418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #341905 Szoktam játszani light-okkal, sebzés helyett a spotra koncentrálva. 10-20 körönként kapok egyet az artytól menet közben, általában splash-t, de full HP-ról is eltüntetnek néha. Nem skilles arty vadászik rám ilyenkor, hiszen minimális eséllyel tudna csak meglőni, a profi pedig biztosra megy, hanem a piros/narancs. Baromira zavar. Ha kempelek, vagy nem figyelek oda, akkor csapjon ki, az én hibám, majd legközelebb figyelek. De egy gyakorlatilag 0 esélyű lövést ne adjon már be nekik ilyen gyakran! Olyan érzése van az embernek, hogy a noobok néha előnyt élveznek artyval. A találati arányokat érdemes megfigyelni a csata végén.
Ugyanez megfigyelhető piros KV-2 sofőröknél, menet- és toronyforgás közben 300m-ről telibe kap a troll ágyúval, miközben én is mozogtam. Életszerű... -
yossarianHUN #341904 Egyik mod sem hivatalos:) Nem kavar be, de ha később el akarod távolítani, akkor csinálj biztonsági másolatot az eredeti res és res_mods mappákról. Hogy megéri-e? Ezt döntsd el te, én szerintem elég hamar megunnám, ha minden pálya havas lenne, de ez személyi vélemény.
Ja és győződj meg róla, hogy a megfelelő verzióhoz (9.5) készült, vagy arra frissített modot töltesz le. Ha régebbi verzióhoz való, könnyen taccsra teszi a klienst.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.14. 15:37:04 -
#341903 A World of Tankshoz találtam modokat, köztök egy ún. Winter módot. Érdemes feltelepíteni? úgy értem a nem hivatalos mód nem kavar be majd a játéknak? Illetve ezek a modok eltávolíthatóak? Vagy a játék törlésével távolíthatóak el?:Be és kikapcsolható modullal rendelkeznek ezek a modok gameplay opciójában?
Bocs a sok kérdésért :) -
lammaer #341902 Első blikkre én is azt mondom hogy köcsög arty, 10-ből 7x telibetalál akárhogy mocorgok is.
De ilyenkor eszembe jutnak a csaták, amikor egy arty veszettül próbál eltalálni de a lövései rövidek lesznek és előttem csapódnak be ezért ÉSZREVESZEM hogy lőtt rám de nem talált el.
Sztem ez sokat számít - biztos vagyok benne hogy ez is pszichológia, mert ha eltalálnak az nagyon megmarad az ember emlékeiben, ha nem találnak el akkor meg észre se vesszük vagy lepereg hogy "skilles vagyok na".
Sztem egyetlen mérvadó lehet a találati arány megitélésénél: ha az ember játszik az artival és konkrétan látja hogy hányból-hány talál. Amikor célpont vagyunk nem reális ennek megítélése mert nem érzékeljük az összes leadott lövést.
-
yossarianHUN #341901 Nem nagyobb hülyeség, mint hogy az arty fordulásból, kapáslövéssel eltalál "szinte mindig". -
ilovearty #341900 En nem ertem ezt a kapasloves / eltalal dolgot mert engem peldaul soha nem tud igy kiszedni. Sokan hibasan probalnak az artyk ellen vedekezni. Peldaul sokszor latom hogy elore hatra rangatjak a tankot. Semmit nem er el vele mivel celzokoron belul marad igy nagy esely van ra hogy teli kapja az arty. Vagy peldaul a domb tetejen kinez majd visszatolat a domb labahoz. Ez akkor megint nem jo taktika ha tudod hogy az artyk valahol veled szemben helyezkednek el. ha rad celoznak akkor a celkor a domb tetejetol a domb aljaig tart igy megint csak barmikor eltalalhat. Vagy mikor felderitovel rarohannak az artyra es jobbra balra cikaznak elotte. Megint csak eselyt adnak a veletlenre.... En amivel nem tudtam meguszni az artyesot az a tiger p volt. Szar lomha fos. Eselye nincs a menekulesre. El is adtam a picsaba.
