418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WR104
    Az ember penzt kolt a hobijara ha szereti csinalni. Gondolom azert senkit sem hulyeztetek meg le mert vett maganak egy draga pecabotot vagy kerekpart. Es ezek csak olcso hobbik. Vannak ennel sokkal koltsegesebbek is amikhez kepest egy 70 euros virtualis tank semmiseg. Itt van olyan golf klub ahova evi 50 ezer font a tagsagdij. Masok kocsikat gyujtenek vagy draga festmenyeket. Ha valaki ezt a virtualis vilagban teszi a fenti hobbik toredekeert az mar persze idiota.
    Az, hogy a jatekok hogyan jutalmazzak a fizetos gamereket meg nem a jatekosok hibaja.
  • pZoli81
    Bye Bye E-25.
    Még most vegyétek, mert nemsoká már nem lehet.

on 22 December 2014, the E 25 will be withdrawn from the in-game store.
    on 15 January 2015, the vehicle is going to be removed from the Premium Shop as well.

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/e25-withdrawal-sales/
  • Userx2
    Kiváló választás.
    Üzemanyag tartályt frontból ellövik, nagyon sérül emiatt kell rá a CO2 és a megelőző karbantartás skill. Annyira jó a lövege, és gyorsan is tölt, hogy megengedhetsz rá egy szuper repeszpácélt is.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.17. 15:01:15
  • R3nton
    Itt vagytok ti a fizetős bálnák :D
  • TiborTamas
    Kíváncsi leszek rá, mert én kihúztam az IS-6-ot is és nekem pl. az játékstílusra sokkal jobban bejön, mint a T34 és a statom is jobb vele. A jelenlegi kredit rekordom is az IS-6-al szereztem meg. Természetesen engem is néha felhúz a 175-ös pen, meg a lassú szűkülés és a pontatlanság (amik azért közelharcban ritkán jönnek ki annyira), de a T34-ben még jobban felhúz, amikor az istenkirály 248-as átütéssel lepattanok (vagy mellélövök), mert nincs idő kivárni a szintén iszonyat lassú teljes szűkülést és várhatok majd 12,5 másodpercet az ismétlésre, illetve szétlövk a szintén istenkirály tornyát a tetején. :)
    (Azért a T34-el hasonlítottam össze, mert az van még a garázsban 8-as prémként.)
  • R3nton
    én nem vállalkozó vagyok nekem fix munkaidőm van és fix fizetésem...
  • Ebit
    Szerintem, nem érdemes velük foglalkozni, ismert a tény, ez már a pro- kontra vélemények nem befolyásolják.
    Kicsi a valószínűsége, hogy egy ismeretlen, nyilvános fórumon eltérő véleményű embert meggyőzzél.
  • popey8
    Az mindegy, mert amit írtam áll a WZ-re:D
  • ToCsEk
  • popey8
    Én inkább játszok ezzel vagy a többi jó szórakozást nyújtó T10-el ill. Buldoggal, mint azzal a kínai heavy hulladékkal:) Kemény 3 csatám van az FV-vel, szal még nem tudok teljes véleményt alkotni róla, de egyelőre nagyon tetszik (eddig csak 1x gyújtottak:D). E5 szintű mozgékonyság, kiváló löveg és a hülye Conq után hála az égnek a tornya nagyon jól bírja a gyűrődést, sokat pattint. Sokan nem tudják hol kell lőni, így nekem eddig a sidescrape is bejött, főleg olyan helyen, ahol csak a torony látszik ki. A löveg gyorsan céloz (sőt mozgás közben is kicsi marad) és pontos, ezért nem kell órákat kint lenned. Tegnap ez a csata nagyon bejött, pedig folyamatosan kaptam a nyakamba a szeretetcsomagokat a nyomorék artyktól.

Replay

• patchaou
    Volt valami felvillanásnyi update amikor indítottam. Van infó arról hogy mit basztak el megint?
  • TiborTamas
    Ezt a posztot a T-34-3-ról írta, nem a WZ-111-ről. :)
  • joe662
    Én màr le se merem írni melyik csomaggal szemezek èppen.
    :-)
    3db T-10 kène megvennem amig le vannak àrazva.:-)

