418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Most hogy is van ez az arti a kempelés ellen van elmélet? Aki hátul kempel az sokáig nem szpottolódik és többnyire be tud fedezékbe húzódni - ergó az arti nem tudja lőni. Aki szpottolódik és lőhető az pont az, aki megpróbál valamit csinálni és az első vonalban nyomul/szpottolni próbál - őket bünteti az arti is. Mondják, ha nem lenne arti egy hull down E3 mindenkit szétszedne - ez baromság, amíg 15 mp.-ig tölt 3x körbekerülik, főleg ha mondjuk az egyik lövése még no hit/no damage/critical is. Nem egészen értem én ezt. Ha nincs arti (20-ból 1x), akkor sincs kempfeszt.
  • DantesHUN
    A Crysis 3 hogy fut? Na, ahhoz viszonyítsd.
  • Malarki
    Oh yeah, ugyan az a kicseszett műholdnézetes arty.....
  • yossarianHUN
    Meglátjuk, melyik fog jobban futni. Egy ősrégi, de optimalizálatlan szar motor, vagy egy új, de normálisan optimalizált.
  • lexlutor
    hmm..merget ne vegyel ra:)

"The engine is a version of CryEngine, but make no mistake… this will not run on the worst shit the Russians are using."
  • yossarianHUN
    Csak döcögjön el valahogy ezen a vénséges vason, és engem megvettek kilóra.
  • csagataj
    Bálint! 19699 WN8
    Utoljára szerkesztette: csagataj, 2014.12.19. 12:08:19
  • lexlutor
    hmm.. ez lehet tenyleg fajni fog mar a wg-nek

http://ftr.wot-news.com/2014/12/19/world-of-tanks-vs-armored-warfare-round-2/#more-20517

igeretek vannak persze, majd meglatjuk.
    Oh, and beta ETA? Q1 2015.
  • Pares
    Az artykat is nem azért nem fogják kivenni, mert fontos része a játéknak és mert meggátolja a campelést (nagy büdös lóf*szt), hanem mert egy normális tankhoz viszonyítva ugyan annyi sebzésért nem kell vele szinte semmit se csinálni, csak kattintgatni szatellit nézetből (ellő 15 lőszert, talál belőle 2-3, és ugyan annyi vagy még több sebzése van, mintha egy minimális tudást és taktikai érzéket is megkívánó normális tankkal szerencsétlenkedett volna). Iszonyatosan retard barát az egész koncepció.
  • Pares
    Mit gondoltok miért van benne a játékban a +/- 25% random? Pontosan azért, hogy az ilyen fogalmatlan retardáltaknak is legyen sikerélménye. Ha a random, jóval kisebb lenne, mondjuk maximum +-5%, akkor a mozgás és toronyforgás közben, célzás nélkül össze-vissza lövöldöző idiótája nem találna el semmit, ellenben a jó játékosok sokkal eredményesebbek lennének. A +/-25% random meg mindenkit egybe terel, a jó játékosoknak keresztbe tesz, a szarokat meg segíti. Pénzügyileg ez utóbbi a kifizetődőbb, mert a retardált a sikerélménynek hála hamarabb fog költeni a játékra, mintha rájönne, hogy hülye az egészhez és inkább letörli a játékot. És sajnos a retardáltból sokkal több van...
  • Mnemomic
    tegnap én is szívtam. én se voltam toppon, de akkor is tegnap a szokásos 2200wn8 helyett sikerült 1010-et csinálnom. állandóan pattanta mindenkiről mindegyik járművel, engem mindenhonnan eltaláltak stb. nagyon szemétkedett velem. ha valami miatt abbahagyom majd akkor ez lesz tuti bele van nyúlva valamilyen szinten. a prémiumos elmélet hülyeség, mert nekem is van mégis szívat.
  • Solten
    Az a jo ebben a jatekban hogy mindig meg tud lepni :D Pl hogy mennyire retard-barat.
  • Solten
    Orok kedvencem, nemreg tortent: Tundra (vagymiahoher) palya, en szikla mogott , csak a torony nincs takarasban (de ha hatrahuzodsz par metert a torony is) kilog belole vagy 30 cm, megjelenik az amoba a troll agyus kv2-vel, donget lefele a leejton, menet kozben ramforditja az agyujat celzas nelkul, kiszed ~300 meterrol full HP-rol... Ahha, hogyne.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.19. 10:52:41
  • Lichtmaschin
    Eggyet értek. Ha hiányozni fog egy 8as prém tank akkor majd megveszem. Inkább.
  • voivod32
    Valamelyik nap már én is kiborultam ezen, de a lassításban megnézte mindenki, hogy legalább fél másodpercig célzott az IS a csöffimre, (igaz 90 méterről), mielőtt telibe baszott. Nekem ez néha 10 másodperc után sem jön össze.
  • lammaer
    nevermind, megoldódott, rá kellett bökni a prolong opcióra...
  • lammaer
    Srácok, gondoltam felrakom az XVMet... azt mondja ingame hogy network services inactive, de a weboldalukon be vagyok jelentkezve és a menüben minden opció ki van pipálva. Van még vmi varázslás amit kihagytam?

