418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #338575 T49 19 másodpercig töltő ágyújára megint azt írta hogy 37 másodperc míg betölt. -
lexlutor #338574 egy meccset mentem modtesztelesre vele. tier4 katlancsata, csak szembol volt ellenfel sok tomatoval.
igy nem volt rossz :) -
Rivanka #338573 Kiviszed a papíron létező gdp-nket a papíron létező oroszokhoz!:) A közepe viszont csak akkor igaz, ha nincsenek itt az oroszok. -
Toweliee #338572 Nameg ezt hogyan lehet megszüntetni, hogy ne össze-vissza csillagozzon? A fehér csillag amelyik látszik, szürke csillag amelyik spotolva volt de nem látszik, nincs csillag amelyik még nem volt spotolva. Ez nem ilyen volt idáig nekem.
-
VanDaal #338571 Ki merted próbálni? Nem nagy szívás vele játszani? :) -
lexlutor #338570 grantnak durvan nagy a fuggoleges csokiteritese lefele.. -
lexlutor #338569 neha igen, neha nem :) -
viper07 #338568 Leírtad a véleményedet, köszönjük szépen, én pedig még egyszer nem kívánok a lehúzásról és fejőstehénségről véleményt cserélni. Mindenki azt teszi, amit helyesnek tart, és megtehet . Javaslom karácsonyra olvasd el La Fontaine: A róka és a szőlő című tanulságos mesét. -
Plata #338567 Ha ki be zoomolsz megjavul.De néha idegesítő. -
Toweliee #338566 A vitris gold detektorból melyik file-t kell törölni, hogy a cset ne legyen tele színes üzenetekkel? -
lexlutor #338565 akkor ez megint egy kurvajosikerult szar patch lett...szokas szerint.. -
Rivanka #338564 Jah, jók a programok.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.12.22. 11:44:30 -
R3nton #338563 A lövegpajzsot nem fogja átlőni 2 szinttel lejjebb lévő tank semmivel se, de még a 8asok se tudják, sőt 10-eseket is mesterien nyeli el. Igyekszem csak azt mutatni belőle. M26 egy nagyon király tank, nagyon élvezetes menni vele.
Eleve nem kéne ilyen nagy alfának benne lennie, de annyira nem érdekel a dolog, többnyire elég jól felveszem a kesztyűt velük ;) Elég jó kombó ez a med+gold, jobb belátásra bírja a 2 szinttel nagyobb agyon páncélozott TD-ket is :D
FTR-en azt tanácsolták, inkább költse az ember a pénzét a családjára a panther helyett.
Azt az 5ös artyt is hogy lehet megvenni, totál lehúzás meg a panther is, ja a WZ is az, haha. Az ilyen fejőstehenek pénzelik szarrá a WG-t. És ha még bele gonodolok, hogy én is mennyit költöttem már rá, igaz én nem ész nélkül...Vissza kéne szokni az ESL-re és az ingyen aranyra :) -
Plata #338562 Frászt,nekem a jimbo olyanokat csinált hogy 7 másodperces töltésű ágyúmra 41 másodpercet írt,meg fél perces ágyúra azt írta ki 2 másodperc a töltés meg hogy be van töltve. -
Rivanka #338561 #338537 válasz
Visszarakom ezt a szart, csak megnézni akkor. Nekem biztosan nem lesz meg a tank, nincs idegrendszerem hozzá. Kérdésem csak az, amit Null-al teszteltünk, hogy az ágyú fölötti lemez ezeken is 2cm-es, mint az is3-on? Az a baj ezekkel a weak spotokkal is, mint alapvetően ezzel a játékkal, hogy a random (véletlen) az eredmény befolyásolására van használva. Úgyhogy ez csak kíváncsiság, élesben úgyis 10-ből 10 földbe menne, Holdra, vagy 0 dmg. Vagy 10-ből 10 ott menne át, hogy alsó lemezt lövök, csak "letér" a pályáról a lövedék. Értem én, miért nem jutottak el ezek a Holdig...
