World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a japó tehéntől kaptam 1535-öt 50-120 tornyába prém lőszerrel.
"Leszek kis eltérésekkel azonos karakterek más-más külsővel." Qrvára nem. Gondolok itt a szénné nerfelt agyú karakterisztikákra. 50-100, Cent 7/1, T30, IS-4, T110E4.
Nekem nem mukodik
Egy ilyen jó játékosnak elguruljon a gyógyszere csata közben még sosem láttam . Végig blokkolta a halálcsillagot . Végül az meg kiütötte a divatból .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez sem rossz lövés volt . Dobta az RNG . De nem rinyálok , mert ez nagyon ritka . Mire kihúzom az összes tankot , már nem marad semmi egyéniség bennük . Leszek kis eltérésekkel azonos karakterek más-más külsővel .

Nem először rálőtt a fosra sziklán keresztül.<#nevetes1>

joe662
TWSTILLROCKS

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem csak depi volt , és öngyi akart lenni ? <#hehe> Én a bokorba rejtett kisebb szikláknak szoktam nekimenni <#nemtudom>
joe662
Sehol egy lopakodó medál,ez így sz..rt se ér<#banplz><#beka3><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem eddig E100-al volt a legnagyobb ilyen sebzés.
Kerekes padlógázzal belém jött.
Csak nálam nemvolt bekapott sebzés.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 20:42:39

Ez tetszett. Nem tudom, hogy nem bírt kikerülni...
Fos berohant szikla mögé ez a marha sziklán keresztül akarta lelőni,aztán rájött hogy nem megy erre nekirohant a sziklának.<#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 19:54:33

Ez nem semmi .
Megint találkoztam valami okostojással,visszaszámlálás alatt elkezdett már ugatni,hogy milyen bénák meg egyebek vagyunk.
Szinte egyből meghalt.

De az ellenséges csapat sem volt toppon,Type 61 amx 30 e50 úgy gondolta berongyol a bázisunkra megölni a három artyt,bakker mekkora sügerek voltak,e50-et rammoltam,két t49 meg tortoise szétverte őket.Amx meg e50 is mellé lőtt,az e50 ráadásul nulla méterről mert ő a másik t49-et akarta ölni én meg közbeléptem és nekimentem erre rám fordult és nulla méterről mögém lőtt.<#whatever>

Köszi,elfogadta.
Nyugta
Dátum: 2019. 04. 13. 18:43:45
Személyes tartalékok: További XP csatánként (x1)
Nyugta
Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Puding és tea" - 5 tételek
Nyugta
"A háború kutyái" felirat hozzáadva: (x6)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 18:47:02

TWFEELSGOOD

1 XP Reserve
5 Puddi/tea
6 Incription - British - "Dogs of war"

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

E100-at gondoltam le duplázom.
T8-10 csata volt,én nem arra mentem amerre a többiek,hanem elindultam az ellenség bázisa felé.
Lassan haladtam mert hegyes pálya,a többiek le álltak kempelni a bázis előtti szorosban.
Szépen hullott a csapat én meg átértem az ellenség bázisára és befoglaltam.
Iszonyat nagy mákom volt,e100-ról minden lövés lepattant.Obj 140-et kilőttem tornyán keresztül szemből.Ő meg nem is karcolt.<#idiota>
Obj 263 is lepattant.Mellesleg a csata felénél kb 400-500 méterről úgy pofon csaptam egy EBR 75 FL 10-et hogy megmurdelt.Nem állt,rohadt mesze egy csapattársat kerülgetett és lőtte,megkockáztattam elé lőttem és kampó.<#idiota>
Jah,egyedül befoglaltam a bázist és nyertünk,de balfék defender végig ugatott hogy bot vagyok.Ha nem megyek az ellenség bázisára,vesztettünk volna,így megnyertem,mert egyedül befoglaltam.Ők meg megdöglöttek.

Most piszkosul velem volt az RNG,gold lőszerrel is pattantak rólam.Gondolom most jön 50 csata amiben 2 méterről sem találom el a holdat.<#idiota>

Köszi,működik.

joe662
Bónuszkód:
TWTANKSBERLIN19

Azt hiszem rekordot döntöttem, a 12. meccset vesztettem el sorozatban amikor kiléptem. Az is érdekes hogy ehhez alig 1 óra kellett...

Szerintem totálisan használható . Bár nekem 4 skilles legények ülnek benne .
A T-44-100 megéri? Most 1 év prem mellé ingyen van és még az a 15%-os kupon is ott van hozzá.
Csak nem akarok még egy felesleges lomha, semmit át nem ütő tankot. Szóval használható ez a gép?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Kicsit túlzásnak tartom . <#hehe>
joe662
Ez most sok,vagy kevés?<#banplz><#beka3><#hehe>

T34-2G-FT . Csak vele mentem eddig . Több mint 8 K XP sikerült belerakni full vereséggel .
1 óra 30 perc alatt 1 tankot sikerült leszorzózni .
Lehet,de azért amikor E100-on egy ilyen szélvész koppan az vicces.
Főleg hogy E100-on van irányított ütközés skill.<#idiota>
Ma meg ki akadt rám egy idióta T10-es svéd td.Mindig elfelejtem mi a neve,mentem spotolni előre,erre valahonnan a bázis mellől ez a barom telibe lő.Még a láncom is lejött.Pipa lettem,megfordítottam a tornyot és odalőttem,na erre berágott hogy én meglőttem őt,micsoda hisztit nyomott.Pedig rendesen el sem találtam,mert célzás és rendes szűkülés nélkül csak úgy rálőttem a bánatból.De így is sebeztem 334-et bele meg le jött a lánca.