• viper07
    Avatar, Te érett módon látod a dolgokat, én ezt feladom. Mindenki a maga szerencséjének kovácsa, csak vannak akik a szart kovácsolják, és vannak akik nem. Felesleges itt ezt bizonygatni úgy hiszem.
  • popey8
    Na ezért volt hülyeség megvenni sztem és ezért mondták a többiek is. Én is megtehettem volna, ha akarom, meg is vettem volna, de egy olyan tankért, ami játékélményben kb. a 0 szintet hozza kiadni ennyi pénzt sztem meggondolatlanság. Persze, ha gyűjtő vagy, hát váljon egészségedre én nem ítéllek el érte. FCM, E25, Type 59 nekem is megvan és nem bántam meg egyiket sem, mert mindhárommal fun játszani. Viszont az a 122-es orosz koppintás egy forintot nem ér meg. Én a küldit sem csinálom, az IS-6 is kimaradt. Van elég szopatás így is a játékban nem hogy még pluszban magamat is idegesítsem ilyen förtelem lövegekkel.
  • viper07
    Nos, nekem van két +20 éves fiam, így van egy kis tapasztalatom a családi élettel kapcsolatban. Neked R3nton azt kívánom élj boldogan majd abban a családi modellben amit felvázoltál. Az anyuka dolgozzon, mosson, vasaljon foglalkozzon a gyerekekkel, főzzön, és este üdén szépen illatosan feküdjön be az ágyba, Te meg majd a Wotozás után méltóztatod megdugni. Bevásárlás, némi gyereknevelés lenne a férfiak dolga otthon?
    Azt hiszem elkövettem egy nagy hibát. Nem vettem figyelembe azt, hogy mennyire széles skálán mozog is itt az emberek értelmi színvonala. Sajnálom többet nem fog előfordulni.

Az kb 6 óra.....Ha melóban csinálom akkor a fele tank már meg is van....Még egyszer ennyi és megvettem a tankot.
    Neked a hét ág 3,5-szer több időbe fog kerülni=21 óra +.....Ha ugyanennyivel többet dolgozom,a végén neked lesz egy prémtank+0 ft,nekem meg egy prémtank+minimum 60 ezer forint....
  • WR104
    Nekem inkabb az tunik furcsanak ha valaki kihuz egy "ingyen" prem tankot, de kozben naponta teleszarja a forumot, hogy milyen szopas a jatek meg hasonlok es majdnem idegosszeroppanast kap minden nap vegen. Ez egy jatek aminek szorakoztatni kellene az embert nem felidegesiteni.
    Nincs az az "ingyen" tank amiert en nekifognek egy ilyen grindnek. Van 8-10 tank a garazsban amikkel jatszani szoktam es nem is kell tobb. Ha ezekkel bena vagyok akkor ugyis mindegy mivel tolom. Az uj op cuccok is ideig-oraig erdekesek mert utana jon a hivatalos vagy nem hivatalos nerf.
  • Oddball29
    Azért 70 euró az féléves fiók prémium ára. Az a tank magában 10-et nem ér szerintem.
  • R3nton
    Hétfőn sokat játszottam, kedden délután 4-5-től este 10ig kb. És ez egy nehezebb ág volt. WTe-100al könnyebb lesz jóval pl. Biztos nagyon sok narancssárga játékos van, akiknek ez borzasztóan nehéz és azért inkább a családra hivatkozva megveszik...Megnézném, hogy az ilyen családos emberek mennyit wotoznak a család mellett. Mert ahogy én a TS-en hallom az ilyen családos embereket 100x annyit, mint én :D

Még a fiatalabbak, mint én sokkal kevesebbet játszanak, mert van meló, bulizás és ha van csaj akkor azzal aztán tényleg sokat kell foglalkozni.

A családban meg amúgy is a házimunka részét a nő végzi el általában, ő foglalkozik a gyerekekkel stb. Apukának általában marad az amihez férfi erő kell, a bevásárlás meg valamennyit foglalkozik a gyerekkel. Amúgy meg nonstop ülnek a gép előtt, ahogy én észrevettem így pl a klánban is.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.17. 13:02:38
  • R3nton
    Fizetek én is, de nem ész nélkül :P Ti vagytok a szigonyozott bálnák, akikről az FTR-en írnak :D
  • lexlutor
    ". Aki nem tudja az nem azért, mert családja van, hanem azért mert béna" - azert azt hozzatehetned h pontosan hany orad is ment bele ebbe a ket napba? mert ezt igy kurvakonnyu bedobni, h ket napig csak ezt nyomtad, es mellesleg nincs csaladod :D
    Nincs is probléma ezzel,csak a cukor azzal megy fel ha előbb van a hülyézés és idiótázás és utána van a gondolkodás.
    Csak egy utolsó comment(aztán nem foglalkozok ezzel tovább):
    -Ha mi(akik fizetnek) nem lennénk,akkor azoknak(akik nem fizetnek)nem lenne mivel játszani.
  • R3nton
    egyébként a kínait 121-el és 113-al toltam. Mire meg lett a sebzés 100 killnél jártam, szóval kellett még bőven játszanom utána. Bár mentem 113-al tegnap egy radleyt utána, az jólesett :D
  • viper07
    Hát én megvettem, alig pár csatám van vele, de nem igazán érzem, pedig a WZ-120 a nagy kedvencem. Állati lassan szűkül, és lövöldözi a verebeket, meg a földet. Érdekes módon a 112 vagy IS-6 175 penje sokkal stabilabbnak tűnik. Azt hiszem rá kell érezni, de az FCM -mel menni ezután néhány kört, igazi felüdülés volt. Gyorsan pontosan lő, gyorsan céloz, és mobilis tank. Nekem az FCM jobban tetszik -még -, de gyűröm a T34-3 -t is. A 112 -vel jobban megy, az legalább pattint rendesen.
  • Ebit

