel, ha lekapcsolják a szervereket egyszer???? Ráadásul ha már sokat költöttél rá, akkor gondolom horror összeget ér szerinted, tehát még eladni sem tudod (ha ez a terved), mert hasonló borult gondolkodású gyűjtőt kell találj, ami közel lehetetlen.
  • JeffDunham
    3. event... részlet... (nem mindenki fogja érteni)

• lexlutor
    jah hogy meglett neki az 1 millio xp, de nem vett meg tier10est.
  • VanDaal
    Nos, megtaláltam az új kedvenc tankomat

2. csatám vele, még a legénység sincs 100%-on... Tank Sniper LOL
  • patchaou
    Hogy ilyen hamar meg legyen ahhoz szvsz kell azért költeni is és/vagy nem sok mindent csinálni a játék mellett :)
  • JeffDunham
    Nem nekem lett meg hanem a QV-s Jeffnek. :D

(a vicc az hogy te már a sokadik vagy aki gratulál :D )
  • patchaou
    Ingyen van a goldammo?
  • Nazarov77
    elromlott a játék megint..

Wins/Battles: 1 (10) (10.0%)
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.17. 09:42:59
  • Zegi Norbi HUN
    Ilyen hamar meglett az 1 milcsi xp? Az igen :D
  • Nazarov77
    Látom gagyiék megint alkottak, most vettem észre, hogyha nem veszed meg a stuart starter packot akkor nem játszhatsz rank 2 és afölötti tankokkal, csak 1esekkel, lehet szépíteni hogy 'jajj dehát majd lehet jelentkezni tesztelésre meg említ valami missiont, és hogy csak 4 euro a pack de a lényegen akkor se változtat hogy szerintem pofátlanság és ezekkel a zárt bétás packokkal (pl a tavalyi is 50 euroért) a lehúzás a cél :)

Ez kb olyan mintha a wot teszt szerverre fizetni kéne belépési díjat.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.17. 09:13:07
  • patchaou
    Le vagyok maradva :)
  • lexlutor
    melyik agat toltad? nem kellett sok ido hozza. csak a invitet huztad?
    gondolom ment ra prem is.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 09:03:10
  • szakasz
    "Ráadásul meg sem próbált egy nemzetet sem kihúzni, amivel súlyos ezreket spórolhatott volna."

Azért várd meg a végét, mert úgye ha egy nemzetet megcsinálsz (úgy hogy megvan a token pénzből), akkor kapsz 2500 goldot, tehát bármikor spórolhat, így csak annyi hogy a tank hamarabb megvan. Ráadásul ha a srácnak nincs kinai tankja, akkor ezzel pont hogy meg tudja azt is csinálni.
  • Plata
    Ja hogy úgy.
  • McFrost
    Mit mondasz a tankról? Jó/rossz?
  • JeffDunham
    http://worldoftanks.eu/en/content/docs/invitefriend/
  • Nazarov77
    Jaja elég jó, ilyen a béta Sherman is, kb már 800-1k sebzésre lila wn8at kapok azt meg nem nehéz összeszedni. Ultimate statpadderek :D
  • Plata
    Mi a szösz az a T95e2?
  • Solten
    Hm, nem csoda hogy SerB bacsi furdik a penzben... :D
  • JeffDunham
    "ENDLICH ICH HAB IHN T95E2" (végre megvan a T95E2)

A kis genyának már megvan. :)

