418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Hassel74
    Na, vége a sulinak, ezzel a winteres farmolásnak is. Jön tomato team, és ők foglalnak, azért is...
  • TiborTamas
    5x is megcsináltad? Mert annyiszor lehet. :) A szakaszost meg korlátlanul, szóval annyi legénységet húzol fel, amennyit akarsz/tudsz.
  • fsb1000
    Winter spec. szkasz: Mi van ha megcsináltam a nagy küldit?
    Szakaszban akárhányszor mehetek. Egy csomó legényt 3 skillre képezhetek így
    (már most meg van az 1 skill)
    Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.26. 15:27:45
  • fsb1000
    Ne szégyelld magad.
    (másnak is van artyja)
  • joe662
    Nyugi nem ez van a személyimbe
  • fsb1000
    Kolompár vagy?
    Nédda!
  • joe662
    Csak a IM miatt vettem,mert az Lfh,vagy mivel,30 meccs alatt sem sikerült az elsö spg küldi.
    Valaki tegnap írta ingame,hogy ez nem a legjobb választás volt,de hát csak ez volt kifejlesztve régről.
    Még full stock,de már kezdem szégyellni magamat,úgy hogy nincs nagy tapasztalatom velük

• yossarianHUN
    Ez tény. De sajnos így is több, mint kéne.
  • lammaer
    Cserébe a sok retardált artifannak is mennie kell arty helyett a 4 másik tankosztállyal is :)

Ezek szerint a retardált artiimádóból sokkal kevesebb van mint a rendes tankplayerekből...
  • foxbat88fx
    hát ja... ezzel a winter móddal egy komoly legénységet ki lehet képezni már 1 nap alatt is :D:D
  • lexlutor
    marpedig igazank a kene lennie, amit mondasz, (Kivéve ha igaz az hogy a playerek nagytöbbsége alapesetben nem artizik de most szalad pár kört velük... ) mert itt a forumban csak csupa anti-artysta ir mindig, akik meg soha egy kort nem mentek vele :DDD
  • lammaer
    Statisztikaiag nem vágom mirt nőtt meg az artik lértszáma a küldetések miatt. Mind az 5 tankfajtának van küldetése, ahogy megnövekedtek az artik, arányaiban úgy kéne nőnie a többinek is, a végeredmény tehát az kéne legyen hogy minden maradt a régiben.

Kivéve ha igaz az hogy a playerek nagytöbbsége alapesetben nem artizik de most szalad pár kört velük...
  • TiborTamas
    Neked lehet nincs értelme, másnak meg lehet épp ezekre van szüksége. Egyébként át lehet őket utána más típusba is ültetni, csak többet fognak veszíteni az átképzéssel. A nemzetekkel viszont nem lehet mit kezdeni.

Nekem az tűnik benne a legjobbnak, hogy nincs tétje. Nem kell győzelemre hajtani, ha megvan a szükséges sebzés, akkor gyorsan kilöveted magad és mehetsz újat. Így gondolom gyorsan le lehet tudni a meccseket, ezért elvileg durván lehet farmolni vele a crew xp-t és még a kredit is csordogál, főleg szakaszban.
  • lexlutor
    akkor szokj hozza, mert az ember nagy resze huzza a kuldetest es nem fogja tudni kihagyni.
  • fsb1000
    Ilyen nincs... az első 2 spec. szakasz egy álom volt.
    Aztán jöttek a hülyék.
    Az egyik szakasz azzal szórakozott, hogy a "kockákat" módszeresen irtotta ellendfelet nem is lőtte, a másik meg állandóan becapelt.
    Hiába kértem, hiába magyaráztam csak a sebzés számít. Fejenként 3K sebzés.
    A szakaszparancsnok az elején rá pingelt a capkörre, 4-en odamentek és bekepeltek a 3. percben.
    Elsőre azt hittem csak poénból, de a harmadiknál kiléptem.
  • Gege00
    Csak a nemzetiséggel van baj, szovjet nehéz tankból, amcsi közepesből, vagy például francia könnyűből is teheted az adott nemzetű 8bites tankba szerintem.
  • Pares
    Akkor sok értelme nincs... szovjet lightom nincs, amcsi nehezem nincs, francia td-m nincs...
  • fsb1000
    Ez nagyon durva:

