418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Még helyesebben: A stock Ferdinand, 50%-os legénységgel, halott töltővel és sofőrrel, majdnem full HP-ról inkább a tóba fojtotta magát, minthogy megküzdjön a fullos, M41 scout tankommal, amiben 5 skilles legénység csücsül.

Grammar nazis, assemble!
  • ximix #338212
    Helyesen a mondat
    A stock Ferdinand 50% legénységgel halott töltővel és sofőrrel majdnem full hp-ról inkább a tóba fojtotta magát minthogy meg küzdjön a fullos M41 scout tankommal amiben 5 skilles legénység csücsül.
  • Plata
    Ferdinand majdnem full hp-ról inkább a tóba fojtotta magát minthogy meg küzdjön M41 scout tankommal.
  • Maala
    Nerf óta picit rosszabb a 10-es Foch karakterisztikája, de inkább az a gond, hogy a nerf óta a csapatok minősége is romlott jelentősen. A francia tárasok meg csapatfüggőek a hosszú reload miatt, ellenben az usa tárasokkal.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.18. 18:43:49
  • András77
    Kíváncsi leszek vagy lennék rá, hogy mennyi tokent ad el a WG. Lehet, hogy meglepődnénk. Eszem ágában se volt erre a tankra költeni, de a japán ágon csak egy sta-m van és azzal nagyon nehezen jön össze. A sebzés még csak-csak, de a frag mennyiség? Kétszer annyi (ezer) sebzésem van, mint frag.

Ha a végén sok nap sz.pás után 1-2 ág , itt a japán és a kínai esélyes és 1 tokent simán, talán még 2-t is megveszek, ha tényleg csak ezen múlik. Ez egy jó üzleti modell nekik, szerintem.
  • kamionosjoe
    Lehväslaiho medál
    (ilyenem se volt még eddig és az vicc majdnem 3 lett csak az AMX 50 100-at kilőtték előttem)
  • patchaou
    Én pont telibekakálom a wz küldetést és jobb a kill arányom mint máskor :)
  • András77
    Az a legrosszabb kilences TD és az F155 meg már csak árnyéka a régi önmagának. Alig látni már csatában, pedig régen szó szerint hemzsegtek. Gondolom nem véletlenül hajította a szemétre az a sok ember.

Írjátok a wz111 küldetést és figyeljétek meg, hogy a frag-et lesz majd nehéz összeszedni, nem is a sebzést. Van olyan ág, hogy 120e sebzésnél járok és 85 frag. Frag-et érdemesebb kisebb tier-ben összeszedni, csak ott meg legénységem nincs mindig. Nagyobb tankkal könnyebb a sebzést hozni, de alig van frag.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.18. 18:23:11
  • Sir Charles
    Van vele vagy 700 csatám, én nagyon szeretem.
    Mivel tier limites ezért csak tier 9-es tankot lát.
    Az a tipikus heavy tank. Menni kell az első sorba(mármint az ellenfélébe) és nyomatni a közelharcot, rammolni stb. De tényleg, ami fölé nem E75 v Tortoise van írva, annak menni kell neki teljes gőzzel, természetesen megfelelő skillel felvértezve.
    Az ágyú megfelelően pontos és ami fontosabb, az az hogy gyorsan tölt.(7-8 sec)
    Ami a halála a tanknak az a nyílt pályák, ahol sniperkedni kéne, na azt nem tud.
    Az r2d2 nem olyan nagy baj, mert egy kis riszálással nagy mértékben lehet csökkenteni, hogy belőjék.
    Mivel olcsó a lőszer és piszok olcsó a javítás(valami 8000 Cr a full szerelés) ezért ha már van 1-2 találata az embernek, akkor is 10-15000 Cr plussz még vereség esetén is.(prém nélkül)
    Az tény, hogy a gold éra nem tett jót neki, de még így is használható.
  • yossarianHUN
    Nemrég vettem meg, de 30 csata után eladtam. Gyakorlatilag nem volt olyan kör, ahol az ellenfél artyjai nyughattak volna mielőtt full, vagy közel full HP-ról kilőnek. Mozoghattam én akárhogy, az idő, amíg megálltam célozni pont elég volt nekik. Vagy csak úgy menet közben, totally casually. A retardált csapatokról már nem is beszélve, amit nehéz ellensúlyozni egy nulla páncélzatú, artycsemege tankkal. Tudom, időt kellett volna adni neki, de hamar elment a kedvem a kísérletezgetéstől, mikor prém nélkül egy-két nap alatt összehoztam vele százötvenezer mínuszt. Majd ha kiherélték az artys görényeket, visszaveszem. Azaz soha.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.18. 18:02:06
  • besti
    Az egyetlen egy kivétel az AMX 50B buff óta. Most az egyik kedvenc 10-es tankom lett - ahogy betölt a következő lövedék már gyakorlatilag be is szűkűl, nagyon kellemes karakterisztikájú. TD-knél a 8-asnál tartok, de hihetetlen szendvedés idáig, fontolgatom hogy abbahagyom, de azért reménykedem a 9-esen jobb lesz már ez a gun (viszont rengeteg XP kell és 400-as alfát nem tudom hogy gondolták TD-n).
  • yossarianHUN
    Semmit sem utáltam annyira, mint a francia ágyúkat. Hányadék az összes, a gyakorlatban közük nincs a papíron leírt értékekhez. Kiszámíthatatlanok, pontatlanok, folyamatosan megszopatják az embert, lehetőleg a legkritikusabb pillanatokban. Nem volt olyan francia tank, amivel ne ezt tapasztaltam volna, pedig próbáltam párat.
  • lexlutor
    be ne nyald mar ezt a baromsagot, h egy megosztasert kapsz 10k goldot. eszednel vagy???
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.18. 17:41:51
  • bekescsaba
    Szép napot!