• viper07
    Jeff, nincs gond, ismerjük is egymást, játszottunk már együtt a Hoax-ban, még abban az ominózus CW csatában voltam a T69-el, ahol Te voltál az FC. Csodálkoztam is azon, hogy ilyet írsz, bár valóban többféleképpen is lehetett értelmezni. FCM és egy Jtiger 8.8 magvan.
    Patchau : Igen, lehet erre neme gondoltam.
    Maala ! Te pedig továbbra is játszod itt az észosztó okoskát. A családomat meg hagy ki ebből, mert közöd nincs hozzájuk, egyébként meg már mi is szakaszoztunk. Az accom : vip_er, ez sem titok, párszor már megírtam. És nem fogok karácsonykor, újévkor napi 20-25 csatát menni, de ha mennék akkor is megvettem, volna megtehetem, Comprende ??? Megtehetem, mert le se szarom a 70 eurót, délelőtti munkám ára B+.
    Lehet irigykedni.
    Nem akarok flame-t, de mi a faszt kell azzal foglalkozni, kinek hány prémtankja van, mennyit költ a játékra ? Magánügy. vanna akik megtehetik, és vannak kik nem. Én soha nem "csóróztam" le azokat, akik prémtank(fiók) nélkül játszanak. Megértem, ha nem akar költeni, vagy nem teheti ezt meg. Vannak akik megtehetnék, de elvből nem költenek rá. Én költök, és ezzel tulajdonképpen hozzájárulok ahhoz, hogy a sokan ingyenesen játszók játszhassanak. Ebből fakadóan a 70 eurót kiadókat pedig ezentúl övezze tisztelet !

Kérek mindenki erre hajlamos fórumtársamat, az accom esetleges megtekintését követően szíveskedjenek a megjegyzéseiktől megkímélni.
    Ha nagyon nem menne ez, akkor inkább privibe pls.
  • TTSS
    Replay valakinél akad? :)
  • popey8
    Jaja, csak sebezhettem volna többet is:) Neked grat, szép dmg:)
  • Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyilván mindenki arra költi a saját maga által megkeresett pénzét, amire akarja, ehhez senkinek semmi köze. De személyes véleményem szerint azért a 70 euró egy darab prémium tankért, ami még csak nem is OP, egy kicsit meredek... Azon a pénzen már két teljes értékű AAA minőségű játékot lehet venni.
  • seriousthreat
    egy élmény volt popey :)

• xotyi
    Imádni való a wot közösség, az utolsó kill-t és az első (Radlye-Walters medálomat) már nem hagyták, inkább befoglaltak...

• JeffDunham
    Félreértesz. Engem az tett taccsra hogy ennyi pénzből 2 db tier 8-as tankot is vehetett volna. Pl egy FCM és egy Jtiger 8.8.

Ráadásul meg sem próbált egy nemzetet sem kihúzni, amivel súlyos ezreket spórolhatott volna. Én is gyűjtő vagyok, de józan ember nem vesz 23.000-ért akkor sem egy kvázi "sz@r" tankot. Értesz? Soha nem adnék ennyit ezért.

A fogyatékos lehet kicsit erős volt... gazdag kis csírát kellett volna helyette írnom. :D (nem Vipernek szól, mielőtt megint megkapom a maggamét)

Viper használd egészséggel csak azt kívánom, remélem nem fogsz csalódni benne. Drága tanulópénz lenne. :)
  • stork13
    Hála neked előszedtem az V/IV-et.
    2 meccs alatt 6 kill, csatánként 1500 dmg-re 7800 wn8. Sokan nem mennek vele mostanában az biztos. :D
  • Count Adyn
    btw 31k csatával te sem panaszkodhatsz időhiányra:D
  • foxbat88fx
    valami pénzes hülyegyerek....
    36k csatával van ideje.... és gondolom nem ez az egyetlen tier 8 prém tank amit megvett
  • Userx2
    Neki könnyű lenne kihúzni és mégis megvette. Na ilyenkor mi van? Tegnapi kép.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.16. 22:45:54
  • kamionosjoe
    Én már tegnap este is találkoztam egyel, mindenki elfoglalta a helyét az meg össze-vissza rohangált a wz-111-el, ki is lőtték 1 perc alatt. Kár hogy nem csináltam róla képet. De amúgy lehet pont ugyanaz volt aki most itt van.
  • Sunsetjoy
    JD szerintem is a delikvens képességeihez mérten nem odaillő tank használatára gondolt.
    Amúgy nem kell olyan messze menni azért a névért :)