418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#340420 -
MrGringo #340419 Na szóval..Az egyik haverom most kezdte el a wot-ot (irigylem is érte!) :-) És mindig megkérdezik tőlem hogy mi a jó stat titka? Erre azt szoktam mondani hogy...soha ne hagyd abba a játékot aznap ha nincs meg legalább a 60%-os hatékonyság! Persze mindenkinek vannak szar napok,szopó ágak de hát ez az ára! -
R3nton #340418 miért platoonban toljátok? Majd véleményt kérnénk szerintem többen is a tankról, hogy mennyit is ér meg. Mennyire vagy tőle távol? -
yossarianHUN #340417 Nagyon egyszerű a dolog. A prém tankokba bármilyen tank legénységét berakhatod, anélkül, hogy büntetést kapnának. Fordítva ez nem működik, tehát az IS-6 saját legénységét nem tudod beültetni az IS-7-be bünti nélkül. De átképezheted őket IS-7-re (ekkor lesznek 90%-osak az átképzés miatt), majd utána visszaültetheted őket, ha az IS-6-tal akarsz menni. Mivel az IS-6 prém, nem számít, hogy már IS-7-re lesznek képezve, ugyanúgy fognak működni és fejlődni, mintha IS-7-ben ülnének. Remélem érthető volt. -
#340416 Én szerencsére jól állok, mert elég sokat tudtam tolni ünnepek alatt. Elkaptam valami vírusos taknyos sz@rt és 10 napig még lábra is alig tudtam állni. De ez a 10 nap alatt megcsináltam a britet, a németet és a kínait, a többi 4-ből meg csak olyan 15 killek hiányoznak. Tíz nap alatt 1000 kill. Loptam őket pofátlanul. ;D -
suba53 #340415 Ez az oda vissza ültetés hogy működik?
Mondjuk IS-6 legénység átképzése, majd vissza. Az átképzéssel veszít 10%-ot, Ha azelőtt visszaültetem hogy elérné a 100%-ot az IS-7 ben, akkor az IS-6 ba az IS-7 nél elért szinttel kerül vissza, vagy 100%-al?
Illetve ha ismét visszaültetem az IS-7 be, akkor ismét veszít 10%-ot az immár nem 100%-os képzettségéből?
Azért kérdem mert az IS-6 viszonylag sokat megy a kredit farm miatt. Ha mindig ültetgetek, amikor akarok menni pár kört az IS-7-el, akkor szépen lassan lefaragom a legénység képzettségét.
Lehet, hogy egyenlőre jegelem az IS-7-et, és megvárom, amíg a másik szovjet heavy vonalon elérem az IS-4-et. Akkor már keresztbe lehet ültetni a két nehéz tank ág legénységét, mert ott meg 5-ből 4-re vált a személyzet a T10-ben.
Ekkora balfékeket, hogy ezt így megkeverték az ágak szervezésében. Az lett volna a logikus, ha az IS-8 után az IS-4 jön, az ST-1 után meg az IS-7. Na mindegy. -
#340414 A T95E2-t, ha előbb lesz meg az 1 millió xp, mint a tizes tank, akkor is megkapom? -
madmanic #340413 én az 5 napos chatbanomat töltöm..
Érzékeny népség ez a polak.. -
MrGringo #340412 Az egyik haverom most kezdte el a wot-ot -
yossarianHUN #340411 Ja nem, az Subának ment. Neked csak azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp tartsd meg a fullos legénységeket, mert nagyon jól jönnek később. Sokáig én sem foglalkoztam ezzel, de meg is bántam. Ha T6 felett 75%-os legényekkel húzod a tankokat (főleg, hogy még azokat is ki kell fullozni), azzal komoly hátrányba hozod magad. Az a 100k kredit legénységenként egy 90%-os átképzésért bőven megéri. -
#340410 Mellesleg féláras most az átképzés is. Így akár csak 100 gold a 100%-os töltő... -
Userx2 #340409 Csesztem megcsinálni az IS-6 missziót. Nem sokkal azelőtt kezdtem ma wotot... Örültem, ha 5 percig éltem. :-) -
yossarianHUN #340408 Átképzed 90%-osra valamelyik legénységet IS-7-re, plusz toborzol bele egy 75%-os töltőt. Aztán gyorsított képzés bekapcs, így a kakukktojás viszonylag hamar felzárkózik a többiekhez, legalább egy skillesnek, ami ugye szükségszerűen BIA kell hogy legyen. Az átképzett garnitúra lehetőleg az IS-6-é legyen, így utána simán vissza tudod ültetni őket abba, anélkül, hogy levonást kapnának. -
Userx2 #340407 Beszippantanátok? Tudok borzasztóan noob lenni, ha ezt elnézitek akár igen. TS3, nálam nincs.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.06. 11:09:19 -
suba53 #340406 Sziasztok.
