World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3su
Az Indien.Panzer egy tökéletes közepes harckocsi azok irányítása alatt akik értenek hozzá ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

nekem a vk db valahogy pont a kenyelmetlenseg hataran volt a mozgekonysagaval mindig.
nem volt rossz, de nem veszem vissza mar ugyerzem.

indien nekem olyan semilyen. semmiben sem jo, semmiben sem rossz igazan - na jo a celzasidot leszamitva, az borzalmas 😊
Master91
vk-t igen szerettem !

Inden win% ratyi, nem tudom milyen a dmg-em vele meg ilyesmi, nem vagyok fent.
meg régebben játszottam vele, az előtt nem nagyon lightoztam és mediumoztam.

mióta azokra rá cuppantam, azóta javult látványosan meg érzésre is a játékom/statom

ne félj tőle

az egész Leo I vonalon csak annyi volt a bajom hogy mindig ammot kaptam a 9essel, azért adtam fel
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.24. 12:20:04
neked ennyire bejott a vk db? nem semmi!
mondjuk az idian panzert nezve, nem tul rozsas a jovo...
N3su
Na tegnap egy hébiert le TK -tam kaptam 1 óra BAN -t ...<#mf1>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

nah jah, mert en a master91 -et neztem 😄DD
az az! 😊
Master91
http://www.noobmeter.com/player/eu/lexlutor/500309514/

http://www.noobmeter.com/player/eu/Mester91/500173915/

ha neked az enyém az közepes stat, akkor megint csak gratulálni tudok.
ezt te hol latod? noobmeteren csak winrate van tankonkent.
Master91
overallba lehet,sőt, inkább Good mindenem... viszont bárhol pipállak téged az elmúlt csatákba <#bohoc>
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.24. 12:06:32
De a hellcat tényleg OP, bár engem nem zavar különben. De ami OP, azt nerfelni kell, legalábbis mindenki ezt mondja.
ahhoz nem kell tomatonak lenni, h lassa az ember h mennyire kimagasloan op a hellcat.
ha egyebkent sem jatszol vele, akkor miert faj h helyrerakjak?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.24. 12:00:17
Őszintén szólva nem vagyok egy Hellcat mániás. Nem is azzal húzom a statom, talán még a 100. csatám sincs meg vele. Arra inkább a KV-2 és Type T-34 és mások a jók.

De vajon kik sírnak? wg ennyire hallgat a vérvörös hülyékre? kiknek jórésze szerintem interface-t se használ.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.24. 11:57:56

angelus1991ster.blogspot.hu

talan mert van egy kozepes statod?
Mindennapi patkányirtó medálunkat add meg nekünk... <#mf1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Megvan, szóval első kézből tudom neked megmondani a negatívumokat. Az alacsony mivolta miatt alacsony vertikális ágyú kitéríthetőség, ami dimbes-dombos térképeken nagyon problematikus. Városi közelharcot jóformán el lehet felejteni. Papír. Alacsony átütés, alacsony sebzés. T8-asok ellen gold nélkül már nagyon kényelmetlen, de golddal is gyengepontokat kell lőni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mi a baj? Nem lehet majd statisztikát húzni a Hellcat-el? Mert amúgy meg, a Wotosok fele azért sír, hogy túl OP, nerfet neki.
Menjenek a francba. Akkor kapja meg a 92 km/h-s végsebességet is.

Új medálok: mindig üdvözlöm az új medálokat, kivéve Tarczay-t ami szerintem az egyik legnehezebb.

http://ftr.wot-news.com/2014/08/24/straight-outta-supertest-9-3-new-medals/

Mor3llo
Mi a franc van már? 7 csatából ma 4 a Prokhorovka/Exclusive new map (gz WG): Fiery Salient kettősön volt, és tegnap is ugyanezt csinálta. Amellett, hogy unalmasak, a legfosabb map közé tartoznak, orosz tankokkal gyakorlatilag játszhatatlanok az ágyúsüllyedés hiánya miatt. És hogy mi a poén? Azt, hogy tolom az IS-8-at ezerrel az IS-7 miatt. Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2014.08.24. 11:11:07

