World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
4 indok: Centurion 7/1, FV4202, Conqueror és FV215b. Ennyi.

Amíg ezekkel nem mentél nem tudod mi a precíz pontosság.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Vállalkozó szellemű játékosok segítségét szeretném kérni egy 1 órás gyakorló csatához szombat este 20:00 órától kezdődően. Körülbelül 10-11 főre lenne szükségem.

Előreláthatóan a következő ismeretekre lesz szükség ahhoz, hogy abból az 1 órából ne legyen 2-3:
- Teamspeak 3 kliens használata.
- Spectator mode használata.
- Fegyelem, önkontroll, türelem. 😊

Más egyéb nincs. Ha érdekel, akkor keress fel privátban a részletekért! 😊

Üdv;

Scheff

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

A játék fő hibájának tartom az MM leegyszerűsítését, régebben több minta volt t6tól t8-ig. Ma csak kettő.
amúgy tier 5 és tier 10-nek van a legjobb MM-je.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lassan csak 2 féle MM van .
Példa : tier 7-es MM-re
az első fajta: öt darab t9-es, 5 darab t7-es és 4 darab t7-es valamint a szerencsétlen scout.

másik fajta : 7-8-9-10 darab t9-es , 0 vagy 1 darab t8-as és a többi szerencsétlen 7-es med vagy scout keveréke.
én ezeket a mintákat látom majd minden csatában ami t6-t8-ig van , tier 12-es rendszert visszahozhatnák, ja de nem lehet kifogásom , ha 8 óra munka után kicsit leülök WoT-ozni, és a 10-mecs után ugyanezt vár. elvégre ez a játék a szórakozásért van, hogy a gyengébb játékosok is élvezzék a játékot

Mr. everything-nek
Bezzeg előbb fognak kitiltani engem és mást is, mint téged ,aki fölösleges topikokkal terheli a fórumot. Dantes-el rég be volt fejezve , de te árgus szemekkel várod kikbe lehet belekötni, aztán játszod a nagy ártatlant .
Johnny én ezzel a be is fejeztem a vitát, rinyát, "kötözködést" ezzel.

angelus1991ster.blogspot.hu

popey8
Lézerszike, jó vicc. A Conq top lövege nekem még meg sincs (Cérnánál tartok). Lehet, h az az ágyú hű de fantasztikusan legendásan pontos, de amikkel én eddig lövöldöztem, azok nem adták vissza ezt az érzést. Közel sem. Egy löveg miatt a legjobbnak nevezni az összes brit ágyút, szerintem enyhén szólva marhaság.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tono34
215b ágyújával folyamatosan lőttem vmelyik E.. TD kupoláját a napokban. 10/8 talált, mellé csak azért ment mert elmozdult a cél.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JeffDunham
Hülyeséget irkálsz. A legjobb ágyúk a britek. Conqueror után E-75-el játszani maga a büntetés. Ahogy a kollega írta, lézerszikék.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

263-án nagyobb távolságból úgy azért jóval kisebb a sebezhető felület, mint a legtöbb tízesen. Célozhatod még a legalját, de az csak egy vékony csík. Ha enyhe szögben elfordul, akkor meg kevesebbet látsz a pajzsból, ami mozog is mellé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért Church 7 még messze van attól a szinttől, ahol következtetéseket lehet levonni. Caernarvonnál és Conquerornál már kijön ez a pontosságbeli fölény, azok tényleg lézerszikék. Kár, hogy a tank az ágyú alatt általában fabatkát se ér.
popey8
#320912 "Nagy előnye a briteknek, hogy oda lőnek ahova célzol." Egy nagy frászt😊 A heavyk és a medek is elég pontatlanok. A Csöcs 7-en és az FV/Cent meden legalábbis ezt tapasztaltam. Kicsit pontosabbak, mint az átlag, de ugyanolyan betegséggel küzdenek, mint a német papíron pontos lövegek és mikor rájuk jön az 5 perc pontatlanabbak, mint az orosz lövegek. Egyik csatában asszem tegnapelőtt vmi 50 pár %-os hit ratet sikerült összehozni az FV meddel, pedig nem is vaktába lövöldöztem. A Csöcs 7 meg aztán minden 2. csatában össze-vissza szórta a cuccot. Mindenhova ment, csak oda nem, ahova céloztam😊

