418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Desmodromic #341628 Talán amikor WoT szabin voltál jött valami terv, hogy buffolják a light-okat, olyan formán, hogy mindenki kap egy látótáv nerfet /talán még a könnyű medek is Leo1, Bat/.
Szóval nem biztos, hogy potyára nézegeted azt a kutyát! :) -
arcso83 #341627 Szervusztok
Ha meguntad a játékot es szeretnél pénzt kapni az accontért írj nyugodtam és megegyezünk az áron !!
Fv 215 (183) előnyt jelent :)
Előre fizetek !!!! -
lammaer #341626 Hát igazából a scoutoknak még jót is tenne a nagy tier, ha valóban lehetne scoutolni. Mert hát nagy tierben sok a HP és nagyokat ütnek az ágyúk, tehát a spotdamage nagy lehet.
Csak sajnos a scoutok manapság már nem felderítenek hanem ölniük kell ha XPt akarnak, arra meg a régi classic lightok már nem nagyon alkalmasak. Ahogybeszéltük valamelyik nap, a térképek átszabása (kevés bozót, sok bukkanó), a sok városi pálya nem tesz jót az előretolt megfigyelőnek... én speciel a T37-el szenvedek, nem nagyon tudok vele rendes kört menni, főleg amikor bevág himmelsdorfra vagy sztálingrádra vagy bárhova máshova... sebezni nem bírok, HPm nincs, spottolni meg nincs kinek.
Nem is tudom kell e az a bulldog annyira :) -
András77 #341625 A kics puha cég még a dupla klikkelést is leszabadalmaztatta vagy legalábbis volt róla hír, hogy szeretné, de talán ez még az USA-ban se menne át, de nem tudom a folytatást őszintén szólva. USA-ban bármilyen baromságot le lehet szabadalmaztatni, mondjuk írok egy programot, ahol az ikont két bal és egy jobb klikkelés lehet kiválasztani, akármekkora baromság is le lehet szabadalmaztatni ezt a metódust és már azon sem lepődnék meg, ha már lenne ilyen szabadalom, komolyan. Tehát ilyen semmilyen dolgokat is, kinézet, ikonelrendezés, balra húzom, jobbra húzom, bármit, amit kitalál valaki és valamilyen formában meg is valósít, már be is adja szabadalomnak és ha valaki hasonlót csinál, akkor fizet.
Az innováció másodlagos cél ilyenkor, a fő cél a versenytársak lehetetlenné tevése, pontosabban lehet hasonlót csinálni, de akkor jogdíjat kell fizetni. -
besti #341624 Kevés megalázóbb dolog van a WoT-ban szerintem mint az ARL-lel a kutyaóllal a fején, 135 pennel harcba indulni :) Hála WGNY kódnak és a mostani akciónak, ki lett fullozva, lett 1+ millió kredit és jó sok fogyóeszköz a 2. accon. Egyébként a francia heavy-t senki nem választotta? Tier 6-tól kezdődően jóval 200 fölötti pened van, ami nagyon hasznos hiszen ezen az accon kredithiány lesz (ezért nem kéne aranyat lőni), illetve nem lesz sok free XP sem (ezért jó, hogy nem kell free XP használható ágyúra). A lövegek, a rádió, a motorok kompatibilisek és T10-re sem kell annyi sok XP. Alacsony csataszámnál még elég jól lehet statot húzni stock grind mellett is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #341623 ez tiszta, de ha mar nem nyulnak hozza, ne ennek legyen mar a legnagyobb mm sulya, hogy folyamtos tier9-10be menjen.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.12. 14:41:21 -
lammaer #341622 Beszarás, és tényleg van ilyen szabadalom -
Valahogy azért meg se lepődtem -
#341620 Tessék: WG MM szabadalom
Hogy ne kelljen sokat keresgélni miről írtam: Link -
lammaer #341619 Tudod jól hogy az érdeklődés fenntartása miatt van az, hogy az új tankok mindíg jobbak a régieknél.
Mondjuk a 13-75 sztem sose volt túl jó jármű, a 13-90 is akkor volt igazán OP amikor T7 volt :) -
lammaer #341618 Na ilyenekből kéne kínai 2000 HUFos cucc, azt végre leszállnának a purdék rólam hogy állandóan legó tankot építsek nekik amikor WOTozni kezdek... (mert olyankor ők is offline wotozni kezdenek) -
R3nton #341617 ez nem is néz ki rosszul -
lexlutor #341616 hetvegen mentem tobbet a amx13-75el es meginta szokasos wg ganyolas bukott ki.. egyszeruen enm lehet egy napon emliteni egyik uj hetes lighttal sem. meg az afk pantherral is jobb, elvezetesebb csatakat menetem nem is oylan reg, mint az amxel. igazan kivancsi lennek, milyen parametertol lenne az amx azokkal egy sulycsoportba, mert en nem talaltam semmit.. az meg kulon elmeny vele, h az esetek donto tobsegeben t9,t10 csata, egyedul heteskent a legvegen.. ennyit ilyen csataban sem az lttb, sem afk panherral nem mentem osszesen..
