418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#338293 Jaja, ismerős gépére múltkor egy bitcoinminer került fel, "tetszett" a játékoknak, meg a gépnek... csak azt tűnt fel, hogy folyton összezuhant a dwm.exe. -
#338292 Nem települt fel valami cucc a gépre ami a háttérben "dolgozik" ? -
Malarki #338291 Ráemelek, nekem egyik napról a másikra eltűnt 10 fps a játékból. Eddig 35-40 volt, most 25-30. Bár néha leesik 25 alá is. Élmény így játszani. -
#338290 Nálam full képernyőn nem hajlandó futni... ablakban pedig fejlesztett graffal a sniper nézet (csak az) olyan volt mintha füstüvegen keresztül néznék, normállal viszont semmi gond nem volt. A legutóbbi driver frissítésnél pedig ez megszűnt. Viszont még most sem tudom full képernyőn futtatni.
Kamionosjoe - azért mert kellet a hely 3 olyan mapnak ami már eddig is bent volt más skinnel :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.19. 17:56:13 -
FosTalicskaa #338289 "it was mentioned they’d focus on AOE DPS instead of RNG oneshots"
Szóval nem a műholdnézeten akarnak variálni, hanem az arti mechanikáján. Majd szépen az lesz hogy nagy rof mellett kapod messziről a néhány százas pofonokat aztán előbb utóbb majd csak elfogy a hp-d. Ez az arti... Ha már ennyire másolják a WoT-ot miért másolják le vele együtt a hibákat is? Balfaszok... Kipróbálom, ha ott is ugyanaz lesz mint itt ebben a játékban akkor nem fogom erőltetni a témát. Eleget tankoztam már a wotban, hogy ne ájuljak el valamitől ami végül is már modern korban zajlik és egyébként a pve, meg fejleszthető zsoldossereg koncepció miatt kifejezetten érdekesnek tűnik... -
#338288 Grat kb ilyen teljesítmény kell egy győzelemhez..látom nálad is elég sokan alig sebeztek valamit op tankokban. -
#338287 Na 18 meccsből 7 győztes a mai nap...2273 wn8 mellett. Totál idióták leginkább az én csapatomban de az ellenfél se sokkal jobb, mindig az számít hol van több értelmes játékos. A csapat fele általában 0 sebzéssel elhullik, hogy mit csinálnak fogalmam sincs. Ha meg totál bénák mindkét oldalon akkor az arty kicsinál, mert rám utazik, aztán a többi idióta eldönti hogy mi lesz. Hameg tudnék sebezni mert nincs arty akkor mindenről pattanok.
Ez az rng tuti a meccsek befolyásolása miatt van csak a játékban. Szerintem lagok is azért vannak mert azon is dolgozik a szerver közben. Tudom, lehet ez hülyeség én se hittem de időnkét hajlok erre. -
#338286 Mert a seggukkel gondolkodnak.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.19. 16:56:49 -
#338285 Nezd meg hogy vsync-el is csinalja. -
kamionosjoe #338284 A Port nevű mapot nem tudja valaki miért vették ki a játékból? Nekem egyik kedvenc pályám volt régen. :/ -
Madi92 #338283 Szép szép, de tuti csaltál! :D -
#338282 Egyik legjobb köröm vele:
(így gyorsan halad a wz mission):)
ReplayOBJ140 9k+dmg
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.12.19. 16:43:55 -
#338281 Hearthstone al próbáltam, de az tableten is elmegy, azzal nincs semmi gond. Az az érdekes ha átrakom Normálra a képi beállításokat, fejlesztett helyett akkor nem vibrál, de akkor mindent levesz a minimumra kb. HD filmeket is viszi youtube is rendben van, esetleg megpróbálom rákötni a tévét HDMI-n hátha nem csinálja. -
#338280 Vagy csak megint a wg baszott el valamit :)
kabel15 - nem akarom az ördögöt a falra festeni, de az hogy valami új, még nem jelenti azt hogy hibátlan is :) Fordult már velem is elő hogy teljesen új cuccról derült ki hogy hibás. Más játéknál nem csinálja? Próbáltad a monitoron a hertzet állítani esetleg?
-
besti #338279 Nekem azt csinálja, hogy csata alatt vízszintes csíkok jelennek meg, amik azután eltűnnek. Lehet ua. az jelenség, mint a tied. Nekem AMD 7870-em van, azaz úgy tűnik nem a VGA tipusától függ. Lehet valami beállítási/megjelenítési hiba. -
#338278 Én azért még reménykedem :) Béta óta sok idő telt el, de még mindig tetszik :) Csak a WG erőltetné már meg magát kicsit :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2014.12.19. 15:51:28 -
lexlutor #338277 ha jol remlik az heavy kuldetes. -
#338276 Visszavettem a Jge100-t,már emlékszem miért is adtam el anno
Viszont aZ iM hez lehet jo lesz,menyi felfogott sebzés kell?Td-vel is ér?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#338275 Tegnap került bele egy Asus GTX 750TI. Nem hiszem hogy rögtön baja lenne, Elvileg a legfrissebb driver van fent, azon gondolkodok lehet ekfelejtettem direct x et felrakni, újra rakom hátha ez volt a baja, nagyon remélem. -
lexlutor #338274 szerintem kezdj el gondolkozni, milyen videokartyat vegyel majd ehelyett..
