418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #410894 a 6-os amd-t én is kihúztam, csak még kell bele 1 legénységi tag az excalibur küldikből xD
a versenyes játékmódból beletettem a parancsnokot is xD -
Csóri 1x tudott meglőni,mikor bedobott a játék elé 
Rengetegszer lövök én is 0-át beléjük,rohadt dühítő,amúgy,pont ezért ülök bele én is sokxor
Kedvencem mikor strv 288pennel,0,mikor áll az a fos a bázison és foglal.
-
Rammsch31n #410892 gondolom te. :D de gyűlölöm a kerekes g*nyókat :D főleg mikor nagy nehezen kilövöm a kereket, és 0 dmg critical... az meg menet közben belémbasz 300-akat...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.10.18. 23:49:04 -
Igen az lesz az utolsó idén.
Rammsch31n
Mostanában nem randomozok.ezt viszont szeretem,még ha csak 2 pálya is van csak.
Az előbb találkoztam egy Lorr40t-vel aki jött a halott zónába vadászgatni,én meg ebr-el respawnoltam épp oda.
Szerinted,ki nyert,úgy hogy mindketten full hp-n voltunk
-
besti #410890 az komoly, erős jellemre vall xd
nekem az STA a célom, de ez is nagyon fájdalmas
Utoljára szerkesztette: besti, 2019.10.18. 23:45:10 -
Rammsch31n #410889 én meg már nem is játszok, szeptemberben meglett a phase I.... :D -
besti #410888 Hali! Még Novemberben még lesz egy frontline epizód? -
Én már csak bohóckodok itt,fostalicskákkal játszok,T34-3,type59,revo,mutz,stb
-
Rammsch31n #410886 artyval támadni nem túl nyerő dolog :D -
Én ezt tegnap lőttem,2 percig röhögtem utána
de ugye ilyen 1000-1 ha van.
-
Plata #410884 Mauer-el a láthatárról úgy lőttem ki ellenséges tankot hogy csak a tornyának a kupolája látszott ki a szikla mögül.
Szerintem ez a célzás meg találat rohadt random.
Az előbb Vk-val semmi sem talált,most meg Mauer-el a retkes francból mozgás közben kilőttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.18. 20:11:47 -
Plata #410883 Na én mondok valamit.
Vk100p-vel 5 lövés full beszűkülve és na meg egy kapáslövés és 1 találat.
Basszus,full beszűkülve úgy mellé lőttem mint állat.
Jah az egy találatom az meg fordulás közben kapáslövés udes 16-ba,igaz beszopta mert belehalt.
De a célzott lövésekből egy sem talált,igaz így is gyorsan nyertünk 15-2-re.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.18. 19:56:27 -
Megamax #410882 valahogy egyetértek veled de nekem mint piroska is egész jól beválik a célzás nélkuli lovés és találat nesze neked célzás, menet kozben fakk juh WG
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.10.18. 19:18:13 -
Klán+kretit booster+prém tank, amibe se gold se javitó nem kell, mert ugye magadra nem lősz vissza:-)
De szerintem sokan nem ezért csinálják, komplett ágakat lehet igy kihuzni pár nap alatt.
Statbuziknak kötelező:-DD -
Plata #410880 De hogy lesz ebből sok millió,mert cseten azt mondták hogy millákat lehet farmolni.
Vagy egész nap tolják? -
Faceit-en kell 1v1 csatát menni, haverral, vagy 2 wotot futtatva 1 gépen. Az egyik bemegy tier10el, a másik meg T8 prémmel, azt lefarmolja a 10est. -
Plata #410878 POSSESSED
Valami küldiket ad? -
Plata #410877 Nézd gőzöm sincs róla,azt mondták a cseten most van valami hiba amivel milliókat lehet keresni,csak valami 1v1-et kell játszani,keresni kell hozzá egy társat és szarrá grindolhatjátok magatokat,mivel eléggé csalás szagú nem is érdekelt,félnék a banntól. -
Rammsch31n #410876 mostmár igen, de régen ez a könyv nem volt... egyébként ez is p2w azért... veszel pénzért kreditet, utána meg 1 csomó könyvet... -
Rammsch31n #410875 és mi az? :O nem mondod meg nekünk? :D -
Plata #410874 Elvileg van valami glitch amivel rengeteg pénzt lehet szerezni.
Cseten mondták hogy milliókat lehet keresni valami lazán.
-
Plata #410873 Két millióért kapsz egy skillt.
Ha valakinek sok van lazán tud sok skilles legénységet szerezni. -
Rammsch31n #410872 mennek 7 ezer csatát az amcsi tankok cseréjekor kapott prémmé avanzsált T34-el :DDD mint én :D -
Ne viccelj már!
Piroskáknak meg narancsoknak honnan lenne 5-6 skilles legénységük?
Bár lehet, nekem ez csak azért elképzelhetetlen, mert soha egy vasat sem költöttem a játékra.
