418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #341187 hat ezt meg az 5x xpk alatt kellett volna elkezdeni, plussz amig voltak premnapok - wg2015 kod meg el. illetve most a duplaevent alatt lehet haladni. es farmolasra kell majd szerintem egy premtank, most gondold meg azt is amig felaru akcio van low tierben.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.10. 12:07:41 -
foxbat88fx #341186 "Ha már létező de inaktív accot akkor érvényes az 1milliós Exp szabály."
ez biztos????? csak mert van egy "második" accom amit elkezdtem anno, havernak, de aztán mégsem wotozik...
azzal már vagy fél éve nem mentem, szóval a 60 nap megvan :D
van rajta Churchill 3 is..... ott hamar kitudnék húzni vmi exp farmolós tankot..... csak gondolom sehol nem lehet látni, hogy hogy áll az exp....
-
foxbat88fx #341185 ahhh köszi!!!
azért ez így necces :) mármint meghívok egy második accot.... most van bónusz kód is....
mire kihúzok egy tier X-et az talán karácsony :D nem tudom megéri-e, majd még eldöntöm!!!!
na meg persze, hogy melyik nemzet melyik ága lenne a leggyorsabb és a legszenvedés mentesebb!!!!
talán az orosz TD vonal az ISU-152 felé!!!! -
#341184 Csak 126k a haszon rajta azért. :) -
lammaer #341183 De akkor már te is lőhetsz vagy mi :) -
Armisael #341182 Ha új accot hívtál meg akkor csak T10 elérésével és megvásárlásával kapja meg a meghívó. Ha már létező de inaktív accot akkor érvényes az 1milliós Exp szabály.
Utoljára szerkesztette: Armisael, 2015.01.10. 12:04:10 -
lexlutor #341181 aztakutya! gratula! -
lexlutor #341180 1millio xps akkor er ha platoonban nyomjatok, kulonben tier10 tank. -
Userx2 #341179 Ha meghívsz egy másik játékost és szakaszban nyomjátok, akkor elvileg nem kell T10-et kihúzni, elég az 1 milla XP.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Refer a Friend: The Recruitment Program!1 hónapja 1 hete #81765
Jackal_hun
Jackal_hun profilkép
JELEN
Ezredes
Köszönetek száma: 700
Mindjárt írok róla egy rövis összefoglalót magyarul, csak olvasom az angolt itt:
worldoftanks.eu...iend/
Megpróbálom összefoglalni a szabályokat: két típusú játékos kell az akció végig viteléhez, egy toborzó (recruiter) és egy toborzott (recruit).
Toborzó lehet az aki:
- legalább 100 csatával rendelkezik és aktív wot accountja van
- 60 napnál nem régebben lépett be a játékba, az akció elkezdődésétől számítva (ennek hivatalos időpontja 2014.11.29 23:59)
Toborzott lehet:
- aki elfogadja egy toborzó meghívását és
- nincs wot accountja
- 60 napnál régebben lépett be a játékba az akció elkezdése óta (2014. 11.29 23:59)
Egy toborzónak 5 meghívó áll rendelkezésére. Minden meghívott további játékosokat hívhat meg, de egy toborzónak a piramisban nem lehet 50 meghívottnál több termelő játékosa. Egy meghívott nem kaphat 10-nél több meghívást (itt nem teljesen egyértelmű a dolog, szerintem ebből a 10-ből egyet elfogadva, egy meghívónak termelhet).
Egy meghívó akkor kerül vissza a meghívóhoz, ha:
- a meghívott 7 napon belül nem fogadja el a meghívást
- elfogadja egy másik játékos meghívását
- játszik az accounttal 10 csatát
Az alábbi feltételeket kell teljesíteni (mindegyiket, tehát ÉS kapcsolat van közöttük, nem vagy):
- azonos platoonban kell lenniük
- nyerniük kell a csatát
- MINDKETTŐJÜKNEK a top 10-ben kell végezniük
Amennyiben a fenti feltételek teljesülnek, az alábbi történik:
- a toborzott által termelt XP mennyiség egy gyűjtőbe kerül a toborzónál
- mind a toborzott, mind a toborzó megkapja az együtt szakaszozásért járó bónuszt (lásd később)
A toborzó program bónuszokat biztosít az együtt játszóknak, az alábbi módon:
- első nap 3X szorzó
- első hét nap 2X szorzó
- 350.000 XP eléréséig 1.5X szorzó
- 350.000 XP után 1X szorzó
- a fenti szorzók összeadódnak a prémium fiók szorzójával, de más aktív eseményekből származó XP-vel nem (tehát nem lehet a napi első csata 5XP-jét 3XP-vel szorozni az els napon és 1.5XP-vel szorozni mert akció van a tankra stb.)
