418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hassel74 #343427 Na, vége a sulinak, ezzel a winteres farmolásnak is. Jön tomato team, és ők foglalnak, azért is... -
TiborTamas #343426 5x is megcsináltad? Mert annyiszor lehet. :) A szakaszost meg korlátlanul, szóval annyi legénységet húzol fel, amennyit akarsz/tudsz. -
#343425 Winter spec. szkasz: Mi van ha megcsináltam a nagy küldit?
Szakaszban akárhányszor mehetek. Egy csomó legényt 3 skillre képezhetek így
(már most meg van az 1 skill)
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.26. 15:27:45 -
#343424 Ne szégyelld magad.
(másnak is van artyja) -
#343423 Nyugi nem ez van a személyimbe -
#343422 Kolompár vagy?
Nédda! -
#343421 Csak a IM miatt vettem,mert az Lfh,vagy mivel,30 meccs alatt sem sikerült az elsö spg küldi.
Valaki tegnap írta ingame,hogy ez nem a legjobb választás volt,de hát csak ez volt kifejlesztve régről.
Még full stock,de már kezdem szégyellni magamat,úgy hogy nincs nagy tapasztalatom velük
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #343420 Ez tény. De sajnos így is több, mint kéne. -
lammaer #343419 Cserébe a sok retardált artifannak is mennie kell arty helyett a 4 másik tankosztállyal is :)
Ezek szerint a retardált artiimádóból sokkal kevesebb van mint a rendes tankplayerekből... -
foxbat88fx #343418 hát ja... ezzel a winter móddal egy komoly legénységet ki lehet képezni már 1 nap alatt is :D:D -
lexlutor #343417 marpedig igazank a kene lennie, amit mondasz, (Kivéve ha igaz az hogy a playerek nagytöbbsége alapesetben nem artizik de most szalad pár kört velük... ) mert itt a forumban csak csupa anti-artysta ir mindig, akik meg soha egy kort nem mentek vele :DDD -
lammaer #343416 Statisztikaiag nem vágom mirt nőtt meg az artik lértszáma a küldetések miatt. Mind az 5 tankfajtának van küldetése, ahogy megnövekedtek az artik, arányaiban úgy kéne nőnie a többinek is, a végeredmény tehát az kéne legyen hogy minden maradt a régiben.
Kivéve ha igaz az hogy a playerek nagytöbbsége alapesetben nem artizik de most szalad pár kört velük... -
TiborTamas #343415 Neked lehet nincs értelme, másnak meg lehet épp ezekre van szüksége. Egyébként át lehet őket utána más típusba is ültetni, csak többet fognak veszíteni az átképzéssel. A nemzetekkel viszont nem lehet mit kezdeni.
Nekem az tűnik benne a legjobbnak, hogy nincs tétje. Nem kell győzelemre hajtani, ha megvan a szükséges sebzés, akkor gyorsan kilöveted magad és mehetsz újat. Így gondolom gyorsan le lehet tudni a meccseket, ezért elvileg durván lehet farmolni vele a crew xp-t és még a kredit is csordogál, főleg szakaszban. -
lexlutor #343414 akkor szokj hozza, mert az ember nagy resze huzza a kuldetest es nem fogja tudni kihagyni. -
#343413 Ilyen nincs... az első 2 spec. szakasz egy álom volt.
Aztán jöttek a hülyék.
Az egyik szakasz azzal szórakozott, hogy a "kockákat" módszeresen irtotta ellendfelet nem is lőtte, a másik meg állandóan becapelt.
Hiába kértem, hiába magyaráztam csak a sebzés számít. Fejenként 3K sebzés.
A szakaszparancsnok az elején rá pingelt a capkörre, 4-en odamentek és bekepeltek a 3. percben.
Elsőre azt hittem csak poénból, de a harmadiknál kiléptem. -
Gege00 #343412 Csak a nemzetiséggel van baj, szovjet nehéz tankból, amcsi közepesből, vagy például francia könnyűből is teheted az adott nemzetű 8bites tankba szerintem. -
Pares #343411 Akkor sok értelme nincs... szovjet lightom nincs, amcsi nehezem nincs, francia td-m nincs... -
#343410 Ez nagyon durva:
.
és még élvezetes is volt szakaszban, nem csak agyhalott lövöldözés. A 15K-t könnyű összesedni. -
#343409 Szakasz nagyon állat,.
és nem 5vs5 hanem 2x5tankos szakasz van egy oldalon.
