418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #340460 Visszavett 50B-t meg Foch 155-öt váltogattam. Kb. 30 kill maradt a végére, mikor meglett a sebzés. -
Userx2 #340459 Regisztrálom az másod accomat. (ami harmad) A lényeg, hogy lent az elfogadásnál, van egy ilyen sor: "Van aktív kódod?" Van jelentősége ennek a küldetéshez, vagy miféle kód kell oda? -
R3nton #340458 jó lehet másfél nap volt :P Hát 1800 körül van az átlag dmg 50-100-al, de az event alatt tuti több volt, és a win ratem is 60% felett volt vele bőven. Amúgy igen, ha 50-100al toltad volna végig, nagyjából sztem neked is egy időben lett volna meg a kill és a dmg. Batchat hiába jó, azért a sebzés jobban jön vele, mint a killek tier 10ben. -
yossarianHUN #340457 A tízes igazából annyira nem izgat, mindhárom tetszik, mindhármat elfogadnám. De azért prém nélkül összeszopni több mint 100k xp-t T-54-gyel... Valószínűleg nem lesz választásom. Majd imádkozom, hogy jó legyen a 432. -
#340456 Eléggé jó :D Tier10-es ágyú tier8-ban nem rossz :P -
Nazarov77 #340455 Ma reggel azért összejött 3 top gun bat chattel abból egyik 7 killes volt, de előtte nagyon sok volt a kill steal és a rossz RNG. Ha elsősorban 50 100al mentem volna biztos hamarabb összejött volna a kill de a 3x legénység XP miat a Batet használtam elsősorban, mivel nem a legjobbak. -
Userx2 #340454 Köszönöm! -
Oddball29 #340453 150k sebzés egy nap tier8-ban? Kemény vagy, mint a Rambo III. -
R3nton #340452 nekem franciákkal 1 nap alatt meglett, nekem nagyon ment az 50-100-al sokszor mentem vele ilyen 5-6 killes köröket is, de radley walters is volt közte, ha jól emlékszem. Nagyjából egyszerre lett meg a kill és a sebzés is. A sebzést is nagyon jól adta. Igaz az 50-100 sztem az a tank, amivel az egyik legjobban játszok személy szerint a játékban. -
R3nton #340451 Jó a 416 nem? Nekem nagyon bejön! A 430II már annyira nem jó, mint a T-54, de azért rossznak se mondanám. -
R3nton #340450 mind a 3-t húzd ki! Am tényleg. Hozzáteszem mellékesen ez a Challanger egy ótvar fos :D -
Angelus1991ster #340449 Köszönöm szépen!:D -
Nazarov77 #340448 Itt van.
Kicsit trükközni kell vele, mivel a karácsonyi garázs miatt nem ez lenne az elsődleges:
World of Tanks\res_mods\0.9.5\spaces\ mappában csinálj egy új mappát hangar_premium_ny néven és másold bele a 4 filet valamelyik másik mappából, nem számít melyikből pl ebből: hangar_premium_fury és kész is, nem kell megvárni míg eltűnik a karácsonyi garázs.
Amúgy ez a Hatsune Mikus garázs benne volt a top 10 modok között amik díjat nyertek egy orosz modkészítő versenyen ( köztük volt a hírhed arty mod is ugye ), megérdemelte tényleg nagyon állatra megcsinálták.
Tettem egy Mikus skint a Bat Chatre is, amúgy is futurisztikus tank így teljes az összkép :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #340447 Merjek én Object 430 v2-t fejleszteni a 416-ból, vagy menjek a tuti befutó T-54-re? Igazából az Objectben az a baromira vonzó, hogy kapásból egy jó ágyúval indulsz, szemben a T-54-gyel, amivel több tucat ezernyi xp-t kell összeszopnod. De azért félek kicsit az Ojjekttől, a 416-ot legalábbis rühellem. Teszten kipróbáltam, ott tetszett, de az csak pár kör volt, és a tesztes állapotok sosem tükrözik tökéletesen az éles szervert. -
#340446 Nincs mit :) Próbáld meg még1szer, hátha nem vetted észre és addigra lejárt vagy nem tudom :) -
Angelus1991ster #340445 Egy linket kérhetek ? kurvajól néz ki ez a garázs. -
suba53 #340444 Köszönöm, így már egyértelmű.
