418755
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #341666 E5 hol megy egy csatában T29-el? -
R3nton #341665 E5 tornyát 235 pennel lol, egyik legkeményebb torony a játékban :D Max a kupolát lehet belőni rajta, de arról is simán lehet pattani, ha szar szögben találja el az ember. E-100hoz meg sajna kell a full gold ammo. Tier10 heavynek kevés az a pen és ilyen lassú töltésidővel nem engedhető meg a pattanó. -
yossarianHUN #341664 Na végre sikerült egy jó kör a T-54-gyel.
Na de ami még fontosabb: ti látjátok a mikrofagyásokat, "beakadásokat" a replayen? Például mikor a KT-val abajgattuk egymást a WZ-k lenyomása után, többször is beszaggatott.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.13. 00:12:35 -
Angelus1991ster #341663 Minek izéltek? "ingyen" tank. Szerencsétek, hogy volt rá időtök, bár nekem lett volna.
Azt csak sajnálni tudom aki eladja pármillió keditért. -
Angelus1991ster #341662 Van olyan mód ami kijelzi csata közben a spot sebzést is? -
András77 #341661 Elkövettem a hibát, megint gurultam egyet a wz-111-el, kell a kredit alapon. Ezen a szutykos Murovankan, megint beállt vagy 6 ellenség foglalni. Odamentem egyedül, fel is spotoltam a foglalókat meg lőttem is. Egyet ki tudtam lőni. A szemközti dombról egy suttyó chi-to lőtt végig nagy nyugodtan, félig kilógva a bokorból, mert a kutya nem lőtt őrá. Szerencsére az alját el tudtam rejteni, a torony meg mindent megfogott, de azért így is kaptam a lövéseket. Vagy nyolcszor reseteltem, folyamatos spot alatt tartottam a foglalókat, de a b.zi f.sz klikker szemétláda arty végül kiszedett.
Az orangután csapatom majdnem hagyta az ellenségnek befejezni a foglalást, ellepték a domboldalakat, de mozdulni egyik sem akart. Szerencsére az egyik megmozdult végül és nyertünk. Ami a legszebb az egészben és a legjobban leírja ennek a majomhordának a bénaságát, hogy nulla spot sebzést kaptam. Azaz hiába villantottam fel a foglaló csapatot, hiába mutattam a rám lövöldöző chi-to-t, senki, ismétlem, senki nem lőtt rájuk vagy ha lőtt is mellé vagy lepattanó.
A végén meg beírja az egyik b.zi, hogy gg, na erre elküldtem ahova való. -
técs #341660 Az hogy a picsba lehet hogy e100-al közvetlen közelről a 235 penes ágyúval nem tudom átlőni az e5 tornyát 2x egymás után?
Amikor nekem volt e5öm akkor még a t29 meg tigrisek is símán átlőtték, ezért adtam el. -
EmR3 #341659 3k spot, 5K dmg, min 4 kill. Ha megvan a topgun akkor lehet 2k spot is elég. -
Madi92 #341658 Hogy lett csak 2. osztály? Mi kell a nagy M-hez?? OMG :D -
Hassel74 #341657 Hogy húzzák már a belüket a bokorban baszók! A végén a 113-al szerencséd volt. Szép volt. -
#341656 Nagyon adja Chi-Toval, a korona az ammorack volt:
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.12. 22:16:03 -
Hassel74 #341655 Valami csak lehet abban, hogy szar a WZ. Már szerencsétlen cromwellt is azzal vereti. Ma a seggtúrók is elemükben vannak, hogy vertem az anyjába, aki kitalálta ebbe a játékba őket. -
viper07 #341654 Szép volt ! -
#341653 Nem, a francia küldetésekről beszéltünk.
A Bulldoggal nincs bajom, sőt, visszavettem most akciósan, meg a T37-et is (az jó lesz stronkhódra).
A t49-et is likeolom, a nagy trollágyúval :)
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.12. 21:30:43 -
#341652 Nagyon pörgős kis meccs volt T-54-el. 100 ezer creditet hozott! -
lammaer #341651 Hát akkor kirakom freeből, mert ezzel a T37el semmit nem tudok kezdeni... -
Angelus1991ster #341650 Az ilyen szerencsés egylövésezések miatt a wg-nek egy realisztikus csatamódot is bekéne vezetniük, ha egyszer behozzák az új fizikát és motort.
Már a láncszemek rugómozgása is nagy előrelépés, jó lenne ha lenne a tankon lévő dolgoknak is saját mozgása. forgolódó légvédelmi géppuskák.
A rádióantenna szál szokott mozogni a HD tankokon?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.12. 20:51:30 -
#341649 Ez egy mázlis meccs volt! Első lövésem: szemből egy IS-3-ra, felrobban. Utána obj 268 oldalába, kigyullad, 5 modulja szarrá ég! Szegény IS-3 is csak röhögött! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#341648 Egy tipikus duplázós csata: Oldalról telibelövöm az AMX1390-et, az M103-at láncolás. IS-4, M103 lánckerék lövés: lepattan. Mindezt 276 pennel, max 100 méterről. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #341647 Mit a Bulldogot? Mondjuk az nekem fun volt, meg az LTTB is. A 8-asokkal viszont már sokszor frusztráló, de főként a t49et nem érzem, azzal nagyon el vagyok tévedve, majd ha lesz időm gyakorlok vele.
Más: az egyéni küldetések mikor startolnak? Január 15-ről volt szó ugye? Vagy Január 20? -
#341646 4 francia tankom volt pedig, mégis nyögvenyelősnek éreztem. -
R3nton #341645 jaja, ha a legfelső mm tiert kivennék teljesen jó játékélményt adna. -
Angelus1991ster #341644 Ezt én se értem. Szabadalmaztattak egy olyan rendszert amit nem tudnak variálni?