Ja igen.. Ha felderitovel rohantok artyra akkor elotte mindig keresztben haladjatokes ne tul kozel. Az auoto aim ilyenkor neki semmit nem er moged fog loni. Illetve sokan megprobalnak tulfordulni es eled celozni hogy mire odaersz valamennyit mar szukoljon a celkereszt. Ha ezt latod akkor fek es tolass. Ha szikla mogott all de mar latja hogy erkezel akkor celozd meg a sziklat es padlogazzal hajts neki. A szikla satufekkel megallit de o azt fogja hinni hogy el fogsz elotte menni es ellovi magat. Ez 10-bol 9-szer tuti bejon. Elnezest az ekezetek es a vesszo hianyaert de telefonrol irok. -
lexlutor #341899 konkretan en egyetlen adatatot se irtam, mivel nincs ilyen hozzaferheto adat. -
#341898 a snipermedálos hülyeség az nem az én hülyeségem, ne kenjétek rám! -
lexlutor #341897 vicc kedveert megneztem ezt, en mint koca artysta, boven atlag alatt - 1800 csata - ossz csatak 5% - nemet orosz ag vegogtolva mikor meg tier8 volt a limit, illetve a francia tier8ig.
van veluk kamikazem, bombardier, tokomtudja..
vegul a 30 battle medalbol konkretan 0 (nulla) sniper medalt sikerult szereznem artyval.
mikozben a tobbi tankjaimmal osszesen van 1379. belole. -
yossarianHUN #341896 Senki nem várja, hogy "benyald amit a WG mond" (ami egyébként nem tudom mi, mert ahogy Lexlutor mondja, soha nem mondtak semmit az arty találati arányáról), csak hogy képes legyél egy kicsit elvonatkoztatni, és ész nélküli konteógyártás helyett kicsit szilárdabb érvekkel alátámasztani a véleményedet, mint hogy "én így láttam". Hát én meg nem úgy láttam, piff. Kinek van igaza? Szerintem itt a többség tudja, hogy én sem vagyok egy artyrajongó (enyhén szólva), én is a két kezem összetenném egy jó masszív arty nerfért, mert tény, hogy erősebbek mint az egészséges lenne, és nem azt csinálják, amire ki lettek találva, de azért ilyen böszmeségektől, hogy az artyk sorra gyártják a sniper medálokat, azért nekem is elkerekedik a szemem. -
#341895 hát akkor meg honnan veszitek ezeket az adatokat amiket itt írtatok? -
lexlutor #341894 no offens, de en winrate-n kivul nem emlekszem mas statisztika adatra a wg-tol amit tankokra publikalnanak, de azt is csak ftr-en lattam, szoval az sem biztos h hivatalos.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 15:05:27 -
#341893 ok ezek után kritika nélkül benyalom amit a WG mond és kész, nyugodtan nézem ahogy az artik 10-ből 7-szer kapáslövésből eltalálnak, annak biztos tudatában, hogy az igazából 10-ből max 3 találat, mert ez a hivatalos adat -
Nazarov77 #341892 Az érzés mikor 2-3 arty mögé eljutsz scouttal úgy hogy nem vesznek észre és bambán célozgatnak meg lőnek tovább:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.14. 14:55:37 -
yossarianHUN #341891 Ami mindenkinél különbözik, ergo nem érv semmilyen vitában. -
#341890 nem légből kapott hülyeségek
tapasztalat!!!
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 14:37:54 -
lexlutor #341889 ez korrekt, de ne legbolkapott hulyesegekkel akarjatok mar alatamasztani. -
lexlutor #341888 gonodolom ha eleg sokat mondogatod magadnak ezt is "100 leadott lövésből jó ha 8-9 nem sebez egyáltalán semmit, vagy csak elhanyagolhatóan keveset." egy ido utan elhiszed, hiszen te artyval sem jatszol, tehat ranezesre csata kozben es adatlap alapjan megmondod , te geniusz:)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 14:15:40 -
#341887 vitatkozni kár, abban úgyis mindenki egyetért, hogy az artik teljesen feleslegesen vannak benne ebben a játékban, és csak arra jók, hogy a fogalmatlan, frusztrált kis pöcshuszárok, miután zéró sikerélményt tudnak összehozni normál tankokkal, ezen élhessék ki magukat, így a WG nem veszti el ezeket a retardált gyogyikat sem, akiknek a szülők kifizetik a dellát a játékra -
FosTalicskaa #341886 A föld akkor is lapos és az acélból készült hajók sem maradnak meg a víz felszínén. -
Bingisz #341885 Ott a hiba, hogy az esetek legnagyobb részében a játékosoknak kevesebb az átlagsebzése artyval, mint egy azonos szintű med/heavy/TD-vel. -
lexlutor #341884 miert te hany adatlapot neztel at a 1x millio jatekosebol?
gondolom reprezentativ minta volt, es ezt nekem egybol verkomolyan kellene vennem, ugye?
