World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan beleőszülök ebbe az Object küldetésbe. Az orosznál már csak három hiányzik, a többinél is olyan 5-6 híja van. 5 ször egymás után legyél top 3 sebző a 30-ból, iletve a 2 top gun 7 csata alatt, szóval ezek fogtak ki rajtam. Olyan ritka a top gun már, mint a fehér holló, nemhogy nálam, a csatákban sem nagyon látok már. Külön öröm volt a pár hozzászólással ezelőtt mutatott 13 killes csata. KIcsit visszaadta az életkedvem.
Szóval van 7 parancsom, lehet ellövök kettőt az oroszokra.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szerintem akinek ilyen neve van a 99% eséllyel hülye.
A szövege alapján meg fix hogy hülye.
Szerintem ne törődj vele.
Bár én asszem heccből felhúztam volna.
Nevéből következtetve szerintem könnyen ki lehetett volna idegelni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.05.07. 17:47:03

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.05.07. 16:49:51
1 prém nap
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De így elég lassú lesz a folyamat,szerintem vedd be az 1 artys csatákat is,vagy tudod mit,még az arty nélkülieket is<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Állítása szerint kb 2 nap alatt 100 csatát tolt le így<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.05.06. 14:53:16
Targas volt a neve a ph-n ha jól emléxem.
Ö speciel az Obj263 ra vadàszott a szakértő medàlhoz,vagy mihez,de akkoriban még ritka volt mint a fehér holló.
Ha nem volt,kilépett.
Majd egy szép napon be se kellett lépnie:-DD Permaban:-)
Bàr lehet,hogy neked majd egy kicsit tovàbb fog tartani,ha csak 3 artynàl lépsz ki:-)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A többi Plata szófosása, ami kb. a tévés teleshop reklámok tartalmi értékét képviseli, meg nagy néha egy-egy rövid beszélgetés egy szupertesztes tankról, ami pillanat alatt elhal, mert senkinek nincs kedve és energiája kimazsolázni a tényleges tartalmat a fent említett shitposttengerből.
Ezért degradálódott a topik oda, ahova. Ugyanaz az egy-két emberke kiabálja lelkesen a nulla közérdeklődésre számot tartó szövegét, elég ránézni a kommentelő nicknevére, és a hsz-t már el se kell olvasni, mert pontosan tudja az ember, hogy mi lesz benne. Akinek lenne konstruktív hozzátennivalója, az már rég feladta és lelépett.
De folytasd csak a nemes keresztes hadjáratot a gold ammo ellen, biztos nem unja még az a három ember, aki még feljár néha olvasni a topikot.
type 4 m103 t44 homár skorpióval harcolok,próbálok jól helyezkedni hogy ne tudjanak meglőni,de jönnek rám,van 3 artynk,su 14-2,GW e100 és bc 155 55,hát fixen nem az ellenséget nyomják telibe hanem engem.<#ijedt>#ijedt>
Mind a három engem talált meg,a gw bocsánatot kért legalább.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.05. 16:34:30
Városi pályán pofátlan módon a t10 heavk mögé álltam be és lőttem őket seggbe,nem fordultak rám mert előttük meg ott voltak heavy és med tankok,én meg felváltva lőttem seggbe a két tankot,valahonnan a francból grille lőtt,nem is láttam,a láncomat levitte kétszer.
Egyébként az fura hogy T7-es kerekes full alap ágyúval,mert tényleg stock,free xp-ből vettem meg,még a legénysége is selejt,és szemből beviszi td-t azzal a fos ágyúval.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.05.05. 15:21:05
Túl sok az agyhalott hülye,ha kivennék gold lőszert jobb lenne,a sok retardált úgyis csak azt tölt,normális lőszerrel nem tud sebezni mert azt sem tudja hova lőjön,de be tölti goldot és boldogan lődöz auto aimmal.
De T9 tank tud plusszos lenni.
Én meg pipa.<#hehe>#hehe>
T10 csatában egy T9-es ligt tankkal többet sebzek mint a a heavy és td csapattársak,na az vicc és nem T49-el voltam.
Szerintem T8 tankokkal még szépen lehet keresni.Nekem most van jó pár T8 t9 tank,mert visszavettem jó párat és bele kezdtem három újba.
Vissza vettem T9 tankokat is.Viszont ma nem lehet játszani,egymás után mentem az olyan vesztes csatákat ahol sok xp-t kaptam de hiába.
És a legrosszabb az hogy rengeteg T10 csatában voltam ahol fél csapatnak kb 0 volt a sebzése.
Megvettem a gumikerekes fost is,free xp-ből hetest,természetesen új legénység ment bele,ingyenes,stock szarral és halál béna legénységgel marha jó kört mentem kempinovkán.Három kill és marha sok sebzés.Gyökér Kanonenjagdpanzer gold lőszerrel nem tudott megölni,mert csak nullásat lőtt,szemből szétszedtem az alap lőszerrel és a lófing stock ágyúval.De valahogy nekem nem nagyon jön be ez a kerekes jószág,szar vele menni a helyben forduló light tankok után.
Ha elfelejtem hogy kerekes és light tanknak nézem gyorsan cumi van.
Akkor nálam elromlott valami me prém nélkül is általában plusszosan jövök ki T9 csatából meg abból az 1-2 T10-es csatából 😛
Soha.
Az túl ciki lenne.
Egyik T10 tankomban sincs gold.
Meg másban sem.
Ha goldot kéne használnom az gáz lenne.
Nekem az olyan nem igazi játékos,csak egy.
Szóval az.
Ennyi volt a hozzá szólásom mint láthatod .
" Nekem Quickybaby ezért utalt 2500 goldot , mert a IS-M • 13 Kills • FADIN , KOLOBANOV stb kevés volt , hogy pluszos legyen a csata . Ez neki sem tetszett . Gondolom kárpótolni akart 😊 "
Akkor viszont miért is kell kiforgatni az ember szavait ?
Nem kérek rá választ , hisz megkértem pihenjen <#hehe>#hehe>