.
    és még élvezetes is volt szakaszban, nem csak agyhalott lövöldözés. A 15K-t könnyű összesedni.
  • fsb1000
    Szakasz nagyon állat,.
    és nem 5vs5 hanem 2x5tankos szakasz van egy oldalon.
    Jön a sebzés.
  • TiborTamas
    Azt nem hiszem, hogy más nemzetiségűeket is bele lehetne tenni, de én nem tudom most kipróbálni. Nézd meg, de kizártnak tartom. :)
  • fsb1000
    Kell egy HANG mod, mert nem bírom ki ezt a Téli 8 bitest
    A számláló a legidegesítőbb.
  • Pares
    Szóval az LT-be beletehetem mondjuk a T37 legénységét is? Vagy csakis szoviet legényeket lehet?
  • TiborTamas
    Mondjuk jobban belegondolva szerintem rosszul értelmeztem ezt. Csak a három 8 bites tankra képzett legénységet fogják automatikusan átképezni a T110E5/Foch 155/LTTB-re.
  • TiborTamas
    Gondolom van, és azt írják, hogy a végén automatikusan depóba kerülnek, szóval még goldot sem kell rá áldozni, hogy visszakapd.
  • Gege00
    Akkor érdemes lesz vigyázni, nehogy bent maradjon a legénység. :D
  • fsb1000
    Köszi!
    A felszerelésnek van hatása? Pl töltés gyorsító.
  • Pares
    A Battle Assistant csítre gondolsz, tracert nem lehet vel jobban látni, de minden másra eszméletlen segítség. Elképesztő, hogy a WG még helyesli is és be akarja építeni a játékba. Én is használom, SOKKAL könnyebb az artyzás vele. Ha te is buzulsz, akkor mindenképp tedd fel.
  • TiborTamas
    Most még én sem tudom kipróbálni, majd csak hétvégén, de itt van egy jó leírás róla: Winter Mode - Tips and tricks

A legfontosabbak, amit nekem sikerült leszűrni:
    - Nincs értelme nyerni/capelni/ölni/gyógyítani, csak sebezni annyit, amennyi a küldetéshez kell.
    - Ha összeszedted a küldetéshez szükséges sebzést, mehetsz is meghalni és következő csatába.
    - Nem sérül modul/crew, ezért nem kellenek fogyócikkek.
    - Érdemes szakaszozni, ha van kikkel, mert nagyobb jutalom jár, ha összelőttök 15k dmg-t.
    - Gyorsított képzést kapcsold be, ha nem akarod átváltani az xp-t.
    - Legénységről nem tudok mit mondani, ahogy neked jó. Az LT szovjet nemzetiségű, bele tehetsz más tankba való legénységet is. A lényeg, hogy a végén a benne lévő legénységet automatikusan az LTTB-re fogják átképezni, ha benne hagyod.
  • András77
    Winter módban is hátul kempel a csapat nagy része, ez már tényleg durva.
  • Sunsetjoy
    Sőt már FTR is: http://ftr.wot-news.com/2015/01/26/0-9-5-1-ui-bug-closing-windows/
  • fsb1000
    Üdv!
    Ez a téli 8 bites játék érdekes (első pár csatában). Csak ne csilingelne mint egy nyerőgép.
    .
    Esetleg valaki összefoglalná mi a legjobb fejlesztési stratégia? Rengeteg legénységi XP jön belőle.
    Eredeti legénységre gyűjtsem?
    Rakjak bele másik legénységet? (ha lehet)
    Autó átképzés előtt képezzem én át öket? (ha lehet)
    Érdemes szakaszozni? (5+5 uncsi lehet)
    .
    Vagy csak funnyzzak azt majd lesz valami.
    A t1-ekre átkerülő XP-vel nem tudok mit kezdeni.
    Leginkább a LT legénység húzása érdekelne, mert az nincs. Melyik nemzet? (tudom nézzem meg, de most nem olyan gépnél vagyok)

• patchaou
    Konkréktan azt hittem emiatt tegnap hogy agyfaszt kapok. Már nagyon be akartam fejezni a farmolást így két nap alatt 150k xp-t kapartam össze az m103-al aztán alig bírtam eladni és az ára még kellett a 10-eshez... Nagyon gyorsan ctrl+v -vel kell beírni az árat :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.26. 11:13:30
  • Gege00
    Egyébként az eladás úgy tűnik nálam működik, de az is lehet, hogy csak azért, mert jelenleg nem szeretnék eladni semmit.
  • Gege00
    Szerintem csak kiterjesztették ezt a kis tréfát, mert nekem már 9.4 óta csinálja. Biztos sok pozitív visszajelzést kaptak felőle, így szépen sorban megkapja mindenki.
    szerk.: joceruzának válaszolva
    Utoljára szerkesztette: Gege00, 2015.01.26. 10:45:18
  • Tono34
    4 napja nem tudok meddel senkit sem felgyújtani...
  • joceruza
    Azt hogy 4-ből 4 csata alatt csak úgy bezáródik a játék az az új nehezítés? VAGY,csak segítség abban hogy meg tudd csinálni a küldetéseket?
  • Sunsetjoy
    Ismert hiba, új.
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/470201-selling-tanks-bug/
  • joceruza
    Tegnap óta ezzel szenvedek.....
  • Pongyi
    Hoppá azt hittem ez csak nekem van, akk ez vmi "generális" hiba.
  • EmR3
    Nézem, tényleg fura. Gyakorlatilag semmit nem lehet eladni, mert egyből eltűnik az ablak.