Attól függően, hogy a közös gyűjtőben mennyi XP gyűlik össze, az alábbi bónuszok jönnek be A TOBORZÓ FIÓKJÁRA ( a toborzottéra nem):
- 100K XP után: 1 millió kredit
- 350K XP után egy 2 skilles Töltő (ez az alap skill +1-et jelent)
- 500K XP után egy 2 skilles Vezető (ez az alap skill +1-et jelent)
- 700K XP után egy 2 skilles Tüzér (ez az alap skill +1-et jelent)
- 1000K XP után egy 2 skilles Parancsnok (ez az alap skill +1-et jelent) ÉS EGY T8-as T95E2 amerikai közepes harckocsi (M48A2 Patton torony van rajta)
- abban az esetben, ha a toborzott megveszi az első T10-es tankját, nem kell együtt játszani, ekkor is jár a T95E2 tank. Ha ezután még is elérik együtt az 1 millió XP-t, akkor nem kap senki még egy tankot, csak az 1 millió XP-ért járó Parancsnokot.
Kiegészítés: Az új regisztrációval teljesített T10-es tank esetén a többi feltételt nem kell teljesíteni (nem kell egy szakaszban játszani sem).
A T95E2 T8 prémium tank az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: ftr.wot-news.co...95e2/
Az alábbi bónuszokat biztosítja (mint minden prém tank):
- +50% XP bónusz
- ingyenes legénység betöltés átképzés nélkül
- a legénység képzésének felgyorsításával az első csatától kezdve.
Ezek a szabályok MOST JÖN A MAGÁNVÉLEMÉNYEM:
- elég ritka tank lesz, mert nem fognak sokan szarakodni vele
- a feltételek nem tűnnek szigorúnak, de a Top 10-ben lenni és nyerni a mai körülmények között és az akció hatására odvaikból előbújó zombi csirke hordával egyáltalán nem egyszerű
- mivel nincsen megszabva, hol pörgeted ki az XP-t érdemes menni alacsony szintre, prém fiókkal, ezért brutálisan meg fognak nehezedni az alacsony szintű csaták (én T4-ben csinálnám egyébként, a B2 740-el, mert az mindig top és akkor lehet killelni a hurkákat golddal, tömegre és az nem is egy drága tank)
- másik verzió, hogy veszel olcsón nagy mennyiségű aranyat (kb. 20K) és veszel belőle T7-T8 tankokat karácsonykor, amikor akciós (ezzel kb 20-50%-ot élből lehet fogni az árukon), mert az sok XP-t hoz alapból, lehetőleg korlátozott MM-el és platoonban kicsapkodjátok a népeket
- érdemes minél erősebb játékosokkal összeállni, szerintem kb sötétzöld/világos kékkel lehet jól haladni vagy feljebb, (alatta nem nagyon van éretlme) 3-mas platoonban és körbe inviteolni egymást, hogy mindenki tudja pörgetni az XP-ket (egy ember ugye kettőt meghív, majd cseréltek és a te két meghívottad is beszáll, a gyorsabb termelés végett)
Egy kis matek: az elmúlt 1000 csatában nagyjából prém fiókkal 900 XP-t szereztem átlagosan. Ha két emberkével farmolok, aki ugyan azt tudja, amit én akkor az alábbiak szerint alakulnak a számok (a bónusz, akcióból járó szorzókkal nem számolva, mert az, hogy ott mennyit játszol, az első pár napban nem mérhető):
- 100K=111 meccs
- 350K= 389 meccs
- 500K= 555 meccs
- 750K= 834 meccs
- 1000K= 1112 meccs
Ez egy emberre vonatkozik, 3-mas platoonban fele ennyi. Ne felejtsük el, hogy ez MEGNYERT, TOP 10-ben lévő meccsekre vonatkozik (3 esetében azért az már elég húzós)
EZ BRUTÁLISAN SOK MECCS.
