418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hátöö jó, most abba ne menjünk bele, hogy rajtad kívül hányan magasztalják még az FV-t:) Oké, nem példátlan, de azért a közelében nincs annak a helyzetnek, hogy 50-50 arányban dicsérik/szidják.
  • madmanic
    Én sajnos a panther1 et imádtam, nagyon bejött a messziről genyózós stílus. Aztán elmenten az E75 E100 vonalra, majd előkerült a panther2..

És akkor én is azt hittem eret vágok magamon..
  • lammaer
    Lengyel prémtankokat javaslom neked :P
  • Userx2
    Adott két tank. Teljesen más nemzet, osztály stb, mégis k*rva jó mindkettő valamiben, ez pedig a pontos löveg amit csípek. Mindkettő gyújtható frontból, de az egyiknek elnézem, sőt ajánlom másoknak(FV215b); a másikat egy bizonyos csata után azonnal kivágtam. Miért? Mert azt senkinek nem fogom ajánlani, amit egy 5-ös kis prém lájt 2X85 sebzésével a felgyújtott. A Panther 2-ről van szó. Én lehet visszaveszem, mert bírtam; de másoknak nem ajánlanám, mert tényleg nagyon sebezhető, és rákényszerít egy olyan játék formára, ami esetleg sokaknak nem jön be. Emiatt nem lehet, csak objektíven megítélni egy tankot.
  • Kubukli
    Kérdeztem a kocsmában, de ott csak Arany Ászok ügyben kompetensek az urak.
  • Malarki
    OFF
    Nem tudja valaki, hogy Win7-ben meg lehet-e változtatni az alap billentyűkombinációkat? Tehát pl Alt+Tab, Alt+F4, stb. ÉS ha igen hol?
  • Kubukli
    Na ez jó volt!
  • madmanic
    Rövidesen lesz teszt szerver, ha ki lehet próbálni prém tankot tedd meg és dönts. ( nem tudom lehet-e )

Ha nem lehet kérdezd meg
  • yossarianHUN
    Na jó, utolsó a témában, mert már kínomban röhögök.

Egyszeri Kubukli beállít a kocsmába, és kijelenti, hogy Jóska, Pista és Lajos azt mondják, hogy az Arany Ászok az szar. De viszont Ödön, Botond és Feri szerint az Arany Ászok igen jó serital. Ezek után Kubukli leb*szarint, hogy én itt megakadályozom, hogy szubjektív véleményeket kapjon. Rohadjak meg, csak én érzem, hogy ez paradox?
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.10. 22:14:37
  • yossarianHUN
    Nem, olyankor automatikusan az összes, csatáért kapott XP-t a legénység legalacsonyabb százalékon (vagy szinten) álló tagjának osztja.
  • Kubukli
    Azt hiszem ez a jó megfogalmazás mit akartam eredetileg.
  • yossarianHUN
    És az én hangvételemben mi kivetnivalót találtál, azelőtt, hogy beszóltál volna?:)
  • green64
    Ha valamelyik eléri, az elit státuszt mindegyiknél bekapcsolom, eddig abban voltam, hogy csak bizonyos százalékát használja arra, ill. szabad XPre, a többi meg csak gyűlik, köszi, a választ.
  • Kubukli
    Akkor marad az 50-50 arány és nem veszem meg, na bumm.
    Viszont kapásból ketten dicsérték, meglehetősen normális hangvételben. Nekik köszönöm ismét.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.10. 22:07:41
  • yossarianHUN
    Jó, akkor megnyugodtam, hogy nem én bolondultam meg itt egyszer csak a nagy büdös kékségből:)
  • yossarianHUN
    De kérem. Alázattal. Azzal kezdte a kollega, hogy "50-50 arányban dicsérik, vagy szidják". Akkor milyen szubjektív vélemény kell még? Látta a (mondjuk objektív) Wotinfós matériát, illetve ezek szerint számos szubjektív véleményt. De kérem, mi kő még?
  • Malarki
    De most komolyan, megnéztél róla videót, replayt, olvastál róla leírásokat, szerinted milyen info van még ami azokban nincs benne?
    És ha itt most 10 emberből 5 azt mondja hogy bűnszar, 5 meg azt hogy istenkirály akkor mi lesz?
  • yossarianHUN
    "Tehát nincs. Pszt, hagyjuk azokat "szólni", akiknek a véleménye mérvadó."

