418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hassel74 #341944 Hagyjuk már az életszerűséget. -
Bee #341943 Mit hagyunk ki? Lemaradtam valamiről? -
R3nton #341942 Nagyon meg fogjátok bánni ezt, hogy eladtátok ezt a jó kis tankot ;) wz111eladóboyok :D -
ilovearty #341941 Azt kihagytad hogy ami atuti szembol az is loszerrekeszt lo. Az oldala papir kitolatni meg nem lehet vele mert akkor latszik a vizes szalveta pancelzatu hasa.Nekem mar eltunt a jo kredithozama es ment a tank is a levesbe. Maradt a su100y ami sokkal stabilabban hozza a penzt es nincsenek atutesi es pontossagi problemai. Szinte vágyok vele a t8-as csatakba. -
Kubukli #341940 Már megint 3-3 de inkább 4-4 kib@szott nagy arty minden t8-t10 csatában + a remek narancs t8-10 heavy idióták.
Amikor többet sebzek mint 2 IS-3, 1 AMX-50-100 meg két nagy arty összesen a nyomorult T-34-2-vel az priceless.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.14. 20:46:03 -
#341939 Akkor kihagyjuk, valahogy sejtettem... :) -
ilovearty #341938 Eladtad a wz 111-et ? -
Phara #341937 Köszi -
#341936 Francia az nagyon állat :) -
yossarianHUN #341935 Az nem sebzi. A torony görbületének közepén érdemes lőni, illetve az alsó részén, mivel onnan hajlamos belepattanni a lövedék a test tetejébe, ami papírvékony. Emellett a lánctalpak között, a hasát is meg lehet próbálni. -
Phara #341934 Egy Maust közvetlen közelről HOL lőjek E-75-el?3 találat a fenti (szemből) jobb kémlelőbe és Semmi. -
#341933 Igen, két alkalommal is és mindkettő egy napon történt, lámpácska nem jelzett. Több találatott is kaptam az első esetben.
Bingisznek: Igen, van replay, és még mindig nem néztem meg. (előtte nem voltam spottolva és utána sem... lámpa szerint.)
.
Kb 1 hete történt, azóta nincs ilyen gond. Előtte és utána is ugyanazokat a modokat használom/tam. -
#341932 Csak néhány arty képes ilyen magas találati arányra, pl a Francia prém arty. -
#341931 Kiveszed X tankból a legénységet, átteszed Y-ba, aztán mész Y-al egy csatát, ezután X és Y között cserélgetheted 2 kattintással az egész legénységet a legények mellett lévő 3 opció közül a középsővel. A legalsóval egyébként 1 kattintásra kiüríted a tankot is.
Ugyanez Z tankkal is eljátszható, ugyanazokkal a legényekkel. -
Plata #341930 Azt hogy,nekem van pár prém tankom,de ilyet még nem láttam. -
#341929 1 kattintással lehet full legénységet váltani, ez a lényege a prémtanknak a kredithozam mellett :D -
Oddball29 #341928 Én eladtam kreditért. De kb. számítottam is rá, hogy milyen lesz, és inkábbcsak azért lett meg, mert amúgy is útba esett tank/legénységhúzás miatt. -
yossarianHUN #341927 2 másodperc, és át vannak pakolva. Plusz akkor is fejlődnek, mikor nem IS-6-tal játszol, és vice versa. De oké, te tudod. -
foxbat88fx #341926 2 nap aztán 100asok..... -
yossarianHUN #341925 Hát bizony meg is éri 75-ös emberekkel játszani T8 tankban, minthogy kettőt kattintani a garázsban tankváltásnál:) -
#341924 Ja ezt már Maala is felvetette:)
-
foxbat88fx #341923 franc se pakolgatja őket mindig :)
kíváncsi vagyok, hogy mikor fog rejtélyes módon lecsökkenni a bevétel vele :D:D -
#341922 Hogy érted,hogy kell azokba az ember?
(átképzés nélkül tudod át tenni őket.)
Igen ezt én is észrevettem,hogy jobban hozza a kreditet az IS6-nál .
-
foxbat88fx #341921 de van 110-em meg IS-2őm is :D de azokba kell az ember.... hamar elérik a 100%-ot :)
mentem 2 csatát vele... 12sec alatt tölt asszem, ez lemegy egy 11sec-re akkor tűrhető lesz.... IS-6 csak 1 seccel tölt gyorsabban, de mintha ez jobban hozna creditet.... mentem vele egy 1800dmg-s kört amire 75.000 adott LOL
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.01.14. 18:05:36 -
R3nton #341920 Nekem tetszik, pedig nem is nagyon szeretek heavykkel játszani. -
foxbat88fx #341919 D1 bokor? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#341918 Miért nincs 110-ed vagy más kínai heavyd amiből áttudod tenni a legénységet?
