418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #411134 most akkor a duplacsöves ág fog jönni decemberben?
csak mert a kv3-on van 65k exp + van 21 db szovjet töredék és 93 nemzetközi... szal lehet kitudnám húzni egyből a 9-est :""D -
Lucifer001 #411133 Kész 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #411132 Megvettem pár tizest én is,de soha nem megyek velük egy fél kört sem.
Most is van a garázsban pár,de van amit eladtam mert kellett pénz valamire.
Így fejből asszem e100,t62,is7,obj277,T100,sheridan,T110E4,mozgóbudi,type 5 van.
De lehetne több is,csak vagy eladtam vagy nem vettem meg.
Tier nyolcasokkal még szeretek játszani,de T10 nagyon vacak mert csak viszi a pénzt.
Meg úgyis mindenki golddal lődözik. -
Lucifer001 #411131 2-3 éve nekem is csak ez . -
suba53 #411130 Amikor elkezdtem a játékot, az volt az álmom, hogy az összes tízes bent legyen a garázsban. Jelenleg már csak a Manticore hiányzik.
De hál istennek az újabb és újabb ágak behozásával a WG gondoskodik a szabadidőm beosztásáról. :-) -
Lucifer001 #411129 Nekem célom volt , hogy mind meglegyen . Ha neked ez nem játszik , akkor igazad van , hogy minek . -
Plata #411128 Én nem megyek tovább t8-nál.
Úgysem játszom vele akkor minek. -
Lucifer001 #411127 Nem szégyenlen nagyon sok használhatatlan tankot végig szenvedtem . Emlékezetes maradt nagyon a T-34/100 . De ezt nem bírtam tovább . kiugrottam free xp ből miután beírtam ide a véleményem róla . Már csak a 10 es Kínai TD hiányzik , és minden kifejlesztve . Neki is 40 K hiányzik . Szerintem az hétvégén meg is lesz . Jövő héten F.L. Ott kifarmolom a 2db 10 es árát , és mind megvan . lefestve , felszerelve , és minimum 3 skilles legényekkel . Majd várom a kétágyúsokat 
Tehát még egyszer Ő volt az első , amit átugrottam 80 K xp farm után ha jól emlékszem .
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.11.16. 18:59:34 -
Plata #411126 Szerintem fölösleges a jelentgetés ha valaki hülye,attól nem fog megváltozni és a WG meg magasról lefogja tojni a reportot szerintem.
Nekik csak jó ha hülyék is játszanak vele,mert azok tuti vesznek prémtankokat.
Nem egy ilyen félnótás játékosnak ha megnézed az adatlapját látszik hogy szinte nem is játszott normál tankokkal,csak prémmel.
Meg az ilyen reportnak úgysincs értelme.
Engem már hányszor jelentettek fel hackelésért,mégsem kaptam soha bannt,igaz nem is hackeltem,csak fogyatékost lőttem ki,aki ezért feljelentett.
Reportoltam már én is playert,De eddig csak olyan reportra kaptam emailes választ ami komolyabb volt,például ha hülye nácit reportoltam.
Azoknál kaptam is emailt hogy köszi a jelentést vagy hasonló. -
suba53 #411125 Kifejlesztettem a Manticore-t. Meg is fogom venni egy leárazásnál, de nem állítom hogy a kedvenc ágaim közé került. 
Amúgy amint írja a játékon belüli info, ez inkább TD szerepkörre készült, nem spotternek.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.11.16. 17:35:25 -
suba53 #411124 Nézd! A jelentgetésnek ilyen szituációban semmi értelme. A WG szerint, és ebben teljes mértékben igaza van, mindenkinek joga van a játékban hülyének lenni. És emiatt nem fognak senkit bannolni, akárhányan jelentik is. Ha ellenfél az ilyen játékos, akkor örülj neki, mert free frag. Ha csapattárs, akkor meg felesleges miatta idegeskedned, úgy sem fog ésszerűen játszani.
