418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Na ilyen csatában is rohadt régen voltam, 30 tankból 25 heavy.

• Toweliee
    Tedd a szívedre a kezedet: mit szeretnél ellenek jobban, 10 unicumot vagy 10 siemkát?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor lenne neked alkalmas skype-on vagy ts-en beszélni?
  • McFrost
    Csak 2, nem volt sok, max. 10. de akkor is.
  • yossarianHUN
    Én is most nézem. De ahogy elnézem, ez az IS-5 is egy IS-8 lesz, T10 toronnyal. Szóval nyugodtan behozhatják, anélkül, hogy a játékosok 90%-ának feltűnne, hogy új tank van a csatában.
  • Kubukli
    Semmi személyes, de egyes unikumok... Randomban általában az első 3 halottban van egy belőlük 3 percen belül, mert csak labor körülmények között jön a stat.
    Kivétel a hármas platoon, gold fosással, mert akkor közelítik a számukra kellemes körülményeket. Ilyenkor kaszálnak.
  • Maala
    Nekem még megvan mind. Wotreplays.com.
  • Angelus1991ster
    IS-5-t még megértem ( IS, IS-2, IS-3, IS-4, ....., IS-6, IS-7, IS-8) .
    De a T-54 prototype minek? Akinek a T-54 a kedvence , úgyis csak azzal játszik. Ez olyan mint a Párduc 8,8.

http://ftr.wot-news.com/2014/12/29/straight-outta-supertest-is-5-object-730/
  • Maala
    Mivel nem játszottál fél évig, nem tudod, de a venti 2,5%-ot ad a mindenhez, ahogy a töltésidőhöz is. Egyes unikumok körében ezért ma már az az általános nézet, hogy jobb 1 statra 10%, mint mindenre 2,5%. Pl. egy light esetében, néha mednél is.

O. 263 nagyon op cucc. Artyval még nem találkoztam. :D
  • McFrost
    A feltöltött ripléjek eltűnnek egy idő után? Mert jelenleg csak kettő elérhető nekem.
  • Kubukli
    Pöröghet az acc piac. 19k csatás IS-4 1100 eff-fel (még) Redsire pályán felkúszott az arty mögé A1-be, ott várt négy percgig (nem telefon vagy AFK. mert toronnyal azért lekövette a csapattagok halálát). Azután felment a dombtetőre, ott érdeklődően szemlélte a tájat amíg fele HP-ját lebontották az alatta cikázó medek, aztán kiment a malom mellé a mező közepére és nagy forgások közepette kimúlt.
    A másik lehetőség, hogy a rocksolid BOT védelem tette a dolgát.
  • Kubukli
    A venti általában hozzátesz a célzásgyorsító meg egy-egy esetben életet menthet.
  • Kubukli
    Az elefántcsont toronyból a realitás szintjére. Azért látok némi fejlődést. :)
  • lammaer
    Hát, le kellett menni hozzád :)
  • lammaer
    Venti, mert mindenre 5% jobb mint csak egy dologra 10.
  • Phara
    Nah meglett az E-75!Azt kérdezném,hogy célzásgyorsítót rakjak rá vagy ventillátort?(töltésgyorsító és stabilizátor van rajt)
  • WR104
    Az a tizenvalahany mm pen nem fog kihuzni a szarbol viszont a pontatlanabb agyu okozhat tobb kellemetlenseget.
  • yossarianHUN
    Azon gondolkodom, hogy közelharcban sok jelentősége nincs a szűkülésnek és pontosságnak, a pennek viszont annál inkább, mivel az embernek többnyire nincs ideje gondosan célozni. A rof különbség meg minimális. Mindennek fényében nem is lenne hülyeség kipróbálni a nagyobb penű ágyút, legalább kísérleti jelleggel. Na majd 80k XP-vel később teszek vele egy próbát.
  • Antimat
    Van itt valaki, aki tud programozni?
    Lenne egy mod-ötletem, de én nem tudom megvalósítani.
  • WR104
    Nekem van, de eddig nem hasznaltam viszont pont ma mentem vele egy kort mert meglett a leo proto es a legenyek mostmar kompatibilisek bele. A tank nekem nem tetszik, de legenyseg huzasra jo lesz. Tier limites, de persze T8-ba rakott. Azert sikerult megmenteni a csapatot egy jol idozitett arty tamadassal meg nagy szerencsevel a halalom pillanataban. Igaz probaltam ugy helyezkedni, hogy ha leugrat ram beragadjon, de nem gondoltam volna, hogy ilyen makom lesz.

REPLAY
  • Maala
    Áh, én már túl vagyok az összes oroszon, hálaégnek, már csak 2 brit ágat kell húznom.