Csak akkor volt prémium fiókom, ha nyertem valami küldetéssel, vagy ajándékba adtak 1-2 napot. Így qrvalassan csordogál az XP, nincs is teljesen felturbózott legénységem, míg a piroska, ha kellően sok pénzt locsol a játékba bármit megvehet. -
Plata #410870 Nem mindegy hogy milyen legénység van a tankban.
Egy öt hat skilles legénységnél lazán lehet többszáz méterről ablakon át belőni troll ágyúval.
Sőt mozgás közben kilőni kerekest messziről.
Inkább csak mázli kérdése.
Ha minden alkalommal amikor le hackereztek kaptam volna egy aranyat akkor most valszeg meglenne az összes aranyért megvehető prém tank.
Na meg lenne kismillió fölös aranyam.
Próbáld ki te is.
Tegyél egy troll ágyús tankba legalább 5 skilles bandát és meglátod hogy nem nehéz vele boldogulni.
Legutóbb minszken a beton fedezék résein keresztül lőttem ki grillet T49-el.
Na ő nem csak hackerezett.Durvább szavakat is használt. -
Valahogy 30Xezer csata után is nehezen tudom feldolgozni azt a tényt, hogy mindenki mindenféle célzókörszűkülés nélkül mindig eltalál, míg én, ha nem teljesen összeszűkülve lövök, semmit nem találok el, sőt sokszor még úgy is mellé lövöldözök.
Van erre valami hack, cheat akármifaszom amitől másoknak ez olyan jól megy, hogy csak kiugrik a fal, szikla, miazmás mögül, lő és talál?
Ha én ilyet csinálok, a lövésem megy a csillagok közé, vagy a földbe.
Már hozzászoktam valamennyire ehhez, de most egy KV-2 kiborított, mikor cirka 100m-ről a 152 mm-essel csinált egy ilyen falmögülkiugrós azonnallövőséstalálós trükköt, ami gyk. kisebb eséllyel jön be, mint egy lottóötös a Holdon.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.10.18. 14:43:49 -
Jahh ez az volt:-DD -
Megamax #410867 Na ezt hívom én USER ERROR nak ! -
Közben rájöttem, hogy az Alien-en nem volt enginering. :_D -
Miféle nyomorék algoritmust használ ez a szerencsétlen játék,10-9 csata azon a fos téli pályán megy 
Arról nem is beszélve hogy a javítási időt is kb a duplájára növelték. Előző szezonokban,eddig simán átgurultam ht-vel és megvolt a dolog,most meg ott kell,szarakodni mire 7%-okkal feltölti a hp-t
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.10.17. 20:33:55 -
AJensen #410864 Gondoltam a hétvégi debil futam már lezajlott, és lehet játszani. Csak egy picit számoltam el magam. Viszont a játékos wn8 különbség eszméletlen nagy. Unicum játékos túloldalt, nálunk meg a tomato hadsereg.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.15. 21:25:57 -
Megamax #410863 Miért szerinted az AFK mirol szol? Ott sem vagy agép elot tés kapod a hanygafingyni XP-t. Olvasd el megint amit értam , nem azt mondtam hogy gyorsan hanem hogy ha van idod akkor még ki is AFK-zhatod a tankot!!!. -
Ma ott kellett hagynom az fl_t 5perc után, volt kb 1200 sebzésem fv artyval.
Kaptam nagy lóf..t,nem tábornokot:-DD
Na meg 260xp-t, ezzel AFk-za ki megamax a 9es tankot, ami 300k xp. :-DD
-
Megamax #410861 Te meg nem tudod értelmezni amit írtam, de mindegy már megszoktam. -
Gyuszopapa #410860 Te valamit félreértesz.Az emblémák között van olyan ami nem kiseggelhető kell hozzá tenni is valamit.Nekem is van olyan és büszkén ki is van rakva.Ha csata közben rárakják az egeret a nevemre látszik is.Na olyat nem sokat látok.Kb. megfelelője a gunmarknak a Wot-ból.Emblems és Patches
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.14. 20:51:37 -
Myke28 #410859 Az első :) Kép
Repy
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2019.10.14. 19:51:10 -
Plata #410858 Tényleg,artyval.
Fél csatában nem csináltam semmit,nem is voltam a gép előtt.
Pont azért mert tudtam hogy afkolni fogok nem toltam be xp duplázót,erre tábornok lettem és rohadt mérges.
-
Megamax #410857 Lehet hogy nem vészes de abban atankban nincs normál loszer és én már meguntam a probálkozást, valahogy nincs kedvem már hozzá. Amugy én is voltam már, vicces volt az a kis bug de rohadt gyorsan javították. (bezzeg mást nem javítanak ilyen gyorsan) -
"Egyébként frontline-on afkolva voltam én már tábornok is."
Aha Persze
-
Plata #410855 Miért?
Obj279e nem vészes.
Ha balfék ül benne főleg nem.
Egyébként frontline-on afkolva voltam én már tábornok is.