Teljesen felesleges olyan dolgokon pörögni, hogy bizonyos szint alatt ne engedjenek ezt azt. Nincs ráhatásod, ( Hála istennek. )
A játékélményt igazából az ilyenek nem befolyásolják. Egy egy csata elmegy miattuk, de nagy átlagban nem ez a jellemző.
Remélem amikor játszol, akkor nem veszed fel az önkéntes rendőr karszalagot, és nem próbálod meg ezeket a szerencsétleneket büntetni. :-)
Mert ahhoz aztán végképpen nincs joga senkinek. -
Lucifer001 #411123 De mekkora durva a fordulási ív . Totál használhatatlan a GSOR is . Lassú pötyögő motor , iszonyat forduló kör , hosszú töltés idő , 240 sebzés , hosszú célzás . Átütéssel nincs bajom . Talán egyedül a lopakodás való neki , de ezzel a sebességgel már nem rúg labdába . Bármelyik 8 as , vagy akár 7 light kifilézi . Csak lapulni lehet vele mint sz@r a fűben , és úgy csipegetni . Spotnak már nagyon régen nincs értelme . ( bár 1 hete sikerült 6 K szpotolnom ) . Hú de nagy dolog tier 9 lightől . Csapat nem lövi . Ha meg lövi olyan idióta , hogy felspotolódik , és többet nem kell lőnie . -
Quli #411122 Milyen fagyi nyalt vissza, annyit írtam, hogy semmi értelme nincs a jelentgetésnek, mert 15k játék után 42%os játékos csak úgy lehet, hogy hátráltatja folyamatosan a csapatát(amit láttam is). Jelentgetik, de nem bannolja a WG. Kurva mindegy melyik csapatban van az illető. Erre írtad, hogy örülni kell az ilyenek. Lehet, hogy fiatal vagyok, de azért átlátom, hogy annyira nem tesz jót a játékélménynek. Két lehetőség van, vagy teljesen hülye vagy és szerinted ez oké, vagy trollkodsz, ezért nem láttam értelmét a következő hozzászólásaid elolvasásának. -
Plata #411121 Ragya hogy mobilról szar a szerkesztés.
Wz132-re gondoltam. -
Plata #411120 Azok.
Mennyire vártam őket és mekkora csalódás.
Ezekkel rammolni sem lehet rendesen.
T8-ig akartam kihúzni,de nincs is kedvem tovább.
M41 vagy Wz121 fényévekkel jobb és fun is. -
Lucifer001 #411119 Ezek a Brit lightek elképesztően fosok . 1 pozitívum van az a camoja . -
Plata #411118 Azt. -
Azt az obj244-et mondod? -
Plata #411116 Mit szótok az új ruszki prémhez?
Elég gyors,de az ágyúja nem túl tuti. -
Ehh
pedig azt hittem milliárdos leszek majd

-
Tudhatnad, hogy ide feszultseglevezetni, egyutterzest keresni jarnak fokent az emberek. Mint valami antialkesz vagy parmegcsalos klubba, egymas tamogatasat keresik. :)
Nincs semmi meglepo abban, ha ezek utan valaki empatia hianyat tapasztalva bedurcizik ahelyett, hogy megfogadna masok tanacsat, es szemleletet valtana. :) -
Még szerencse, hogy ránk erőszakolták azt a f.scsombék gamecentert.
Letőlti a tesztszerós frissotést, majd inaktiv az inditó gomb,test suspended felirattal.
Mappábol exe-vel meg megy:-D
Tipikus WG minőség:-D -
suba53 #411112 Semmiféle logikai összefüggést nem találok Maala hozzászólása, és a rá reagáló durcizós hozzászólás között. 
Ezek szerint hála istennek úgy egy évig nem találkozunk a sértődős fiatallal.
-
Szoval te fikazhatsz barkit, de ha visszanyalint a fagyi, azt mar nem birod. Szomoru.