Bulldognak T8 és T9-ben vagy t10-ben ( najó ott nee) kéne mozognia főleg, csak ennyit kéne megcsinálniuk. Biztos van olyan rublika ahol beállítják ezt. És akkor nem kéne szivatni mindenkit a nerfelésel, ha PÉNZT és időt áldozott a játékra.
Könnyű harckocsi amúgyse egy nagyon jövedelmező típus.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.12. 18:44:26 -
András77 #341643 Na mára ennyi. Sorban a harmadik csatámat foglalás miatt vesztem el. Az ellenfél orangutánjai rohannak foglalni, a saját csapatom barmai meg simán hagyják, hogy végezzenek. Megpróbáltam odamenni resetelni, 5-6 ágyúcső meredt rám mindig. -
R3nton #341642 A francia nálam a leggyorsabb volt, a kínai tényleg szenvedés volt a végére a csőlehajlás miatt. -
#341641 Egyetértek.
A francia és a kínai ág után a japókkal fogom befejezni a WZ111 grindet, egy álom a fent említett kettő után a Chi-To, STB-1 páros. -
#341640 A 6-os, Chi-To, istencsászár lesz! -
R3nton #341639 Hát ezt a WG-vel beszéld meg, de a Bulldog érezhetően erősebb a többi lightnál. Amúgy nem lenne rossz az MM csökkentés. Sőt már szerintem az is jó lenne a felső szintet elvennék és többnyire +1 vagy +2 tierbe menne, mert top tierként tényleg nagyon erősek. -
madmanic #341638 A japó ág eszméletlen fun
Már T5 ben is, remélem ilyen a többi is. Bár lehet h csak a fos francia után érzem.. -
Angelus1991ster #341637 De ott van az hogy tier 3 -/+-os az MM-je.
Inkább buffolják az egész light tank osztályt. 15-ből úgyis max 1-2 db van. -
#341636 Én amikor először megvettem, és duplázókkal túltettem magam rajta, nem tartottam nagy számnak. Kihúztam a T-62A-t, és eladtam. Olyan is lett vele a statom. Aztán mikor bejött az O.140 és visszavettem, akkor már tapasztaltabb voltam medekkel, és bőven elég volt a 200mm pen is a mozgékonyságához. Szóval türelem, majd betöröd. Rá kell érezni, mikor lehet brawlerkedni, és mikor kell vele snipeolni.
De az, hogy 200mm-el nem tudod az ellent átlőni, mert nem látsz rá gyenge pontjára, nem a tank hibája azért... Részemről 200mm az a bűvös határ, aminél egy ágyú már elég mindenre a játékban. És a T-54 elég mozgékony ahhoz, hogy ezt az ökölszabályt messzemenően alkalmazni is tudja. -
Angelus1991ster #341635 Személyes missziók miatt ruháztam be egy Chaffe-ra elsőre.
Szakaszozós rész a legneccesebb az egészben. -
Plata #341634 Szerintem is lesz rá nerf,brutális a gyorsulása,és a fordulás közbeni sebessége.Az ágyúja atom pontos,szinte mindent átvisz,és 10 töltény van a tárban. -
R3nton #341633 szerintem 100%, hogy előbb vagy utóbb nerfelik. Brutál jó, addig kell vele játszani amíg OP, most vedd meg valamikor sztem. Másik ami nagy fun az LTTB és az talán nincs annyira szem előtt, szóval arra nem várnék én a közeljövőben nerfet. -
Angelus1991ster #341632 Esély van rá , hogy nerfelik? nem igazán lenne jó. Főleg , hogy megcéloztam, hogy valamikor megveszem. -
Plata #341631 A francokat nem,rengeteg állati jó csatám volt vele,rúgtam én vele szét bat segget is,úgy hogy két bat volt m41 ellen.És állati jó móka mikor az ember röpköd az ellenséges tankok közt és géppuska módjára záporoznak el melletted a lövések.T49 sokkal lomhább,alig tud fordulni,viszont irtó jó vele szopatni nagyokat,de csak biztonságos távolból.Wtpz4-re meg wz11-re vadászni külön poén.Wtpz4-be szemből is 800-1100 közti sebzést nyom,ha meg wz-t elkapsz oldalról vagy hátulról az tömör gyönyör. -
foxbat88fx #341630 hát nekem nem jött be.... úgy adtam el mint a huzat :D
nem sok mindent tudtál vele kezdeni tier X-ek ellen...
a T49 az már igen :D azon már ott a trollgun -
Plata #341629 Meg vagy veszve?
Az M41-et kihagyni az a legnagyobb hülyeség,a Bulldog a legédesebb kis tetű szemét járgány amit láttam,megy mint a veszett egér és fordul mint az álom.És az ágyúja full gázon 500 méterre is halálosan pontos.Én már T49-et is rég kimaxoltam,de az M41-et nem adtam el,mert egy imádni való rally járgány.
Én a táras ágyúval használom,és az aktív genyó scoutolás híve vagyok,vagyis bemegyek az ellenség közé és olyat játszok velük hogy kapjatok el ha tudtok balfaszok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.12. 16:49:34 -
Desmodromic #341628 Talán amikor WoT szabin voltál jött valami terv, hogy buffolják a light-okat, olyan formán, hogy mindenki kap egy látótáv nerfet /talán még a könnyű medek is Leo1, Bat/.
Szóval nem biztos, hogy potyára nézegeted azt a kutyát! :) -
arcso83 #341627 Szervusztok
Ha meguntad a játékot es szeretnél pénzt kapni az accontért írj nyugodtam és megegyezünk az áron !!
Fv 215 (183) előnyt jelent :)
Előre fizetek !!!!