World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az álcáért mit kell tenni a klasszik szerveren?
Már kaptam három periszkópot, álcahálót, kajákat, csurdogál szépen.
Kaptam egy kupont amivel elvileg kapok 15db 5x xp szorzót ha vásárolok 29,99euro felett a premshop ban.
Ezt külön kell aktiválni? Vagy ha megkapom onnantól kezdve a következő 15 nyert csatámban 5x XP-t kapok? Lehet ki be kapcsolgatni?
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2019.04.01. 16:54:23
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Állítólag 100k körül indul az új med ág nyolcasa.
Én új legénységgel indítottam, a második skillnél járok, visszakapcsolom az XP gyűjtésre.
Minden tízes ki van fejlesztve, a francia kerekesek kivételével, így hónapról hónapra csak az aratás van hátra.
A prémium tank bérletét adhatnák kicsit tovább, de így is lehet vele farmolni rendesen.
1 loves 46 sebzés
2 loves 19 sebzes
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy egy jó kis ghostshell:

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Így már nem csodálom, hogy ennyi arty van, hisz rajtuk nincs időlimit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.31. 13:57:42
Periszkópot nem lehet rárakni, és távcsővel is nagyon gyenge a látótáv.
Inkább olyan bokorból lövöldözős stílus illik jobban hozzájuk, vagy a veszett rohangálás, és korai elhullás. <#vigyor0>#vigyor0>
Mindkét wz-132 nagyon jó benne.de t54 ltw is jó benne.
T49-el inkább reptetem őket troll ágyúval.Mikor szemből telibe nyomod troll ágyúval a roncs olyan szépet tud ugrani.
Ráadásul még egy kerekest is kicsaptam kb 200 méterről robogás közben.<#nyes>#nyes>

Kb az első percben kész lett a küldi,1 lövés kerekesbe bumm,1 lövés amx-be bumm,küldi kész.<#vigyor>#vigyor>
Tundrán is kész egy küldi,cometbe 1150,T-34/100-ba 804.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.30. 23:36:37
A Lag meg attól van, hogy a szerver késéssel dolgozza fel a beérkező adatokat.
Jó ping mellett is lehet lagos a játék, és fordítva is. Magas ping mellett is lehet lagmentes.
Mindkettő hibája bosszantó. <#vigyor0>#vigyor0>
We have activated a x5 XP bonus for the first victory of the day from March 30, 1:00 PM (CET), April 1, 8:00 AM (CEST).
Note: Today, the x5 XP bonus will not be visible in the tanks carousel. For the first win of the day you will receive your standard x2 XP bonus, and after 1:00 PM you will also receive the extra x5 XP bonus on the second win of the day. It will appear in your post-battle results.
Tegnap szemből type4-et háromszor vétettem el.Úgy hogy full be volt szűkülve.E100-at kétszer négy lövésből.
Fv ágyúja most is képes akkora mellélövésekre hogy csak pislogok.
T49 ágyúja is pontosabb mozgás közben mint ez full beszűkülve.
Tegnap elővettem sebzős időre menős küldihez.
Én naivan azt gondoltsm 1 lövés ezzel az álattal és kész a küldi.
Nagy büdös francot.
Csata első három percében a mellettem álló istállót sem tudtam eltalálni.
Egyszer sem.
Akkora mellélövéseket csinált hogy komolyan felidegesített.
Letelt a 3 perc buktam a küldit akkor meg tudott találni a rohadék.
Fel is hagytam vele hogy Fv-vel csináljam meg.
Az FV-t meg jól agyonvágják ezzel, élmény lesz azzal a 8 km/h tolatási sebességgel visszahátrálni lövés után a fedezékbe egy istálló méretű tankkal, aminek semmi armorja, és amint elsüti az ágyúját, a pálya túlsó sarkából is mindenkinek spottolódik.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.03.30. 16:03:16
(Meaning you won't get it until around April 4th)
3 mecset kell játszani a spec camoért, de csak az event után kapjuk meg.
Erről ennyit,marad a Frontline<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.03.29. 22:43:57
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
IS-3-at hozok
Egy közös szerver van az összes régiónak, minden van fenn, EU, NA, RU. Becsülettel lenyomtam jó pár kört, de nem éri meg szenvedni.
Remélem azért a bónusz festés jár ezért a szenvedésért. <#vigyor0>#vigyor0>