418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Csak vicceltem, aki kér meghívót az kap is :D Toweliee-t kell zaklatni érte.
  • bekescsaba
    Ha küldizni akarsz, kell egy bat arty..sajnos...mivel szerintem a legrosszabb arty, na jó a Gun Carrier az, de utána ez jön....

Két dolog miatt fog kelleni.....

Van két küldetés csoport, a tarcking és arty kill-es.

Na szóval a t28 conceptnél van az, hogy le kell trackelni artyval két ellenséges tankot, s míg tracken van, a csapatnak ki kell nyírnia. Na most ezzel az a gond, hogy ha találsz, vagy viszed az egész tankot, vagy ha sok hp-ja maradt, akkor van elég ideje visszarakni, s hiába ölik le utána, mert nem írja fel hozzád. Általában ez úgy lehet meg, hogy ketten lőttök artyval, az első lövésed viszi a láncot, a közvetlenül utána becsapódó másik arty (csapat, vagy szakasztárs) meg kinyírja. Ha mákod van, az öngyilkos scoutokat is leláncolhatod, azokat nagy eséllyel kivégzik a többiek.

A bat arty ezt küszöböli ki. 4 lövésed van, így folyamatosan tracken tudod tartani a tankot, s nagy eséllyel ez alatt 20 mp alatt valaki csak kibelezi. Nem kell akkora mák faktor.

A másik, az arty ölősnél meg a végjátéknál csak ezzel az artyval lehet a felszpotoltak közül 1-nél többet levadászni.

S akkor a fekete leves.....

A 7-es arty küldinél 3 tankot kell egyszerre sebezni, egy lövéssel. Erre nem lesz jó. Ezt Himmelsdorfon a hegyen, Sand Riveren a dűnék között, El Hallufon szikla folyosón, vagy Karélián, a hegy lábánál lehet megcsinálni, s jó ha van egy 9 méteres splash radiusz.
  • foxbat88fx
    kb. :D
  • lammaer
    Hát jó, ha nem hát nem Úgyis csak kihasználtalak volna titeket... :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.21. 20:48:37
  • lammaer
    Az kend hibája, nem a missionozásból jön...

Szóval mondjuk egy olyan küldinél hogy sebezz 1000et, ha megvan az ezer belehajtasz a vízbe azt megfulladsz? :)
  • Malarki
    Mert akárkit nem veszünk ám fel, szigorú kritériumoknak kell megfelelni
    Amúgy lassan megtelik a klán. Már 80 feletti járunk. :D
  • foxbat88fx
    mert csak a misszióra koncentrálok :D leszarom a csatát XD
  • lammaer
    Nem értem miért romlik ettől a statod... a legtöbb mission magától jön ha rendesen játszol. Én nem erőlködök hogy megcsináljam, szépen esnek be maguktól... (majd a platoonosoknál kell)
  • mordawn
    Én is kérnék egyet, ha lehetséges :)
    Nick ugyanez.
    Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.01.21. 20:43:50
  • lammaer
    Ha esetleg van HOAXos a közelben és van hely a klánban egy lámának, küldjetek invet pliz :)

De csak ha tényleg nincs kötelező CW....
    (ahogy elnéztem a klánba való jelentkezés le van tiltva)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.21. 20:42:59
  • Hassel74
    Nem csodálkozom. Szar patkány artynak 50 méterről, teljesen beszűkülve háromszor lövök alá. Nem fölé, nem mellé, alá mindig....Egyébként ez az állandó alálövés egy hete üldöz, nem tudom, más is tapasztalta-e már.
    Utoljára szerkesztette: Hassel74, 2015.01.21. 20:41:44
  • foxbat88fx
    azért egy valamire jók ezek a missziók.... statrontásra XDDD
    LAST 3 DAYS WN8: 516
  • foxbat88fx
    na.. meglett a StuG IV végül :P
    jó kis TD ez... nincs vele semmi gond, gyorsan szűkül, 3 sec alatt tölt és jól néz ki :D
    Február végéig, március 1.-ig tervezem megszerezni a T28 Concept-et, aztán ennyi volt a missziózás :D
  • Gottfried
    spárta

Üdv fiatalok! Lenne egy kérésem ami kb. egy percbe kerülne annak aki segít nekem. Játszom egy kis böngészős játékkal és ha erre a linkre kattintva valaki belép,kapok egy kis plusz cuccot. Csak egyszer be kell lépni,aztán lehet hagyni a francba az egészet.