WOT8ANNIVERSARY

1 nap prem-et ad.

Nincsenek meghülyülve, csak nehéz irányítani, mert nagy sebességnél érzékenyen kanyarodnak. Valamelyik nap nekem is sikerült a 7-es EBR-rel szétzúznom magam egy dicker max-on, pedig meg lehetett volna a pool.
Szerintem nagyon rosszul lett megoldva a kerekesek irányítása, már rögtön ott kezdődnek a gondok, hogy egy helyben állásnál az oldalra nyilak lenyomására elindul a tank. Többször is emiatt mentem ki fedezék mögül, aztán jött is a bünti. A másik problémám pedig a már említett nagy sebességben való kanyarodás, egy analóg karral azért jobb lenne. 😊
A kerekesek ma megvannak hülyülve úgy érzem.
Amx 50 100-at akarta egy idióta rammolni,T10-be szemből bele rohant kerekes és most egy lynx a t54 ltw-be próbált szemből bele kötni.
Vicc hogy t54 ltw sem sérült semmit.

Sherman0070
Még 2017 elején, vagy mikor is jelent meg, SD mapok, régi arty, régi mm, akkor még tényleg nagyon erős volt.
Akkor tier8-ban még nem rohangált ez a sok új generációs prémium, mert a Defender volt talán a második(?) ilyen új generációs prém a Skorpion G után. Elég jó köröket lehetett menni vele eleinte. Jelenleg is lehet alkotni de a sok változás miatt már nem olyan, mint régen volt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Még jó, hogy IS-3A jött ki a lootbox-ból. Az egy igazi troll tank.

angelus1991ster.blogspot.hu

kabel15
Még csak 10-15 csatám van vele, még barátkoznunk kell.
Viszont a legénységen most húzom a 4. skill-t és pótellátmánnyal használom. Mondjuk az helyet lehet vissza kerül a tűzoltó, mert pont tegnapi utolsó csatában gyújtottak fel.

BattleTag: kabel15#2672

Túlértékeltnek nem mondanám, mert tény, hogy akár csak papíron is jobb, mint a legtöbb T8 heavy, de az is tény, hogy irreálisak vele szemben az elvárások, és az emberek emiatt hülyeségeket engednek meg maguknak mikor vezetik. Aztán jön az ideg, hogy mekkora szar ez a tank. A helyén kell kezelni, ahogy pl. a Type-59-et is 😊 Ha azt csinálják vele, amire ki van találva, és nem törik össze az első öt percben a túlzott önbizalomtól fűtve, akkor azért baromi jó abban, amit csinál. Ami ettől függetlenül tényleg nem a játék legváltozatosabb játékstílusa.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.04.10. 13:09:37
Az a titka, hogy nem szabad vele magabiztosabban játszani, mint a többi átlag brawler tucatheavyvel 😊 Ami nehéz a hypetrain miatt, amit köré építettek, de ugyanez volt anno a Type 59-cel is. Ha már megszoktad, hogy visszafogod magad, és nem hiszed, hogy golyóálló vagy, akkor azért elkezdenek kitűnni a tank erényei, nevezetesen hogy a legtöbb területen egyszerűen jóval erősebb, mint a T8 heavy társai. Ettől függetlenül megmaradnak a korlátai (snipeolni nem fogsz vele soha pl.).

Játékstílus tekintetében meg a játék legfaékegyszerűségűbb, legkevesebb agykapacitást igénylő módján kell vele játszani, mint a legtöbb orosz heavyvel. Belemászol az ellenség arcába, és lebokszolod 😊 Nem igényli az okos játékot, de ez nem jelenti azt, hogy lehet vele bután játszani, azt semmivel nem lehet. Mármint heavy pléjerek ne érezzék magukat offendálva, én is a mai napig imádok egy chokepointon dagonyázni valami vastagbőrű behemót tehénben ülve 😄
A Defender talán a legtúlértékeltebb tank a játékban. Én karácsonykor kaptam lootboxból, de semmi kedvem vele játszani. A ágyúja hulladék, hiába a nagy alfa meg pen ha a lövések fele elszáll a franc tudja hova. Kb úgy néz ki hogy 10 lövésből 6 talál, abból 3 üt át. A páncélja is csak a hülyék ellen ér valamit, épkézláb játékos már T8 tankkal is simán átlövi. Ehhez jön még hogy a gun depressiontől tényleg depressziót lehet kapni néha, minden második bekapott lövéssel elszáll az ammo is, lomha mint a franc és természetesen 10-ből egyszer ha top tank tudsz lenni vele.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2019.04.10. 12:44:11