mert Te, a nagy osszeeskuvesguru azt mondtad.
nevetseges. -
FosTalicskaa #341883 Nézd meg az artisták adatlapját, aztán utána pakold a smile-kat. Sőt utána küldhetnél egy levelet is a wg supportos barátaidnak, bociszemeket mellékelve, hogy miért van hiba a mátrixban... -
lexlutor #341882 nagyobbat nem sikerult hasrautni? :DDD
-
lexlutor #341881 mivel csak azt tudod h hanyszor lott ki, arrol meg fingod sincs hanyszor nem, nekem ez valahol azert santit.
de te tudod a te tapasztalatod, ez ergo innen ketharmad ugye? :)
-
FosTalicskaa #341880 mondhatod neki napestig. a wg support mast mondott, tehát az az igaz, mert ők sohasem hazudnak!
Egyébként ott a statisztika is. A legtöbb artistának 35-45% a hit ratioja és ezek csak a közvetlen telitalálatok. Hol van még ebből a számból a távoli splash amivel rendszerint 2-3x többet sebeznek mint egy e5 közvetlen telitalálattal. Szóval ez a 10-ből 2 max 3 lövés kb meg is dőlt... A valóság pedig az, hogy a legtöbb arti sorra gyártja a sniper medálokat, és 100 leadott lövésből jó ha 8-9 nem sebez egyáltalán semmit, vagy csak elhanyagolhatóan keveset... -
FosTalicskaa #341879 Az if az nem ciklus. :D -
#341878 a tapasztalat az tapasztalat
ha azt látom, hogy az arti rámfordulva kapásból kilő célzás nélkül, és ez nem ritkán, 10-ből 3-szor történik, hanem szinte mindig, akkor hiába mondod, hogy az nem úgy van
ez pont olyan, mint a Magyarország jobban teljesít
hiába mondják el ezerszer, attól még nem igaz -
lexlutor #341877 az olasz csapat is japanul beszel? :) -
Nazarov77 #341876 Nálam nem opció én már rég női hangokkal nyomom, elvagyok a saját készítésű hangmodjaimmal. :D
Például 4 verzióból az egyik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kár hogy nincs még EU ág, ebben a verzióban a hangok az Olasz csapatét tartalmazzák :( -
yossarianHUN #341875 És igen, ezt vártam. Nemtom sírjak, vagy röhögjek:D -
Pares #341874 -
lexlutor #341873 gondolom fejlesztett madarhangokat!! -
#341872 A noi hangok a 9.7-esben lesznek. Elobb a madarhangokat kell implementalni. -
lexlutor #341871 mondhatod neki napestig. az o tapasztalata mas! -
lexlutor #341870 aaa.. majd a kov kontentba is kell valami. akkor majd megnyerheted a noi hangokat hozza :D
ilyen megoldasok fenyeben erdekes olvasni, amikor fikazzak a moddereket :) -
R3nton #341869 Bár ez lenne a legnagyobb probléma! Teljesen normális fazonokat lehet találni akár még randomban is szakaszozásra. Én klánban vagyok, de pl egy svéd gyerekkel randomban találkoztam és azóta szoktunk néha szakaszozni. Valamikor jobb egyedül menni, főleg ha valami frusztráló szar tankkal megyek, de alapvetően szerintem jó a platoon.
Inkább azzal van a probléma, hogy 1-2 küldetés piszok nehéznek ígérkezik. -
EmR3 #341868 Nekem erről meg ez:
Az apa benyit a fürdőszobába és meglátja hogy a fia sminkel.-fiam te buzi vagy? -Nem apa. hercegnő. -
Oddball29 #341867 A sírdogáló, védtelen artikról mindig a következő vicc jut az eszembe.
- Apa-pa, megerőszakolt két buzi!
- De kisfiam, nem próbáltál meg elfutni?
- Hogyan, magassarkúban? -
#341866 Az artik pontosak,pontosabbak mint amit statisztika alapján várhatna az ember, de ez mindig is így volt.
Nem csinál semmit a wg az artikkal,nem buffolja őket fű alatt, egyszerűen ilyen random a játékstílusuk.
Megvárhatod te amíg teljesen rácáloz és lehet egy lövésed nem fog így találni az adott csatában, vagy elereszthetsz egy rakat ilyen lövést amiből simán lehet hogy 2-3 meg pont telibe trafál valakit.
Attól független a másik 6-7 lövés meg simán a holdra ment.