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Érdekes. Azért nem semmi, ha keményebb mint az IS6 szemből. 8-as tankok ha nem a tornyot lövik pattognak az IS6-ről. De ami rosszul hangzik, a 122-es ágyú. Az IS6-on is idegesítő tud lenni, és még kicsit pontatlanabb. Persze, ilyenkor tuti nem áll a random se az ember mellé, és ilyennel gyenge pontra célozni, hát ehhez nagy türelem kellhet. De a keményebb front, hát érdekessé teszi azért.
hol lehet megnézni a tegnapi nap eredményeit?!?!??!
rohadt kiváncsi lennék rá 😊
Ezzel egyet lehet érteni.
Master91
Mik a tapasztalatok a két kínai t8-as prém nehéz tankról?

Az egyik tier limites, a másik meg nem? Miért? Ugyanaz a 122-es D25T van rajtuk. Ebben mi a logika?

Bár ahogy láttam csak a 112-őt lehet megvenni.

De amúgy milyen? Átnevezett IS6? Mondjuk vastagabbnak tűnik a frontja. De egyébként ugyanaz a ágyú.
Az lesz aztán a nerf <#hehe>
Bár a Hellcat-től annyira nem tartok valamiért, az elől arrébb lehet mozdulni. Legalábbis nincsenek olyan negatív élményeim vele szemben, mint egy E 25-el.

Master91
még szerencse hogy a Hellcat is kap egy nagyszerű nerfet !
Hát gold-al valóban OP és pofátlanság az E-25. Gold nélkül T8-as nehéz tankok ellen, hiába gyors, hiába lő gyorsan, hiába jó az álcája. Előbb utóbb beletapossák a földbe. Meg nem mindegy melyik pálya. Be tesz ENSK-re, és a teljes csapat elmegy lemmingezni a városba.
Vagy maradsz és rejtőzől a fák között, de egyedül vagy, úgyis kilőnek hiába a jó álca. Vagy mész a lemmingek után, de a városi közelharcot meg nem az E-25-nek találták ki. Mindig minden tanknál sok függ a csapattól meg hogy melyik pályára rak be. Engem rendszeresen tesz be így Ensk-re, lehetőleg úgy hogy 4-5 KV-4 jöjjön szembe.

De jó TD-s pályán, gold spammel, tényleg OP .

Meg: a Hellcat is gyors, jó az álcája, nagy az átütése, és még tornya is van...ha meg még goldot is fossa magából, ha Hellcat az igazán OP!
Master91
miért is ?
Nekem a 112-re muszáj. Félelmetesen porcelán az a tank, egy mozgó üzatartály. Szerencsére össze lehet nyerni, nem kell venni.
a negyedik csatából léptem ki 8 1 nél... 64% 75%.....

Előző csatámban anyázik piroska ittvookpro MGH klános magyar gyerek, mert kilőték. Beírom neki, hogy "ez is egy szép magyar ékes klán, gratulálok". Erre jön a válasz, hogy "nem tudom". <#ijedt>

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nem igaz, 75% os csatákat bukok sorozatban a sok tetves agyhalott nyomorék tetű miatt.. <#boxer>

Ezek direkt élvezik, ha elb@sszák más szórakozását...

JeffDunham
Nagyot csak CW-n. 😉

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

erre is kellett egy uj kituntetes 😄DD

“Reliable friend in battle” – do not damage any allied tanks in 50 random battles (damage to modules, unless they get destroyed, does not count, non-penetrating hits and ricochets also don’t count, series can continue on any vehicle)
Idióta csapattársak

1/16-os lejátszási sebességnél egy pillanat alatt fölkerült. Ahogy a lövésem leszedte szinte már fönt is volt. Ennyire senki nem gyors! Amúgy ez 50 méteren belül volt és ott a mintavételezés már nem olyan, hogy "mire hozzádér az adat már visszaraktam".
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.24. 09:54:39

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Vagy nagy jav. csomag a space-re, méggyorsabb.
JeffDunham
Gyorsbillentyűre van rakva, vagy ugyan arra a gombra. Pl. 5-ös a javító és 5-ös a lánc. Hamarabb felrakom mint hogy hozzád elérne az adat hogy lelőtted. Minden tankomon pont ezért a 4-es a tűzoltó, 5-ös a javítás és 6-os az eü csomag.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A gyorsasága kompenzálja az alacsony átütést, vagy a gold. Mindkettővel találkoztam már.
A kevés lőszert felírhatjuk negatívnak, de majd megoldják ezt valamelyik patchben.