Nekem ez a tapasztalatom. Nem pontosabbak, mint bármelyik másik nemzet lövegei. Bár lehet csak szopó ágra rakott a játék😊
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.08.07. 13:16:44

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

95 évesen demenciában szenvedve talán igen.
Ha a kifakadásom okára vagy kíváncsi, akkor olvasd vissza a "kolléga" hozzászólásait. Sír az MM miatt, köpködi a WG-t, szidja a játékot (mégis tolja), hasznos hozzászólást még nem láttam tőle. Az elején türelmesen el lett magyarázva neki, hogy a játék valóban nem tökéletes, de nem az MM a probléma, hanem a játékosállomány. Hiába érvelsz, példálózol, bizonyítasz, semmi sem használ, csak öklendezi ki magából az ostobaságait. Most várhatóan a topic történészével fog vitába szállni a középkorról, ami a szellemi képességeihez mérten nem is volt sötét.
j0nNyKa
koszonjuk, ezt ebben a topicban be is fejezheted

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Savaran
Aki túl sokat ült iskola padba, az olyan lesz mint aki túl keveset....tisztelet a kivételeknek.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Te jó ég! Inkább koncentrálj a kilégzés-belégzés bonyolult folyamatára ahelyett, hogy ordas nagy baromságokkal szennyezed a fórumokat... Mars vissza az iskolapadba!
okosszöszi26
bocs, de sírnom kell
mai tapasztalat:
nekem hit ratio 20%,
minden megy mindenfele, csak a cél felé nem, nem is tudom minek van a célzási idő, ha azt kivárva sem lehet eltalálni az ellent

ellenség kapáslövés ratio 100% ilyen IS-6 meg KV-1S amiknek a célzási ideje fél óra, kapáslövéssel találnak el érdekes módon egyszer sem megy nekik mellé
de a legjobb az M51-es amcsi arti kapáslövésből kiszed
mikor meglátott a csövét rám fordította, BUMM , és nekem annyi
egy arti!!!
én kis naív meg várom, hogy beszűküljek, mert nekem kapáslövésből vagy a földbe megy az orrom előtt, vagy az égbe száll

|Származási hely: Degec|

Első csata, T-34-85, az első ellenség, amit meglátok egy vörös noob KV-1S, rámlő és full HP-ről ammor rack. ZANYÁD.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maala
Jó, de lövés után ha mozog, meg forgatja a tornyát valami, akkor nem olyan könnyű belőni semmit sem, szóval ez kb. nem érv. (Persze a nagyobb kiindulása vastagság miatt jobban nő a védettsége a többi tankhoz képest, ha azonos módon viselkednek, de alapból minden tankkal így kell viselkedni)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem szokott valaki a WoT tank modelleket 3d-s modellező programmal "csinosítgatni"?

Maala
A vastagsága ugyanannyi, mint a többi résznek, de a döntöttsége kisebb. Ezért gyengébb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ha ott lövöd, a Maust is átütöd. Szóval ez pont nem cáfol semmit. 😄

No azért ez nem igaz. Nagyon sok adó és egyéb teher volt .
Tized
Kilenced
Ez már 20%
Állami adók: éppen mikor mi:kapu-füst-rendkívülihadiadó.
Füldesúri szolgáltatások: ajándék.
Ingyen munka: Robot. Igaz ez a középkor után lett egyre nagyobb,
Porció és forspont.
Egyébterhek: mint mondjuk az italmérési jog az füldesúri előjog, és még néhány hasonló.
😄 én már Óceániát vízionálom. lesz itt HUNSZOC/ANGSZOC
ez is , mint sok más ahol a kisember pénzei forognak "szabadon" az pénzforrás az állam korruptjainak. Úgy se jó helyre menne a beszedhető pénz. vagy a meglévő hiány fedezésére megy el.

csoda, hogy nincs még wot adó, befizetsz 10ezer forintot abból -16-27%, és a wg-seknek csak 7300-8400 ft-ot fizettél. Ehhez képest a középkorba alig szenvedett az adóterhektől a nép, volt a tized és egypár hülyeség, igaz akkor jórészt az időjárás volt a mezőgazdaság "ura".