Hát én mostanában visszakapcsoltam a chat-et és úgy tűnik elég sok reportot kapok 😊
Itt már mindenki field commander, aztán jó nagyot röhögök mikor megnézem a statját. És persze nem hagyom szó nélkül.
Lényeg ami lényeg, nem hiszem hogy sokat számítanának a reportok.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2019.04.10. 11:19:51
kabel15
Úgy érzem kicsit felültem a hype vonatra. Megvettem a Defendert-t de nekem valahogy nem adja.
Vagy túltolom és elhiszem hogy lehet vele pattintani(aztán mégsem), vagy túl óvatoskodom az egészet és 800 sebzéssel jövök ki a csatából.
Úgy gondoltam, hogy a Löwe nél jobb tank lesz, amit egyébként nagyon szeretek, de valamiért gyengébbnek érzem, holott az alfája ugye nagyobb tehát a visszatartó ereje is (elvileg). Az IS3 at nagyon szerettem, de talán egy kicsit csalódtam a Defiben.

BattleTag: kabel15#2672

na igen eléggé viccesek, valojában nem csináltak semmit a gameplay el, az eddigi változásaik amiket bevezettek vagy be fognak vezetni semmiben nem változtatja meg a játékmenetet, ugyan ugy 5 perces lerohanások lesznek, ugyan ugy Gold loszert fognak lovoldozni a játékosok amint egy kis páncélba utkoznek és ugyan ugy kapni fogják a HE loszert stun al vagy anélkul.
Prem acc átalakítások jönnek, néhány elég érdekes közülük
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2019.04.09. 17:42:12

Maala
Imádom, ahogy az új prémiumos videóban le"malacpersely"ezik az új kreditszerzési bónuszt. :-D Legalább elmondják, mi a véleményük a játékosokról. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szeretem őket,szívatni.<#hehe>
Az hogy kinyírtam azt a wz-t ott és akkor feldobta a napom.<#vigyor5>
Jó kedvel dupláztam le az összes tankom.
Jó kedvel nyomtam rá reportot,még jobb kedvel olvastam a levelet amit a wg küldött.
Vicc hogy a csóka lengyel volt.

Mindig nézd meg kire lősz .
Pirosak- erőtér veszi őket körül ami eltériti a tér idő kontignuumot. Hiába célzol gyenge pontot láncot lövegpajzsot vagy a páncélzat legvastagabb leggdöntöttebb részét fgod eltalálni. Már ha eltalálod és nem a földbe sebzel bele. Papír tankba közvetlen közelről nincs mese el kell hogy találd ekkor láncolod vagy kritikus.1-2 szinte biztos hogy így lesz ennyi előnyt kap aztán bonthatod. Ő persze kapáslövéssel lőszerrekesz töltő célzó vagy torony illetve ezek kombinációja. Mindezt ugy fogja kivitelezni hogy a mezo kozepen mászkál míg te csak a csövedet dugod ki. Te csak a láncot tudod pirosra lőni esetleg a radiost aminek semmi ertelme illetve az uzemanyagtartalyt de gyulladni nem fog.
Mi bajod a nácikkal?
Lehet azt valahogy tudni hogyha játékban nyomtam reportot annak lett-e valami értelme?
Még nem írtak emailt eddig hogy reportolt egyedet megbüntetik,de most jött email tőlük hogy köszönik a visszajelzésem meg bla bla.
Úgy látszik a náci wz-t talán seggberúgták.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.08. 08:31:16

Sherman0070
ezt a kuponos szarságot Ph3lan úgy magyarázta meg, hogy akciósra a boltok sem fogadnak el extra kupont
de ha limitált cucc jön arra miért nem jó a kupon az is gondolom kimagyarázható

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Kicseszett 30%-os kupont nem lehet felhasználni a Defenderre. Akkor legalább átruházható/átadható lenne a kupon más számára. Aki pl. állandó prémium shop tagos tankot akar venni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Szerintem ma csupa idióta játszik.
Két csatára volt időm eddig.
De mind a kettőben hülye csapattársak voltak.
Másodikban meg is ölt egy.
Vereség
Csata: Minszk
Járművek: P.44 Pantera
Szerzett tapasztalat: 126 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1)
Szerzett kredit: 9 885 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 032; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 519)
Nem tudom mi volt a baja,csak elkezdett lőni majd ki is lőtt,igaz be is kékült.
De nemvolt százas,folyton nxggerezett a cseten.
Másik csatában meg grille 15-nek az volt a problémája hogy előre törtünk és nem kempelünk.
Grille azon ugatott hogy minek megyünk előre,a bázison kellett volna maradnunk és várni az ellenséget,így neki nem lesz sebzése,minden féle noobnak meg egyébnek le hordott minket mert a jobb oldalon lerohantuk az ellenséget vagy hatan és a bázisig berongyoltunk.

joe662
Találtam egy 2018.02.10. telepítőt a firefox mappájában<#hehe>
Jön szépen lefelé,Gc nélkül<#violent>.mire végzek a meloval talán le is jön<#idiota>

Sherman0070