418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    aza baj, h a premtank is premaccal fogja hozni igazan a kreditet.
    szerintem.
    kicsit roka fogta csuka a helyzet.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 17:08:10
    Buktad a fogadást nézd meg légyszíves azt a max 10 hozzászólásom....
  • Forolto
    Persze,de én szakaszozok is és ha mindketten top10-ben vagyunk ömlik az xp tőle is.Mindig írja,hogy mennyit ad át.
    Ezt is ki kell használni amig lehet és kell is,mert már elegem van a grindelésből.Meccsenként 2-3000 xp jön a recruitertől,azért ez nem kevés.Lehet később kevesebb lesz,de amig ez jön addig a kredit ne legyen akadály.
  • xotyi
    Aham, szóval aki nem a golden league-ba készül az fogja be a száját:DD Azénkurvaanyámat h megszólaltam:D
  • patchaou
    Mondjuk Én egyedül tolom. Szakaszozni nem szeretek ha grindelek, vagy farmolok mivel az esetleges várakozással többet veszítek mint amennyit a szakasz esetleges előnyeivel nyerek. Jelen esetben ha van még négy-öt tank amikor kilőttek, akkor megyek egy kört a Type-58-al ami hozza a 30k kreditet... a napi goldból pedig mindig átváltom a tier egyes xp-jét... XD
  • Angelus1991ster
    Hívd meg egy barátodat toborzó program
    Gratulálok! Újonc lettél a "Hívd meg egy barátodat toborzó program"-ban.
    Szakasz csata mikor kell? az elején vagy bármikor a meghívó accal?
    Nem kezdő, csak pár csatás (1 éves 60 napon túl csatát nem játszott) acc-al kell: 1 millió xp vagy tier 10-ig eljutni?
  • Forolto
    az a gond,hogyha jön veled a recruiter ömlik az xp,haladnál és kell a kredit.prém fiók+recruiter platoon eszméletlen,de pénz sehol.
    Hogy gyorsabban haladjak kell valami farmolós tank vagy maradok szopóágon kicsi tierben,amit nem akarok.
  • joe662
    Nekem is problémáim voltak a T-10 vétellel.Megoldottam
  • patchaou
    Sima prémfiókkal kezdtem Én is és nem kell plusz farmköröket menni ahhoz hogy meglegyen a következő. IS-2-nél járok de ez is bőven plusszos. Simán meg lesz a 8-asra a kredit, pláne úgy hogy ha eladom a 7-est, akkor még fel is szerelhetem extrákkal.
  • csagataj
    És ki az, aki nem csak "szórakozik" szerinted? Az olyan súlyosan függő szenvedélybeteg, mint én?
  • madmanic
    Úristen... Church VII tel megyek belefutok agy amx ac be.. Letrackelt, kész, itt a vég....

A tankom frontját kopogtatta közvetlen közelről, és megvárta amíg a weakspotján kicsinálom... Ilyen véglények minek játszanak...?
  • foxbat88fx
    hát én már elgondolkodtam, hogy valóban menni fog-e ez a WZ-111 dolog :)
    eddig a napi 30 kill-t megcsináltam.... az a szerencse, hogy nem kell se win se top10 :D
    egyelőre nem adom fel, kiderül hogy haladok vele :)
  • R3nton
    Lemerem fogadni, hogy ti akik csak "szórakoztok" ezzel a játékkal ti szidjátok itt fórumon legtöbbet a noobokat, meg a randomot, meg a statpadder lilákat meg a goldammot...
  • madmanic
    jól érzem, hogy ma sem lehet játszani..?
  • Forolto
    Jogos én is a panterre vártam,de hogy haladjak kell valami tank,most van akció most lehet jobban kijönni és most van szabi.

Ettől függetlenül ott fog virítani a garázsomban a 88-as is.:P

• xotyi
    Huh.... elég kemény ha valaki ennyire egy játékban él, hogy az alapján ítéli meg az embert, hogy mit és hogyan ért el egy JÁTÉK-ban, vagy ha lehet ezzel csajozni akkor szólj, én is ráfekszem a témára, de amíg ebből nincs gazdasági vagy társadalmi előnyöm addig a szórakozásért játszom(sztem többen vagyunk így) ha egyes embereknek nem az agyatlan grind hanem az adott tank használata jelenti a szórakozást és urambocsá megengedheti magának akkor miért ne tegye, nekem se jobb,se rosszabb nem lesz tőle a napom. Na de téma off a részemről. További kellemes társagást.
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.17. 16:03:54
  • Forolto
    Hidd el egyre nehezebb.Régen még lehetett játszani kicsi tierben,hogy az kitermelje a kreditet,most agyhalottak vannak.
    Erre már nincs energiám.
    Kell a T95E2 és most inkább beáldozok egy kevés pénzt,hogy ne kapjak infarktust egyes emberek miatt.