Tegnap leteszteltem a menet közbeni pontosságot. Mentem előre a mocsárba jobbra balra tűntek fel az ellenségek 4 lövésből 4 talált menet közben, pedig még célzást segítő skillem nincs a legénységnek, csak egy vert. stabilizátort tettem rá. Nagy előnye a briteknek, hogy oda lőnek ahova célzol. :-D
Eventnek vége lesz, leo felé is folytatom a grindet.
Feltettem a legnagyobb motort, hát nem sokkal lett jobb.
Egyáltalán nem bánom, hogy előzőleg kihagytam, de a 9-es gépet nem akarom teljesen nulláról kezdeni. Még 45k a top gun, aztán adom el ezt a vackot a fenébe. Persze majd az akció után hogy kevesebbet bukjak rajta.

wot nick: PsychoTrooper

Savaran
A modern tankokon az infrasugár vető besugárzását éjszakai harcban, érzékeli egy védelmi rendszer, és ez kicsit hasonlít a majré lámpára a játékban 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

http://www.pcguru.hu/hirek/az-adohatosag-mar-a-steamet-is-ellenorzi/28400

A NAV rászállt a steam-re. Jó, kissé felfújt hír, de elég rossz jövőt suggall ez. Amikor az első hír volt a NAV-ról és hogy rászállnak a netes dolgokra, mondtam, majd a WoT is sorra kerül egyszer. Figyeljétek meg, egyszer tényleg. Majd csak pislogunk, hopp a netszolgáltató letiltja a NAV miatt a hozzáférést.

Isten hozott benneteket, a XXI. század Magyarországán!
Ha lövés után mozog, akkor nem olyan könnyű belőni a pajzsnál.

xotyi
Én is a Caernarvont nyúzom most, de mióta megvan a középső ágyú azóta nagyon megszerettem, alvázon szinte nincs páncél, alját midig tessék elrejteni ha mód van rá, a legjobb ha a troll toronypáncélt és a lövegsüllyedést használod ki meg hogy sokan lenézik a 220as alfa dmg-t , mozgékonysága nagyon nincs, a 2. motor után legalább már nem mérgelődve mész A pontból B pontba. Távolról érdemes használni,pontos és gyors a löveg relatíve jó átütéssel. Erlenberg, Sand River , Siegfried Line ezek a pályák kedveznek ennek a tanknak tapasztalatom szerint😊

Trance&Friends nothing more..

Pár napja beszéltünk erről. 200 mm-es ott is, de a géppuskánál ügye nem döntött. IS3 belövi ha szerencséje van, bár sokkal nagyobb ágyú is pattant már onnan, de szerencsével egy t8-as tank belövi. A kupolát t7-es is.
Lunki88
Nem azt mondták hogy a géppuska része már nem gyenge pont?
Semennyire se szabad forgatni hogy rá lássanak az oldalára. Fordulj úgy hogy csak a frontodat lőhessék. Persze gold-al, meg szerencsével ,eg a géppuska fészeknél meg a kupolánál így is átlőnek.

Témáztátok a VK4502B OP front páncélját. Oldala semmit nem fog. Ezen képek alapján nem nevezném mini mausnak. Innen illett volna pattannia a szög miatt. Még egyet kapott a hátsó görgőnél is számomra jobb szögben.
Gyengébb ágyú ide vagy oda, szerintem picit jobb mint a KT, sebességben mindenképp és védettségben is. (ha nincs ami kitakarja a tank alját, mivel a VKnak az alja 140mm ezért nem érdemes azt lőni, míg a KTnak mindenki a 100mmes alját lövi és még ki is gyulladhat)

WoT: Nishizumi77

Lunki88
Úgy érzem kezdek ráérezni hogyan kell az Aladárral játszani. 😊 Bár az ellenfél bénázása is kellett hozzá.

Replay is van, ha valakit érdekel.

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.08.07. 10:38:27
mi?
Savaran
Ja csak gondolom a "besugárzás jelző" <#vigyor3> akkor 5 secenként felvillan 😊

su-100m1 63% winrate <#circling>
levitték a töltésidejét 5 sec alá.... wow, durva lett 😄
JeffDunham
Mert ennyi eszed van. Mind a kettő használhatatlan retek.

