418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Madi92 #338655 Valaki nyomja még?:D Nem megy az alvás.. -
R3nton #338654 Az a vicc, hogy papíron nem tűnik szarnak én el lennék vele, de minek, ha ott az fcm-em pref MM-el. Pénz kidobás, meg vagyok elégedve az FCM-el. Főleg, hogy elszórakoztattam ma magamat 50-100 és bc25 platoonal. 0-ról belevágtam a küldibe 90 killt a franciáknál 5 óra alatt kb :D
Ja és már készen 3 nemzet, ez lesz a negyedik. 1 hete megy az event. Ennyit a 70 euróról. És nem vagyok no life, ma is dolgoztam, sőt még vásároltam is karácsonyra. Holnap is meló sőt 24-én este 8ig, míg 25-én este 10-ig dolgozok. Utána vagyok egy kicsit otthon majd.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.23. 00:12:07 -
R3nton #338653 Magyar srác Hans_Kammerling vagy valami hasonló a neve, am jó arc. Na neki van Tarczayja :D -
viper07 #338652 Hát lehet, hogy a sok rossz miatt buffolták ? vagy tán csak lelkes vagyok ? -
#338651 senkinek se megy sh-ban érdekes is volt az első csatánk -
Pares #338650 Érdekes, hogy eddig kivétel nélkül rossz véleményeket olvastam róla. -
#338649 Valaki játszott ma már stronghold módban? Nekem ott semmi nem működik-nem csak nekem más klántársnak is volt gondja- úgy értem, hogy se a térképen se az ellenfél feje felett nincs semmi jelzés mintha szim módban nyomnám :) Randomban minden rendben vagyis ez nem fordul elő. -
#338648 nerf is coming -
Oddball29 #338647 Gyerekek, erre a Firefly-ra nagyon megérte várni. Tier6-ban a stabilizált villámcélzó 17 fontos nagyon durva. Tartottam kicsit attól, hogy lomha lesz, de a gyorsulása is rendben van. Már csak ezt a ronda hibrid hullt tudnám feledni (volt ilyen, de M4A4 jobb lenne). -
viper07 #338646 Mindenkit aki csak teheti bíztatok a Panther 8.8 beszerzésére, kimondottan fun tank. Egyértelműen agilisebb mint a Panther 2, az ágyúja meg FANTASTIC. Papíron a sebessége 46, de ezt simán és hamar eléri, sőt át is lépi. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.12.22. 22:51:02 -
Angelus1991ster #338645 "Megélhetési tankozó " - na vígre valaki beismeri :D
Akkor valami átütés buff kell oda vagy csak HE-vel menne a második ágyú. Addig csak átlépő tank. -
#338644 Dehogy segítene XD Azért nincs testük sem az ágyúknak, mert az átlag játékosnak bonyolult lenne a manőverezésha beakadna a dolgokba a cső... na most ebből kiindulva az átlag játékos, akiről ugye tudjuk hogy fingja nincs arról hogyan kell használni az egyszem ágyúját - hogyan birkózna meg a többtornyos/ágyús rendszerrel? -
Nazarov77 #338643 Hát nem nagyon, a lövegtoronyba 37mmes ágyú van szóval 40 sebzés, átütés: 48mm AP és 70 APCR-el. De legalább lehetne vele flankelni.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.22. 21:55:01 -
Angelus1991ster #338642 Többtornyos rendszer segítene az M3 Lee-n és Grant-en? Ha már a WoWs-ban megtudták csinálni, WoT-ra is megtudnák írni a rendszert.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.22. 21:52:00 -
Angelus1991ster #338641 Bazzeg valaki szerzett eggyáltalán Tarczay medált? Lehetetlen küldetés. -
Nazarov77 #338640 Nem rossz amúgy a Grant az angol 6 fontos löveggel, a Leenél egyértelműen jobb, és 10el több a hpja is :D
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.22. 21:45:48 -
Kubukli #338639 Most komolyan azért húzzak le 10+ gigát, mert ezek a bzik beleraktak két "új" térképet meg egy-két szirszar tankot?
EPIC. -
Lucifer001 #338638 Több játékossal is előfordult . Nem tudom hogyan oldották meg mások . Én újratelepítettem , és nem dob ki . -
Nazarov77 #338637 figyelni kell a facebook oldalán a kommenteket -
Kubukli #338636 Sziasztok,
patch után mindlauncher-ből, mind a worldoftanks.exe-t indítva csak egy üres ablak ugrik fel, aztán az 1 másodperc múlva bezáródik és ennyi.
Valakinek van javaslata? -
Pares #338635 "lelkezdenket"? Az mit jelent? :D
Amúgy senkit sem akarok megbántani, de így azért érthető, hogy miért fürdik pénzben a whoregayming... -
Lucifer001 #338634 És abban tud valaki segíteni , hogy a többsoros tanklista nekem miért nem többsoros tanklista ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #338633 És ez nem bugos? Mert az első körös Gnomefather modtól 5-ből 4-szer fagy/akad/bugol a játék, amíg ki nem adja hozzá az első hotfixet. -
Nazarov77 #338632 Szuper, már rosszul voltam az alap hangoktól :D -
Madi92 #338631 Gnomefather's 9.5!!
