418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#341825 Én kínait és a japánt vettem meg ennyit talán megért. Nem akartam megcsinálni, de aztán láttam, hogy nem is állok rosszul amik vannak így befejeztem. -
foxbat88fx #341824 wow :) tetszetős....
még a végén lesz 1 mód amivel én is fogok játszani :D
ha már ezek a szemetek kivették a historical-t.... pedig azt imádtam :( -
Lichtmaschin #341823 Pl nálam a brit és a japo ág maradt. Japo sehogy nem állt, brit meg Black Prince után lett abbahagyva vagy at7. Elkezdtem at7-el majd at 15 de egyik sem tetszett igazán... Ugyhogy megvettem ezt a 2 tokent... Nekem Ennyit megért
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2015.01.14. 10:43:59 -
Nazarov77 #341822 Tüzérségi csapás és légi támogatás strongholdba -
viper07 #341821 Sajnos nem értem mire gondolsz ? -
#341820 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#341819 Ami nem megy (T-54) meg kiadtad alvállalkozónak? :P -
yossarianHUN #341818 A JT azon kevés tankok (TD-k) közé tartozik, amivel sosem tudtam ráérezni a játékra. Hátulról operálni vele a jelenlegi pályadizájnok miatt egyszerűen képtelenség, ha viszont előre mész, seperc alatt szétszednek. Az én kezeimben egy forgatókönyvben tudott brutális lenni, mégpedig hulldownhoz tökéletes pályán, arty nélkül, és nem teljesen fogalmatlan csapattársakkal, akik nem hagynak egyedül a csata közepén. Ha mindez összejött, arattam vele, de egyébként leginkább csak a fejemet vakartam. Az ágyúja egyébként álom, ezen nincs mit tagadni. A játék egyik, ha nem a legjobb ágyúja. -
Userx2 #341817 Érzésre mind a kettő ugyanaz. Orosz pontatlan, lassan célzó és töltő ágyúkkal szembe brutális fölényben van mindkettő, ami a fronttól való távolságoddal tovább növekszik. De most kis accon a német kemény TD ág is nagyon bejön a pontos ágyúkkal. Lehet a Jagdtigert kellett volna húznom nem az E4-et. Az E4-et is az ágyúja miatt adtam el. -
yossarianHUN #341816 Ahogy vesszük. Az átütése például rosszabb. De semmiképp nem összehasonlítási alap, elvégre az egyik med, a másik heavy. -
Userx2 #341815 És az FV-nek ettől nagyobb tűzereje van. Én ezért azt pártolom. -
Userx2 #341814 Stug3 4 kill, csapattárs KV-1 megelégelte amit művelek és véletlenül kilőtt. (hátrafelé) Rohadna meg az ilyen. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.13. 23:49:07 -
yossarianHUN #341813 Eddig 3 csata, 4300 átlagsebzéssel, szóval jónak tűnik. -
yossarianHUN #341812 Még egy tízesre hétszentség, hogy hónapokig nem lesz pénzem, így is üres a kassza, és kihalt a garázs. De tervbe van véve, majd ha már elérhető közelségben lesz a Chieftain csere. -
Userx2 #341811 Vedd vissza az FV215b-t. Azt se bánnád meg. -
yossarianHUN #341810 Mivel többnyire prém nélkül játszom, és rühellek farmolni, nem engedhetem meg magamnak, hogy high tier gépeket a véres verítékkel való kigrindelésük után "ez nem jön be" legyintéssel adjak el. Most is gyakorlatilag nincs kreditem, és összesen hét tank áll a garázsban, amiből kettő T10, ergo valószínűleg nem fogok velük játszani ha lejár a prémem, mert seperc alatt csődbe vinnének. De sebaj, én mindig így egyik napról a másikra éltem WoT-ban. Majd ha lesz megint valami kredites akció, veszek prémet, kicsit megszedem magam, bevásárolok, aztán amiket veszek később eladom, hogy megvehessem azt, amit épp megkívánok, és így tovább. A T-54-nek ezúttal 120 csatát adtam, de tovább nem óhajtok szenvedni vele. Dögöljön meg az egész retek orosz med ág:) -
Userx2 #341809 Nem bóvli. -
#341808 Na, nekem is meglett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eleinte azt hittem, hogy nagyon necces lesz, meg hogy esetleg a kínai és/vagy japán ágra tokent veszek, de végül nem kellett, mert bőven elég volt az idő. -
viper07 #341807 Miért nem játszol azzal, ami bejön. A T-54 valakinek bejön valakinek meg nem. Pl. nekem sem. A WZ-120 meg igen. Ezért nem idegelem magam, hanem azzal játszom. De a liebling most a Bulldog, az naggyoon fasza, hihetetlen gép, minden másodpercét élvezem vele a csatában. Ezért azzal is játszok, mégpedig sokat. Ez szvsz ennyire egyszerű :) . -
#341806 Jah, milyen igaz.