Az O.140-re nyíló ágyút használtam, nyilván. RoF mindenekelőtt.
  • yossarianHUN
    Melyik ágyúval használod?
  • Sunsetjoy
    Én már kezdem úgymond megszokni, mondjuk még nem nagy kedvvel veszem elő. Beállok hátulra vele, valahová a bázisvédő tédék és az óvatos heavyk közötti részre, aztán csak a túzgyorsaságára meg a so-so sebzésére bízom magam (periszkóppal meg célzásgyorsítóval), miközben abajgatom az ellen azon tankjait, akik nem velem foglalkoznak.
    A győzelem nem mindig garantált, de sebzésre (így meg kreditre) megyek.
  • Pares
    Úgy néz ki, hogy én a kisebbségbe tartozom, mert nekem semmi problémám nincs a Panther 2-vel. A Panthert viszont nem nagyon kedveltem.
  • Maala
    Ja, ez nem lézerágyú, inkább egy combat knife.
  • yossarianHUN
    Igen, limites.
  • OnkleTonto
    Én meg vettem egy T14-et amíg még akciós. Az tierlimites?
    Csak mert még nem rakott 6-osnál nagyobb ellen, de hát mekkora jóság az a tank! Szinte mindenki pattog róla, alig mentem pár kört, már 50%-os skillek vannak a legényeken :D
  • yossarianHUN
    Az a baj, hogy az E-50 lézerágyúja után ez a löveg harmatgyengének érződik. De majdcsak megszokom. Egyébként melyiket fogod megvenni (először)? Nekem pofára, és a betonkemény torony miatt a T-62 jobban bejön, de azért a jobbik eszemmel érzem, hogy ezek nem igazi érvek az Ojjekt jobb depressiönje ellen.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.10. 23:34:54
  • Maala
    "Egy hét múlva"

Ezt az OP T-54-et ki kellene venni a játékból. Szinte szégyellek vele menni annyira jó, de hát ugye még van hátra 50k XP a 2 T10-re szükséges 500k-ból...
  • Kubukli
    Tartod a szintet!
  • yossarianHUN
    Semmire. Arra, hogy három összeáll szakaszba, és ledózerolnak mindent, ami szembe jön. Egyedül hamar elfogy az ellenséges tűzben. Ha lenne egy kis sebessége és páncélja, akkor már mindjárt más lenne a dolog, de ha meg a Mari néninek töke lenne, akkor Marci bácsinak hívnák.
  • lammaer
    Akkor a törököt...
  • Kubukli
    Nekem a TOG az ami megfejthetetlen, hogy mire jó. Akkora, hogy nem lehet eldugni, és lassúnak tűnik. Az akcióban meglett, igaz még egyszer sem mentem vele, de ahogy szétkapják őket randomban az nem sok jót ígér.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.10. 23:05:33
  • madmanic
    A panther semmi másra nem jó, mint a nagy látótávot kihasználva az elképesztően pontos szívószállal csipegetni az ellent...

Ahogy felspotoltak és nincs fedezék a környéken cumi..
  • Maala
    Örüljél, hogy ad a véleményedre. Még a tiédre is. Meg az enyémre is. Meg okosszösziére is. Meg ...
  • yossarianHUN
    Én a Panthernál nem csak hogy belenyugodtam, hogy ez csak távolról csipegetős harcmodorra alkalmas, hanem eleve már így mentem neki, mivel évekig olvastam róla az anyázásokat a fórumon:) Ez így teljesen be is vált, csak aztán mikor meglett a P2, nem tudtam megbékélni a tudattal, hogy ezzel is ugyanúgy kéne snipeolni, és erőltettem vele az agresszívabb játékot. Aminek meg is lett az eredménye, folyamatos szentségelés formájában.
  • yossarianHUN
    Ha nem lennének artyk... Hajj hajj, akkor ez lenne a legkisebb változás:D Azért a "mindent pattint"... A hasa eleve egy nem létező páncéllemez, akármi átviszi akármilyen szögből. Az UFP-je elég erős, de T10 TD-k már azt is hajlamosak beütni. Az oldala meg kartonpapír, úgy hugyozza át minden, hogy nézni is fáj. A tornya egész kemény, ha nem goldozzák szét a pofazacsijait, vagy nem ütik be a viewportot. Azért elég távol van attól, hogy mindent pattintson:) Inkább a leggyengébb páncélzatú T10 heavy, az 50B-t nem számítva.
  • Malarki
    Én meg pont fordítva vagyok vele. Máig állítom hogy a Panther egy rossz vicc, nem tank, pláne nem med. Minden csata egy kínszenvedés volt vele. Talán csak a TOG-ot rühellem jobban, bár szoros a verseny. Viszont a P2 meg kifejezetten tetszett, pláne miután kapott egy kis mozgékonyság buffot. Az E50-meg ultimate best tank ever, nálam messze megelőzi a mindenki által körülrajongott T-54-et.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.01.10. 22:47:07
  • Kubukli
    Ez meg szar...
  • Userx2
    Ha nem lennének artyk, istencsászár lenne. 200-300 méter távolságból szinte mindent pattint. Ha rossz tank lenne a tank ász értéke nem lenne egyenlő az E5-ével. Legjobb csata emlékeim talán pont ehhez a tankhoz fűződnek.
  • yossarianHUN
    A sima Panther furamód nekem is bejött. Nem mondom, hogy életem köreit futottam vele, de teljesen élhetőnek találtam. De viszont a P2... Rémálmaimban se térjen vissza az a szardarab. Az átlagsebzésem még nem is volt vele annyira katasztrofális, de hogy én mennyire utáltam menni vele... Az E-50 viszont kárpótolt, és a kedvenc kilences medem lett. Hacsak a T-54 le nem taszítja a trónról, de erre eddig kevés esélyt látok.