Verzió 2:
- nem foglalkozom azzal hogy platoonozzak, hanem kiforgatok free XP-ből meg saját játékkal egy T10-et, pl. az AMX 50B-t, az kb 800K XP, FREEBŐL, vagy lejátszod ezeket a meccseket is, ahol közel sem fogod elérni az első átlagot (900XP) és még pénzt is kell termelned. EZT KIZÁRÓLAG ÚJ REGISZTRÁCIÓVAL LEHET MEGTENNI.
Összefoglalva az első az egyszerűbb megoldás, de azt nem szabad elfelejteni, hogy oda vissza kell játszanotok, tehát igazából duplázódik vagy triplázódik a szám amit leírtam.
NEM SOK EMBERNEK LESZ EZ MEG:D
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.10. 11:59:16 -
yossarianHUN #341178 Amíg odaérsz, megoldják. Miután odaértél, kihasználják. -
#341177 Hehe bizony. Jó kis mission.
Victory!
Battle: Tundra
Vehicle: Type 61
Experience received: 4 256
Credits received: 152 907
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
foxbat88fx #341176 most hogy is van ez a "Refer a friend" dolog??!?!?!
muszáj tier X-et venni? nem úgy van, hogy ha a játékos eléri az 1.000.000 exp-t akkor kapja meg a meghívó a T95E2-öt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lammaer #341175 Ha nem érsz oda az akcióba hogy tudják a te habtested takarásából osztani a többiek az áldást? -
Userx2 #341174 Nem nagyok az elvárások. 20 effis bot vagy? Nem számít. Van fülesed, akkor jöhetsz. :-D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #341173 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen, így kezdődik a meccs. Se szó, se beszéd. Mikor megkérdezem mi a lóf*** volt ez, még csak választ sem kapok. Hétvége van, gyerekek. -
yossarianHUN #341172 Egyébként nem tudom, hogy tudnák valaha is bizonyítani hogy rigging történt, ha nem egy klánból vannak az érintettek. Ahogy Davidb mondta, az kell, hogy egyszer-egyszer (de azért elég gyakran) olyan helyre lőj, ahol hétszentség hogy nem fogsz átütni. Ezt a játékosok 95%-a rigging nélkül is csinálja, úgyhogy...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.10. 11:07:36 -
Nazarov77 #341171 ki tudja mikor akarnak épp példát statuálni, jobb félni mint megijedni én azt mondom :) -
yossarianHUN #341170 A tornya a gyenge pont, azt azért nagyon nehéz úgy forgatni, hogy tízesek golddal ne verjék be. Az oldala viszont baromi erős, és zabálja a HEAT-et, de tény, hogy tud fura dolgokat produkálni. A minap az Obj. 416 kétszázvalahány penes ágyújával lőttem át egy E-100 oldalát, ami még csak nem is merőlegesen állt, hanem majdnem 45 fokos szögben. Hát néztem nagyot. De azért az esetek többségében jól szuperál, ha megfelelően van forgatva. Azt meg gondolom nem kell mondanom, hogy a hasát mindig eldugni, különben fél percig sem élsz. -
yossarianHUN #341169 Csak is a 150-es mordályt. A 128-asnak jobb tűzgyorsasággal még lenne létjogosultsága, de így egy fos. -
técs #341168 E 100-ra melyik ágyút javasoljátok? Tegnap visszavettem 1 év után és a kicsivel nyomtam az első 6-7 csatát. Majd egy unicum gyerek javasolta, hogy a nagyobb kell rá, mert a kicsihez hasonló karakterisztikájú ágyúhoz inkább az is7-el kell játszani. Egyébként elég érdekesen alakultak a csatáim. Az első pár körben minden úgy működött ahogy kell, vittem a csapatot, fogtam a sebzéseket, pattogtak rólam minden szögből,igazi heavy feeling volt, majd kb a felétől minden megváltozott. Onnan kezdve mindenki minden szögből belőtt teljesen mindegy hogy forgattam a tankot, meg a tornyot.A legfurcsább amikor egy t30 lőtte át az oldalamat a kis ágyúval kb 30 fokos szögből, ami úgy gondolom alapból autobounce. A másik , mikor egy e5 hugyozott át, a tornyomat többször is kb 15-20 fokos hegyesszögből(vigyáztam rá hogy mindig beforgassam) Igaz hogy a gyerek csak golddal lőtt, ami HEAT az e5-nél ha jól emléxem,de azért bassza meg azért ilyen szögből annak is pattannia kellene.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.01.10. 10:56:44 -
lexlutor #341167 hehe
Victory!