..de elso korben egy driver frissites?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.19. 14:41:55 -
Pares #338273 Ma megint: 5 győzelem + top 10xp-hez 7 csata és 6 győzelem kellett. Egyik nap 80% wr, másik nap 20% se. Ugyan azokkal a tankokkal. -
#338272 Sziasztok!
Nálatok nincs olyan hiba, hogy a játék menüjében a kép el kezd vibrálni? Lentről felfelé elindulnak ilyen vonalak, olyan mint mikor tévében mutatnak egy monitort, jó azért annyira nem durva de zavaró, játék közben nem vettem ezt észre.
Ez mitől lehet? -
lexlutor #338271 :DD -
Nazarov77 #338270 Most elképzelem AWba is valaki troll platoonba bevisz egy tier 1es tankot 10esek közé. Leopard 2A6, Challanger 2 Abrams Type 10 között beindul a chat:
- lol a T-54
- oooo we soo dead, T-54 don't kill me pls :D
- report noob platoon
-
Malarki #338269 Olvastam, de mégis hogy változtatják meg? Ha ettől teljesen eltérő lenne, akkor miért rakták be ezt a nézetet a videóba? Szóval kíváncsi leszek rá. -
Nazarov77 #338268 azt úgy általánosságba mondtam nem rád célozva :)
WT:GF megjelenés előtt is előjöttek a próféták hogy hú de annyi lesz a wotnak. -
lexlutor #338267 en sem mondtam h wot olo lesz, csak h fajni fog. ez tobb embert fog elszivni mint a wt az biztos. -
Nazarov77 #338266 Én is várom már, viszont wot ölő biztos nem lesz egy nagyon egyszerű ok miatt: más korszakba játszódik, míg a wotba világháborús tankok vannak egészen hideg háborúig, AWban hidegháborútól lesznek tankok a modern korig.
Akik jobban szeretik a régi világháborús tankokat (pl én is, a modern tankok egy kaptafára készülnek, nincs már meg bennük az egyediség) azoknak a wot marad az elsődleges.
Ezt a játékot én kiegészítőnek tekintem a wothoz, ott folytatja ahol a wot abbahagyja, mind a kettővel fogok majd játszani. -
#338265 A kezdetektől így csinálták szinte minden lépésüket, úgy alakítottak mindent, hogy ödönkétől bödönkéig mindenki megkapja azt a kis pluszt, ami odaragasztja a gép elé. meg persze kinyitja a tárcáját. Ez persze logikus, hiszen egy cégről van szó, magyarán pénznek kell bejönnie.
De a PR, meg a QA tekintetében vannak súlyos hibáik, ha ezek a hibák a tömegeket (értsd ödönkééket) megzavarnák, elmismásolják, elfedik, azt mondják rá, hogy "working as intended". Egy csomó balance-függő dologra hónapokat kellett várni (pl. az artyhordák hardcap előtt, a túl OP-nak kiadott egyes prémtankokat), azokat, akik szebbé és jobbá is tehetnék a rendszert (modok, természetesen nem a fullosakra, hanem pl. az UI-t befolyásolókra gondolok, vagy a garázsmodokra) lefújolják, hogy gagyik meg ilyenek, aztán egy-két ötletet beleillesztenek csak-csak...
Nem mondom minden bűn forrásának, de nem tekinthetem tökéletes zsírkirályságnak sem a WG-t és játékukat. De hogy pár éven belül rákölteni többet (ha kihúzza addig) nem fogok, az szinte biztos... ezt nagy hatékonysággal el tudták érni :D
-
#338264 Igazából az addig lett volna igaz amig nem dombozták szénné az összes pályát ellehetetlenítve a camper td ket. Jelenleg teljesen jó lenne arty nélkül a game:D -
foxbat88fx #338263 remélem méltó ellenfele lesz a wot-nak ez a game :)
WT sajnos nem ellenfele (ne érts félre, epik game a WT, de az szimulátor, nem árkád, a kis sok tomato wot-ból azt sem tudja mit kell ott csinálni, így ott nem maradnak meg)
Ha ez a modern warfare is árkád lesz, akkor lehet kifog cseszni ezzel a szar szemét szar WG-vel :)
a másik meg, hogy ha jól tudom a WG is akart volna modern tankos "wot"-ot :D szóval azt lehúzhatják a wc-n....
nagyon szemetek ezek a WG-sek.... úsznak a pénzben
meddig tartana átdolgozni a szervereket, hogy Personal Rating alapján engedjen be valahova.... legyen mondjuk 3000 a határ...
aki az alatt van az mehet az 1-es szerverre, aki felette az meg a 2-esre... és nincs átjárás... és viszonylag meglenne oldva az unfair csaták kérdése....