Pedig tenyleg ez a helyes felfogas hosszu tavon, lasd okosszoszi hsz-et.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.11.15. 12:02:06 -
Már trollkodol is, te bot:-DDD -
Plata #411109 Nem hiszem,inkább több lesz.
Jönnek a dupla csövű tankok,meg egyéb ökörségek. -
Quli #411108 Honnan tudod? Annyira nem vagyok még jó, de kösz a bizalmat. Mindig öröm beleböfögni ebbe a szarkupacba. Újra egy év szünet, tán addig végre kihalnak az élettelen trollok. Tisztelet a kivételnek. -
A lényeg, hogy fizessen.
Onnantól kezdve a WG haverja.
Én komálom őket, mert legalább könnyű célpontok, ha az ellenfél csapatában játszanak.
Ha velünk vannak, csak akkor zavarnak, ha elkezdenek kitolni az ellen elé, vagy akadályozni, akkor hangosan szidom a pénzért a testüket áruba bocsájtó édesanyukájukat.
Egyébként a csapat győzelme semennyire sem érdekel, tehát azzal nem tudnak felbosszantani, hogy oktalan birkákként bégetve mennek a vágóhídra, én próbálom a helyzetből kihozni a maximumot.
-
Inkább örülnél, hogy végre te is ki tudsz lőni valakit, ha épp ellened van. :-o -
Quli #411105 Értem én, hogy hosszútávon kiegyenlítődik meg minden, de aki lassan 15 ezer csatán van túl, és 42.xx% a winrate-je, ne játszhasson már tier 8 felett, rosszabb mint egy afk, ő legalább spotolhat, de ez a retardált konkrétan hátráltatja a csapatát. Tudom, vesz prémium tankokat, stb. Gondolom minden csatája után jelentgetik páran, főleg akit lököget vagy beáll elé, de ahogy látom semmit sem ér... -
Lucifer001 #411104 Nem játszik be annyira az RNG
-
Néha jobb is,az legalább nem b@sz fel 
-
Lucifer001 #411102 Please play lego
-
Plata #411101 Amerikai angol lengyel.
Szerintem itt valami rosszul van fordítva.
Süketperzsával is csináltam,mázlim volt vagy 10 lövést benyelt a tornya,de semmi,T28-al is sikerült,nem számolta,T34-el is megvolt,pedig e100 lőtte a tornyom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.13. 22:56:38 -
Blacus27 #411100 nézted van e krítérium milyen tankal tudod megcsinálni? -
Plata #411099 Valaki segítsen nekem,mert elakadtam.
Van az a küldi hogy fogjak fel 5 ellenséges lövést.
T34-el is sikerült meg sügérperzsával és T28-al is,de nem számolja be.
Most épp T28-al próbáltam,nulla sebződés nélkül túléltem a csatát,mert minden lepattant.
Most sem számolta be.
A jelentés öt felfogott sérülést ír,de igazából több volt.P44 legalább négy lövést adott le rám,bc12 is lőtt de azt sem jelzi. -
Nem úgy volt, hogy a héten már lesz tesztszeró?
-
Plata #411097 Szerintem ezen nincs mit megérteni.
Tök random.
Mauer 220 pen,oszt lepattant Gw tiger oldaláról.
Igaz a következő nem de,akkor is,röhej. -
Malarki #411096 Pedig egyszerű, a 430U ruszki, szóval nyugodtan rászámolhatsz +10%-ot minden statisztikájára. -
viper07 #411095 Nem értem az átütési mechanizmust, 40K csata felett járok, mégsem. Adott az STB1 258 Pen, az Object 430U 252 Pen. Az Obj. mindent visz, az STB általában lepattan. Függ a dolog talán a kalibertől is ? Előre is köszi az infókat :) .
Utoljára szerkesztette: viper07, 2019.11.13. 16:44:41