World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van pár böngészőm,mindegyik máshová tölt,majd holnap átnézem őket,hátha<#hehe>#hehe>
Ha nem akkor megbarátkozok a Gc-vel<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
akkor egész játékot hogy tudom elküldeni? xd
Megára fel lehet 40 gigát ingyé tenni? 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csata: Mines
Járművek: T-54 ltwt.
Szerzett tapasztalat: 1 088 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 16 362 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 452; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 791)
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x1)
Kinyírtam egy csapattársat,de úgy hogy nem én nyírtam ki.<#idiota>#idiota>
Wz132a valami gyökér náci volt,report mellé fogtam és szépen kitoltam Fv td elé.<#idiota>#idiota>
Az meg oneshotolta,hú a kis náci hogy begőzölt.<#vigyor>#vigyor>
Kinyírtam,mellé még szép szavakkal is illettem a felmenőjét úgy hogy azért nem kaphatok büntit,ki is nyírtam és rettenetesen felhúztam,állati jó hecc volt.
Ahogy fetrengett a kis nyomorult náci.<#whatever>#whatever>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.06. 10:34:09
15 csata AMX M4 45 1 T7, 8 T8 és 6 T9 csata...szerintem piszok került a rendszerbe.
WOT: Beluka
kár a wg-nek bármibe belenyúlnia
mm, arty eddig csak rosszabb lett, ami óta javitani akarják
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
OBJ. 268 4 ről mi a vélemény? Mikor bekerült tele volt vele a T10, aztán jött egy nerf és azóta nem találkoztam vele.
T8 nál járok a fejlesztésben, érdemes tovább menni? A másik orosz T10 es TD megvan.
BattleTag: kabel15#2672
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
minőségi, már szinte a 2015-ös mm-et is visszahozhatnák ennyi erővel
E100-al akartam menni meg type 5-el és ilyen 550 feletti pingem lett.
Egész jól ment csata,lőttem volna erre 550 ms meg még több is,fél perc volt mire reagált volna tankom.
De csak T10 tanknál tapasztaltam.

Utoljára szerkesztette: zsozsok, 2019.04.05. 14:29:07
Nem tudom hogy ez hogy jön ki, de én örültem neki, mert nem volt ez az "összeesküvés elmélet" érzésem, hogy az algoritmus szopat éppen.
De nagyon szar,ha T8 vagy T6-8 csatába kerülök tuti bukta.Ha T8-10 csata van akkor már egész jó.
Nem tudom miért,de ha top tank vagyok vele akkor fix hogy a csapat két három percen belül elhullik.
Én inkább azért imádkozom hogy T9 vagy T10 csatába kerüljön,még nem láttam vele olyan csatát ahol top tankként nyertünk volna,tök mindegy hogy sebzek vele rohadt sokat,mert a csapat úgyis elhullik,sokra nem megyek vele ha stock vacakkal ott marad a nyakamon 10 tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.05. 08:41:46
Gondoltam folytatom a csigazabáló heavy ágat, valamikor régen az ARL-ig jutottam. Az egyik csatában a 7-es AMX, mint a sebészkés, a következőben...
Top tank voltam (7-6-5 tier), a végjátékban (mi álltunk nyerésre) az ellen bázisánál összefutottam egy skoda t25-el, benne egy 1k csatás piros játékossal. Ütés váltás kb 150 méterről, mindketten nyílt terepen...ő minden lövésével beütött, én megvárva a teljes beszűkülést, 3 lövést adtam le...1 sem talált...elötte, mögötte, isten tudja hol csapódott be. Ezek után megvártam míg valaki kilő, azt hittem a guta kerülget.
Élvezhetetlen így játszani.
Kicsit idegesít mert a 3. markot húzom párhuzamosan 2 tanknál (ill. egy harmadiknál mikor mindkettő csatában ragad) és 92-94%-ról már 85%-on járok mindhárommal.
75-80%-os legénység került bele. Kb. 20%-ban volt T8, a többi T6-T7 meccs.
12 meccs kellett, hogy meglegyen a "legyél tízszer a top7 alap xp szerző között" küldetés.
Annyira adta, hogy nem is váltottam tankot a sorozatban.
Eddig az FV brit hatos volt a FUN arty tankom, de ez messze jobb. Nem kell az ellenfél orra elé mászni vele, hogy elérd, pontos és gyors az ágyúja.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.04.04. 08:55:50
Nektek hogy szuperál az új MM?
Tegnap mentem 8 mérkőzést 7-es tankokkal, végig 9 es tier ben. Tankok: (Leo/ P43.Ter / M12 Arty)
Artyval kifejezetten szeretem a tier 9 et, de a többivel hanyagolnám)
BattleTag: kabel15#2672
Vagy most számolgatják abakusszal, hogy ki mennyi meccset ment?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2019.04.04. 04:17:41
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Túrót fogok most túlórázni.
angelus1991ster.blogspot.hu
nekem most classic wot miatt fent volt a game center
de le is tudtam törölni probléma nélkül
mit kell átküldjek? 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mi a tapasztalat, meccsszámra jön a szivatás vagy időtartamra?
Sőt volt olyan gép, ahol a sima wot install nem is ment mert DLL-eket hiányolt, GCvel meg simán működött, mert felrakta a hiányzó szarokat.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
/persze, csak ha ő se használ gc-t.
Mivel nem olyan gpu van benne ami belevaló, így egy rendszer ujratelepítés esetén,a drivert nem tudnàm felrakni,mert mókolni kell a telepítővel,de ahhoz màr autista vagyok<#idiota>#idiota>
Akkor innentöl megpróbàlok együtt élni a Gc-vel<#szomoru1>#szomoru1>
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4027876/windows-use-system-restore

A bázis előtt nem messzire egy bokorban állt,nem lőtt meg,ráadásul az oldalát mutatta.
Nekem az utóbbi volt,de hülye WoWs újra feltette,én már beletörődtem.
Nem tudom le duplázni Wz-132-t,egyszerűen hulla csapatokat kapok,őrjárat meg egyéb jelvényt kapok,a jó életbe,mert spotolok mindent,csak épp a retardáltak nem lövik,az előbb afk conquerort fel spotoltam,azt hiszitek lőtték,
Ló szart,én lőttem ki afk conquerort,mögöttem három td volt meg két heavy,rá sem lőttek.Pedig afk volt ez az állat,kb a pálya harmadánál egy bokorban afkolt.Simán kilőhették volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.03. 12:23:32

Most a launucher nem indul hanem jön egy ablak,hogy telepítsem a gc-t.Az exe meg a bejelentkezésig jut el és jön az ablak hogy frissítsek<#wilting>#wilting>
Igaz én egy másik mappába telepítettem a retrot, így nem abajgatta az eredeti launcher.exe-t.
Ma reggel is simán elindult automatikusan a patch telepítése.
Ha uninstallálod a gc-t, akkor a wot.exe mit lép?
Az eredeti helyén még megvan a launcher.exe?
Nagyon valószínű, hogy ha újra letöltöd, és telepíted, akkor már csak a gc-vel együtt jön.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.04.03. 10:11:59
Van vmi mód hogy felrakjam újra a játékot de e nélkül?