Most a 15% kedvezménnyel megvettem az IS-7 tankot, legénység nélkül. De hideg zuhanyként ért, hogy ebbe egy plusz fő személyzet kell.
Az IS-3, IS-6, és IS-8 tankokban is két skilles legénységem van, de mind 4 fős. BIA, 6.érzék stb, és a harmadik 70-90 % körüliek.
Mit javasoltok? Az IS-7-et skilles személyzettel kellene használni, de ez minimum egy garnitúra legénység, plusz egy töltő valahonnan, átültetését jelenti. Így két másik tankot kell amortizálni, hogy ez az egy fullos legyen.
Illetve mennyire lenne használhatatlan az IS-7, ha toborzok bele 75% személyzetet, akik majd együtt fejlődnek? -
Toweliee #340405 Ezért írtam, hogy ez csak szerintem rossz döntés, nem feltétlen kell vele egyetértened. De: ha lusta vagy a legényekkel bszakodni akkor tényleg nem szabad tankonként új legénységet képezni. Irgalmatlan sok időt spórolsz. Jössz a HOAX-ba?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 lépés már csak a világuralom, az sg fórum már a miénk -
#340404 Végül is, ez az utolsó ág, a WZ-hez. Meg, inkább így álljak, mert a brit fánál, már hülyét kaptam a fragtolvajok miatt. -
Angelus1991ster #340403 2. hely is épp elég jó lesz nekik. Példának a tv2 és retekklub esete. tv2-nek esze ágában nincs megelőzni a retekklubot. ezen a piacon jobb ha 2.
Azért én is kíváncsi lesze a crysis tankosra. -
Angelus1991ster #340402 Free XP! én egyből rácsesztem 10-16 ezer free xp-t. -
Userx2 #340401 85.000 / 108 nálam. Nyomni kell nincs mese. Csirire kellene még top löveg, oszt jóság lenne. -
Userx2 #340400 Én a legénységekkel vagyok spúr. Pl inkább képzek új legénységet, mint hogy tervezzek a meglévőkkel. Hajlok rá, hogy visszaveszem az E-50-et és P2-őt is. Bár utóbbi égő, de az ágyúja... A másik dolog lustaság. Utálok legénységi tagokkal baszkódni. -
#340399 Nem fogja, ezt előre kimerem jelenteni.
Meglehet nézni hány mmorpg-nek sikerült a wow letaszítása.
És ezen trónkövetelőkből mennyi lett f2p, míg a wow még mindig havidíjas és köszöni szépen jól van.. -
yossarianHUN #340398 Az AW-re azért kíváncsi vagyok, szerintem hosszú idők óta ők lesznek az elsők, akik komolyan megszorongatják a WG tökeit, a WT óta, ami egyesek szerint nagy bukás lett, én inkább úgy szeretem mondani, hogy nem lett bukás, inkább pontosan az lett, amit beígértek: egy a WoT-étól teljesen különböző játékmenet. Arról, hogy rengeteg birka fittyet hányva a hivatalos közleményekre továbbra is arra számított, hogy egy WoT-nál jobb, de egy az egyben WoT klónt kap (így aztán keservesen csalódtak), nem a Gaijin tehet. Na de érdekes lesz látni, hogy az AW abszolút letaszítja a WoT-ot, békében megférnek egymás mellett (valószínűtlen), vagy elbukik. -
FosTalicskaa #340397 Ez a bevételkiesés szöveg is nagy baromság kellene, hogy legyen, de sajnos mégsem az. Ha a 8 bites pistike és a legális cheater modok ellen nem tudnak a népek védekezni akkor minek költenek egy ilyen béna unbalanced játékra? Ezt sosem tudtam megérteni.