Egyértelműnek tűnik, hogy a gyűjtőszenvedélyeseket is célozzák vele (mondjuk német tank-gyűjtőket pl.). A gyűjtők képesek ugye pl. két ugyanolyan dolgot beszerezni, ami belül tökugyanolyan, de pl. különböző kiadású, csomagolású, stb. (persze ez csak egy kiragadott példa).
A másik lehetőség meg az, hogy fenntartsák a látszatot, hogy jön a tank a játékba, dolgoznak ők :) -
#341805 Ha az e50 nem volt csalódás a t10-es párja sem lesz az. -
yossarianHUN #341804 És igen, a 150 csatás ökölszabályt is feladtam, mert féltem, hogy nem úsznám meg agyvérzés nélkül. -
yossarianHUN #341803 Na eladtam a T-54-et. 10-ből 1-szer lehet élvezhető kört menni ezzel a (szerintem) fosadékkal, ez meg nekem nem elég jó arány ahhoz, hogy a garázsban álljon. Megvettem az árából az E 50 M-et, ha meg erről is kiderül hogy bóvli, legfeljebb megint hanyagolom pár hónapig a játékot. -
Angelus1991ster #341802 Stug IV azért rendszeresítve volt a II.vh. alatt. Igaz , a lövege nem igazán jó tier 5-ben. -
Nazarov77 #341801 Azt ne felejtsük el hogy AWben modern tankok lesznek, egyik se helyettesítheti a másikat (szerintem), jól meg fognak férni egymás mellett. Hiába játszok zárt béta óta fogok játszani AWvel ami amolyan wot 2 lesz, ott folytatja ahol ez abbahagyta tankokba kb, de nem fogom a wotot abbahagyni. -
lexlutor #341800 annyiba azert igazuk van, h rendszeresen jo a soder, h nem lesz tobb klontank.. aztan beficcent a reward stug, a t55, aztan a panter88, aztan a t54 proto most meg egy fv:))
jah tiger l/71 :))
es ez csak az elmult 2 honap kb.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.13. 22:15:35 -
Angelus1991ster #341799 Ha már a wg nem csinálja meg, akkor jó hogy lesz Crysis WoT, ahol a modern éra tankjaival játszhatunk. M1 Ambrams, Leopard 2 stb.
Tier 1-es vagy lowtier Type 59 :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.13. 22:11:43 -
#341798 szánalom az ftr-en a klón sírós emberek sírását olvasni..
Pont az angol ággnál jut ez eszükbe, ahol a med és heavy vonal teljesen ugyan arra a dizájnra épül?
-
lammaer #341797 Passzív scoutnak régen koronázatlan királya voltam (legalábbis itt szobaszinten), de ahhoz majrélámpa és camora gyúrt legénység sztem az alap. Plusz annó jobban belőhetőek voltak a pályák nagy távról.