Próbálgatom a megszerezni a wz 111-et.

Most a franciák vannak soron. Azt gondoltam, ez lesz a leggyorsabb, hála a 4 db táras tanknak.

Régen nem játszottam a Foch 155-el, azaz pontosan a nerf előtt gurultam vele. De nem is ez a lényeg.

Most sokat használom a francia ágyúkat, így különösen az 50-100-ét, a Foch 155-ét, és a batchatét. Nekem úgy tűnik, mintha köszönő viszonyban se lenne egymással a papíron leírt érték a valóságban általam tapasztaltakkal.

Gyakorlatilag átütésben, és pontosságban nem érzem azt, amik a papírra vannak írva, legjobban a Foch 155-nél vettem észre. Más is így látja ezt, vagy csak én vagyok béna a "franciázáshoz?" Valami oka csak van, hogy eltűntek a random csatákból.

Lehet, hogy a 825 m/s-os lövedék sebesség zavar be nálam? Ezért nem találok vele, mert hozzá vagyok szokva az 1000 m/s feletti lövedékekhez?

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.12.18. 17:36:07
  • vasasgabri
    Nekem még nem volt ilyenem, egyszerre kaptam védő és foglaló medált.
    Érdekes
  • patchaou
    Bocs, alap ágyú volt és a legények 90-esek :)
  • patchaou
    Volt szerencsém összefutni két wz-111-el, szakaszben egy kék és lila játékosok. Az Is-2-be mindössze egyszer tudtak érvényes lövést bevinni pedig sisteregtek rendesen, míg a közepes ágyúmmal 80%-os legényekkel kaptak tőlem 1600-at XD
    70 eurós ingyenfrag...
  • pZoli81
    de ha ráklikkelek valamelyik linkre, akkor valami emelt díjas sms előfizetéses oldal jön be.
  • FoldiPaliBacsi
    Próbáld ki nyugodtan megbízható
  • pZoli81
    Hi skacok. 10 000 gold? Ez az oldal igazi vagy kamu? Nem túl jó az angolom, de úgy tűnik, mintha nem free, hanem emelt díjas sms lenne. Próbálta már valaki?

http://wot-bonus-codes.blogspot.hu/2013/06/free-world-of-tanks-bonus-code-redeem.html
  • Frankie69
    20 csata 6 győzelem.
  • Solten
    Thx
  • madmanic
    0% wr.... lassan uninstall lesz
  • VanDaal
    Remélhetőleg az Action X Centurion majd jobb lesz. Addig én hagyom is a legénységet a t9-esben. Azzal a mai napig is szívesen megyek, pedig ki van fejlesztve a t10 is már jó ideje.
  • Pales27
    bia akkor is működik ha halott az egyik tag
  • Oddball29
    Stabilizátort, de ne lepődj meg, ha pár tucat kör után egyenesen kiütést kapsz tőle, annyira nem jó az a roncs semmire. CW-re se viszik soha.
  • Attila965
    Üdv! Tanácsot kérnék a tízes angol medhez. Kellemeset csalódtam benne mikor megvettem, de most tanácstalan vagyok, hogy mit kellene még ráraknom. Eddig venti és töltésgyorsító van rajta, mit ajánlotok 3.nak?
  • lexlutor
    en regen mentem vele sokat, akkor szerettem, sokat megbirt. ramban tenyleg jo, es a tomeghez kepest raadasul nem mozog rosszul. legnagyobb hatranya, h r2d2-t keptelenseg rejteni.
    mostanaban nem igen latok belole, gondolom a goldkorszak nem tett jot neki.
    illetve a jovobeni valtozasok alapjan nem biztos h ajanlanam:

- egyreszt varhato egy altalanos pontossagnerf, ami orosz agyuknak nem tesz tul jot majd szerintem, amihez van egy eleg kozepes penje az agyunak.
    - a radios megkapja majd a hatodik erzeket. nah most ebben a tankban a radios allanodan halott, en bia-t nem is raktam rajuk ezert. es egyenlore en nem lattam semmi biztatot a fejelsztok megnyilvanualsaiban evvel kapcsolatban.
  • foxbat88fx
    jól lehet vele rammolni....
  • Solten
    Valaki tud irni rola valami pozitivumot? Ellenfelkent rendre elpaholtam 1:1-ben.
  • Plata
    Tuti szívás volt neki,szarrá vertük őket és elsőnek halt.
  • lexlutor
    nem baj.
    a low tier kiralykodas utan kicsit nem art egy kis szivoag annak az op mocsoknak is :)
  • Phara
    Tudtommal a lightokat 3 szinttel nagyobb csatába is berakhatja.Minden mást csak 2 szinttel feljebb.
  • stork13
    Tesztelik a skill alapút.
  • Plata
    Megvan hülyülve az MM?
    Pz1c t6 csatában és nem platoonban.
  • Userx2
    Akkoriban még nem wotoztam, nem tudok semmit.
  • stork13
    Type-ra nem azt mondták, hogy többet nem lesz kapható csak gift/nyeremény tankként?
  • Userx2
    Lesz Type 59 is?
  • voivod32
    A 152-est HE lőszerrel!!!!!! Csak azzal! Ha oldalba kapsz valamit, 8-900 HP a jutalmad, de szemből is csipegeti a 2-300-akat.
  • lexlutor
    akinek az volt a vagya, h kv5-ot vegyen, az most oruljon erosen, mert ez a mai adventi meglepetes!