Ja egyébként ezt írjátok annak a lengyelnek akit utáltok:

zrob mi lody

magyarul lesz.phatsz.:P
  • viper07
    A WZ-120 brutális alfája valóban nagyon jó, csakhogy annak átütése is van. A T-34-3 -nál sajnos ez az élmény sokkal kevesebbszer lesz meg, aztán szívod a fogad a majd 12 s töltési idő miatt. A 3 fokos ágyú süllyedés a 120-nál nem okozott nekem akkora gázt, mint a t-34-3 esetén.
    Az FCM 6.6 körül tölt, és az IS3 -al szemben nem kell parázni, hogy ütöd, vagy nem, mert igen :). Nekem pillanatnyilag az FCM SOKKAL jobban bejön, azt ajánlom.
    Panther 8.8 : ha kijön természetesen megveszem, ha lehetne mindjárt kettőt is.
  • lammaer
    Ez a cikk itt megbukott sztem... (vagy megváltozott a játék az utóbbi 1 évben amióta nem voltam?)

"gold ammo is actually pretty well balanced, it’s expensive enough for people not to spam (...) and it’s not blatantly overpowered. "
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.17. 15:57:22
  • R3nton
    Hát ha tényleg fosul jön a kredit, akkor persze. Bár én úgy gondoltam, hogy a tier10es megvételénél lennének problémáim...mondjuk lehet már sokkal szarabban tejelnek ezek a low tier tankok, mint régen.
  • lexlutor
    amugy en nem mondtam h nem grindelek. masfel-ket ora nem eleg a grindre?
    nekem ez nem kihivas. van jobb programom es eleg mas tier8as premem.
    nekem az pl kihivas, h mind a 150 tankomon legalabb ket skilles legenysegem legyen, vagy h mind fel legyen rendesen modulozva, vagy h minden tankomon meglegyen az 50% winrate, vagy a tankasz...
  • lexlutor
    azert mert Neked ez kihivas, azert miert is kellene nekem is annak lennie????
    noljel mar fel legyszives.
  • Forolto
    figy a prém fiók kevés azt látom.Xp-vel nincs gond ha valaki bejön a másik accommal,dől az xp.a kredit ami fáj.
    A legnagyobb gond a modulok hiánya a pénzhiány.t6-os tank 1 milla.mikor jön az össze egy fostos t5 el?
    Régen igen, amikor még nem volt ennyi noob a randomokban...bár akkor is volt prémiumtankom.
    Másik oldal nézd meg 1 milla kredit 6K forint,akkor már inkább egy végleges tank amivel öröm játszani és még nincs meg.Igy talán el sem adom az accountot... :)
  • Userx2
    Első csata E-25-el. Jó vétel.
  • R3nton
    Kíváncsi vagyok mit fog csinálni az igazán értékes tankokért, mint obj260. Bár lehet majd ott is lehet tokent venni, nem csodálkoznék rajta. De ha nem akkor nagy szívás a gyűjtőnek. Le kell ülni játszani a játékkal!!!! Milyen abszurd nem? :D :D És még jól is kell játszani :D Vagy majd max felbérel napi 70 euroért egy szuper lila bobbyt, hogy húzza az IM küldiket, míg a családdal van az ember :D
  • R3nton
    prémfiókkal tolod azon az accon, mert én is gondolkodok rajta, hogy kihúzom magamnak a t95e2-t, de én inkább prémfiókban gondolkodok, nem prém tankban. Bár most van a WZ-111, utána jönnek az IM-ek, nem lesz rá idő nagyon.
  • viper07
    WZ-111 : az egészen biztos, hogy a frontja sokkal jobb, mint az IS6 frontja, az előbbi csatában IS6-tal mentem, csapattársnak WZ-111 -el 2300 pattintás, most nekem a WZ-vel 1.950. Ezek E-75, illetve JT88 lövések voltak. ha nem forgatod be, vagy csak egy kicsit, nagyon faján pattint.
    Töltési idő : 10.31, ez kicsit gyengébb, mint az IS6.
    Itt a replay, nem nagy szám, inkább csak kínlódtam, de elsősorban arra voltam kíváncsi mit bír el a tank.
  • Count Adyn
    És el is olvastad a cikket?:D Csak mert pont arról szól hogy a WG nagyon profin nem néhány bálnát fej le, hanem rengeteg kishalat:)
  • técs
    Ha nincs időd grindelni és nem a kihívásokért játszol, akkor ugye te egyfolytában a teszt szerveren nyomod? Ha nem a kihívás a lényeg( mi más lenne?) akkor mégis micsoda?
  • Sunsetjoy
    Ez a téma már kezd beakadni - más pénztárcájában turkálni (ha az illető nem "lopta" a tartalmát, mint egyesek) elég ratyi dolog :D
  • Forolto
    én is afelé hajlok,csak az a bestiális alfasebzés ami hiányozni fog amit a wz-120-nál tapasztaltam.
    T5nél járok és már most látom,hogy kegyetlen kredithiányba fogok szenvedni,kell egy premiumtank. :(
  • xotyi
    Áruld már el, mit érsz azzal hogy egy fórumon bizonygatod hogy te fingod a passzát szelet? Mindenki elmondta a véleményét pró és kontra, csak te pörögsz itt rajta mint a búgócsiga és mindenki hülye,meg noob, meg lúzer aki nem úgy gondolkodik ahogy te.. Vesszek meg ha értem,hogy ez mire jó..
  • R3nton
    FCM-em van én szeretem. T-34-3 is jó szerintem, de hosszú távú grindeknél szerintem kifogsz készülni, a rossz negatív ágyú kitéríthetőségtől. Szerintem FCM, én nem bántam meg, hogy megvettem.
  • R3nton
    Tudjátok mit vegyék, meg legalább még több olyan játékos lesz, aki játszani se tud a tankjával és ingyen farg lesz nekem
  • Forolto
    komolyan nem tudok dönteni milyen 8as prémium tankot vegyek a recruit accomra.Olvastam pro kontrát és még igy is gondban vagyok.
    Két jármű maradt a választáson

