418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Ne keverjuk a kettot, van a teljesítmény amiért valamit tényleg teljesíteni kell, de van a másik "teljesítmény" amikor csak ki kell seggelni valamit. Ott van a frontline, csak játszani kell ha van idod akkor ki is AFK-zhatod a tankokat. Apropo elore is elnézést de ha meglátok egy OBJ279E-t bármelyik csapatban akkor én már lépek is.
  • Gyuszopapa
    A hajósban is ugyanez megy.Tapasztalom.Ott nincs xvm,talán a névhez rakható kitüntetésből ki lehet nézni de sajnos teljesítmény alapú kitüntetést kevesen raknak fel,persze nem véletlen mert 0 a teljesítmény.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.14. 12:18:44
  • suba53
    Valamiért nem érdeke a WG-nek az MM kiegyensúlyozása tudás szint szerint. Nézem mostanában a három perces csaták után a játékosok szintjeit. A nyertes csapatban a top tier tankos játékosok rendre magasabb pontszámúak, 7-9 ezer pontosak, 30-60 ezer csatával, míg a vesztes oldalon a megfelelő top tier tankokat 3-5 ezres játékosok tolják 10-20 ezer csataszámmal. Nagy ritkán egy egy alacsonyabb tierben játszó kiemelkedő játékos képes fordítani, de ez inkább a ritka kivétel. Nem használok olyan modot, ami a játék elején mutatja a játékosok szintjeit, csak utólag nézem meg, de jellemzően már a felállás determinálja a végeredményt.
  • joe662
    Vannak ott is hülyék rendesen,de legalább újraélednek,azt van mit lőni
  • Megamax
    Kár hogy azonn nem gondolkodtál soha sem el hog ymiért is van ez, engem speciel ha meglonek gold ammoval és átt is ut akkor kilépek a csatából, nem látom értelmét ottmaradnom és megnézni hogyan tudják kiloni a péncólozott tankot. Így ha olyan a felállás akkor is csak megnyomom hog ymennyen elore és már megyek is vissza a garázsba, már elmultak azok az idok amikor még érdekelt.
  • AJensen
    Hála az égnek, ennyi agyhalott nyáron volt. Komolyan a top tankok pusztulnak meg először 3 perc alatt. Minek jön be játszani? Élvezi, mert ez kb. 5 éves szinten van. Apuci accuntja ennyire jó.
    Várom bár ott is tele lesz ilyen hü***, szóval nem biztos az öröm. A wot játékos bázisa annyira agyhalott lett, hogy még csak gondolkodni sem akar. Megy előre és meghal, innen túl totál egyoldalú meccsek.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.13. 16:58:12
  • joe662
    Holnaptól lehet relaxálni 1 hétig, Fl-ben:-)
  • Megamax
    nálam már csak ez a két véglet van heavy meg ez
  • Plata
    Ma este kb minden csatám ilyen volt.
  • AJensen
    A pillanat, amikor annyira egyedül érzem magam.
    https://i.imgur.com/VNQ8Rdi.png
  • AJensen
    Normál WoT-on szerintem már annyi embernek van meg a Löwe, hogy a negyedét sem érdekelné a butított e75. Én még mindig a Löwe-t venném vele szemben, paraméterek alapján sokkal jobb.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.12. 07:59:17
  • tutyimutyi2
    Nah az aztán a teljesítmény hogy nagy woton már egy ideje megjelent a hír az E75 TS-ről de ehhez képest blitzre hamarabb sikerült balanszolni és berakni shopba :D
  • joe662
    Jéé ,most látom lett 64bit-es mappa is onnan indítva kb fele a betöltési idő
  • tothgyorgy
    Most nézem a wotinfót. Csuklanak a wg-nél.
  • Plata
    Sokaknál van gond állítólag,valami deszinkronizációs problémákkal meg hiba a csatlakozással szöveggel nem enged be.
    Meg van akinek pénze veszett el.
  • tothgyorgy
    Ma volt frissítés. Játék kifagyoot, aztán kidobott, és nem engedett belépni. Megint elqurták. Ja és semmi mod nincs és soha nem is volt.
  • Plata
    Nem.Nekem sem.
    Pár napja amúgy is fura volt mobilról.
