418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Mivel a játék tele van csíterekkel, jó eséllyel találkoztál eggyel. A wg persze tojik rá. Ő is hasznot húz belőle. Legalábbis rövid távon.
  • Megamax
    tessek YouTube formában
  • joe662
    Szép volt,szerencsétlenek az ellenfélnél,azt se tudták milyen rendezvényen vannak
  • Megamax
    Akartok látni egy szerencsés Campinovka spotot? Hát tessék
  • okosszöszi26
    Jajaja, ilyet én is, meg szerintem mindenki szokott, de itt konkrétan össze-vissza cikáztam a pályán, és nem csak egy ellenségtől kaptam lövést plusz mellettem is mindenfelé becsapódtak a lövések.
    Magyarul, ez nem egy statikus guggolás a bokor mögött szitu volt.
  • joe662
    Kíváncsiságból megnéztem,mert gyanúsan sokat voltam a téli pályán Fl-ben.
    A héten mentem 58 csatát,ebből 39volt az új map
    2 pálya is nehézséget okoz a renncernek,balance ügyileg
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.10.20. 21:04:25
  • Plata
    Passz.
    De T49-el csaptam már ki vakon Amx 13-90-et,igaz nem rohangált,csak oda lőttem a bokorba mert gondoltam ott van valaki.
  • Lucifer001
    Igen
  • joe662
    Replay nélkül, csak találgatni lehet.
  • okosszöszi26
    Nem ilyesmire gondolok.

Pl. az imént AMX13-90-el rohangásztam Malinovkán, hátha spotolok valamit, egyszercsak elkezdenek lődözni rám izomból.
    Nyilvánvalóan észrevettek, de nekem nem jelzett semmit.
    Újabban többször is előfordult ilyesmi.
  • Lucifer001
    Én is .
  • Plata
    Nyilvánvaló helyekre én is sokszor vakon belövök.
    Lőttem már ki így jó pár tankot.
  • okosszöszi26
    Hogy van ez? A beszarásjelző lámpa már nem minden esetben jelzi azt, hogy észrevettek?
    Néha azt veszem észre, hogy csak elkezdenek lőni, de nem volt jelzés, hogy észrevett valaki.
  • joe662
    Ebolának a 279e-t hivják.
    Mondjuk az artyra is illik.:-D
  • Megamax
    Egy ebola csapatonként elég ahhoz hogy alegrosszabb pillanatban mikor már alacsony HP-n vagy akkor odalo a sarokra és már meg is haltál. Már akkor sem játszom igazán ha egy van csapatonként, amugy meg tier X ben garantáltan goldal lonek. Viszont ha nincs ebola a csatában és más OP tultolt tankok akkor már játszok amíg az elso gold ammo el nem talál. Meg van egy szájkaratés aki élvezettel kommentelget a youtube csatornámra csak hogy elmondjon mindenféle csunyaságnak. Ha már a játék nem is izgat azért az ilyen emberek kommentjét szívesen olvasgatom.
  • joe662
    Onnan még nem láttam ilyet:-DD
    De itt mi volt az ok? Nem lőttek meg golddal,nem is volt ebola a csatában,akkor miért?
  • Lucifer001
    Ez már tuti , hogy bug Miattad hozták be ezt is , meg az öngyik miatt
  • Megamax
    most nem tudom én vagyok ennyire peches vagy szerencsés?
  • joe662
    Hát az télleg nem az:-DD
    Van hogy megdob egy ilyen bokorba rejtett kavics és belehalok.
  • Megamax
    nos ezt nem mondanám User error-nak de lehet hogy elfelejtettem hogyan kell lepottyanni egy szikláról
  • Plata
    Én sem szándékosan csináltam,tök gázzal robogtam és valami kis lószar nagyságú kő vagy bucka vagy mi a ragya volt megdobott és úgy fordultam wz-vel fejre mint a franc.
  • joe662
    Azt mondanám,user error
    Úgy kell lepottyanni,hogy előtte oldalra fordulsz,a legkisebb esésbe is bele szoktam így dögleni.Mondjuk nem direkt csinálom ezt,de pl kerekessel rendszeres
  • Megamax
    Szerintem az ami velem tortént nem mázli már, 2x egymás után ugrattam le és semmi sérulést nem szenvedett el a tank , még HP sem fogyott és nem véletletnul ugrattam le hanem direkt ugy hogy oldalt érjen a tank foldet .
  • Plata
    Azt mondanám hogy piszok mázlista.
    Engem szaros kis bucka úgy megdobott ma Wz-vel hogy fejre álltam.
  • Megamax
    Hm, mit szolnátok ha azt mondanám hogy a játék megtagadja tolem a sziklákrol való leugratás élményét. Még megolni sem engedi a tankomat annyira manipulált a dolog.
  • bekescsaba
    Erről beszélek. Neked ez a "mindíg elsiklik valami" a korlátaid felső határát jelzik. Most is azt mondom, hogy tudnál még fejlődni, a képességeid maximumán is túl, de ez nem sok lenne már. Vannak olyan tankok, és olyan tierek, (a legjobb példa erre pl az M5A1 Stuart 4-6 tier) amiket ötvözve lehet emelni a win8-at, de ez nem vegytisztán a képességeidet tükrözni, manipulált lenne az eredmény. 2000-ról átlépni 2500 fölé, na ez igényli a legnagyobb teljesítményt, kitarást, és koncentrációt.