FCM50t vs t34-3

Kreditre kellene.

Szerintetek?
  • R3nton
    Te nem érted WGbálna. Én is meg tudom venni simán, elég jól keresek. Akkor is lúzerség, hogy kivágsz ész nélkül 70 euro-t egy prém tankért, mikor a többi jóval olcsóbb :D
  • lexlutor
    senki nem beszelt itt kihivasrol csak te. se ideje,s e kedve, se energeiaja ilyen kitalalt kihivasokkal baszakodni. azert mert te kitalaltad h Neked ez kivas, mert ennyire kurvara unatkozol/raersz attol meg masnak nem kell kotelezonek lennie. lehet tud jobb elfoglaltsagot.

"Jobban kéne játszani és akkor hamarabb ki tud lőni az ember 150 tankot és le tudja sebezni a 150 000-t." - probaljala valtozatossag kedveert visszaterni kicsit a valosagba, es abbahagyni ezt a faszsagot. normalis ember napi 1,5-2 oranal nem nagyon engedhet meg maganak h jatszon csalad mellett. tudom h neked ez magas, de probald mar meg elkepzelni, es kiszamolni, h te egy nemzetre elbasztal 16 orat, az elosztva a fent 2 oraval hany napra joni ki? hozzateszem, ha gyujtogetni szeret, megveszi majd a tobbit is.

jah es ha neked ez kihivas, es tokent kell venned, akkor neked kene jobban jatszanod kicsit. :)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 15:35:01
  • popey8
    Nekem egyelőre alap felszerelés van rajta (venti, stabi és rammer), meglátjuk így hogy működik. Max majd ha muszáj lecserélem.
    Na tényleg ez less az ucssó:
    Te még mindig nem érted a lényeget:
    1.ehhez a küldetéshez eltöltesz ahogy írtad 42 órát....
    2 én mondjuk eltöltök a munkahelyemen egy szombati műszakot 12 órában ugyanazért a végeredményért.
    3.mivel napi 11-et dolgozom,max egy órát játszom/nap,a többi a családé.
    4.conclusion:+30 óra marad a családra,a játékot meg fun alapon nyomhatom(arra amire kitalálták),nem gürcölve.....
  • R3nton
    De ebben mi a kihívás? Én is eleget költöttem rá hidd el. Mivel tankot nem nagyon húzok ezért nekem ez fun illetve egy küldetés amit megpróbálok teljesíteni. Persze én se fogok nonstop ott rohadni a gép előtt. Amennyi meglesz meglesz, és a végén mérlegelek, hogy vegyek-e tokent vagy nem. De ez azért ultra gáz szerintem, hogy éppen hogy kijön és már meg kell venni 70 euroért. Akkor már inkább vette volna meg a 88as panthert, az kb fele annyi lesz :D Jobban kéne játszani és akkor hamarabb ki tud lőni az ember 150 tankot és le tudja sebezni a 150 000-t.