    Szétment meg minden féle baja volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 10:02:36
  • joe662
    Másnál sem működik a fórum mobilról?
    2 böngészővel is próbáltam,de :error_too_many_redirects.
  • suba53
    A dögcédula gyűjtése alatt féltem, hogy ugyanolyan idióta módon lesz a véletlenszerű kiadás megoldva, mint a karácsonyi albumoknál. De szerencsére azt félre tették, és mindig olyat adott, ami még nem volt meg, így nem ment pocsékba egy tikett sem.
    Remélem megtartják ezt a jó szokásukat karácsonyra is. Elég idegesítő, amikor a törmelékekből sokadszorra is olyat dob, ami már megvan az albumban.
  • suba53
    Megtaláltam, a game honlapján.
    A kék csapat nyert, a zöld lett a második. A kékben voltam, így jönnek nekem 3 stílussal.
    A töklámpással, tűzkatlannal, tűzgolyóval együtt 6 álca pár hét alatt. Nem is rossz.
  • suba53
    Egyébként lehet látni valahol a végeredményt:?
    A verseny alatt folyamatosan betolták az állást. De miután vége lett eltűnt minden.
  • Plata
    Cseten mondták hogy holnap javítják.
  • tutyimutyi2
    Az fasza, remélem hogy amikor ez feltűnik nekik és kijavítják akkor visszamenőlegesen oda adják majd mindenkinek a kieső tokeneket?
    (a 20%-os kuponnal tervezem megvenni a T95E2 2.0-át)
  • Plata
    A mai frissítés elrontotta és nem számolja be.
  • tutyimutyi2
    A németes token gyűjtős küldetésnél x óránként frissül az összegyüjtött tokenek mennyisége a honlapon? Csak mert ma az első kettő csatámból kellett volna kapnom 140 tokent de azóta is ugyan annyit jelez a honlapon mint amennyi még a játék megkezdése elött volt.
  • suba53
    Strech anyagból varrják. Így a Type5-re is felmegy az, ami a Type64-re éppen passzentos.
  • Lucifer001
    Honnan fogják tudni kinek mekkora méret kell?
  • green64
    Köszi! :)
  • joe662
    11.ig ki fogják osztani.
  • green64
    Egyébként a 2 helyezésért járó plusz két 2D-s stílust mikor osztják ki (zöld csapatban voltam, remélem ők maradtak a második helyen)?
  • green64
    Egyszer megszereztem az American Fireball-t majd megvettem a „Tőklápást” és a „Tűzkatlan” álcát 200-200 biszbaszért
  • Plata
    Három álca vagy három meccs?
    Ha három álca akkor gondolom a nyertes csapatban voltál.
  • green64
    Nekem három is össze jött...
  • tutyimutyi2
    De fasza hogy lejátszottam a 20 meccset a race ideje alatt és nem kaptam álcát...
  • AJensen
    Használom is őket, amikor hozzám vág egyet-egyet, csak baromi kevés. A 2. és 3. fajta meg eszméletlen drága, pedig az dob sokat a legénységen.
    Most jutottam el oda, hogy megvegyem a franciák első kerekesét. Hogy ez mekkora FUN, de komolyan. Nagyon rég élveztem ennyire a WoT-ot.
  • joe662
    Az oké, de a boostereket dobálják úton-útfélen, azokkal már sokkal beljebb lennél.
    Olyan 1300db után már nem is számolgattam mennyi van nekem. Pedig nem is randomozok már egy ideje.
  • Lucifer001
    Én ezt úgy oldottam meg , hogy az FL ben farmoltam ezerrel , és a buta legéségeknek meg vettem "legénységi kötvényeket . Bár még 2 x 2 millást vennem kell . Brit , és Kína
  • AJensen
    Sajnos igen, nehéz az élet nélküle. Amikor nincs időm, akkor nem indítok prémnapot, ezért elég csúnyán elvannak maradva a tankjaim, még a prémtankok is.
  • joe662
    "Viszont ez a light meccs, ezt nagyon élveztem."
    Gondolom,az a 2 szerencsétlen Td,ott melletted,már kevésbé
    Mondjuk lámpa nélkül,nem is könnyű spotolni
  • suba53
    Na meglettek. Újra kellett indítani a klienst, és a helyére került.