Az unicum azért unicum, mert ( s mi azért nem vagyunk azok),el tudja érni azt, hogy az általa preferált 5-6 tankkal folyamatosan, 10 ből 9 szer hozza az elvárt teljesítményt. Tudatosan olyan helyzeteket alakít ki, hogy min. 15-20 %-al több lövést tud leadni egy meccsen, mint az átlag, így ezzel a 25 %-os RNG-t jelentősen tudja kompenzálni, nem beszélve a masszív gold használatról. Szóval ha kétszer mellé lő, vagy láncol, pattan, még mindig lesz plusszban annyi lövése, hogy leadja azt a sebzést,a mi a lila tartományban tartja.
    Irhatnám, hogy mi mindenre kell figyelni játék közben, de sok videost nézzel állításod szerint, így ezt nem taglalnám. Egy biztos, hogy 10 ből 9 szer a végjátékban mindig marad unicum ( s most a 12:15 csatákról beszélek). Mivel nem az ő teljesítményük határozza meg a win 8 értéket, hanem a nagy átlagé, így mindíg lesznek unicumok, és paradicsomok, mert nem lehet máshogy.
  • AJensen
    Rengeteg videóst szoktam nézni. Ebből nekem csak az a furcsa, hogy a meccseik nagy része olyan, ahol vajnyi keveset erőlködik a taktikával, mert folyamatosan egy jóval gyengébb ellenfél ellen játszik.
    Persze, vannak a nagyon jó játékosok a szuperek, ezt nem is vonom kétségbe. Nálam ott siklott el a dolog, hogy a meccseim első felében totál nem értettem a játékot, és ez nem most volt, anno régen. Már akkor felemás volt a játék tutorial része. Ott erősen lecsúszott a gy/v arányom + a tankok nem jó ismerete. Azóta rengeteget fejlődtem mégsem tudom úgy visszahozni, ahogy te leírod. Posztoltam ide egy képet korábban, tekerj vissza a kommentek között. Centurion 5/1-el egyedül én voltam képes érdemi eredményt elérni a meccsen belül. Másik oldalt természetesen unicum játékos volt. Meccsen belül 2x úgy kaptam lövést, amit az rng védett ki nekem, de a csapat elbukott, mert annyi tank ellen már nem tudtam mit kezdeni. Ezek az átlag meccseim. Folyamatosan csak ezt kapom. Tudom mikor támadjak és mikor húzódjak vissza, sokszor vagyok képes fordítani, de még így is elsiklik nálam valami. Nem vagyok unicum játékos, erős zöld és halvány kék közé sorolnám magam, de nem ez látszik a játék által kreált meccseimből, ahol pl. egy több skilles progetto-val 3-ból 2x mellé lő a tank teljes szűküléssel.
    A feltételezésem továbbra is fenntartom, hogy egy szintre belőtt játékos nem tud annyit fejlődni, hogy mondjuk narancsból halvány kék szintet csináljon. Főleg most, amikor 3 perces csaták vannak, ahol a tankok nagy része még a kezdőről sem tud elindulni a rossz pálya desing miatt, és az új a normálnál gyorsabb gépek miatt.
  • bekescsaba
    Azért erősen sarkítasz.

Ha igaz lenne, amit írtál, nem lennének superunicumok. mert nem hagyná a rendszer. Amikor el akartam érni a superunicum szintet, koncentráltan játszottam (odafigyeltem, helyezkedtem, visszavonultam ha kellett, a tankom stílusának megfelelően játszottam, az egyéni eredményt helyeztem előtérbe a csapattal szemben, stb), és 40 000 csata után is napi 2-3 pontot tudtam emelni a win8-amon. DE engem ez nagyon megterhelt, nem is bírtam 10-15 csatánál többet naponta, így beláttam a korlátaimat.Be tudtam volna jutni az elit klubba, ezt biztosan tudom, de nem akartam feladni a játék örömét. Nekem 2100 -2200 win 8 , és 55 % winrate az a szint, amit "zsigerből" tudok, úgy, hogy csak játszok, szórakozok, és nem feszülök be a jó eredményért. Tehát nem igaz az, hogy nem lehet fejlődni, mert a rendszer korlátoz. El kell fogadni, hogy szórakoztató játék mellett ennyire vagy képes. Mondhatnék példát a póker, és foci világából. Vannak a lelkes amatőrök, és a profik. Ugyanolyan szabályok és ugyanolyan szerencsefaktor mellett játszanak, mégis valaki mindíg jobb lesz a másiknál, és előfordul, hogy a gyengébb megveri a jobbat.

