418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sempike #341548 Annyi, most vált számomra a Wot végképp nevetségessé.
A hétvégén 60 csata 20% winrate, a WN8 a szokásos 2000 helyett 1100!!!. A lövéseim 3/4-e a földet kapálja. Már vettem egy t-25 -öt kínomban hátha azt engedi nyerni, de egyetlen t5-ként vagyok t7 csatákban.
Ami betette a kaput egy 700 csatás játékos az m7priest artijával. 3x! találta el a tankomat a pálya másik végéről, úgy hogy sziklák között surrantam és visszanézve látszik hogy csak a parancsnoki kupak lógott ki és azt vágta telibe menet közben a szerencsétlen...
Szóval részemről kész, egy jó ideig nem játszom.
Remélem legalább titeket nem szivat ennyire az a sht -
Gege00 #341547 Na ebben az arty buffban 100%, hogy van igazság! Épp tegnap akadtam ki, és írtam is ide egy történetet.
9.5 óta valami hihetetlen, hogy mit művelnek, hiába Cromwell, vagy ELC AMX, hiába vágtatok 70 km/h-val, 1 lövés és viszlát full hp!
Nehéz tanknak meg gyakorlatilag tényleg nem lőnek már soha mellé, ha épp nem mozgok.
Az meg tény, hogy valamiért sokkal, de sokkal több arty van, 10ből 1 csata, hogy nincs, és én fél évig nem találkoztam 5 artyval egy oldalon, 9.5óta egymás után jönnek...
Na meg nem nyíltak volna külön fórum témák ilyesmi címekkel: "9.5 arty buff?!"
Nem kérdezték volna annyian a wg-t, hogy hivatalosan ki kell jelentsék, ők bizony nem buffolták. -
#341546 wz111 tulajok, legyetek oly kedvesek leírni, miként kell ezt a ,,,, használni. Szinte az összes lövésem crit 0, kb minden 2-3. bekapott lövés ammo rack majd miután megjavítom még egyszer ammo. Azt hiszem megy parkolóba ... jó lesz barakknak. -
Hassel74 #341545 Értem. -
yossarianHUN #341544 Gondolom olyan klán, ami CW helyett (mellett) SH-ra helyezi a hangsúlyt. Tehát nem a vérprofi KAZNA kategória, de nem is a sosemhallott nudli társaság, ahova legalább egy T6 tank a felvételi követelmény. -
#341543 Azok a klánok akik CW helyett inkább stronghold játékmodban játszanak, ezzel jelentős bónuszokhoz juthatnak. Pl 30-50% kredit vagy XP termelés. -
#341542 Majd akkor szedd elő az intelmeid ha olyat olvasol tőlem amivel megszegem a SG szabályait,. A PH-n semmilyen szabályt nem szegtem meg, csak párakat zavart a véleményem a kékülésről, meg arról hogy a WG nyilvánossá tette milyen szempontok szerint "módosítja" a csapatbeosztást, meg egyéb témákról, pl. arról hogy az artykat fű alatt buffolták, és ezért szaporodtak el az elmúlt 1 hónapban.
.
Szólj ha van a birtokodban bizonyíték amivel alá tudod támasztani hogy bármilyen szabályt megszegtem. Csupán a vélemény nyilvánítást korlátozták. Ez van... joguk van hozzá. -
Hassel74 #341541 Mi a bánatom az a "strongholdos klán"? -
#341540 Ok.Részemről lezárva -
lexlutor #341539 nekem mashogy remlett,de te biztos jobban tudod. no offens. az elozot sem annak szantam.
sok sikert a kereseshez.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.11. 21:07:28 -
yossarianHUN #341538 Szerintem egyezzünk meg abban, hogy addig nem abajgatjuk a kollegát, amíg a viselkedése azt nem indokolja:) Főleg nem múltbéli, más fórumbéli, vélt, vagy valós sérelmekért. Ha meg indokolja, meg lesznek téve a szükséges lépések. -
#341537 13 tank támad egy oldalon (védenünk kellene), egy T20 + én (wz111) megünk a másikon és én vagyok az idióta noob + miattam veszítünk .. -
#341536 Azzal nincs is semmi gond kesessèl,remèlem talàlsz megfelelöt.Csakne azt az irànyt folytasd itt amièrt a ph-rol kidobtak màsodszorra is.Amugy oda nem vagyok regisztràlva csak olvasom. -
#341535 Tévedsz, innen még sosem voltam bannolva, sem máshonnan, csak a PH-ról.
Ide már akkor regisztráltam, amikor még tán Wot se volt.
Egyébként nyilván nem én vagyok ismeretlen (mindenhol ez a nickem, WoT-ban is ), hanem nekem ismeretlen az a figura aki a hsz-embe belekötött.