Azért "Fshalom",mert minden oldaltalálat Ammorack, a töltése jóval 10 sec fölött van,míg az IS6-nak 10 alatt, a végsebessége jobb,mint az is6-nak,de nagyon lassan gyorsul, a frontját is belövik,ha beforgatod,akkora felette lévő részt lövik,a tornya az viszont valóban jó,de nehéz kihasználni,mert az ágyú lehajlása kriminális. Ezenkívül, t9ben nagyon szenvedős,mert a gold ammoja használhatatlan HEAT.
Röviden ezért mondom rá,hogy fos, bár nincs még vele sok csatám.
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.14. 18:03:03 -
Plata #341917 Highway,mi kezdtünk a várossal szembeni oldalon,elmentem baloldalra ahol van egy pici település féleség,beálltam bokorba,spotoltam ellenséget,és kilőtt az arty anélkül hogy engem spotoltak volna.Nem jelzett a hatodik érzék.
Második csatán meg találkoztam egy vérbeli vadmarha magyarral,valami HUNVK klánból,lőni nem tudott,max csapattársat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.14. 18:04:04 -
foxbat88fx #341916 melyik pálya melyik bokor?
Campinovkán a szikla két oldalára mindig eresztek 1-1 skulót :D
start után általában mindig sebzek vele :D
de van még sok tipikus bokor amibe beleszoktam egy kettőt küldeni :D és sokszor bejön a dolog :) -
foxbat88fx #341915 miért lenne foshalom?
mondjuk még 75%-os emberekkel nem az igazi, 100-asokkal már tuti fasza lesz :) -
Plata #341914 Látott már valaki olyat hogy kilövik bokorból úgy hogy nem veszik észre?
Spotoltam volna cuki kis bokorból T49-el,erre bumm kilőnek,de a hatodik érzék sem jelzett. -
#341913 Már várom mikor írod,hogy ez a WZ egy F0shalom -
#341912 kecii nevű játékos battel 34% wr ... kezdésnek oda ment ahol nem is tudtunk neki segíteni, elsőnek halt. -
foxbat88fx #341911 abból az 1-ik AFK volt XDDDDDD
kicsit szidott a csapatom, de leszarom őket :D:D:D legalább megvan a WZ -
besti #341910 Lol, volt azért 2 tank, amire 1-nél többször kellett lőni. Jó kis mákos Pool lehetett :) -
#341909 Tegnap így vágott ki egy gwtigerp. Wz131 gondoltam gyorsan jövök elhúztam kicsit jobbra, majd hirtelen vissza balra az arti szépen próbál utánam forogni (látom, hogy a cső is mozog, ugrál), majd bumm ... az én szemszögemből úgy tűnt, hogy simán el kellett volna lőnie mögöttem. -
foxbat88fx #341908 tisztességes KS-el fejeztem be a WZ-111 missziót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
PetiPetiHUN #341907 Egyszer régen, nagyon régen még szereztem egy mesterlövész medált artyval. 10-ből 9-szer telibe találtam a tankokat de nem sebeztem csak pár százat mert vagy 3 is lepattant. M7 priesten van a medál és úgy emlékszem E-75-re meg T34(amcsi)-re lőttem. (biztos hogy nem szakaszban voltam, egyáltalán találkozhattam ezekkel?)
Mostanában vettem meg 2 artyt is a garázsban lévő 1 mellé (40 akárhány tank közül) az egyéni küldetések miatt. Ha ugyan annyi kört kell menni minden fajta tankból a küldetésekért akkor kicsit többet fogok artyzni az eddigi 4%-nál, ha mások is artyzni fognak a küldetés miatt akkor elég sok arty lesz.
Az egyéni küldetések miatt majd megtudom milyen pontosak (nem mintha pontosan kíváncsi lennék rá) a mostani artyk.
SamanApo -
R3nton #341906 Egyértelmű, hogy sokan csítelnek, azért adja be az artyknak ezeket a lövéseket. Az IM miatt elkezdtem húzni az amerikai arty ágat, M44-nél járok, idáig kizárólag akkor adta be nekem TD módban a hitet mikor telibe rászűkültem, ennyi. Mikor nem volt időm rászűkülni és úgy kellett lőni, 1x sem adta be!!!!!! Ennyit erről... -
Bee #341905 Szoktam játszani light-okkal, sebzés helyett a spotra koncentrálva. 10-20 körönként kapok egyet az artytól menet közben, általában splash-t, de full HP-ról is eltüntetnek néha. Nem skilles arty vadászik rám ilyenkor, hiszen minimális eséllyel tudna csak meglőni, a profi pedig biztosra megy, hanem a piros/narancs. Baromira zavar. Ha kempelek, vagy nem figyelek oda, akkor csapjon ki, az én hibám, majd legközelebb figyelek. De egy gyakorlatilag 0 esélyű lövést ne adjon már be nekik ilyen gyakran! Olyan érzése van az embernek, hogy a noobok néha előnyt élveznek artyval. A találati arányokat érdemes megfigyelni a csata végén.
Ugyanez megfigyelhető piros KV-2 sofőröknél, menet- és toronyforgás közben 300m-ről telibe kap a troll ágyúval, miközben én is mozogtam. Életszerű...