3000-es win 8-nál már nagyon kevesett hibázhatsz, folyamatos koncentrációt igényel a játék, és sajnos leszűkíti 5-6 tankra a játszható járművek körét. De ők ezt tudják, ebben jók, te és én meg annyira nem. Alapből rém egyszerű jól játszani ebben a játékban, a megfelelő koncentrációval, tank és pályaismerettel simán hozható egy 1700-1800-as szint, és jelentősen lehet csökkenteni az RNG hatását. A gold lőszer is csak egy eszköz ehhez, semmi más. Azt írtad, kitanultad a játék lényegét. Akkor nem értelek. 25 % RNG-nek nem lehet ennyire romboló hatása.

Egy dolgot vagyok hajlandó elhinni a sok összeeskövés elméletből. Azt, hogy a WG-nek vannak aját botjai a játékban.
  • AJensen
    A probléma az többek között, hogy nem lenne ennyi piroska, ha normális oktató része lenne a játéknak. Elmagyarázná, hogy nem csak az W-t kell nyomni, hogy játssz. Az a megdöbbentő, hogy ez e-sport játék, amit nem hiszem, hogy nem néznek a fiatalok. Lényegében a wot úgy neveli ki az új generációs játékosait, hogy fogalmuk sincs mit játszanak. Azért meg, hogy ne máshol költse a pénzét inkább a normál játékossal szórakoznak, pedig én se keveset költöttem rá, de ezt valahogy nagyon nem veszi figyelembe.
    Hogy ne állandóan 2-vel kisebb szinten játsszak, hogy a csoda rng ne pof**** bele annyit a csatáimba, és ne védje a hü*** a láthatatlan mező. Én most már 2-3 éve küzdök azzal, hogy a mostani szintemet feljebb vigyem. Felmegy 0,10-0,15%-ot majd hirtelen megint elfelejtek játszani a játék szerint, és visszaesek ugyanoda. Szerintem ez se a játékosbarát üzlet része. A logikát nem értem. Hogy költsek többet a játékra, ha nincs meg a sikerélményem, amiért kitanultam a játék lényegét. Időt és energiát tettem bele nem keveset, amit azzal büntet, hogy folyamatosan gáncsol.
    Persze itt is működik a szerencsejáték hatás, ha nem ment elsőre, akkor majd másodszor meg sokadszor biztos dob valamit gép. Dob, csak nem azt, amiért kitanultad a játékot.
    A játékot egyébként okosan védték le. F2p-nek van álcázva, de erősen p2w, amiért támadható lehetne, mert becsapja a fogyasztót, de ez már egy másik történet.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.20. 07:57:59
  • Megamax
    ja igen azt hiszem azért kellett neki a gold ammo mert nem tudott megflenkelni és tul páncélozott tank al voltam , persze pityuka
  • Megamax
    Láttál te itt valaha engem bármilyen falyta poént írni?
  • Plata
    Na nekem ma megint volt egy mázlis csatám.
    Öt tank nem tudott kilőni.Na megy egy vaksi marha.
    Az O-Ho lövését nem is jelzi ki a játék,pedig ő is lőtt,de nem sebzett csak folyton leszedte a láncom.
    És volt még egy Is3,de ő szerintem bandzsa volt.
    Mert a földet lőtte előttem vagy sziklát.
  • joe662
    Ugye most csak poénkodtok, és direkt hagytátok le a szmájlikat??
  • Megamax
    Ugye ugye, és látod milyen sokáig trt erre rájonni? Ott a lényeg hogy mire erre rájon az ember elbasz rá egy csomó pénzt (magamra értem).
  • joe662
    Kérem még ne tessék pánikolni:-D, ez még csak sandbox.Volt már ott olyan teszt, amiből semmi sem lett.
  • okosszöszi26
    Így most már mindent értek!
    Piroskáknak adja szűkülés nélkül a találatot, a zöldikék meg kínlódjanak.
    Mindig sejtettem, hogy ez a genyó játék a piroskáknak kedvez, hogy ne adják fel egyből a játékot és ki lehessen még némi lóvét sajtolni belőlük.
    No meg azokat is szeretem akiknek valami védőpajzsa van, és egyszerűen lehetetlen őket eltalálni álló helyzetben, tiszta célpontként is.
    Van, hogy 3X lövök rá ilyen csodaenergiaburokkal rendelkező tankokra, és ebből 2 látványosan és durván mellé, 1 meg 0 dmg critical.
    Érdekes módon ezek is mind piroskák szoktak lenni.
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.10.19. 10:19:04
  • Plata
    Japán heavy nem?
  • Lucifer001
    T49 , Kínai heavyk , KV-2 ,KV-2(R) stb .. ezeknek annyi .
  • Plata
    Azt hiszem ha most végleg le nerfelik a HE lőszert én eladom T49-et,semmi értelme nem lesz utána szerintem.
    Pont az a jó hecc benne hogy lehet vele hatalmasakat sebezni,erre most jön a totális HE nerf,akkor kb szart sem fog érni.
  • joe662
    A gyerek profilján kipróbáltam,de nem jött be,ott még nincsen spuri mod
    A lynx viszont már franko,azt is megtartottam Fl miatt,lehet vele is pedozni,igaz nem olyan efektiv mint az Ebr,de fun ugyanúgy