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.12.22. 11:34:15 -
viper07 #338560 Hát azért ha a 10-es Jagd TD beléd ver 1100 -at a 8-as meded-be meg ne sértődj már. Nem ő játszik Istent, hanem Te, hogy elég tételt akarsz rajta venni, és gold-dal kopogtatod. Meg aztán akkor se sértődj meg, ha nálad két tierrel kisebbek arannyal lövöldözik át a 8-as mededet.
"Majdnem csak a fele :D" - helyesebben alig több mint a fele . A majdnem fele az kicsit kevesebb, mint a fele.
Ma egyébként az 5-ös Artyt veszem meg, talán holnap meg a Pantert..(Sicc) . -
R3nton #338559 mármint az az artyra nem töltök goldot, csak éreztetni akartam, hogy nem a goldammo a legnagyobb igazságtalanság ebben a játékban, sokkal nagyobb szívatások is vannak. -
R3nton #338558 Jó az, ráadásul még így is simán +ba lehet kijönni, ha ésszel használja az ember. Majd pont nem fogom használni, mikor olyanok vannak, hogy a vérvörös bobby tegnap 37-t HP-t hagyott a full HP-s M48-amban, szétvert 4 modult, egy lövéssel az obj212vel. Meg az 1100 DMG-s Jgde-100 erős páncéllal, még jó hogy betöltöm ezekre a goldot. Sebezni kell, ne hogy már itt az Istent játsszák páran ;) Sebezni kell nem pattogni, ha adott a gold be kell tölteni.
Panther egy fos, most írták FTR-en, hogy meg ne vegye senki. De végül is te gyűjtő vagy nem? Ha 70 eurót megért a WZ, erre is kiszórhatsz az ablakon 40-et. Majdnem csak a fele :D -
lexlutor #338557 remelm mostmar azert a tarasoknal ujratoltesido-bugot sikerult kijavitaniuk vegre... -
#338556 Vicces ez az Achilles. Első kör, 80-os emberkék és Tank Ász. :D
-
viper07 #338555 Az új Panther 8.8 -ról szeretnék infót, ha lenne kedves valaki megosztani, hálás lennék érte. -
viper07 #338554 Hát igen a Gold osztályok és Tierek közötti határokat semmisít meg, le vele ! -
VanDaal #338553 Szerencsére, ja... Helyezkedni meg minek, elvégre a mednek az a dolga, hogy szemből szétgoldozza a heavyket... -
Frankie69 #338552 Valakinél működik az XVM? -
VanDaal #338551 A 9.4-es XVM kompatibilis az új verzióval? Mert a honlapjukon még nem találtam 9.5-höz valót. Egyébként nem úgy volt, hogy ebben a patchben jön a kliensen belüli fejlesztett minimap is? Mert semmi jelét nem látom a játékban annak sem... -
R3nton #338550 ja tényleg :D Hát úgy lehet nem, de szerencsére ilyen esetekre ott az APCR :D -
MrGringo #338549 Sziasztok!
A Jacktor mod pack telepítése után zavar engem hogy eltűnik a zoomolásnál a torony közeli nézet. Tud valaki megoldást erre? Gondolok ilyenre hogy hogyan lehet kivenni a mod pack ból ezt a zavaró tényezőt, vagy fölül lehet-e írni valamivel hogy megmaradjon a torony kamera nézet?? Az a baj hogy vagy egyből már csak a löveg csövét látom, és egyből utána a tank mögött kb: 5 méterrel vagyok -
Plata #338548 Még a múltkori modok sem voltak igazán jók,hibák voltak a lőszer betöltéssel meg hogy mennyi lőszer van a tárban.Volt hogy 10 lőszern volt a táramban de 6-ot jelzett,vagy volt benne 6 és full tárat írt. -
viper07 #338547 AP-t írtam. -
Lucifer001 #338546 Napi bevétel :) Boldog karácsonyt neked WG :)
Idén sok embert lehúznak szerintem -
Lucifer001 #338545 Gratulálok . Olvasom miket írtok , ledobál ....... Ilyennel még nem találkoztam :) Tovább olvasok megy a szeró . Mondom akkor belépek .