Igen, ez beugatás. Őrjöngést meg nem tudom hol és kitől látsz, de persze lehet, hogy csak nem ugyanazt értjük a szó alatt.
  • Userx2
    Szubjektív véleménye bárkinek lehet akármelyik tankról. Erre volt kíváncsi a kolléga. Én is utána olvasok mindennek, de érdekelt volna véleményetek tegnap 2 német TD-ágról.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.10. 22:02:59
  • Kubukli
    "Beugattál"
    Stílus.
    Kértem valamit, én ezek után tartom magam az ígéretemhez, nem érdekel, Őrjöngj csak tovább.
  • yossarianHUN
    Valszleg véletlenül bekapcsoltad a gyorsított képzést (kis pipa a legénység mellett).
  • yossarianHUN
    Igen, sejtettem, hogy valaki felhozza majd azt a kis dögöt:) Kivétel erősíti a szabályt, na.
  • yossarianHUN
    Jaj, most add már elő a mártírt, kérlek. Szerintem korrektül megmondtam, hogy véleményem szerint ha valamiről 10-ből 5 embernek jó, a másik 5-nek rossz véleménye van, akkor az a bizonyos dolog se nem kifejezetten jó, se nem rossz. Erre kérdezted te, hogy van-e nekem, amire válaszoltam, hogy teszten próbáltam. Na most szerintem teszt szerveres 20-30 csata alapján, főleg prémium tank esetében, ahol nem kell grindelni semmit, elég részletes képet tudunk alkotni X és Y járműről, főleg, ha nem vagyunk vérnarancs, lemming burgonyák. De te ennek a tényleg rendkívül nehezen emészthető ténynek az elismerése helyett inkább beugattál, egy igencsak részletekbe menő, rakás különböző pontból és tanácsból álló cikk elolvasása után is. No comment.
  • Kubukli
    Kedves nép! Nem bírja abbahagyni, és már a humora is kopik.
    Neki ugyan nincs sok tapasztalata a cuccal, de tényleg ne fogjátok vissza magatokat, ha van M10 a garázsban!
  • green64
    Hali!
    Egy olyan kérdésem volna, hogy pl. a T32es harckocsimon ki van fejlesztve minden az M103as is, de nem gyűlik tovább rajta a harci tapasztalati pont (nem a szabad), míg vannak olyanok tankok, amiken igen, persze ha már ki van fejlesztve minden, tudom, hogy csak átváltani tudnám ezt az XP-t, csak azért kérdezném, mert nem tudom az okát, hogy ez miért van az egyiknél így a másiknál úgy?
  • Maala
    Akkor most adjam el az e25-ömet? :(
  • Kubukli
    Azért az durva lenne, hogy Szerjozsa végigharcolta a háborút, túlélt ezt-azt és a a marketing fotózáskor leesik a tetőről.
  • yossarianHUN
    De akkor rendben, tegyük fel a kérdést a népnek. Nos, nép. Van valakinek bármilyen, a Wotinfo másfél oldalas szösszenetében nem szereplő, világrengető, de mindeddig rejtve maradt kulcsfontosságú információja a Panther M10-ről? A Shift lenyomásával sniper nézet helyett rejtett lézerágyúkat tud aktiválni? Esetleg a W megnyomásával tolatni kezd, és a rükizéssel megy előre? Az F megnyomásával csinál egy hátraszaltót? Valaki?
  • yossarianHUN
    Ne féltsd te az én estémet, ez se rosszabb mellékelfoglaltság, mint bármi más.
  • joe662

• Kubukli
    Te semmit, de szerintem engedd el mielőtt rámegy az estéd.
    És akkor Neked leírom még 1x, mert úgy néz ki az ideg nem enged koncentrálni: a wotinfo-s cikket már rég elolvastam. Néztem tank elemzéseket pl. Quickbaby, de pro/kontra ugyanannyi vélemény volt.
    Mindegy, volt aki elsőre is a megfelelő stílusban válaszolt.
    Akadj le róla, sőt megkérlek Te nekem ne válaszolj, én sem foglak megszólítani.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.10. 21:54:34
  • yossarianHUN
    Csak én nem voltam tisztában a válasszal a kérdezés pillanatában. A delikvens megválaszolta a saját kérdését, illetve saját bevallása szerint olvasta a Wotinfós cikket a tankról, ahol az utolsó biszbaszos ajánlott legénységi skillig a szádba rágnak mindent. Akkor szerinted milyen plusz információt tudunk mi itt nyújtani?
  • lexlutor
    maresz vagy egy oraja kerdeztel az e50m-rol, egy ilyen segitokesz valasznak, nem hiszem h orultel volna te sem...
  • yossarianHUN
    Nem tudok elakadásjelzőt osztani, és egy ilyen kiskaliberű ügy miatt nem fogok a moderátorokhoz fordulni;)
  • yossarianHUN
    Élvezem, mikor olyan emberek beszélnek stílusról, akik napi szinte megeresztenek olyan beszólásokat, hogy ciánozni kéne Varsó vízkészletét Tessék még panaszkodni.
  • lexlutor
    szerintem ez kezd arra menni, h kioszthass neki par elakadasjelzot.
  • Kubukli
    Eszméletlen stílusú topic gazda. Azt hittem lehet itt kérdezni, főleg úgy, hogy azért utaltam rá ezt-azt olvastam már róla, de megoszlanak a vélemények sőt ráerősítettem, hogy örömmel fogadnám tulajok véleményét.
    Szar életed lehet, mindegy ezzel nem tudok mit kezdeni.
  • yossarianHUN
    Frappáns.
  • yossarianHUN
    Meg lehet kérdezni, majd hozzá lehet tenni, hogy 50-50 arányban szidják és dicsérik. Szerinted?
  • Kubukli
    Miért sokan hülyéztek le Téged Yos? Erről én nem tehetek...