418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Csak az az érdekes hogy míg nem volt az SP event itt azt olvastam hogy mindenki szarta,ilyen szar olyan szar.Amúgy pedig nehéz ellenfél annak aki hülye de hála istennek nekem nem okoz problémát elintézni.
  • patchaou
    Aslain mod installerrel raktam össze a modokat, abban nem csillagok hanem ilyen kis szem szerű izék vannak. De ha így rendesen működik akkor mi a gond vele?
  • bornofakone
    nem addiktív, de örülök neki nagyon h nem 180 pennel kell szórakoznom e100 is-7, jpz és e3 és egyéb monstrumok ellen, mikor nincs lehetőségem flankelni őket. Amúgy is qrva sokszor kell t10-be menni, ráadásul masszív t10-be, szval jó az h van 1-2 lőszer amit ellőhetek, és még prém nélkül is ki tudom azért hozni jó párszor egálba a költségeket, de ha veszteséges is leszarom, van még 33 milla kreditem...:D Többre tartom a lövegpajzsát amúgy mint magát a gold lőszerét, sok mindent megfog, múltkor röhögtem mikor szánalom fvtd telibe verte és benyelte a goldját :DDD De azért örülök neki hogy szorult helyzetekben igenis tudok mihez nyúlni úgymond a gold lőszer miatt :D Számomra a perzsa 1 féreg med, nagyon aljas, de imádom :D
  • Gyuszopapa
    De hát full fogyatékos volt az ellenség,azok ellen az AMX a legjobb tank.
  • patchaou
    A változtatás óta tényleg játszható.

bornofakone - "tízből több mint kilncszer" az volt, hogy bement oda a csapat fő ereje, ki ugyan nem láttak a bokroktól, viszont egy-két arra cikázó spotter miatt őken vígan lőtték szét az erdőn kívülről, míg a másik oldalon az enemy fő ereje büntetlenün haladt át, aztán már minden oldalról lőtték az erdőbe szorult gyökereket.
  • Toweliee
    Tud valaki ebben segíteni? Vagy nektek is ilyen?
  • R3nton
    mondom hogy addiktív abba az aranylőszer :D Meg az se mind1, hogy APCR és nem fos HEAT
  • bornofakone
    Én pont ez miatt imádtam, több lehetőség volt benne, mint mostani verzióba. Akárki akármit mond, meddel oda tudtam menni (úgymond spottolni és támadni), light-al ugyan ez, TD-vel jó volt onnan védekezni (bár ritkán mentem oda, A1-s sarok jobban bejött, de t95-el vagy tortoise-al ami lassabb kevés más lehetőség volt arty dömping miatt), erre természetesen azt is elbaszták. Alapvetően én magát az átvariált mapot nagyon utálom már, nem találom magam 1 tankkal se, artyval viszont még mindig jó :DD Szerintem jó volt anno az a varázs erdő, sokan fókuszáltak rá én meg tudtam mással, másokkal foglalkozni, most meg olyan mérgezett egér feeling van az egész mapon, mindenfele játékosok, én is csak kolbászolok mert még mindig nem találom a helyem, ahonnan érdemleges dolgot lehetne úgy tenni hogy nem szedi szét a seggem az arty.

R3nton #338602

Lakevillen az tud felidegesíteni mikor encounter van, és a heavyk mennek a mocsaras/völgyes (ki hogy hívja, láttam már swamp-nek és valley-nek is). részre, persze város meg le van szarva...:D Swamps map meg úgy ahogy van 1 kalap...még mindig :D Annak örülök hogy dragons ridge-t kivették :D Kedvencem viszont Siegfried line assault-ba, mióta perzsám van, assault mód is enabled lett, imádom azt a tankot és nagyon jó megdolgozni a kis dombokat, forogni meg kihasználni a jó gun depression-t, meg ha t10-be vagyok akk a 268 pen-s gold lőszert :DD
  • Angelus1991ster
    Mester: http://ftr.wot-news.com/2014/12/22/man-from-minsk-builds-his-own-t-60-light-tank/
  • R3nton
    érkezett a kövi kör :D

