World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta megvettem az Leo proto-t, háááát... Jó volt nekem az az Indien 😞
veszek is egy 10 helyet majd... csak már jöhetnének új tankok is :/
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.16. 16:33:58
Erre kapott mindenki(szerintem).
Szerk: Jó ez a sok "kis arany" már most várok egy jó kis garázsslotleárazást.
Ki mire költi egyébként ha nem titok ?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2014.08.16. 16:32:40
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
am meg nem nagyon érdekel.... már így is szereztem egy kis aranyat 😊
hátha lesz még egy Type59-em is mellé 😄
Mégegy infó srácok:
Wgeu-t megkérdeztem, ma is lesz Type59 nyerési lehetőség.
Sok sikert mindenkinek hozzá!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Benjamin_Breeg from EU has spotted enemy #Type59 on #WargamingLive at A1! @WorldofTanksEU #RollOut
A Razer-wg bonus code-okat megkapta a játékon belül, aki megcsinálta? Kérdezem, mivel regeltem mind a magam és a fiam részére, a kapott (nem 123... általános) kódokat a WG-n bejelentkezve mindkét acc-on el is fogadta, de a játékon belül mégsem jelent meg...
wot nick: PsychoTrooper
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
kiindulva abból, hogy jó kezekben elég állat vas!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ügyesen nyomja neki
Hogy van pontosan ez a 75k crew xp?
A 60.-ra megadja, vagy a 60. utáni első meccsre?
Azt a sok kretént kéne jól pofánbas*ni , aki vegzálja a mentősöket.
Taxiként hívja vagy nyúlkál a mentős kocsihoz, és egyéb hülyeségek.
és az ilyenek szavazhatnak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.16. 13:23:55
angelus1991ster.blogspot.hu
mint amikor 14 csapat társadból minimum 5-el kell harcolnod az első 1-2 percben hogy rendesen eltudj indulni-haladni-oda érni ahova tervezted
cyka blyat
még a fele is sok....
ma már úgy megy, hogy az a csapat nyer ahol kevesebb lúzer van vagy kevesebb faszságot csinálnak mint az enemy gyökerei 😄😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
De mindenért report, mert túl nagyot lőttél, átlőttél a házon...mi az hogy te látod, ő meg nem...a report gombot bezzeg megtalálják meg tudnak írni chat-en, de a jobb és bal kezüket nem találják meg. Azért ez elég érdekes.