418755
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#341866 Az artik pontosak,pontosabbak mint amit statisztika alapján várhatna az ember, de ez mindig is így volt.
Nem csinál semmit a wg az artikkal,nem buffolja őket fű alatt, egyszerűen ilyen random a játékstílusuk.
Megvárhatod te amíg teljesen rácáloz és lehet egy lövésed nem fog így találni az adott csatában, vagy elereszthetsz egy rakat ilyen lövést amiből simán lehet hogy 2-3 meg pont telibe trafál valakit.
Attól független a másik 6-7 lövés meg simán a holdra ment. -
Nazarov77 #341865 Amúgy is van Ola voice pack, valahol láttam talán FTRen, nem hiszem hogy letörne a kezük, egy if ciklussal bele lehetne programozni hogyha a parancsnok nő a tankba akkor játsza le azt ha nem akkor a régi hangot. -
Oddball29 #341864 Majd rakunk a tankra thai zászlót legfeljebb. -
lexlutor #341863 mar fejlesztik egy par honapja, es ehhez kepest.. ez igy azert mar az igenytelenseg csucsa toluk mostanaban :)
ennyit a bonusz kontentrol :D
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 13:34:25 -
Nazarov77 #341862 "The girl crews will have male voiceovers"
-
lexlutor #341861 elmondtak mar egy parszor h nem egyeni, hanem szemelyre szolo kuldetes.
a nyilatkozatok alapjan szinte 100 h nem veszik ki.
amugy a legjobb:
"The girl crews will have male voiceovers" :DD -
foxbat88fx #341860 holnap jön az individual mission patch!!!! EZAZ :D
pont ma fejezem be a WZ-111-et :) -
#341859 kicsit más a tapasztalatom, de nemcsak az enyém
szerintem a sok kis kukihuzogató núb artista sirdogált, hogy nem tudják megvédeni magukat a frontvonal mögé besurranó könnyűtankok ellen, ezért a WG fű alatt megnövelte az artik pontosságát közeli lövések esetén, plusz TD mod, és a sok kis összespermázottkezű debil elégedetten önti a pénzt a játékba, azon csorgatva a nyálát, hogy milyen jól tönkreteszik mások játékát -
Angelus1991ster #341858 Remélem a szakaszozós hülyeséget kiveszik. Egyéni elvégre. -
lexlutor #341857 mert valoszinuleg nem szamolod, h hanyat nem adott be. -
#341856 az holnap kerül ki elméletileg -
#341855 Nem adja be neki mindig.
10-ből legyen 3 ilyen eset egy csatában ahol van 2-3 arti.
Az mondjuk 20-30 lövés(erősen túlzok most)-ből 3 ilyen betalált lövés. -
#341854 akkor az miért van, hogy a random ellenem szinte mindig beadja neki?
ez valahogy nem stimmel, hacsak nem vonzom a lövedékeket
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 13:13:00 -
Oddball29 #341853 E-25 tán kikerült a shopból. -
#341852 Döntött felületet nem szabad lőni vele,spaced armort nem szabad lőni vele, a legkevésbé páncélozott részt kell mindig lőni. -
#341851 Tegnap milyen frissítés volt? Launcher töltött valamit. -
FosTalicskaa #341850 De számít a júzerek véleménye. Ezért is buffolják ész nélkül az eddig is no skillnek számító artikat és medeket + lightokat. Akinek meg nem tetszik ez, azok meg írnak a supportnak egy rage levelet, majd veszik tovább a goldot és játszanak tovább a játékkal. Hol a probléma? -
#341849 Random, teljesen mind mennyit vár, ha a random beadja neki.
-
FosTalicskaa #341848 Akkor hogy kell használni? Az utolsó alkalom amikor lőttem vele, az a 9-es WT-vel, volt, hogy tornyoncsaptam szemből egy 10-es WT-t. Nem volt sebzés, csak a szokásos penetration. A gyereknek meg valszeg fent volt a lövedékfelismerő dmg panel ,mert kb azonnal visszaírta, hogy lol. -
#341847 pontosan ilyen kapáslövéses sztori hegyeket akartam felhozni példaként, arra, hogy nemcsak akkor pontosak amikor előre várják a célpontot
régen ilyen mutatvány nekem 100-ból 1-szer jött be
mostanában 10-ből 7-szer tutira kiszed így az arti
már szabályosan félve kell őket megközelíteni
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 12:53:10 -
#341846 Azé értelmesebbje előre oda szűkül ahol várhatóan fel fog bukkanni a lőni való, ami aztán felspottolódik és mire felvillan a lámapa addigra odaér a skuló. Nincs ebben semmi különös. Engem az idegesít amikor meglátom az oldalt álló artyt, megállok és mielőtt beszűkülnék rámfordul és kapásból kiszed... -
Nazarov77 #341845 teszt szerver óta módosítottak a küldetéseken majd holnap kiderül -
#341844 mostanában az artik hogy tudnak 1,5 sec célzás után tűpontos lövéseket leadni?
nem szégyellem bevallani, hogy valaha én is artiztam, de akkoriban qrvasokat kellet várni a célzásra és akkor sem találtam el szinte semmit, most meg hamarabb eltalálnak, mint ahogy kigyullad a beszarásjelző
azt nehezen hiszem el, hogy a WG nem kap minden nap 1000000000 olyan e-mailt amiben elküldik őket a jóédesanyjukba ezek miatt az artik miatt
oké, hogy hajhásszák a profitot, de ennyire semmit sem számít a júzerek véleménye?
ha ez így megy tovább ezzel ássák meg a játék sírját
-
#341843 A HE-t is tudni kell használni. Nálad ez nem sikerült, de ettől függetlenül sok löveg esetében igen hatékony tud lenni.