Battle: Fisherman's Bay
Vehicle: AMX 12 t
Experience received: 3 968
Credits received: 85 864
Battle achievements: Patrol Duty, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
lexlutor #341166 mondjuk nem sok olyan idoszakra emlekszem amikor a masunak lett volna barmikor is... veletlen lyukak a pancelon, stb, stb.. de ugye, a masuval semmi problema, jo a statja.. ehhe.. -
lexlutor #341165 ja, ezt ismerjuk :) -
Nazarov77 #341164 ezzel az a baj, hogy ez a battle rigging visszaszámolással és egymásnak segítéssel a küldetésben csalásnak számít, WG figyelni fogja és büntetve lesz, volt Q&Aba FTRen. -
yossarianHUN #341163 Na ja, amíg ez a "XP for tanking" nem lesz bevezetve (Done when it's done. Anyátok.), addig ezeknek a Masu féle gépeknek sok értelme nincs. Az oké, hogy lehet villogni a 10k blokkolt sebzéssel a csata végén, csak a hajadra kenheted, amíg a többi heavy kétszer annyi XP-t kapott, mert ők oda is értek az akcióba, ahol aztán a te habtested óvó takarásából oszthatták ki a négyezer sebzésüket. -
davidbog #341162 Ha van elég ismerősöd, akkor majdnem mindegy is hogy mivel csinálod meg azt a heavys küldetést. Csak elég ember, idő és szervezés kell hozzá.
Még december elején egy haverral szakaszoztunk és a mi csapatunkban hat olyan játékos volt akik ugyanabban a klánban voltak. Aztán haver mondja, hogy a az ellenfél csapatában is van még belőlük nyolc. Na mondom tuti TS-en visszaszámoltak és egyszerre nyomtak battle gombot. Haver írja próbáljuk ki mi is. Kipróbáltuk. Tier 10, mert ugye ezeknek a legkisebb a battle tier skálája. Három csatából mind a háromszor egy csatába kerültünk, kétszer ellenfélként, egyszer társként. Hívtunk egy harmadik embert is. Ismét 3 csata, mind a három csatába legalább két ember egy csatába került. És nem is voltak kevesen a szerveren 75k volt.