Előre is köszi
  • DantesHUN
    KV-5. Az a legjobb rá
  • Malarki
    E-75, Kv-4, Kv-5, ha fel tudnak gyorsulni.
  • Toweliee
    Maus, E100.
  • Sunsetjoy
    Van olyan specifikus nehéztank, amivel könnyebben jöhet a rammolás, tehát nem az hogy hátha nekem szalad valaki meghalni?
  • lexlutor
    huha..
    - Storm confirms that there will be a change in shot distribution within aim circle. It will not be a simple sigma change, but a manually configured special variant, with a table showing “how much of what is supposed to fly where”, this table will apply to all the vehicles in the game. The reason for this is that it’s beneficial server load-wise.
  • Gege00
    Elvileg friss, aznapi, mikor bejöttek ezek a küldik. Nem is írja, hogy van új.
  • lammaer
    Mindenki ilyet kap. Friss az XVMed? Annak a régi verziói agyonverték ezt az ablakot, asszem....
  • voivod32
    KB 40. csatában sikerült, és ez volt az első eset, hogy beírtam. Lehet, hogy hamarabb kellett volna? Négyen segítettek a foglalásban.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.21. 19:24:39
  • Gege00
    Azta te ilyen szép külön ablakot kapsz a küldetés teljesítéséért? :O
    Nekem ez valahogy kimaradt, csak üzenetek között találom meg, hogy mit szereztem.
    Az se semmi, hogy ilyen emberi csapatot fogtál ki. :D
  • voivod32
    Meccs elején megkértem a csapattársakat, hogy segítsenek a foglalós küldetésben, és mindenki segített! Volt olyan, aki a testével védett! :-)
  • Pares
    Melyik nemzetnek vannak úgy általánosságban a legjobb/leghasználhatóbb artyjai?
  • fsb1000
    Ez milyen játékos... DAIV
    Full golddall tolja az IS6-ot, T34 csak néha kell neki.
    Tök nyugis lehet, semmit nem húz, csak nyomatja a prémtankokat. Nyugis lehet.
    Nekem hiányozna a Jpz100 meg az FV183 is bármennyirre nyavajás ezekkel menni.
    E100/maus párosról ne is beszéljünk...
  • lexlutor
    ennyi ev utan, en mar nem lepodom meg semmin.
    rajta volt a nem-loheted-ki-avval-a-lovessel flag.
  • Antimat
    Említett eset:
  • foxbat88fx
    ja bocs... KV-2 akart lenni :)
  • lexlutor
    su152bol hogy csinalsz ht-t? :)
  • Antimat
    Lehet, hogy a "vagy" itt is "és"-nek értendő.
  • foxbat88fx
    ugyanúgy bugos....
    fogni kell egy SU-152őt és 152-es HE-vel szarrá lőni az enemyt :D
  • Angelus1991ster
    Eladható?:D
    Kipróbáltad?
  • Antimat
    Lol, ma meg elsőre megvan a nehéz tankkal cap-elni küldi.
    Igaz, kicsit könyörögnöm kellett, hogy ne nyírják ki az utolsó Wolverine-t, de megtették (vagy csak béna volt a csapattárs), de KV-220-szal Sacred Valley-n "végigrobogtam" a B vonalon, és becappeltem másodmagammal.
    De az milyen már, hogy következő meccsen E100 AP lőszerrel nem ütöm át 212A arty lövegpajzsát? (Igen, van replay ). Megnéztem a Tank Inspectorban, emlékeim szerint pont szemben állt, és így csak ha a szegecset találom telibe, akkor van esély pattanóra.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.21. 18:10:13
  • foxbat88fx
    nah... medium uccsó misszió van hátra a Stug IV-hez....
    előveszem a Matildát és imádkozom :D
  • lexlutor
    "enemy tank" - ha nem tevesztetted el, nincs tobbesszam, ugyhogy akkor egyetlen tankrol van szo.
    amugy a destroy tipusu kuldetesnel pirosnak kell lennie a modulnak, nem eleg ha csak sarga!

vagy bugos ahogy az elso szeriaban a td ag ugyanilyen kuldetese...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.21. 17:59:19
  • bekescsaba
    csáó!

Segítség kellenne a t28 concept HT 4-es küldetéséhez.

Ezt írja. destroy three internal modules or crewmembers of enemy tank (destroy enemy vehicle)

elsődeleges: Magyarul azt írja a játék, hogy löjj ki 3 modult, vagy legénységi tagot az ellenség tankjain
    másodlagos: ölj egy tankot

Kv1 troll ágyúval csináltam vagy 10-12 modul sebzést, több félét (ammo, lánc, lövész, periskóp, stb), mégsem adja be.

Szerintetek egy tanknál kell 3 különböző modult sebezni?
  • yossarianHUN
    Na látom elkezdődtek az IM-ek, kirajzottak az artyk. De legalább lehet gyűjteni a buziverőt. Egyébként nem rosszak ezek a miniküldetések, 3 csata alatt összeszedtem 300 rugót, prém nélkül, T10-ben. Bár azért gondolom a Stug utáni gépeknél már nem lesz ennyire leányálom.

És egy kellemes E 50 M kör. Nem az évszázad meccse, de jól példázza, milyen dinamikus egy jószág ez. Pillanatok alatt lehet átvedleni vele közelharci verőemberből precíziós sniperré, amire épp szükség van. Ezt hiányoltam legjobban az orosz medekből, bár T10-ben már valszleg azok is tudják ezt.
  • mordawn
    Köszönöm!
  • TiborTamas
    Egyedüli tier 5-ként szerintem tökmindegy... :D A 33 lövésből én a 85-ösre tippelek.