Ideje volt..
Gnome -
Lucifer001 #338630 Sikerült . Utána olvastam hogyan kell :)
lexlutor #338629 azert ehhez mar tenyleg wg-s agyhalal kell..
grat mint m3 lee klon egy kalap szar, de ezt sikerul fokozni..
alap motor 400 LE - 20%fire - 516kg
fejelsztett motor 410LE (!!) - 15%fire - 2318kg (!!!!!!!!!!!)
ehhe...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.22. 20:43:29 -
viper07 #338628 Miért mi a baj a Fury-val ? -
lexlutor #338627 még ....
furyrol is igy lelkezdenket.. aztan elfogytak szepen.. -
viper07 #338626 Nah akkor Panthr 8.8. Szerintem nagyon fasza tank, nem érzem egyáltalán a papírformát. Teljesen jól megy, forog, gondolom a jó talajellenállása miatt. A fegyver az beszarás. ha egy pixel látszik, akkor azt meg is lövi. Na jó kis túlzás, de gyorsan szűkül és mindig középre lő. Az E50-M 0.3- as ágyúja sincs ennyire pontos. Csak 5 csatám van vele, abból 1db 8-as, 2db 9-es, 1db 10-es . Elég jól tejel.
Toweliee #338625 Nos, a filet megtaláltam, mit írjak át? -
Lucifer001 #338624 Abban valaki tudna segíteni hogyan írom át , hogy az ellenség ne kéken , hanem a megszokott módon pirosan jelölje HP , játékos név , tank név . Képen látható miről írok . Éppen abban a csatában az xvm nem működött , de az nem számít . Köszi a segítséget .
Toweliee #338623 Figyi, ezt múlt héten tanultan angolon: It's greek to me!
Skype vagy ts? :D -
#338622 A playerspanel.xc-ben van az a rész, amit keresel.
Az a helyzet, hogy a defaultban mintha nem is lenne ott, tehát gubancos lehet. Keress egy másik csomagot, másold ki belőle a playerspanel.xc fájlt, talán jó lesz.
A Jacktor-féle packban csak a NEM felderítettre rak egy szürke csillagot, a jimbo féle xvm-ben van neverSeen.png, lost.png, revealed.png, tehát ott mindhárom más grafika.
pl. lásd itt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!// Enemy spotted status marker at right side panel.
// This feature depends on enabled XVM minimap mod
// Маркер статуса засвета в правой боковой панели списка игроков.
// Фича зависит от включенного XVM мода миникарты
"enemySpottedMarker": {
// false - Disable.
// false - отключить.
"enabled": true,
// Offset relative to level icon (by X, Y).
// Смещение относительно иконки уровня танка (по X, Y).
"Xoffset": -40,
"Yoffset": -8,
// Формат.
"format": {
// Never seen this enemy.
// Этот враг никогда не светился.
"neverSeen": "<textformat tabstops='[6]'><font face='$FieldFont' size='24' color='#DEDEDE'>\t*</font></textformat>",
-
Toweliee #338621 Oks, majd csak lesz valami. -
#338620 Sajna ezeket még nem buheráltam soha, így nem tudom hol és hogyan lehetne megpiszkálni. -
#338619 Egyertelmu, sajnos az ilyen meccstipusban szerzett Kolobanov csokkenti a medal presztizset. Nem is azert raktam be, hogy mekkora hero vagyok, hanem mert vicces az egesz csata, en nagyot kacagtam az egeszen. :D Ha megfigyeled (most mar nem tudod az uj patch miatt), a nyomorek IS-3-nak egy csomo ideje lett volna likvidalni, de ad1 mellem lovoldozott, ad2 baszott ertem jonni kiloni. :-) -
yossarianHUN #338618 A sima Pershingről van szó, nem a Super Pershingről. -
Toweliee #338617 Teljesen megfordult. Eddig amellett volt jel, ami még nem volt spotolva. Most kétféle jel van, egy halvány, amelyik spotolva volt de jelenleg nincs felderítve, és egy világosabb, amelyik meg jelenleg is felderítve van. Ami meg még nem volt spotolva amellett nincs jel. Hát én ehhez már öreg vagyok és nem bírom a változásokat. Jól bevált jelzésrendszer lett megbuherálva. A másik, a színes csetüzenetek, ezzel se tudok mit kezdeni. -
#338616 Nálam olyan grafikai hiba van- modok nélkül is- hogy pl az is7, t54, centurion egy-két alkatrésze hiányzik. Az is7-nek pl a komplett teste. Más nem tapasztalt ilyet?