• Gyuszopapa
    Én soha nem tettem be oda a lábam tudtam hogy nem érdemes,csak a változtatás óta járok oda.
    A sok barom meg szarrálövette magát ott.
  • patchaou
    Ja, oda is bemegy minden majom, csak épp azok nem akik oda valók :/
  • lexlutor
    lakevillen mocsar? nem a swampra gondolsz?
  • R3nton
    én lakevillen vagyok így a mocsárral
  • Savaran
    Csak jó kezekben jó tank, sajna nekem még nincs meg :) de majd egyszer
  • R3nton
    Tényleg szar az 50-100 :D Ez 2 egymást követő kör. Master badge 10-esben :P

• patchaou
    Azt az erdőt úgy falaztam volna körbe hogy még véletlenül se mehessen be oda a sok agyatlan szar.
  • Malarki
    Ez azért kicsit beteges R.I.P. varázserdő

• Gege00
    Régen volt egy megoldás arra, hogy a 32x zoomot lehessen variálni, hogy mennyire nagy léptékben közelítsen, távolítson. Nem tudom, hogy a Jacktor packban mi van, de ezt úgy lehetett orvosolni, hogy a res_mods\0.9.5\scripts\client\mods\PMOD mappában megnyitod a scrollSensitivity-t szövegszerkesztővel, és az ott talált 15ös értéket átírod 5-re.
  • patchaou
    Tpicon belüli keresés nincs már? Előző patch után kaptam egy választ és ismét az lenne a kérdésem, mert elfelejtettem :)

Szóval merre találom xvm-ben azt a cuccot, ami az aktuális wn8-at és egyebeket mutatja? Az előző xvm configom sikeresen felülírtam...
    szerk... ok nem xvm-ben van XD

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.22. 14:42:13
  • Toweliee
    Az nem számít, köcsög wg tas tas tas
  • bigmano

Azt hiszem ma nem akarja a Laggaming hogy tankozzam......
  • R3nton
    Nyilván csak te vagy annyira értelmes, hogy megértsd :)
    szellemes riposzt... 10/10.....az e baj csak hogy nem hiszem hogy érteni fogja.....
  • Maala
    Mivel le volt írva, hogy jan 15-től lesznek...
  • Nazarov77
    Szerintem a normális M4A2 hull majd fejleszthető lesz később ha bejön a fejleszthető hull sok sok idő múlva. Késői M4A2 hullal top toronnyal és 76mmessel legalább egy M4A2(76)w sherman lenne.
    Gondolom így lesz a Fireflynál is, megkaptuk a legritkább cast hull verziót, a leggyakoribb M4A4 vázas verzió meg majd fejleszthető lesz, legalábbis melegen ajánlom hogy ne hagyják ki.
  • Zegi Norbi HUN
    Eddig nem találtam meg, hogy hol lehetne :( Elég idegesítő...
  • viper07
    Használjátok a promod csomagot, ajánlom , nekem nincs vele gondom, minden megy szépen. link
  • lexlutor
    siman szerintem nem, de ha veszel ra torzios rugot akkor igen.
  • R3nton
    frankenstein
  • Oddball29
    Mit ne mondjak, elég bizarr ez az angol Sherman korai M4 testtel, T23 toronnyal és a 6 pd Mk. V-el.
  • Plata
    Rosszabb a páncélja.És lassabb.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.22. 12:37:29
  • kabel15
    Sziasztok! Isu152 nel mi a fejlesztesi sorrend? Ra lehet aggatni a bl10 es agyut az alap lanctalpra?
  • lexlutor
    penzlehuzasnak.
  • Forolto
    akkor dugják fel maguknak a panter 88-ast,full ugyanaz mint a PII és rosszabb mint az fcm akkor ez minek????
  • Fecó0207
    Tudna valaki egy működő XVM-hez linket adni? A wotinfo-ra felrakott xvm nálam nem akar rendesen működni. Előre is köszönöm.
  • Sunsetjoy
    Nekem ez úgy volt eddig, hogy lámpával mutatta hogy melyik van spottolva, a csillag pedig a nemspottoltakat. Valaha volt spottoltakat nem jelölte külön. Biztos van valami beállítása...
  • lexlutor
    igen, azert is valasztottam en is azt az agyut, de azert ebbol a csatabol is latszott h a 75os sebzessel nem lesz egy gyilkologep :)
  • R3nton
    inkább kilövök pár narancssárga meg vörös pénzeszsákot :P :D
  • Nazarov77
    6 fontos ágyúval vicces lehet, 170mm gold átütés.