-
#341615 Fém modellek -
Hassel74 #341614 Igen, itt én is a gépfejlesztésre gondoltam. Elnéztem néhány videót, és mintha nem is arról a játékról készült volna, amivel én is játszom. -
#341613 Ja hogy ezek RC modellek. Drága.
Olyat nem tudtok linkelni ahol olyan kb 10-12 centis fém tank modellek vannak? Elég sokat kerestem, de nem nagy hatásfokkal találgattam. -
Malarki #341612 Pl itt -
#341611 A *****-ba. :/
http://ftr.wot-news.com/2015/01/12/regarding-wargaming-brand-products-burger-king-razer/
Itt egy blog bejegyzés. Az egér mögötti tankor, vagy amit a csaj tart a kezében hol lehet megvenni? Nem írja véletlen a cikk? -
TiborTamas #341610 Meg is kell venni. -
#341609 Nem emlékszem pontosan. Ezzel a barát/inaktív akcióval meg is kell venni a 10-est vagy kifejleszteni elég? -
Malarki #341608 De érted, most már nem szereted, És ha szarul állsz hozzá egy tankhoz akkor szarul is fog menni vele. Én se szerettem, az átlagom is elég gyalázatos vele, csak kb az utolsó 50-60 körben kedveltem meg. A ruszki küldetés nagy részét azzal húztam ki. A T62 már ki van fejlesztve, az 140-re még 100k XP kell. Szerintem már ezért is megéri szenvedni vele, mert egy kilencesből két tízest is ki lehet húzni. -
R3nton #341607 Pedig mind 2 tank baromi jó, nekem főleg a 416 jött be, ezeket a tankokat ki kell szolgálni, egyébként stílusra a 416 kicsit hasonlít az e-25re. T-54 meg szintén baromi jó, sztem nekem is 1700 körül lehet vele az átlagom, igaz még noob koromban is sokat toltam vele. De van olyan 10es is amivel még rosszabb a sebzésem, pl batchat xd Mondjuk azzal is többet voltam CW-n, meg a csaták nagy részét még tier9-es ként mentem vele. -
yossarianHUN #341606 Fenét, pont hogy úgy álltam hozzá, hogy hálistennek itt a megváltás az Ojjekt után, és egyébként is csak jókat hallottam róla. Egyébként szakaszoztunk főleg Paressal az elmúlt napokban, és többnyire ugyanúgy szoptunk, mint a torkosborz. Én legalábbis. Még a Type 61-gyel is megvolt annak idején az 1900 átlagsebzés, pedig az aztán igazán nem egy álomtank. Patton dettó. E-50-t már ne is említsük. Ezzel az 1700-at nem tudom elérni. -
Malarki #341605 Nem csak szakaszban használható, én teljesen jól el vagyok egyedül is. De ha már így megutáltad akkor már alapból úgy állsz hozzá hogy szar. Ilyenkor kell menni szakaszban pár jobb kört, akkor javul róla a véleményed, türelmesebb leszel vele szemben. -
yossarianHUN #341604 Na jó, de hát ha egy tank csak szakaszban használható, akkor köszönöm, nem kérek belőle. -
Plata #341603 Piros heavy,mert az nem lő agyon,de piros arty esélyes hogy vér balfasz és téged lő agyon.Bár mostanában jó párszor előfordult hogy nem arty hanem kempelő csapattárs lőtt hátba mikor előre mentem. -
Malarki #341602 Ilyenkor kell keresni valaki szakaszba. 2 T-54 azért már jobban tud boldogulni. -
yossarianHUN #341601 Én is feldobtam egyszer a hivatalos fórumon a performance pontok ötletét, de síri csend volt a válasz. Gyakorlatilag úgy kéne csinálni, mint companyban, csak itt nem tier pontok, hanem performance rating (elvégre az a WG sajátja, nincs az az Isten, hogy wn8-at vagy ilyesmit használjanak) pontok. Mondjuk mondok valamit, 100k per csapat (tierenként növekedne), aztán ebből gazdálkodjon az MM. Így nem lennének teljesen kiegyensúlyozatlan leosztások. Nyilván ennek is megvannak a maga buktatói, meg ez sem nyújtana tökéletes balanszt, de így is mérföldekkel jobb lenne a jelenleginél.