És nem csak reseteléskor. -
madmanic #341842 konkrétan lehet tudni mik lesznek? -
AlucardHuN #341841 Bezzeg ha Is 3-al rálövök tuti lepattanok... -
AlucardHuN #341840 Ez a szar t25/2 csak akkor nem pattog ha én üllök benne? Hiába lövök össze 3000 sebzést ha még a foshalmaz Chiri is keresztülhugyozza a lövegpajzsot.... -
Nazarov77 #341839 Ahogy várható volt, holnaptól kezdődnek az individual missionök.
Végre már -
Nazarov77 #341838 Az ágyúja tud produkálni érdekes mellélövéseket de ezt leszámítva nagyon jó. -
#341837 Mennyire jó egyébként ez az STB-1? Wotinfon nagyon lehúzták szegény tankot. -
#341836 Minap szerencsétlen hallceteket type 58-al többször is 2 lövésből kiszedtem full hp-ról:D -
lexlutor #341835 az is eleg lett volna, ha nekimegy.... -
Nazarov77 #341834 pedig sok helyzetbe jó a HE, főleg mikor kétjegyű számú HPja marad az ellenségnek annyit a nagy kaliberű HE (105mm +) simán levesznek és sokkal egyszerűbb mint 3 lövésből 2x lepattanni és közben bekapni az ellenségtől még pár lövést emiatt.
Aztán ott vannak a papír tankok, borshig, és társai felüdülés pl 122mmes ágyúval 560at belé lőni, de a hellcat frontját is vicces azzal lőni mert sokszor kigyullad, volt hogy Type 58al 2db HEvel megöltem egyet, mert az egyik 200 fölött sebezte a második meg felgyújtotta, de volt már Type 64el is hasonló esetem, ott csak 3 HEt kellett belé lőni a frontjába.
Persze kockázatos ezzel lőni ezt főleg a Centurion HESH lőszerénél tanultam meg, mikor ágyút vagy láncot talál a HE akkor egyből a minimálisat sebzi és megszívtad.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.14. 12:04:45 -
FosTalicskaa #341833 Én HE-t rendesen már vagy egy éve nem is használtam. Persze voltak alkalmanként tesztlövések randomban, de utána mindig eldöntöttem, hogy hagyom a fenébe az egészet. Egyszerűen vicces nézni, hogy pl Foch155: full HE tár -> belelövök az e100 hasába 10 méterről és bemondja, hogy penetration és nincs sebzés. Vagy a resetelő low hp-s Is3 torony oldalába is 1-2 ilyen lövés, cap leesik 0-ra, hp meg marad ahol van. Szóval lőjjön HE-vel akinek két anyja van, vagy aki fizeti rendesen a prémium számláit és égeti a goldot ész nélkül az accountján.... -
#341832 Főleg egy olyan tankba, aminek az alap átütése nem is elég arra, hogy szemből elbánjon egy t-54-el. -
rogan99 #341831 Első 30 meccs alatt engem is kiidegelt a WZ, nem értem el az 1200 átlag sebzést vele. Már agyba főbe goldoztam annyira idegesített. Aztán másnap minden megváltozott, sorra jöttek a 3k+ dmg-es meccsek minimális gold használat mellett. Fene se érti. Mindenesetre jelenleg nagyon tetszik a tank. Pattognak róla mint a hétszentség :) Egyedül az zavar h minden meccsen ellövik az ammoracket :( -
Nazarov77 #341830 sokaknak meghaladja a képességét, hogy egy ilyen helyzetben egyszerűbb HEvel kivégezni mint APval bénázni... -
madmanic #341829 8 ! hps t54 face to face kifilézett egy full is6 ot...
És a polakretard nem értette miért küldte el mindenki a gecibe... -
#341828 Nekem még a kínai,francai,japán 3-as az ahol többet kell még farmolni a többinél mág vagy csak 20-30 kill kb ami kell.
Japán színvesen nyomom, chi-to baromi jó tank csak vmi eszméletlen borzalom 6-os szinten, olyan rossz vele a winratem..megint ugyan az mint a cromwellnél, semmi nem indokolja baromi jó tank, de olyan pocsék wr-em van vele.
ARL44 is elég jó, most már megvan a 105-ös ágyú is rá, szóval maximalizálhatom a sebzést:D
Kínaiból is megszabadultam végre valahára a type 58-tól, is-2 csak jobb lehet, bár a 80%-os legénység fájdalmas lesz az elején:D -
#341827 Eddig én se mentem vele sokat mert karácsonyra megvettem a T34et ami jobban bejön. De jó lesz ez is azért majd valamire