Ha van elég ismerősöd és ráérnek meg lehet csinálni, "véletlenül" pont mindenki a Maus homlokpáncélját találja el, ötször egymás után.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.01.10. 10:33:44 -
lexlutor #341161 jah es persze h te vagy a golyofog, azert nem jar semmi a jatekba :D
-
lexlutor #341160 szokasos kreten wg megoldas: lassu vagy, szar az agyud, de kapsz egy csomo hp-t helyette... -
besti #341159 Nagyon kellene neki RoF növelés. Már az E75 is fájdalmas a 13+ töltésidővel, de ehhez képes a Maus kb. 1 másodpercet javul. Szerintem olyan 10 mp töltésidővel már lehetne használni. A szintén jól páncélozott oroszoknak a gyorsabb gun mellé még relatív mozgékonyság is jár. A Mausnak csak a HP-ja van, így kicsivel jobb RoF kijárna neki, mint az IS-eknek. MOndjuk havonta 1x-2x írják az FTR-en, hogy a Maus statja rendben van, nem fogják változtatni. -
yossarianHUN #341158 Azért a Maus ágyúját még mindig nem értem. Még az E-100-on is kalap szamóca az a 128-as a szánalmas DPM-jével, és azon még jobb is a RoF-ja, mint a Mauson. Ha túlerőben van az ellenfél, simán rád másznak, mert egyszerűen nincs visszatartó ereje. -
Userx2 #341157 Gondolom azért csinálod az amcsi ágat mert nagyon szereted. Nem a legkönnyebb ág az tuti. T29-el ugyanígy megszívod T7-ben. Ha megnézted, vess egy pillantást a Jpanther stock lövegére. Nézd a kilenceseket is. -
besti #341156 IS4 nekem is ki van fejlesztve, de inkább a Maus-t vettem meg az IM-hez, de nem látok benne elég potenciált. Nagyon lassú és a töltésidőhöz képest kicsi az alfa és szerintem akkor van esély a teljesítésre, ha a saját sebzés minél nagyobb. Az sem segít, hogy tier X-es TD-k is azonnal goldot kezdenek lőni, ha meglátnak és az artik is nagyon vonzódnak hozzá. Szvsz E100-zal lesz nagyobb esély próbálkozni, sokat segít, hogy mozgékonyabb (forgatni is könnyebb) és nagy az alfa: #336608. -
Madi92 #341155 Pedig jójajz. -
davidbog #341154 Még egy kicsit gyúrni kell rá. Biztos lesz a klánotokban jó pár segítőkész ember, behozol magad mellé belőlük úgy egy tucatot aztán meg is lesz a 14k.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.01.10. 08:38:03 -
lammaer #341153 Menj át a WTGF topikba is, ott meg azt írják hogy a gaijin random is cinkelt.
Szóval igazából minden számitógépes játékban mindenhol cinkelt a random. Persze csak akkor ha éppen te nem ütsz át :) Ha te átütsz, az nem cinkelés hanem skill....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.10. 08:22:04 -
Sir Charles #341152 Én most a Chaffee-t húzom(egyébként fasza kis tank, jó lehetett még a nerf előtt) és tegnap este mentem vele kb 10 meccset.
A teljesség igénye nélkül Is-3, T-34-2, Amx 50-100, Tigris-el játszó véglények lőttek rám és találtak el gold lőszerrel.
Sajnos ez van.
Én úgy vagyok ezzel, hogy csak sajnálom azt, aki a játékbeli bénaságát ezzel próbálja kompenzálni.
Amit pláne nem értek, amikor a prémium FCM 50t-al csak golddal lő a barom a T69-re(eltalált kb 4-szer).
De mi a faszomnak gold amikor 212 mm az alap átütése az ágyújának????? -
ilovearty #341151 Magyar foch 155-ös ma azal lőtte az objectumomat. Írtam is neki , hogy ő is csak egy retardált goldbuzi. 10-es td-be aztán élethalál kérdés hogy goldot töltsön.... -
bekescsaba #341150 Szerintem Fél Kupica Fehér Főnök se kutya.
Apropó új acc.
Most itt előtettek megesküdöm, hogy soha, de soha nem fogok ellenséges stock M6-ra lövöldözni egyik accomon se. Most játszok vele a kicsin, hát nem tudom, hogy az elbaszottul szánalmas foskazán szó eléggé kifejező-e rá, de valami írtózatos élmény vele játszani, különösen tier 8-ban.
Mivel én ezt most átéltem, így soha senkit nem lövök meg, aki ezzel a tankkal jön, mert tudom, mi esélye van ellenem.
-
yossarianHUN #341149 Én Hódent is bírtam, na és persze mindenki kedvence, Őrnagy őrnagy:D Verhetetlen. -
R3nton #341148 Nálam csak a véletlen műve, összeraktam véletlenszerűen betűket és ez jött ki :P
Ja amúgy persze, hogy én is olvastam, és láttam is. Amúgy a kedvenc karakterem a regényből Orr, de hát az mégis hülyén hangzana :D
Az egyszerűen zseniális, hogy azt gyakorolja állandóan, hogy kell a tengerbe zuhanni :D