Ki fogom próbálni. -
Fecó0207 #340443 Akkor nálam valami gubanc van, mert se email, se semilyen lehetőség az account management alatt. Azért köszi, hogy időt szántál rám. -
Userx2 #340442 Igaz.. -
#340441 Igazad van, közben megleltem a választ :D Obj 416-nál tartok, még kell nagyjából 130 ezer xp a 430 II-ig :) Azt hiszem tőled olvastam, hogy az obj 430 féle ág elég jó, mivel a fő acc-omon nincs meg, ezért gondoltam ezt húzom ki. Igaz, az egyik legtöbb xp ehhez kell, de nem akartam lassú tankokkal nyomni, inkább tartson tovább, de élvezzem :) Brit med ágat sokan mondták, de én speciel utálom őket. Nagy, lassú, papír az összes :) -
Nazarov77 #340440 És végre meglett a WZ-111! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már csak pénz kéne hogy felszereljem equipmentekkel.
Azt hittem ó majd franciákkal milyen könnyű lesz az autoloaderek miatt a mission, hát pont hogy nem, mire meglett a 150k sebzés még csak 81 killnél jártam. Megvárták míg a sok HPs ellenségen kitárazok és a legvégén gyorsan belelőttek... Bat chatet és AMX 50 100at használtam. -
EmR3 #340439 http://www.playerauctions.com/wot-account/
http://www.jatekok.hu/forum/topic-world-of-tanks-account-elado/
Sub-Forums: World of Tanks WoT Accounts Buy Sell Trade -
#340438 Hát azt hiszem e-mail-ben jön és utána account management-nél kell elfogadni. -
R3nton #340437 És ha tesók ugyanazon a gépen játszanak? -
R3nton #340436 úgy nem éri :P A 1 milla xp csak akkor áll, ha platoonban tolod a meghívott accal. De persze, ha megveszed a 10-est akkor megkapod a tankot a master acc-ra. Amúgy hol jársz, és melyik ágat húzod? -
bekescsaba #340435 Eladó barátom wot accountja.
Valamikor valaki belinkelt egy oldalt (külhonit), ahol meg tudná hirdetni. Elkérhetném ennek az oldalnak a címét? -
Fecó0207 #340434 Na akkor egy hülye kérdés. Hol van lehetőség elfogadni? -
#340433 Nekem "Elfogadva" van. Mikor meghívtad az új acc-ot, akkor el is fogadtad?
wotinfo.hu-ról:
- elfogadod, termelsz
- nem fogadod el nem termelsz
- nem reagálsz és 7 napon belül visszakerül a küldőhöz az invite
+ 1 extrém: új acc, kapsz invietot és nem reagálsz, de 7 napon belül 10 csatát jászol --> nem elfogadottnak számít, visszakerül az invite a küldőhöz
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.01.06. 12:42:28 -
Userx2 #340432 Küldjetek meghívót, csatlakozok az SG meghódítóihoz. -
Fecó0207 #340431 Nézd már nekem meg légyszíves a Wot weboldalán az Account Management - Sent Messages Statistics fülnél, hogy neked mit mutat az elküldött meghívónál. Én is magamat hívtam meg egy másik email címen, regisztráltam ahogy kell, de hét nap után NOT ACCEPTED-re váltott a meghívó státusza. -
Plata #340430 Szóval akkor az arty mod legális,kár. -
madmanic #340429 majd szidom őket addig itt -
#340428 Nem tudom, de ezért nem hiszem hogy bannolnának, ez megint csak nekik jó. Meg már páran végeztek is vele és még mindig játszanak. -
Toweliee #340427 Én alapból noob vagyok ez nem probléma, ts meg ha nincs akkor nincs, amúgy is just for fun. -
VanDaal #340426 Akkor még lehet én jártam jobban... 1 napot könnyebb lehet kibírni játék nélkül, mint 5-öt a degeneráltak szidalmazása nélkül :D -
yossarianHUN #340425 Nem felejtik el. IS-7-re képezve fognak az IS-6-ban ülni, de mégsem kapnak büntetést, mert az IS-6 prém tank. Visszaültetni őket IS-7-be meg értelemszerűen már bünti nélkül fog menni, mivel arra lesznek képezve. -
Userx2 #340424 Ip címet nem figyel a rendszer? -
suba53 #340423 Azt értem, hogy a prém tankba ültetve a legénység megőrzi a képzettségét. De ha ismételten végzed ezeket a ciklusokat, akkor csak a prém tankba ültetés bünti nélküli, a visszaültetés a nem prém tankba már ismét büntivel jár igaz?
Vagy ha egyszer már megvolt ez a csere oda vissza, akkor a többi alkalommal az IS-6 ba ültetett IS-7 személyzet nem felejti el, hogy ők már IS-7 re képzettek? És az ismételt vissza ültetés már bünti nélkül történik?
Ez nem százas, mert még soha nem próbáltam hasonlót.
-
Userx2 #340422 Japó nálam leghátsó a sorban. 135 kill a többinél átlagban. A héten meg kellene hogy legyen. -
#340421 Saját account-omat hívtam meg, olyan 570k xp-nél járok :) Csak előbb lesz meg az 1 millió xp, ezért kérdezem :)