Más. Sokat olvasok itt egy bizonyos EFE-X nevű klánról, hát ezek tényleg komolyan veszik a nevüket. Még ekkora statpadder bagázst ritkán szül be ez a játék <#hehe> Bejönnek 3-as E100 szakaszba Fisherman's Bay-en, a városon átgázolnak, szarrá goldspammelnek mindenkit és még így is majdnem megnyertük a meccset. Csak azért, mert egyébként képtelenek úgy játszani, hogy ne lőjek bele mindegyikbe legalább egy sebzőt. De aztán végülis ez kell a győzelemhez, betankolni a fényest, aztán menni előre. Szánalom az ilyen csata.

A bokoreltávolítónál eltünnek a bokrok ergó ő sem tud beállni mögéjük, mert nem tudja hol vannak. Semmi értelme nincsen! Amúgy meg azt leszarta a support hogy a replayen amit küldtem nekik 1/16-os lejátszási sebességnél a játékos egy pillanat alatt rakja vissza a láncát miután lelőtem (illegális auto repair).

erre mondtak a wgsek nagyon okosan, h ez buntetesi rendszer, nem pedig kompenzacios.
h abba mi a jo, h teged buntetnek mint szenvedo fel, ne kerdezd...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.24. 09:04:09
Alacsony átütés, alacsony sebzés. Hiába az elmebeteg töltési idő, kevés lőszer.
lehet en a helyedben kicsit szerenyebben vetnem oda foghegyrol, h 'Tudsz te jatszani?' 😊
Ez is milyen már. Csapattárs JagdE100 belémver 600 sebzést(azért nem lőtt ki, mert HE volt betöltve neki) és kapok 8K kompenzálást. Én kérek elnézést, hogy emiatt egy lövés voltam egy T-54-nek és a javítási költség 14K. Összesen 30K jött össze, de akkor is. Jobban is lehetne kompenzálni az ilyet, a Jagd meg fizetett vagy 40K büntit, ha nem többet.

Én elhiszem, hogy jó álcája van, de ami túlzás, az túlzás. Ez sehogy nem korrekt dolog. Megvan az E 25-nek a gyorsasága és az agilitása is ahhoz, ha felspottolják, akkor arrébb menjen onnan. De pluszban olyan értékeket kapott, ami a fejlesztőket mégcsak nem is zavarja. Értem én, hogy papír, de ehhez már eleve van egy alacsony profil, könnyen el tud rejtőzni másképpen is, nem kellene hozzá klingon álca.
Elmondták már egy páran, hogy azért olyan forrón nem eszik és nem olyan könnyű ezzel a géppel játszani. Jó, elhiszem. De azon kívül, hogy nincs forgatható tornya és papír, mi még a hátránya? Tele van a játék prém tankokkal, mindegyiknek van valami olyan hibája, ami miatt nem "pay to win" a játék, egyiktől sem fosok. Kivéve ennél ver le a víz, amikor azt látom, hogy 3-as szakasz van az ellennél, akkor valószínűleg szétszórják a csapatomat(mondjuk tegnap épp egy 3-as ilyen szakasz röhejesen könnyen halt be, de azok tényleg balfaszok voltak).
De mindegy, azt hiszem ez egy párszor itt már le lett tárgyalva.

Ez nagyon nagy! 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Most is megvan a magyarázat. Tök jó, hogy mellékelted a videót is, nem úgy, mint a legtöbben, akik (szerintük) megmagyarázhatatlan dolgo(ka)t látnak, akárcsak a sok UFO-észlelő.Na lássuk:

A videóból kiderült, hogy te egy T29-ben ülsz és egy festett E-25 kb. 300-310 méterre tőled eltűnik. (most azt a vékony kis fát ne is vegyük figyelembe)
A számoláshoz segítségül hívjuk ezt a praktikus weboldalt.
Először kiválasztjuk a tankunkat a "select vehicle" mezőben, jelen esetben a T29-et, majd legörgetünk a lap aljára és kiválasztjuk az ellenfelet, azaz az E-25-öt (az oldalon kötőjel helyett szóköz kell). Mivel láttuk, hogy van festése, ezért kipipáljuk a "vehicle camo" boxot is. Ennyi derül ki pontosan a videóból. Ha ekkor rátekintünk a szép, színes ábrákra a lap közepén (a két kiválasztott tank között), akkor láthatjuk, hogy a "Distance you will spot enemy if he is:" rész "moving" pontja alatt 317,13 méter szerepel, tehát ekkora távolság felett még mozgás közben sem fogjuk látni a festett E-25-öt a T29-ünkből, ha mindkét tank 100%-os legénységgel rendelkezik, skillek és felszerelések nélkül.
Ezután mondjuk maxoljuk ki a T29-ünk látótávolságát. Recon és situational awareness skill-t feltoljuk 100%-ra, bepipáljuk a venti és a brothers in arms checkbox-át. Így is csak 349,28 méteren belül tudjuk felderíteni, ha mozog, pedig még az E-25-ünket fel sem szereltük skill-ekkel és felszerelésekkel. Tegyünk rá egy 100%-os álca skill-t, semmi mást, láthatjuk, hogy így már csak 304,43 méteren belül tudjuk spotolni. Körülbelül ilyen távolságban tűnhetett el, tehát ennyi már elég is ahhoz, hogy a videóban látottakat megmagyarázzuk, még abban az esetben is, ha a T29-ünk látótávolsága eléri az elméleti maximális értéket. Végül még ha kimaxoljuk az E-25 álcáját is, vagyis teszünk rá ventit és elit alakulatot, akkor 299,92-re módosul az eltűnés távolsága és ekkor már 90%-os álca skill is elég neki, hogy újra visszakapjuk a 304 métert. (Ne felejtsük el, hogy azt a vékony fát nem is vettük számításba ellenben a játékkal.)

Azt nem mondom, hogy jól is van ez így megoldva, de ebben a videóban én azt látom, hogy a spotrendszer úgy működik, ahogy az a wiki-ben ismertetve van. Én a 33k+ meccsemen még nem láttam olyat, amit ne lehetett volna a wikiben leírtak alapján (egy kis hasonló számolgatás után) megmagyarázni. A gond, hogy sokan nem ismerik eléggé a spotrendszert és/vagy a tankok számszerű tulajdonságait, ezért az ilyen extrémebb eseteket nem tudják hova tenni és elkönyvelik bugnak, miközben nem azok. Az érzéseinkkel ellenben a számok sosem hazudnak.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.08.24. 06:24:12

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

De azokkal a tankokkal amivel jatszik jol tolja, igy hasznara van a csapatnak. Nem mindenki szeret/tud heavy-vel jatszani foleg ezekben az inseges idokben amikor szorjak a goldot meg az artyk az egi "aldast". Ahogy mar delutan irtam alkalmazkodni kell a jatekhoz es ha egy tankot, tanktipust atmenetileg hatranyos helyzetbe hozott a wg akkor azokat nem kell eroltetni.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Ez azért nem teljesen igaz mert nem egyet láttam már aki nem campingezett és mégis lila volt.Nem minden lila epic játékos,rossz szokásom hogy csata után nézegetem a játékosok statisztikáját.Hát nem egynél láttam hogy op td-ben campingezik túlnyomórészt de ha tankba kell ülnie és közelharcot kell vívnia ott bizony elvérzik rendesen.Mert bizony a face to face küzdelemhez kell ám skill,tudás és hidegvér a legjobban.
Ezt tapasztalom elég rendesen mert a csatáim 80%-át nehéztankban játszom és elég sűrűn vagyok olyan helyzetben hogy 2 szintel nagyobb tankokkal kell közelharcot vívni,ami nem egyszerű de legalább izgalmas.Nem olyan ingerszegény mint artyzni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De a jo statukhoz altalaban jo winrate is tartozik es azt csak campelve nem lehet megcsinalni. Tudom, hogy a platoonozas miatt meg minden...., de a kek meg lila jatekosok valami miatt megis jobbak az atlagnal.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"