Mi van ? Ledob . Töltő képernyő bevillan feketében szokás szerint ( csak most 1mp , és ledob )
Köszönöm szépen a frissítést . -
lexlutor #338544 szerintem nem.
ftr-en is az volt, h wg nem teszi tierlimitesse. -
#338543 Basszus, megint a modok... újra telepítenem kell őket, ezt mindig elfelejtem. Most ott rohangálok a tigrisemmel pucéran :) -
#338542 Mennek a szerverek. Engem beengedett.
-
R3nton #338541 Mondjuk azért annyira nem kell túllihegni a páncélját. Tegnap találkoztam párral és nem emlékszem, hogy pattantam volna 1x is. Pershinggel voltam, igaz mikor szemből lőttem a 268-as átütésű APCR megtette a hatását. Pershing esetében amúgy is addiktiv sajnos a goldlőszer :D -
#338540 Ok, akkor nálam más volt a gáz. -
#338539 ez az új prémium párduc tierlimites? -
Angelus1991ster #338538 Sajnos sehol sincsenek még az individuális küldetések.
Ha féléves időtartamra mondták, akkor talán 2015.01.01-tól ( vagy 15.) 2015.06.01.-ig tart.
Akkor legalább blokkolták (de olvashatóvá tették ) volna az összes ilyen küldetést. -
viper07 #338537 Akkor első kézből WZ-111. . Ez persze személyes vélemény. Sok csatám nincs ugyan vele, de nekem jobban tetszik, mint az IS-6, a következők miatt : mobilisabb a tank, hiába kisebb a lóerő/tonna arány, de a talajellenállása jobb. Gyakorlóban teszteltük IS 3 ellenében. Mindkét tank 3 skilles. IS3 kicsit jobban gyorsul, de a WZ -111 végsebessége nagyobb, behozta. IS3 jobban fordul. A felső lemezt az IS3 sehol sem tudta 100 m-ről belőni, az gyakorlatilag AP-vel 8 asok között átlőhetetlen. Sorra pattintok Ferdinándot, IS -eket, T-69 -et ... . A tornyon szemből az ágyú mellett jobbról az IS6 simán lőhető 175 pennel, ez nem, nincs ott gyenge pontja. Az alsó lemez gyengébb valóban, de nekem az jött be hogy rárontok az ellenre, így a kevésbé rutinosak kicsit megzavarodnak, és nincs idejük, tapasztalatuk az alsó lemezt lőni, a felsőt, tornyot meg át nem lövik. Az oldala rendesen üregelt páncél, pattint szépen, még egész jól beforgatva is. Az átlag XP-m a tankkal jóval magasabb mint a többivel, 1100-1200, most nem tudom megnézni. Az igazán fontos viszont az, hogy szeretek vele játszani.
Nagyon szívesen kimegyek gyakorlóba ha valaki szeretné tesztelni, csak írjatok rám. - vip_er - .
Ha akartok egy jó nehéz tankot, ami hozza a pénzt is, akkor szerezzétek meg, megéri.
Van 112 tankom is egy másik accomon, az is jó tank, de a WZ jobb, de lehet csak ezért mert a 112-ben kopaszok ülnek.
Jah és még egy dolog. Az arany lőszere kurva drága, és lassú HEAT, de a 250 Pen ha meg vagy szorulva tuti kisegít.
Remélem segíthettem. -
Gege00 #338536 Nem. Kattintok az "Indítás"-ra, vagy köztelenül a WorldOfTanks ikonra, 1mp fekete kép, és mintha mi se történt volna, újra az asztalt látom.