De most hogy kiszipogtam kicsit magam és megfogadtam hogy a meccs első két percében nem megyek sehova se csak figyelek, sikerült 3 killeket összekaparni 3 meccsen egymás után, városi térképen. Asszem ez lesz a módi. -
Gege00 #341796 Az ilyen városi csatákban teljesen jó, és elfogadott is ilyen könnyű tankokkal hátul várakozni, vagy max egy hosszabb utcán spotolni egyet, ahol persze észre vesznek, de húzol is vissza, és legalább spotot szereztél...Majd szépen figyelni a minimapot, és ahol van esély átrohanni az ellenfél mögé. Türelem játék, de a bokorban passzív scout is az. Viszont szinte az összes normális csatában(nem 15-0 szerűek) egyedül marad 1-2 heavy, td, akiket utána hatalmas élvezet körbeszopatni.
Az artykat már egyre kevesebb...De nem baj, "ha az artyk nem termelnek elég kreditet és XP-t, buffolva lesznek", hogy aztán a 40ezer csatás 70wn8as amőba elérje a 100wn8-at. -
#341795 gg és gj és de jó élni máma! :D
Hatalmasat gurultam ma, siker-pénz-csillogás!
-
#341794 Ez elég rosszul hangzik. De a legrosszabb az lenne ha a Buldoggal sem tudnék játszani, vagy mire elérem kinerfelik alólam.
Így volt ez a német és angol TD-kkel, de az E4-el is, amely annyira játszhatatlan lett, hogy 5-6 hónapja lettem.
Ezért már nem is fejlesztgetek.
.
Bezzeg az arty kap majd buffot... van rá kereslet, -
#341793 Nekem tetszik ez a házigazdai hozzáállás.
.
A WoT klónok óriási hátránnyal indulnak, a fizetőképes játékosok nagyon nehezen hagyják el Wot-ot másik akár jobb játékélményt adó játékért.. 2-3 év játékkal lehet 10+ t10-es tankot összeszedni és még begyüjteni azokat amivl érdemes játszani, vagy kedvencek.
ehhez jön még a megvásárolt prémtankok értéke.
Ez a jelenség más játékoknál is tapasztalható.
.
A másik tényező Wot esetében az a speciális eset, hogy a játékosok többsége nem amerikai, nem is EU tagországbéli, hanem orosz.
Ezt egyetlen más tankos játék sem fogja produkálni. -
Toweliee #341792 Van itt aki ért a facebookhoz? Probléma a következő: Egy poszt áll szövegből + youtube linkből (bélyegképpel). Megosztás utána csak a youtube osztódik meg, a szöveg nem. Mi a fenét lehet csinálni? -
lammaer #341791 "ha az artyk nem termelnek elég kreditet és XP-t, buffolva lesznek"
Azaz, hadd szóljon. -
lammaer #341790 Ja, replayeket szívesen veszek T37 tulajoktól. Nem kell hogy 6 killes topgun kör legyen, csak egy jó átlagos is :)
Most éppen himmelsdorf jön vele...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.13. 21:26:39 -
lammaer #341789 T37 olyan mint a chaffe, csak egy szinttel magasabban :(
Én nagyon küszködök vele, egyszerűen a pályák legtöbbje nem alkalmas scoutolásra. Épp most jövök Stalingrad mapról, T9es csatából, 1 darab artival
El sem tudom képzelni mit lehet ezzel kezdeni amikor a csata tele van E75-el, M103-al, Fochal, E50-el... scoutolni nem lehet, egyrészt nincs vegetáció, másrészt nincs látótávolság se (konkrétan előbb látnak meg). Max csipkedni tudok, mostanában azzal próbálkozom hogy HÁTUL! kivárom amíg elkezdődik a csetepaté és flankolni próbálok. De hát elég ha csak rámnéznek, és már füst és hamu :)
Átlag XP 345, ehhez képest az ELC AMXel 566-ot, chafeeval 729-et műveltem annó... ez mindent elmond róla.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.13. 21:24:47 -
lexlutor #341788 en szkeptikus vagyok kicsit, h ez mennyit segit majd a dolgokon, de majd kiderul. -
#341787 Lehet akkor kevesebb fereg lesz. Szuper. -
yossarianHUN #341786 Elméletileg jóval kisebbet fognak ütni, és ha valamelyik becéloz, automatikusan értesítést kapsz. Máris korrektebbül hangzik, mint a WoT-os istencsapásai.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.13. 21:02:24