World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami tuti tipp FL re?
Eddig azt gondoltam hogy na majd arty val csak úgy pörögni fog felfele a rang, nah ez nagyon nem így van. Pedig fokusz van foglaló körökön, a szomszéd területre is átlövök ha éppen azt foglalják.
Löwe, Udes3 kombóval sokkal jobb eredményeket érek el mint artyval.
Szóval a kérdés, mivel lehet a leghamarabb rangot szerezni?
Vagy mi az a játék stílus amivel érdemes próbálkozni? Spotolni kéne kerekessel?
BattleTag: kabel15#2672
Nagyon papírok.
Szeretem ha egy light kicsit nehezebb.
Wz132 tök jó rammolni.
A napokban bent volt, kaptam is vasárnap egy 30%-o kupont, azzal vettem meg.
WOT: Beluka
A vásárlás opció szürke a tanknál.Vagyis nem elérhető.
Remelem ma este is ez lesz.
de értelek... mert kurva frusztráló néha, és sztem a random sem jobb... 😄 szal minek játszom...
-kéne egy másik map emellé
-kerekes/light-okat kontrollálni kéne...
-az artyk esete meg akkora LOL, hogy az emberi magatartást lehetne modellezni vele
és túl hosszú az előremenetel, ezáltal jó hamar unalmassá válik így összességében
a debil csapattársak meg már szót sem érdemelnek
Biztos voltam a kamikaze jelvényben erre nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.15. 12:23:31
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Azzal öltem meg hogy rammoltam belé 481-et.
A jelentésben az van hogy megsemmisítve találat által.<#nemtudom>#nemtudom>
Pedig lőttem rá talált és bumm bele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.15. 11:14:39
Most itt lentebb is van vagy pár, de egyiket sem fogadja el.
Egynapos lenne, vagy limitált darabszám?
The WG code is not valid. Please try again.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
- 6 db 'Welcome to Hell' felirat meg szokásos fogyócikk egyebek
angelus1991ster.blogspot.hu
Letolok 100-120 csatàt azon a héten oszt jólvan:-DD
Gumírozott retardwàgennel nagyon jól lehet daràlni:-D màr megvettem a sima 8ast is ha a prém kifagy:-)
Nehogy túl koràn keljek az Fl miatt:-DDD
Béna marhák voltak,teljesen.
Rahedli td volt,prém td-k és 200-400 sebzéssel végeztek.

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.04.14. 16:33:35
Állandóan vesztes csaták.
Ráadásul most is meglőtt egy csapattárs aki a bázison kempelt,kempinovkán a legtutibb bokorban spotoltam,volna,már 2.5k spot sebzés volt,erre belém lő,mert nem oda mentem ahova ő mondta.<#wilting>#wilting>
Fél hp-m lelőtte kb.
Azonnal roncs lett belőle,obj sem ment lassan,ez meg szemből bele.<#ijedt>#ijedt>
Artyval végignéztem az egészet,ha jól láttam 1300 sebzést kapott be.

angelus1991ster.blogspot.hu
Ott volt például az északnyugat. Imádtam . Több irányból támadható különálló pályarészek ahol kemper pistike nem tudott egy bokorba beállva lőni minden irányba. Ott hoztam le a legtöbb csatát egyedül. Gondolom azért is vették ki mert szaros pistikéknek túl bonyolult volt.
Vagy a port map. Azt is imádtam. A házak között teljes arty fedezékben mehetett a pofozkodás. Ok az eleje az áttörés nyögvenyelős volt de az hogy valaki àttört még nem jelentett győzelmet.
A WG-nek az kell hogy 5 perc alatt lemenjen a csata. Csoda hogy malinovka még bent van. Beterelik egy csőbe a tankokat és "üssétek szét egymást 2perc alatt" Nem is értem hogy highway miért akkora. Felesleges kocsikázás percekig egy heavyvel Ugyis csak az van mint a többi pályan. Elérni a dühöngőbe és bokszolni. Sehova máshova nem mehetsz mert véged. Nem csodálkozok hogy sokan csak mediummal tolják.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU