418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#340140 Köszi,most már van csak nagyon halk,de jövő vasárnapig kibírom,aztán majd otthon újrarakom.
Ez viszont tetszik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#340139 Ez meg miféle logika? Ha elfelejtetted a res-ből a res_modsba tenni, akkor tedd meg, aztán írd felül a moddal. Ne komplikáld túl. -
#340138 Részemről is ok! -
#340137 Ki , és miért akarta bezárni? Neki én nem köszönök semmit. A szememben egy hatalmas nulla, aki nem élni , hanem visszaélni tud a hatalmával. Egy igazi kis pöcs!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.04. 14:50:01 -
yossarianHUN #340136 A frontja nagyon erős, a leggyengébb részén is 270 miliméter effektív. Az más kérdés, hogy a tetején van két weak spot, olyan tankot nem nagyon találsz, amin ennyi ne lenne. A lövege meg közelharcba tökéletes, amennyire én láttam úgyis rusher TD a kicsike, menni az élbollyal, és a megfelelő pillanatban odasomni egy-két 800-as sallert. A kitéríthetőségének pont emiatt sok jelentősége nincs, T10-ben meg bármilyen tankban ülsz, az artytól kapott puszi így is, úgy is elkeni a szádat. Azért 5 másodpercenként 750-et csapni, nem rossz dolog. -
Bee #340135 Én örülök, hogy kitakarított, mert már be akarták zárni ezt a topicot. Neki köszönheted, hogy még írhatsz ide egyáltalán. -
#340134 Én százszor jobban viseltem a trollunk gifjeit, mint johnnyka hatalommániás , nagyképűsködését. -
Bee #340133 Hát, öööö....
A frontját T8-as tankot is átütik, az oldala papír, a lövege pontatlan, de legalább lassan szűkül, 5 mp szünet lövések között, 50+ mp töltés, horizontális és vertikális csőkitéríthetőség borzalmas, lassú a lövedék, arty általában maxot sebez bele. De megéri kihúzni, mert... hát... ööö... Most nem jut eszembe semmi pozitívuma. De igen: szép. -
yossarianHUN #340132 Első körben próbáld meg bemásolni a módosított audio mappát a res_mods-ba, aztán ha nem jön be, akkor töröld az egészet. -
#340131 Sziasztok!
Mod telepítésnél elfelejtettem a res/audio mappát átrakni,most nincsen hang
Ha kitörlöm a z eredeti mappát akkor a játék indításakor letölti a hiányzó adatokat? -
yossarianHUN #340130 Teszten próbáltam a tízest, ott tetszett. Annyi benne a nehézség, hogy hihetetlenül papír az oldala (T10 ágyúk többnyire overmatchelik), úgyhogy a legkisebb mértékben sem szabad forgatni. -
#340129 bocsi, de mégegyszer el kell sírnom, hogy ez a fos foch mennyire egy semmirevaló idegesítő lófaszfostalicska
mivel a foch155-ről is csak ezt hallom, asszem ez lesz az első ág amit félbehagyok, értelmetlenségéből kifolyólag -
Kubukli #340128 Unalmas vasárnap délután...
-
#340127 pl. Dzsonnikának köszönheted hogy az a majom eltakarodott innen.... -
#340126 +1
HOAX át veszi az SG-t háh :D
-
#340125 Ja, tényleg ! Mindegy, inkább lássam a hátam közepét, mint őt! Bár, mostanában hatalmas béke van itt a fórumon, sehol egy troll, vagy pankrátoros gif, pedig azon szénné röhögtem magam! -
yossarianHUN #340124 Ő moderátor, egy szinttel feljebb van, én házigazdaként csak a helyi csendőrség szerepét tölteném be, komolyabb ügyekkel azért mindig ők foglalkoznak:) -
#340123 Bárki jöjjön, csak "Dzsonnyka", pusztuljon innen! -
yossarianHUN #340122 Rendben gyerekek, mindenkinek köszi a támogatást, aki a háta közepére kíván az viszont még most szóljon :D -
#340121 nincs mit -
Bee #340120 Bár nub vagy, de takarításra még jó lehetsz. ;) -
R3nton #340119 Én fostalicskát javaslom :D
-
Toweliee #340118 yossarianHUN-t megválasztani nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem -
kamionosjoe #340117 köszi -
#340116 En tamogatlak, ugy is allandoan itt vered az idot... -
#340115 minden legénységi tagnak meg kell lenni, ajánlott fokozott szellőzéssel használni -
kamionosjoe #340114 Egy kérdés. Ez az "Elit alakulat" képesség csak akkor használ ha mindenkinél ki van fejlesztve vagy elég csak egy embernek megtanulni? -
#340113 Már én is fel akartam vetni hogy kellene egy aktív ember, még magamra is gondoltam. De mostanában nemigen tudok lenni annyit mint eddig, így jobb is hogy jelentkeztél. Részemről okés. -
Userx2 #340112 Rá fér a topicra egy aktív szupervájzor. +1. -
kamionosjoe #340111 Én csak 1 hónapja kezdtem újra a játékot és azóta olvasom ezt a topikot, de úgy látom te elég aktív vagy itt. Szóval:
+1 -
lexlutor #340110 reszemrol ok. -
yossarianHUN #340109 Ejj, pedig ezt terveztem világuralomra törésem első lépésének:) Nyugalom, nem tervezek visszaélni vele. Engem sem mindig kell félteni, ha nyelvezetről van szó, úgyhogy a vulgárisságot legfeljebb plagizálom, de meg nem torlom.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.04. 12:48:29 -
#340108 Amíg a házigazda nem osztogat elakadásjelzőket minden olyan hsz-ért amiben nem úgy fogalmazok mint egy madárlelkű hippi és nem töröl össze vissza kénye kedve szerint hozzászólásokat, viszint eltakarítja a magukat trollnak gondoló hülyegyerekeket., addig nekem mindegy ki tölti be a posztot :) -
yossarianHUN #340107 Nem, de mivel én szerintem utoljára fél éve olvastam itt tőle valamit (és akkor is meglepődtem, mert már rég járt erre), így gondoltam megérett az idő. De ha valaki tud felőle valamit, ne fogja vissza magát:) -
yossarianHUN #340106 Nem tudom, mi a szándékod ezzel, de ha gondolod küldheted, majd viszonzásként veszek neked rajta egy Löwét:D -
madmanic #340105 részemről ok. -
#340104 Hogy valami demokratikus módon válasszuk meg az autoriter vezetőnket, jelöltállítás és szavazás is elférne :D
De amúgy ezt ő mondta, hogy keressünk új embert? -
#340103 Én ritkásan írok ide, nem sok embert "ismerek" itt, de szerintem te jó lennél házigazdának, szóval nekem rendben van a dolog. -
Hassel74 #340102 A számlaszámom priviben? -
yossarianHUN #340101 Mit szólnál kétszer annyi Ászokhoz? Még úgy is olcsóbban jönnék ki:D