Meg ez a force-oljuk a medeket és lightokat, hogy mindenki ezzel játszon, ezt is utálom. Orrvérzésig buffolták ezt a két járműosztályt, szóval már ott tart az egész wot, hogyha nem ezekkel mész akkor kb csak azért vagy a pályára betöltve hogy valakiknek statisztikai adat legyen a lelőtt hp-d az adatlapjukon... -
#340396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyanítom hajós részben a WT megintcsak jobb lesz, ahogy a repülősbe is. -
DantesHUN #340395 Nem hiszem, hogy lesz abból bármiféle második hely. Szerintem a Warship nagy csalódás lesz, akárcsak a Warplanes. Jó, lehet tévedek, és végül jó lesz, és nem kéne előre leírnom a mostani alfa fázis alapján, de egyelőre ezt látom. Sajnos. -
#340394 Mivel a WG nem Blizzard így elég valószinűtlen, hogy bármi is változtasson ezen valaha is.
a repülős kudarcuk jó példa erre, de a hajós is csak egy szűkebb rétegjáték lesz messze elmaradva a wot mögött. -
#340393 "Szörnyű" ez a Chi-To! Nem lehet sebezni vele! Akármire rálövök vele, rögtön meghal! : SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #340392 2. helyen fog lenni a hajós, WoT-ot egyenlőre semmi se előzi be.
Armored Warfare csak csippenteni fog a WG-től. -
yossarianHUN #340391 Bele lehet, de ezért éri meg jobban egyből eldobni a prém tankhoz kapott saját legénységét, és belepakolni egy ugyanolyan nemzetiségű és osztályú tankod embereit. Aztán ha azzal a tankkal akarsz menni, akkor simán visszarakod őket. Így a prém tank kvázi béranyaként szolgál a legénységnek. -
Angelus1991ster #340390 Jagdpanzer Kanone 90mm az nagyon jó lenne tier8-s prémiumként, vagy a Spahpanzer Ru251-ből vezetődne ki.
Továbbá 1965-ös, mint a Leopard 1-es így befér az időkeretbe. -
yossarianHUN #340389 Na ja, csak az teljesen más grafikai motor. Bár tudtommal még mindig a WoT a WG fejőstehene, és ezen a WoWS sem fog változtatni, de hát ők ismerik a saját prioritásaikat... -
Userx2 #340388 Elméletben tudtam ezt, gyakorlatban nem húzok meg egy logikus lépést. Teljesen igazad van.
De goldért, ha lesz később is akció; át lehet ezeket képezni egy Borsigba, vagy E-75-be is, úgy hogy skill értékekből nem veszít semmit? 2 német ágba látok még fantáziát.
-
Angelus1991ster #340387 World of Warships-ben megoldották a többtornyos rendszert. Churchill I-el akkor mi lenne?
Plusz ott egyből Havok van, a víz mozgása miatt.
-
yossarianHUN #340386 Gyakorlatilag én is ezt mondtam. Mivel az artynak megvan a lehetősége a könnyebb célpontokat lőni, természetesen azokat is fogja. Csak épp az ideális játékmechanikában betöltött szerepe szerint nem azokat kéne lőnie. Ezért hibás alapjaiban az egész arty-koncepció, és ezért kéne abszolút újragondolni, de ezt a WG több okból sem fogja meglépni. Ehelyett továbbra is játsszák a hófehér lovagot, és szemrebbenés nélkül lehazudják a csillagot az égről, hogy ha nerfelve lennének, elszaporodnának a TD-k... Mintha nem az első vonalban csikicsukizó heavyket lőnék, akik aztán végképp totál védtelenek ellenük, és nagyságrendekkel könnyebb célpontok. Nem őket kéne lőniük, még a WG szerint sem, de természetesen őket lövik, mert megtehetik. Én is tudom, te is tudod, a WG is tudja, de inkább elfordítják a fejüket, és tovább hajtogatják a teljesen egyértelműen baromság rizsát, mert tenni ellene időt és energiát igényelne, és mert még a végén nem lenne olyan járműosztály, amivel 8 bites Pistikének is lehetne néhanapján sikerélménye, ami meg ugye bevételkiesés. -
#340385 Leopárd-ra épült td is bekerülhetne már, t8-premnek tökéletes lenne.