Jön a sebzés. -
TiborTamas #343408 Azt nem hiszem, hogy más nemzetiségűeket is bele lehetne tenni, de én nem tudom most kipróbálni. Nézd meg, de kizártnak tartom. :) -
#343407 Kell egy HANG mod, mert nem bírom ki ezt a Téli 8 bitest
A számláló a legidegesítőbb. -
Pares #343406 Szóval az LT-be beletehetem mondjuk a T37 legénységét is? Vagy csakis szoviet legényeket lehet? -
TiborTamas #343405 Mondjuk jobban belegondolva szerintem rosszul értelmeztem ezt. Csak a három 8 bites tankra képzett legénységet fogják automatikusan átképezni a T110E5/Foch 155/LTTB-re. -
TiborTamas #343404 Gondolom van, és azt írják, hogy a végén automatikusan depóba kerülnek, szóval még goldot sem kell rá áldozni, hogy visszakapd. -
Gege00 #343403 Akkor érdemes lesz vigyázni, nehogy bent maradjon a legénység. :D -
#343402 Köszi!
A felszerelésnek van hatása? Pl töltés gyorsító. -
Pares #343401 A Battle Assistant csítre gondolsz, tracert nem lehet vel jobban látni, de minden másra eszméletlen segítség. Elképesztő, hogy a WG még helyesli is és be akarja építeni a játékba. Én is használom, SOKKAL könnyebb az artyzás vele. Ha te is buzulsz, akkor mindenképp tedd fel. -
TiborTamas #343400 Most még én sem tudom kipróbálni, majd csak hétvégén, de itt van egy jó leírás róla: Winter Mode - Tips and tricks
A legfontosabbak, amit nekem sikerült leszűrni:
- Nincs értelme nyerni/capelni/ölni/gyógyítani, csak sebezni annyit, amennyi a küldetéshez kell.
- Ha összeszedted a küldetéshez szükséges sebzést, mehetsz is meghalni és következő csatába.
- Nem sérül modul/crew, ezért nem kellenek fogyócikkek.
- Érdemes szakaszozni, ha van kikkel, mert nagyobb jutalom jár, ha összelőttök 15k dmg-t.
- Gyorsított képzést kapcsold be, ha nem akarod átváltani az xp-t.
- Legénységről nem tudok mit mondani, ahogy neked jó. Az LT szovjet nemzetiségű, bele tehetsz más tankba való legénységet is. A lényeg, hogy a végén a benne lévő legénységet automatikusan az LTTB-re fogják átképezni, ha benne hagyod. -
András77 #343399 Winter módban is hátul kempel a csapat nagy része, ez már tényleg durva. -
#343398 Sőt már FTR is: http://ftr.wot-news.com/2015/01/26/0-9-5-1-ui-bug-closing-windows/ -
#343397 Üdv!
Ez a téli 8 bites játék érdekes (első pár csatában). Csak ne csilingelne mint egy nyerőgép.
.
Esetleg valaki összefoglalná mi a legjobb fejlesztési stratégia? Rengeteg legénységi XP jön belőle.
Eredeti legénységre gyűjtsem?
Rakjak bele másik legénységet? (ha lehet)
Autó átképzés előtt képezzem én át öket? (ha lehet)
Érdemes szakaszozni? (5+5 uncsi lehet)
.
Vagy csak funnyzzak azt majd lesz valami.
A t1-ekre átkerülő XP-vel nem tudok mit kezdeni.
Leginkább a LT legénység húzása érdekelne, mert az nincs. Melyik nemzet? (tudom nézzem meg, de most nem olyan gépnél vagyok)
-
#343396 Konkréktan azt hittem emiatt tegnap hogy agyfaszt kapok. Már nagyon be akartam fejezni a farmolást így két nap alatt 150k xp-t kapartam össze az m103-al aztán alig bírtam eladni és az ára még kellett a 10-eshez... Nagyon gyorsan ctrl+v -vel kell beírni az árat :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.26. 11:13:30 -
Gege00 #343395 Egyébként az eladás úgy tűnik nálam működik, de az is lehet, hogy csak azért, mert jelenleg nem szeretnék eladni semmit. -
Gege00 #343394 Szerintem csak kiterjesztették ezt a kis tréfát, mert nekem már 9.4 óta csinálja. Biztos sok pozitív visszajelzést kaptak felőle, így szépen sorban megkapja mindenki.
szerk.: joceruzának válaszolva
Utoljára szerkesztette: Gege00, 2015.01.26. 10:45:18 -
#343393 4 napja nem tudok meddel senkit sem felgyújtani... -
#343392 Azt hogy 4-ből 4 csata alatt csak úgy bezáródik a játék az az új nehezítés? VAGY,csak segítség abban hogy meg tudd csinálni a küldetéseket? -
#343391 Ismert hiba, új.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/470201-selling-tanks-bug/ -
#343390 Tegnap óta ezzel szenvedek..... -
Pongyi #343389 Hoppá azt hittem ez csak nekem van, akk ez vmi "generális" hiba. -
EmR3 #343388 Nézem, tényleg fura. Gyakorlatilag semmit nem lehet eladni, mert egyből eltűnik az ablak.