Szia!
    Szerintem, felesleges a megjegyzésekre reagálni a WZ vásárlással kapcsolatban.
    A te lehetőségeidhez, mentalitásodhoz, ez a megoldás állt közelebb, tehát így döntöttél.
    Az inkriminált tankra vonatkozó tapasztalataidat leírnád, azt megköszönném.
  • R3nton
    Jó de azonnal kivágni az ablakon ennyi pénzt nem éri meg szerintem, pedig lenne rá nekem is. Ez csak egy sima prém tank. Akkor vedd meg az IS-6-ot és ugyanott vagy kb.

Tegnap és tegnapelőtt szabadnapos voltam, volt időm játszani és meglett a kínai ág. Ha célirányosan egy nemzettel tolod, akár úgy is hogy közben valami tankot húzol az ünnepek alatt 3-4 nemzetet simán össze lehet lőni. Aki nem tudja az nem azért, mert családja van, hanem azért mert béna és nem tudja kilőni a tankokat és sebezni. Konkrétan én 24-én este 8-ig dolgozok, akkor miről beszélünk? :D Mégis megpróbálom kihúzni a tankot, ha a végén 1 vagy max 2 nemzetre nem lesz időm, akkor lehet, hogy annyira beruházok, mert annyit megér, többet nem. Na de az, hogy azonnal megvenni, elég epic :D Főleg, hogy ennek a küldetés része az érdekes, hogy sikerül egyáltalán kihúzni, így sokkal értékesebb lesz a tank.

Kínain túl vagyok. WTE-100-al mentem tegnap azzal nagyon könnyű lesz összeszedni a killeket is. Egyértelműen ami könnyű lesz az az autoloaderesek. USA: T57 heavy; Francia: 50-100, Bat, 50B; Német: WTE-100. Az orosz, a japán és az angol kicsit neccesebb lesz. Orosznál szerintem a 416, 430 kombót fogom erőltetni, japánnál csak STB-1 van, ami baromi jó de nehezebb vele killelni, mint egy autoloaderrel. Angolt meg szerintem a Cromwell, FV42 kombóval fogom megcsinálni.
  • viper07
    +1. Na annak azért örülök, hogy vannak itt olyanok is, akik reálisan látják mi az életben az, ami igazán fontos. Ezen dolgok egyike - lenne - a "bővített újratermelés", ami esetünkben azt is jelentheti, hogy a - többek között - melóból származó, illetve egyéb feszkót magunkból kiadva a következő napot kipihenve, az előzőnél lehetőleg minden alkalommal magasabb szinten kezdhessük. Nálam ezt segíti elő a szórakozás is, melynek egy fajtája a WOT. És akkor a szórakozást szó szerint értem. De ehhez úgy látom meg kell érni, ez pedig nem életkorhoz kötött dolog.
  • NewHewkas
    Sziasztok!

T-34-3-at érdemes beszerezni?
    (Tudom ott a tesztszeró, azt csinálom, csak eleinte nem tetszett, azt ahogy hozzá szoktam a depression hiányához(még egy wz-131 után is, bár mintha annak lenne), úgy egyre jobb köröket kezdtem vele menni, de még mindig bizonytalan vagyok , sebessége tetszik, jól fordul, ágyújával sincs nagyobb baj(TVIII-ban legalábbis, oda dobál sokszor a szeró), egyedül az, hogy stabi helyett EGLD-t kell rá rakni (nulla skilles 100-as legények mellett legalábbis), mert az a szűkülés..hát kb vége volt a körnek mire valamire nagy sebességről rácéloztam...
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.12.17. 12:34:40
  • viper07
    +1
  • viper07
    +1
  • Count Adyn
    Az a baj hogy nagyon sokan benyelik ezt az ingyen van minek költsek rá dolgot, nem gondolnak bele hogy hány órát basznak el rá mire "ingyen" meglesz nekik a cél, az idő pénz ám, az a kemény 70 euró az 1 napi bérem nekem is, meg mindenki másnak itt európa európai felén:D Nyilván nem a magyar fizukhoz vannak szabva a WG árai, mondjuk ugy általában magyar árakkal is ez a helyzet:D Szóval én is ugy vagyok vele hogy ami kell azt megveszem inkább minthogy 1 hónapig szopjak vele a retardfest közben. A wz pont nem érdekel mondjuk, mert van 2 db T8 prémtankom ami szükséges és elégséges feltétele a folyamatos kreditfarmnak úgy, hogy ezekkel a t10 esek legénységét is fejlesztem .
  • lexlutor
    aaa... biztos nem. :D
    Tökéletesen egyetértek......Én már gyakorlatilag az összes prémtankot megvettem,végigpróbáltam,amivel ment a játék azt meghagytam amivel meg nem azt meg eladtam.Lehet ezt a wz-111-et is meg fogom venni,11 órát melózom naponta,nincs időm kihúzni ezt is a családtól meg nem akarok időt elvenni többet.Ha kiszámolod lehúzol két szombatot melóban megvan a tank....Nem biztos hogy 16 óra alatt ki lehet grindelni...Most akkor ki a hülye?Nem az aki napokig játszik egyfolytában? Nem iszom,nem dohányzom,más(pénzbe kerülő hobbi) nincs.Megdolgozom érte,egyébként is osztom azt a véleményt hogy magánügy.
  • Nazarov77
    Ahogy sejthető volt, az E-25 lesz kivéve a storeból, itt vannak a dátumok meddig lesz még elérhető:

- until 22.12.2014 in the ingame shop
    - until 15.1.2015 in the premium store

Úgy érzem el fogják árasztani a szervert a sok pánikban megvett E-25ök :D
  • lexlutor
    t-46 - tier3 - 711xp - tankasz - wtf???
  • TiborTamas
    Szerintem semmiben nem különbözik attól, mintha valaki cigarettára vagy alkoholra (esetleg ágyasokra) költené azt a pénzt, azok sem maradandó termékek, mégis le merném fogadni, hogy a játékra költő embereket bírálók között igen nagy számban vannak olyanok, akik a felsoroltak közül legalább az egyikre hosszútávon kidobnak annyi pénzt, mint egyesek a WoT-ra. Ezekre a legtöbb ember mégsem tekint baromságként, a káros hatásaik ellenére sem, és bár felfogni nem tudom, de el kell fogadnom, hiszen az emberek nem egyformák és nem egyformán gondolkodnak. Természetesen sokszor én sem tudom megállni, hogy ne győzködjem, ha valaki nem úgy tesz/gondolkodik, ahogy én (lásd pl. konteók... :D), de ez (a tapasztalatok alapján) minden ember esetében így van, mintha beléd lenne kódolva és (szerintem) ésszerű kereteken belül nincs is ezzel semmi probléma. A probléma ott kezdődik, amikor valaki nyíltan lehülyézi a másikat amiatt, mert másként gondolkodik/cselekszik, mint ő. Egy példára levetítve: képzeld el, hogy van két elismert Nobel-díjas fizikus, két különböző elmélettel/modellel, amelyek különböző szempontok alapján, de életképes magyarázattal szolgálhatnak az adott problémára, mégsem tudni biztosan, hogy melyik gondolkodott helyesen. Nyilván egyikük sem hülye, csak épp különböző módon látják a világot.
  • VanDaal
    Köszönöm!
    Ha ez a 230 megmarad neki, már akkor is bőven elégedett leszek vele :)

Norbi:
    Az a vicces, hogy ellene játszva ennyire durvának azért nem tűnt :D
  • TiborTamas
    Grat. Képzeld el milyen OP volt a 275 átütésű HESH-el... :D
  • viper07
    Hát ha lekapcsolják a szervereket egyszer, akkor nem játszunk tovább. Ennyi. Hogy majd megbánom-e a szerinted baromságra költött pénzt ? Nem, nem fogom megbánni. Az itt a probléma, hogy a legtöbbek szemében az, aki költ a játékra hülye, mert baromságra költi, mert ez csak egy pixelhalmaz. Ha vége lesz a dalnak, leszarom, de az aki éveken át gürcölve fejlesztette ki a tankjait, na az majd mit szól ? Oda a sok szabadidő, oda a sok tank. Nehéz azt felfogni, hogy ezt a tankot a garázsomban szerettem volna tudni, és ha két út vezet hozzá, akkor a számomra könnyebbet választom ? És ez az út nekem a vásárlás útja, többeknek pedig a grindelés. Én sem nézek senkit hülyének, mert - sok esetben - szabadidejét feláldozva hajt a tankra. Szerinted az is hülye, aki pl. drága és új autót vesz, ahelyett hogy venne egy 3 évest féláron ? Akiknek nincs elég rá, azok számára ez nyilvánvalóan hülyeség. Akinek meg van, az az ilyen véleményeken csak mosolyog. Az élet igazságtalan, van akinek kenyérre sincs, van aki tankra nem sajnálja a pénzt, és van aki évente 200 milliót adózik (sajnos nem én).
    És valóban, lehet, hogy azért egy-két eventet megcsinálok, de mindezt mosolyogva jókedvűen.