Egyébként annó azt behozhatták volna a e-25 helyett t7-re.
lényegébe egy stock jagpanther lett volna,mobilisabb és hasonlóan effektív páncéllal. -
VanDaal #340384 Akkor megnyugodtam, legyenek vele boldogok :)
Tono:
Igazából még jól is jön ez a kis kényszerpihenő, az idegeim már úgyis elég megviseltek ettől a WZ külditől :D -
#340383 Na jó, de most akkor azzal is lehetne jönni,hogy az unikumok/super unikumok is megtehetnék, hogy javarészt nem az op főleg med tankokkal nyomják, mert azokkal lehet éppenséggel a legkönynebben jó statot elérni.
Épp tegnap nyomtam 6 csatát a Párducomba 50%-os wr-el és 13xx-től egy csatában sem jött(kb 3 csatába tudtam normális sebzést leadni a másik 3 ilyen 0-500 közötti sebzés volt), hiába volt csak 3 sebző találtaom vagy éppenséggel 6!
Nyilván senki nem akar magával kibaszni, hogy a 50-el száguldozó medre célozzon vagy a nagy eséllyel szikla/ház mögé igen gyorsan visszabújú td-re amit lehet kb 2-3 mp-nél továbbb nem is fogsz látni.
Nyilván, hogy az lesz az elsődleges célpontom aki fogja magát és kimegy passzív harcolni a nyílt össze-vissza belőhető terepre..sajnos rengeteg lassú és immobilis heavy nem tud mást csinálni.(meg pl sajnos a legtöbb helyen nem is szabad heavy-ként játszani hiába vagy azzal és erről is a wg medmániákus pályadizájnja tehet)
pl ott van erlenberg...csodálatos pálya és annyira med köztpontú, hogy már hányinger kerülget néha.
Szinte kivétel nélkül soha nem éri meg a keleti oldalra menni(a vár oldalára), teljesen mind1 mivel vagy mindig a nyugati rész lesz az ahonnan a legsikeresebben lehet reagálni a bázis védelmére vagy az előretörésre és még az artik is valószinűtlenebb, hogy oda céloznak.
Mert a keleti részen az a nehéz tank kanyar olyan gusztustalanul simán belőhető artikkal, hogy nincs azon mit csodálkozni mikor oda mennek az emberek amikor van 2 vagy 3 arti oldalanként a csatába...
Egyébként is annyira esélytelen a csapat erről az oldalról azon a ponton, hogy már-már suicide scout szinten reménytelen a helyzetük.
(a part menti spawn pontról beszéltem itt) -
Toweliee #340382 Attól függ, szerintem igen. Az a lényeg, hogy egy prémium tankba bele tudod tenni az azonos nemzetiségű azonos fajtájú legénységet. Pl egy Panther 88-ba bele tudod tenni egy E50 legénységét büntetés nélkül. Előnye: jobb legénység, gyorsabban fejlődik. Lásd a két képet: a heavy legénysége Tiger II-re van kiképezve de büntetlenül tudja használni a Löwe, és a med legénysége az E 50-re van kiképezve de büntetlenül használja a kis PzSch. Óriási előny pl ha egy új tanknál nem kell kiképezni a 6. érzéket vagy a BIA-t, vagy a safe storage-t., álcázást stb.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.01.06. 10:09:21 -
ilovearty #340381 Az előbb kapáslövéseztem full szemből egy wz-111-et. Nekem úgy tünt hogy a lánckereket vagy a láncvédőt kapta el ( mint a csörcsil 7-nél ) és sebezte . Az is gyenge pont lenne , vagy csak én láttam rosszul ?