és akkor már csak a gold ammot kellene kivenni, és kurva jó gamet kapnánk :) de mivel ez SOSEM fog megtörténni, így marad a wot egy rakás szarkupac (a játékosok miatt) -
Pares #338262 A WT azért nem lett riválisa, mert nekik a céljuk eleve a nem-WoT volt, ez meg egyértelműen az. De nem baj, hogy klón, ha sikerül kiküszöbölniük a WoT hibáit (főleg az rng és az arty), akkor azt hiszem én költözöm. -
Pares #338261 "The way artillery was shown for like two seconds is the way it looks in WoT. It was however mentioned on forums that this mechanism will be revised somehow, so AW doesn’t end up with fucked-up arty (it was mentioned they’d focus on AOE DPS instead of RNG oneshots). We’ll just have to see." -
Pares #338260 Meglátjuk, hogy milyen lesz. De az mindenképp jó dolog, hogy végre lesz egy riválisa a WG-nek (WT nem lett az), a versenyből mi csak profitálhatunk. -
#338259 "Talán végre elkezdenek komolyabban törődni a játékukkal." Jött a WT, havok pl. még most sincs. Mondjuk nekem nem hiányzik, de érted. Sztem kár reménykedni abban, h bármi is megváltozik ebben a szarkupacban. Legelőször is a sok tomatoeval kellene vmit csinálni (mondjuk a paradicsomokat meg narancsokat csak külön szerverre beengedni:D), h újra normálisan élvezhető legyen a wot. Aztán gold ammo+random, de ez úgy is csak álom marad. Sőt a birkák a randomot még növelni is akarják. Ez még a CW-t is befolyásolni fogja, még jobban kiszámíthatatlanok lesznek a csaták. Sztem ez nagyon rossz út.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.19. 12:57:59 -
#338258 Ígéretek vannak... Mondjuk ugyanaz az agyhalottaknak való arty nézet/gameplay, de ha ez tényleg így fog működni, sztem itt hagyom a wotot. Dec. eleje óta úgy is számomra túl sok az agyhalott meg a játék szívatása egyszerre. Max CW-re fogok csak járni, h a tízeseim mégse álljanak feleslegesen a garázsban:) WT-hez hála az égnek nem hasonlít, hp rendszer van, ez nálam már jó pont. Randomra leszek még kíváncsi, már ha lesz, de gondolom igen. Arról viszont nem mondtak semmit. -
lexlutor #338257 szerintem most fog igazan majd fajni nekik, h a motor ugy szar ahogy van, keptelenek tartani a lepest kinezetben, se havok, se semmi latvanyos dolog, ami a tomatoknak szamitana. egy eve szenvednek a hd modellekkel is.
az meg h a ruszki piacon tovabbra is ok lesznek a kiralyok, azt pont a hajukra kenhetik, mert onnan olyan nagy penzt nem fognak latni egy jo darabig megint.
kivancsi vagyok h fog-e valtozni az eu szerverhez a hozzaallas. mert ez az adventi kalnedar is idaig csak a lehuzasrol szolt nalunk, semmi masrol. -
lexlutor #338256 azt irjak, ez valtozni fog. meglatjuk. -
#338255 Ez csak jól jön. Talán végre elkezdenek komolyabban törődni a játékukkal. Azért nevetséges, hogy 2015 lesz, de mesze van a mai grafikai elvárásoktól. Havok, multicore , dinamikus időjárás etc. még mindig nincs, de új tankok jönnek dögivel + állandóan van valami kis szar dolog, ami előrébb való ezeknél. Persze megértem, nem azt a bevételt és sikert hozta, mint amit elvártak?! (Storm ilyesmit mondott) Szegény WG-nek sajnos nincs ezekre pénze és embere úgy látszik. -
#338254 Emelem a tétet:D
A felső ábra a tegnapi teljesítményt mutatja. Egyszerűen tegnap semmi nem működött, bárhova is mentem legtöbbször én haltam elsőnek. Ha hátul kempeltem, akkor is. Mire észrevettem, h el kéne mozogni már legalább 8-an jöttek rám. Folyton lemming teameket adott és érdekes módon a hozzám kerülő kékek, zöldek mintha elfelejtettek volna játszani, alig sebeztek. Az már csak hab a tortán, h gyakorlatilag mindent eltaláltam, csak tankot nem. Igaz elég fáradtan és idegesen ültem le játszani, mert volt egy kis összezördülés az asszonnyal, na de hát akkor is. Biztos vmilyen szinten ez befolyásolta a teljesítményt, de nagyban hozzá jött még egy kis szopóág is. Azért idegesen/fáradtan is el lehetne találni vmit, meg ennél többször nyerni...
Az alsó ábra pedig a 25 goldos, 5 wines event kezdetét mutatja:P
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.19. 12:37:15