ócskák? 😄
szerintem jó kezekben a Su-100M1 és a Su-101 iszonyat gyilokgép....
főleg így, hogy mind a kettő buffolva lett!!!!
JeffDunham
Régi perverzióm valóra vált hétvégén. Visszavettem a SU-122-54et. Ha húzod akkor utálod, de így nagyon fun tank. 😊

Nekem második vonalban van a helyem, azért nem zavar, hogy papír.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.07. 09:30:11
A hétvégén húztam ki vele a 9-est. és hát ha nem muszáj egyedül ne használd.
A középső motorral már haladni is lehet, addig türelemjáték. A toronypáncél néha elképesztő miket pattint, néha meg minden szar belövi. Üzemanyagtank oldalt, viszonylag könnyen gyújtható, az eleje meg ammorack érzékeny. Látótáv szerintem csak papíron jó, igazából olyan átlag t8 heavy-ket jellemző. De T9-10-ben van hogy neked kell menni előre spotolni.....Mivel a hétvégén még 2x szorzó volt a győztes csatákra én inkább a kilencest fejlesztettem, és a nagy motort, meg a nagy löveget kihagytam, mert ezzel spóroltam 70k xp-t, amit most igyekszek bepótolni. Nekem az az érzésem ezzel a géppel, hogy igazából csak passzív játékra jó. Pl. sand riveren beállsz a bucka mögé védeni, és aki szembe jön simán kifilézed, de amint mozogni kell hulla vagy. itt egy replay erről De túl sok sikerélményem nincs a géppel. És más szituációban nem is tudtam vele értelmeset alkotni. 103 csata után 58%-on állok vele, mindössze 1500 körüli átlagsebzéssel.

wot nick: PsychoTrooper

Tono34
Megint?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tegnap megvettem a Caernarvont és látom, hogy megint 110 k XP kell a 9-es Conquerorhoz is. Ennyire rossz gép lenne?
Maala
Teknőrejtett? Váát? Golddal ott lövöd át a löveg mellett, ahol nem szégyelled. Sajnos.

Mert az előtte lévő TD-k ócskák és emiatt feladják azt az ágat. Elég jó gép, én is szeretem. Körülményes a használata mert a lövegkitéríthetősége gyenge, sokat kell vele mocorogni. A lövegpajzs viszonylag gyenge csak 290-300 mm védelemet ad, de a legtöbb esetben elég. A nyitott volta miatt csak 116%-os legénységet lehet elérni vele, mert nincs rá ventillátor.
Kár hogy ennyire ronda és agyonbuffolt lövege van a valós S-70A-hoz képest. Amúgy tervbe volt egy igazi IS-7 alvázas páncélvadász ami feltehetően így nézett volna ki, de más löveggel (egy iszonyatosan brutális 152 mm-essel). Szerintem ez az S-70A löveggel szerelt gép még mindig tüzérségi löveg, nem páncélvadász.
popey8
CW-re igaz és az utolsó mondatoddal is egyetértek, viszont én randomra gondoltam😊

CW-ről van szó, nyilván gold. Egy 130 mm APCR egy IS-7/E5 homlokpáncélja ellen legfeljebb 50%-os, de ha kis extra szöget kap függőleges síkban bármelyik, már kilőheted rá a teljes készletet, pattanni fog az összes. 268 HEAT-el és majdnem 25% extra átütéssel viszont csak arra kell figyelnem, hogy ne a lándzsaorr rossz felét találjam el, ha szögben van, és a tornyot is nagyobb felületen üthetem át, ha véletlen azt találja el. egy 263-nak viszont hasra kell céloznia, ami mozgó célnál nem is olyan egyszerű, és esélyes, hogy alámegy.

Nyilván könnyebb betalálni egy gyors APCR lövedékkel, mint egy lassú HEAT-el, de szerintem ez gyakorlat kérdése.

Én úgy látom, egy teknő-rejtett 263 inkább területmegtagadó fegyver (amíg arti ki nem csapja), de stoppolóerőben azért vannak nála jobbak. Főleg nagy távolságra.

úúú azok a superpershingek

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

popey8
A 263-al még nincs túl sok csatám, de 268-al és E4 se lehet össze-vissza lövöldözni távolra. Elég nagy túlzás, h elég ha csak betalál. Ha nem célzol weak spotra, csak szerencsés esetben sebeznek. Golddal lehet úgy van ahogy mondod, de én szinte sosem használok goldot T10 TD-ben.

popey8
Az új szerzeményeim elég jól muzsikálnak😊