418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    hozzateszem kedves baratodnak csak egyklikkes tankokkal van csak ertekelheto statisztikaja...
    gondolom te is csak avval tudod kielni magad.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.20. 19:03:45
  • lexlutor
    en meg azt tudom ajanlani, h evvel a hulye domaval huzzal melegebb eghajlatra.
  • mijki
    Engem most oneshotolt az arty. Igenis rohadjanak meg...büdös életképtelen nyomorék az összes, főleg a legális cheatmódjukkal(célkereszt hack)...míg többségében az enemy tankokra visszalehet lőni, az arty ilyen szempontból sebezhetetlen. És persze a pontosságnerfből is ki kell őket hagyni, mert jaj de pontatlanok szegények...jaaa hogy nem is kell eltalálniuk hogy 300-400hp-t levegyenek rólad? Annyira borzasztó lehet...
    Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.12.20. 19:04:11
  • kisbesi
    Mit kell faszfejezni?
    A játékban mindenki számára elérhető az arty, úgy mint a többi tank. Nem értem miért kell rinyálni. Azért mert kilő? Engem és szerintem minden más játékost kilőtte már többször is arty, és még ki is fogja. Benne van a játékban, nem hack, nem csalás, csupán egy "játékmód".
    Én is tudnám szindi az anyját egyes játékosoknak, de nem teszem.
    Ez egy játék. Nem kötelező, csupán egy lehetőség. Szerintem itt senki sem a WG-nél fejlesztő és nem kötelezően játszik. Ha nem tetszik, akkor tudom ajánlani a Vezérlőpultban a programok eltávolítása menüpontot, hidd el, sok stressztől szabadulsz meg!
  • lexlutor
    nah bejott az akcio. ennyi rohadt sok 45%os e25ot... basszus...
  • kamionosjoe
    A rohadt életbe már ez nem igaz. Mi a francot kell lőni ezen a nyomorult KV-4-en, mert én lőttem felül, alul, középen, oldalról, de egyszerűen mindenhonnan lepattantam.(a háta mögé nem jutottam, de tuti onnan is lepattantam volna) Na a pláne meg az egészben, hogy még tűztámogatást is kértem, de nem jött senki... aztán egyszer csak azt veszem észre lemészárolják a csapatot és egy másik ellenfél már már az én hátsómat lövi, még jó hogy eddig feltartottam frontot.
  • joe662
  • lexlutor
    igazan buszke lehetsz ra. orom h mindenkeppen megosztattad velunk.
    faszfej.
  • Pityu0
  • Pityu0

• ilovearty
    Hát ez csodálatos!!!
  • stork13
    Hát anno huszonpár csata után nyugdíjaztam. Goldért nem vettem bele lőszert.
    Most a pénzért vehető gold miatt már kellemesebben használható és bele ment majdnem 60 meccs.
    A löveget kivéve egy T6-os E50, imádok rammolni vele.
  • lexlutor
    sosem ertettem miert nyomtak h nem premium. kimondottan geci hozzaalas volt ez anno.
  • Nazarov77
    na igen, de a panzer V/IVnek se volt mindig limitált MMje.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.20. 16:17:39
  • lexlutor
    azert az m6nal kellett varni vele vagy 3 evet mire hazsnalhatova tettek...
  • Nazarov77
    Jól láttam én anno, hogy megéri megvenni mind a 3 pre-order tankot, már csak azért is mert többé nem lesznek elérhetőek és később bánnám, beigazolódott a jóslatom, meg is találtam egyik hozzászólásom még 2011ből :D

Nem is költöttem utána évekig a játékra, és szerencsére nem úgy gazdálkodtam a goldból mint ahogy itt írtam, akkor még nem tudtam hogy a löwe mennyire extrém jó pénzkereső tank lesz ( akkoriban mikor még nem voltak tier 8as prém tankok nagyon nagy sokként ért minket hogy omg 80ezer pénz egy körrel ). Szerencsére goldból pénzt sose váltottam, max xpt néha és akkor se sokat ha emlékem nem csal.
  • Pares
    Hogy az arty mennyire nem OP, mennyire gátolja meg a campelést és mennyi tudás szükséges hozzá:

• lexlutor
    hmm.. kosz!
  • yossarianHUN
    A T-54 Light kifejezetten jó, a RU sem rossz, de lassan száll a lövedéke, és igen HE-érzékeny, a T49 meg gyakorlatilag egy kalap szamóca azzal a használhatatlan kályhacsővel, a még használhatatlanabb stock ágyújával, meg a középszerű mozgékonyságával. Legalábbis a teszt alapján ez jött le.
  • lexlutor
    az uj 7es lightok nagyon bejottek, de meglatva a 8asok tobb mint 2 millios arcedulajat, kicsit elgondolkodtam. megerik az arukat?
  • lexlutor
    ehelyett a szanalamsan pitianert ftr helyett tud valaki egy normalis blogot?
  • stork13
    Az V/IV-edről is sűrűn kellett/kell magyaráznom. :)
  • Sunsetjoy
    Nekem mióta szívni kell az 5 winért (mert általában), nőni kezdett a wn8 :D
  • voivod32
    Tényleg! Köszi! Ennek ellenére nem kellett céloznia egyiknek sem.
  • voivod32
    Ezen a meccsen senkit nem akartam láncolni, a killre, és a sebzésre mentem, ennek ellenére:
  • Master91
    az APCR (fekete csíkos) nekik nem az arany lőszer , ez az alap AP

azt figyeld csak, hogy ezüst pénz jel van e ott vagy arany
  • voivod32
    Valamiről lemaradtam? Van valami akció és ingyen van a gold lőszer?
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.20. 14:11:07
  • popey8
    T4-ben mire is számítottatok? T4-ben még 1k alatt volt az Ace és ott is volt mindig. Egyrészt, mert kevés a hp, így nem lehet sokat sebezni és sokáig élni. Ráadásul full tomato az egész tier.
  • Pares
    Nekem múlt héten csütörtökön Hetzerre 895xp-re adta meg a Tank Ászt...
  • Pares
    Élménybeszámoló a mai napról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Undorodom már ettől az egész szartól. A WR-em az utolsó hónapban egyáltalán nincs összefüggésben a teljesítményemmel. Ma is 10 csata és 7 győzelem kellett az aranyos küldire, de olyan csaták voltak b+...

AMX M4 45-el első csatába két retardált bejön egy Leopard-dal meg egy Medium III-al (az átlagsebzésük összesen nem éri el a 100-at...), de persze a csapat összes többi tagja is csak oxigénpazarló nemhiábaszületett agyhalott idióta, és sima vereséggel végződik...

Aztán rögtön rákövetkező csatában meg hirtelen fordul a kocka, és átgázolunk az ellenséges csapaton, nehogy egy normális első győzelem legyen amiben legalább a top 10 xp-ben benne vagyok...

Végül beültem a Type 59-be... Kharkov... Persze szokás szerint középre E6-F5-be senki az égvilágon nem megy, mert minek ugyebár, az ellenségtől meg a fél csapat arra jön át. Egyet tudtam lőni, mielőtt átgázoltak rajtam és szétszedtek. Amikor kiléptem, 3-7-es sima vereségre állt a csata, mondom magamban, hogy legalább nem lesz első győzelem. Nagy lófaszt nem:

Persze megint egy semmiből jött győzelem, ahol nem vagyok benne a top 10 xp-ben... Amikor meg a belem kiharcolom, akkor meg elhullik körülöttem az összes retardált nyomorék. Tegnap dettó ugyan ilyen csaták voltak, 7-ből 6-ot nyertem... Amikor meg folyamatosan olyan csatáim vannak, ahol a saját hp-m kétszeresét sebzem, akkor meg 20%-os wr-el fejezem be napot. Hát hogyne.
  • lexlutor
    ertem en h a t-28, csak trambulintank a kv1 fele, de pont emiatt jatszanak vele sokan, es vagy 15k xp kell a kv1hez, ezekutan azert nem egy 817xpre vartam volna tankaszt tier4ben.
  • Thomasovics
  • voivod32
    Szájbab@szott vérnarancs KV-4 full golddal kétszer gyújtott fel , szemből, beforgatva. Tényleg nincs noob protection...
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.20. 13:31:25
  • Nazarov77
    tegnap óta átálltam amcsiknál a mutáns M6ra elsődleges tanknak a WZ küldetéshez, nagyon effektíven lehet vele haladni mellette a pénz is jól jön, sokan meg ugye nem tudják hogy ez nem egy sima M6 hull hanem 191mmel megáldott frontja van, pattognak is rendesen, az a limitált mm nagyon kellett neki ami valamelyik 9.x patchben jött. Csak ne lenne ennyire ronda, ezért nem használtam olyan sokat idáig, no meg szívás volt t10ben. Amúgy szegényről mindenki azt hiszi, hogy clan wars reward tank :D
  • lexlutor
    komolyan, mint egy balerina. nyakon kene baszni.
  • lexlutor
    hat ez azert eleg mokas: t-28 - 817xp - mastertanker.. ehhhee
  • yossarianHUN
    Nekem már eleve az egész Hall of Shame is sok.
  • lexlutor
    igen, ez olyan felnottes :D
  • yossarianHUN
    És beteszi a kis Hall of Shame-jébe, aki csúnyát mond az artyról a kommentekben:D Egyem a szívét.
  • popey8