XVMhez elég mostmár csak a játékot indítani vagy megint kell vmi proxyt tolni?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.19. 09:54:06
  • Zegi Norbi HUN
    Azt hiszem oroszoknál 23. , szóval szerintem nálunk vagy még szintén aznap vagy pedig 24. :)
  • VanDaal
    Az agyvérzés kerülget ettől a tetű játéktól már megint...
    Ha valaki csak úgy nagyjából is a tankom felé viszi a célkeresztet, az tuti, hogy mozgás közben, célzás nélkül is eltalál, átüt, sebez, modult visz, trackel, legyen is az illető bármilyen messze, és bármekkora retardált. Míg nekem a célzott lövéseim is rendszeresen mellémennek, lepattannak, 0-sak, vagy minimumot sebeznek. Az ellenféltől folyamatos goldspam, a csapattársaktól folyamatos blokkolás, lökdösés. És mindennek a tetejébe nincs olyan csata, hogy a szarrakás műholdnézetes buzeránsok ne engem vadásznának elejétől a végéig.
    Most vagy az lesz, hogy végigszenvedem valahogy ezt a küldetést mindannak ellenére, hogy már fogorvoshoz menni is több kedvem van, mint a csata gombra kattintani, vagy végleg elszakad a cérna, és onnantól nagy ívben teszek az egészre, aztán ott rohadjon meg az egész tetves, alkoholista szláv banda, meg a kiskedvenc, agyontápolt retardmankó homokos artistái, ahol vannak!
  • Nazarov77
    Wz-111 küldetés 150 killje dióhéjban :D
  • Toweliee
    E-75 vagy Tiger I, II. Mindhárom tank kiváló, alább nem érdemes szerintem menni.
  • Phara
    E-75 legénység húzásra melyik t5-6 tankot ajánlanátok?Prém nélkül.
  • nomiss
    Sziasztok ! Mikorra várható a kövi patch amibe benne lesznek az új brit td-k??
  • TTSS
    Teszt szeró launcher problémára megoldás lehet, ha a játék mappájában a wg_cleaner_client_patch.dll fájl kiterjesztését átnevezed exe-re.
  • oneal1
    oké köszi mégegyszer!

tesztszeró most nem megy, legalábbis nekem összefossa magát a launcher
  • stork13
    Mert abban a tierben jön legjobban a pénz. Míg T5-ben van egy jó körön 25-40k hasznod, addig T8-ban 70-90k is lehet egy jó kör után.
    Persze prém tank igazából prém fiókkal hoz sokat, de anélkül sem rossz.
    Illetve tesztszerver ha megy, akkor felmész és ki is tudod próbálni őket. Nem kell zsákbamacskát venni.
  • oneal1
    rendben köszi!

csak, hogy értesem :) miét t8 a nyerő?
  • stork13
    FCM, T34, JT, T34-3.
    Ezek keresnek a legjobban.
    Ettől függetlenül olyat vegyél amivel tudsz/szeretsz játszani (értem ez alatt az osztályt: td, med, heavy) és T8-ast.
  • Solten
  • oneal1
    szeretnék venni egy prémium tankot venni farmolni.

mit ajánlotok és miért?
  • Sunsetjoy
    Több tankkal, vagy egy tankkal? :)
    Nekem egy tankkal anno az ISU-152 17 vereséggel kezdett újonnan a garázsban, 3-4 nap alatt (még csak döntetlen sem volt, nem hogy win) :)
  • besti
    Ez milyen kézenfekvő összefüggés, csak nekem nem volt eddig nyilvánvaló :) Az amerikaiakkal akkor ezért jobb 3-4%-kal a WR-em. Gondolom aki nagyon profi vagy szakaszban játszva ezt lehet ellensúlyozni, de ha egyedül vagy akkor nem.

@popey: köszi, egy kis reménysugár - ezért szenvedem már végig a 8-ast, mert a Fochnak már újra 2.1 lesz a célzásideje. De az alacsony alfa a rossz célzásidővel (ala AC48 és néhány korábbi gun) nem egy nyerő és élvezetes páros. Az ARL szörnyűségre anno fel sem raktam egy csatára sem a 90-est.
  • Pares
    Elég durva hullámvasút.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ugyan azokkal a tankokkal, napi 5 győzelemért. Egyik nap 7-8-9 csatából sikerül az 5, másnap 17-18-19- kell hozzá, aztán megint 7-8-9, aztán megint 17-18-19, és így tovább...
  • popey8
    Úgy látszik nem egy játékkal játszunk. Csak szólok, h a 9-est nem nerfelték, csak a 10-est. A kis Foch-nak megmaradt a motorja. Szerintem a kilences az egyik legjobb TD tierjében, természetesen rohamozni kell vele, mint a 263-al. Nekem legalábbis játékélményben nagyon jó volt. Arról a frontpáncélról még 10-esek is simán pattannak. A löveg is jó a kis Foch-on, persze messze nem tökéletes.
  • sempike
    Mennyi a hivatalos egybefüggő vesztés rekord?
    20-on alul vagy felül?
    Ha 20-on alul van, akkor egy két perc és megdöntöm...
  • kamionosjoe
    Lehet te jobban értesz hozzá. :)
  • yossarianHUN
    Ja, hogy ez VK 30.01 P. Azt hittem, Tiger P. Erre rádöbbenve viszont KamionosJoe hozzászólását nem értem, mert egyrészt nem nehéz tank, másrészt egy deka páncél nincs rajta.
  • kamionosjoe
    Én nem panaszkodok rá, ez egy nehéz tank, ezek eleve lassabbak kicsit mint amin nincs páncél. Ami utána jön Tiger (P) az sokkal lassabb ennél. Viszont ha jól helyezkedsz akkor igenis van értelme annak a páncélnak, mert szemből nem sok tank tudja átlőni, legalább is tier 6-ból.
  • yossarianHUN
    Toppal is trotyi. Nagyon megfizeti az árát annak a többnyire értelmetlen 200 milis frontnak.
  • Angelus1991ster
    Lejvasaló:D
    Top motorral milyen? alappal igen lassú.