Miért gond ha strongholdos klánt keresek? -
yossarianHUN #341534 Na ja, ez olyannál hasznos, aminek a végsebesség megvan, csak a lóerő per tonna hiányzik. A Süt-I az ilyen, de azért arra élhető mozgékonysághoz kell a sokoktános benzin, plusz a ki/bekapcsolható motorerő növelés. És akkor máris van egy javítód, elsősegély és tűzoltó nélkül. Nekem nem éri meg. -
Angelus1991ster #341533 Tog II-nél is kitalálhatnának valamit, még ha 14,5 km/h is lesz akkor se baj. -
lexlutor #341532 nem vagy ismertlen, voltal mar innen bannolva parszor. -
#341531 Mert pofátlanságnak tartom, hogy ismeretlenül belémkötsz. -
yossarianHUN #341530 Én kísérleteztem vele ST-I-nél. Minimálisan jobb lett, de annak a vemhes víziló mozgékonyságnak szarnak a pofon. -
#341529 Ha nem èrdekel minek küldözgetsz pm-t? -
#341528 Nem tudom ki vagy és nem tudom mire gondolsz.
de nem is nagyon érdekel...
-
#341527 Ugye itt nem azt akarod folytatni,amit a Ph-n elkezdtèl ès ismèt kiraktak onnan?:-) -
Hassel74 #341526 T-50-től indítjuk a T54 küldetést. Az öregek otthonában majd játszok vele, ha mennek még a szerverek. Ha addig nem kapok agyhúgykövet -
Oddball29 #341525 Én is eladtam kreditért. -
#341524 jaja... olyan tankokon tesz jó szolgálatot amelyek elég nagy végsebességgel rendelkeznek, de a gyorsulásuk gyenge-közepes. -
Arhenius #341523 Nekem is volt vele 3-4000 damage sebző köröm arany nélkül nem egy, de nem jellemző.
Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2015.01.11. 20:06:44 -
lexlutor #341522 elolvastam ujra, reg volt mikro hasznaltam.
nem ad, csak plusz nyomatekot. -
R3nton #341521 sztem baromi jó cucc, most lőttem vele egy 120 000 credites kört. Igaz 64 k volt a fenntartás, mert volt, hogy be kellett tölteni egy kis goldot 4500 sebzés. Szerintem király cucc. De amúgy közelről simán lehet weakspotokat lőni, utána mikor már láttam weakre, 4ből 3x belőttem apval t28 kupoláját. -
Kubukli #341520 "Sokkal jobb tier 8 prémiumok vannak.." Szerinted SerB-ék hülyék?
Na jó, a kódolók igen, na de a marketing az epic. -
Kubukli #341519 Sajnos megint szép kék vagyok: tierIX-ben nem igazán viselem el a Grilléket 87 effel.
Most vagy török vagy polák volt 50-50% :) lol
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.11. 19:52:31 -
#341518 A max sebességet is módosítja ez a fogyóeszköz? -
Arhenius #341517 Ok, szerintem a WZ-111 egy rakat fos.
Lehet vele egy-két jó kört menni, de általánosságban nekem 80+ csata után nem jön be. 1786-os a wn8-am vele, 84% hit rate.
Rengeteget pattogok vagy sebzés nélküli crit-et lövök. Borzalmasan nehéz ezzel a szar ágyúval weakspot-ra célozni, gun depression is nagyon rossz.
De a legidegesítőbb hogy mindig ammorackelnek. Minden csatában minimum egyszer, de ha megjavítom sokszor a következő lövés megint besárgítja.
A töltőn 100%-os safe stowage van, és most már wet ammo rack-et is felraktam, és még mindig ellövik az ammo racket.
Lehet vele farmozgatni, csak nem érdemes. Sokkal jobb tier 8 prémiumok vannak amik nem ennyire modulsérülékenyek, és sokkal jobb az ágyú rajta.
-
lexlutor #341516 amugy ha belegondolsz ertelme sincs sok igazabol. mert mondjuk max seb 20km/h az 5% mennyit dob rajta? lesz 21? -
R3nton #341515 50-100 legjobb cucc. OP. -
lexlutor #341514 en nagyonregen probalkoztam vele, es nem volt igazabol erezheto a javulas a kenyelmetlenseg mellett. h serul a motor.
-
Gege00 #341513 Én se, viszont eszembe se jutott, hogy azzal esetleg megkönnyítsem az amx40 szenvedésemet. Szerintem maximum ilyen kisebb szinten átlépésre lehet hasznos, később már foglalná a helyet fontosabbak elől. -
Gege00 #341512 Ja most látom, az nagyon komoly lett. :D -
Kubukli #341511 Részemről soha... -
Angelus1991ster #341510 Lassú tankokhoz használtok +5% motorteljesítményes fogyóeszközt? -
Kubukli #341509 Ha már a pöcsük rövid, a golyóik meg még nem szálltak le...