Toweliee: Ez így van, de még ezzel együtt is jobb lenne, mint a mostani. Szerintem napok óta nem láttam 15-6-nál szorosabb meccset. -
lammaer #341600 Én meg úgy vagyok vele, jó az ha vannak futófragek meg free XPk is a játékban.
Ha bevágnának mindíg a lilák közé (mert mondjuk elértem az alját annak a kategóriának), nem érezném jól magam. Jó néha agyonverni puszta kézzel vmi újoncot :) -
Angelus1991ster #341599 Valahogy én is így vagyok. Tier 5 és tier 8-as csatákban forsul elő hogy csak egy tier van.
De valami borzalom volt tegnap, még KV-2-sel engedett nyerni, akárhányszor voltam top1. Pedig KV-2-vel a legkönnyebb győzni.
12-13 vereség egy huzamba. -
Toweliee #341598 Mi ér többet, egy lila light vagy egy lila med? Melyik hasznosabb, egy piros arty vagy egy piros heavy? -
András77 #341597 Szerintem sokan félre értik a stat alapú mm elvét. Nem arról van szó, hogy a lila csak lilával harcolhat, hanem arról, ha odadob 30 embert a program, hogy csatázzanak, akkor próbálja már úgy elosztani ezeket, hogy ne egyik oldalra kerüljön az összes orangután a másikra meg a karatebajnokok, hanem keverje meg kicsit. Ennyi. Ettől még nem dőlne össze a világ, de talán jobb csaták lennének és kevesebb q anyázás amikor 3 perc alatt elvesztünk egy komplett oldalt. Ez sem tökéletes megoldás, de valamit javítana azért az biztos. -
Userx2 #341596 Kép nem adja annyira vissza. 8.8 óta wotozok. Azóta nagyon sokat fejlődött. Abba ne menjünk bele, mennyit kellett gépre költeni, a vacak proci támogatás miatt. -
Userx2 #341595 Ugye-ugye? :-) -
yossarianHUN #341594 A saját ökölszabályom szerint még 50 csatára van mandátuma (T7 felett 150 csata alatt tankot nem adunk el), és kipróbálom még a másik ágyúval is, de már a hideg futkos a hátamon, hacsak ránézek. Ha a százötvenedik csatára megváltozik róla a véleményem, megtartom, de ezt erősen kétlem. Ez a második nagy csalódás ezen az ágon, az Obj. 416 után. -
Plata #341593 Stat alapú mm kibaszás lenne,én tudok jó is meg vér hülye is lenni,ha fáradt vagyok vagy rossz kedvű rosszabb vagyok mint egy troll.De ha jó kedvű vagy olyan a hangulatom képes vagyok csodákra is.
Nálam a stat a hangulatomtól függ.Lehet hogy az egyik csatában ilyen kurva jó vagyok és win ratem az eget veri,de lehet hogy a kövben a 100--at sem éri el mert elkap a hülyeség.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.12. 10:33:11 -
lammaer #341592 Tier 5-8 sztem a legjobb a játékban. T10es tankot nem is tudom mikor vittem utoljára, T9ből is csak a kínai meddel megyek egy duplázót.
Sztem semmi pluszt nem ad játékélményben ellenben jó drága (na és persze a gold kötelező) -
#341591 Wz111, alig sebzek, erre egyik körben is3 681, utána kt 999 hp-ról ammorack ... utolólag is bocs a BIA-s srácoktól. -
yossarianHUN #341590 Na jó, asszem most fogom eladni a T-54-et. Nyerni nem lehet ezzel a szarral, mivel folyamatosan használhatatlan retardált állat gyökér csapattársakkal játszik az ember, illetve T10-ben, úgy, hogy 4 kilences van a lista alján, a többi full CW konfig, lehetőleg jó sok TD-vel és artyval. De sebaj, mert 200 pennel egy tömény élvezet. Ja, és persze az összes tízes artynak én kellek valamiért, mert valami artyferomon van a tankon, így akár 60-nal cikkcakkban száguldozva is téged lő az összes, és másodikra-harmadikra be is ütnek, mert miért ne. Az ágyú egy fos, a páncélzat semmit nem ér a goldspammer hülyegyerekek között, depression meg nincs. De legalább van mozgékonyság, hogy hamarabb megdögölhess vele. E-50, jövök vissza hozzád. -
Hassel74 #341589 Ohh, én csak álmodom ilyen grafikáról.