418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Betonfal83
    Üdv! Valaki felvilágosítana rádiós nélkül mér éri meg ez a Winter Showdown?Elég sok tankba kell rádiós is..
  • foxbat88fx
    hehe, nekem már nem kell(ene) sok a T28-hoz de most rendesen elakadtam....
  • Tono34
    Nekem még a stug sincsen meg :)
  • lammaer
    Kapsz mingyá' itt is 5 napos pihit....
    Aztán majd csak a kocsmába tudsz ordítozni az alkeszoknak hogy "Pista, há' nem ééérted... mé nem tudok ötezer damázst összehozni?". És pistát pont annyira fogja érdekelni a delíriumában a kinlódásod... :)
  • lammaer
    Ó, ezt én még kötelezően be is építeném a játékba (merthogy ha jól látom ez artivadászatra jó).
  • foxbat88fx
    5000 kibaszott dmg kellene TD-vel... szétbasz már az ideg :D
    nem fogom hagyni h 1 misszión múljon a T28 concept
  • Tono34
    Először teljen le a kb 30 nap prémem ;)
  • foxbat88fx
    az én accomon... :DDD
  • Tono34
    Ott még nem tartok... HT van készen a többi kb a szakaszolásnál áll.
  • foxbat88fx
    bérmissziózást is vállalsz? :D
    ha nem fog menni a TD-15 misszió akkor Neked kell majd megcsinálnod
  • Plata
    Na megint szervert kellett cserélnem mert behalt a stat mod.

Sztem a T49 ágyúját is nerfelik majd,mert kibaszottul op tud lenni.Leopard pt szinte oneshot volt,és nem az első,jó előbb kamikaze medalt akartam szerezni mikor már az ellenség szorongatott,neki indultam dombról le rhm-nek,lőttek rám,de nem találtak el én meg ráfutottam valami szar buckára megdobta a tankom és repülés közben rálőttem rhm-re,kamikaze medalnak annyi lett,mert oneshot.
  • EmR3
    Ez van ami legális.

Battle Assistant Artillery Mod - 0.9.5

szemléltető videó

Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.01.28. 12:40:37
  • técs
    Sztem a red dot cheatre gondoltok. Azt hiszem ez jelöli meg egy vörös ponttal az ellen helyét amelyik lőtt.Youtube
  • EmR3
    De van.

ups, ez az usa szerverre vonatkozik, de talán ez jó lesz

Official EU Mod Stance – Which Modes are Forbidden?
    Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.01.28. 12:33:49
  • EmR3
  • foxbat88fx
    aki rám ír wotban ne lepődjön meg h nem írok vissza
    5 nap némaságot kaptam a WG-től ajándékba..... de nem is baj :)
    legalább van 5 napom nyugodtan megcsináljam az 5k dmg-t TD-vel... talán meglesz 5 nap alatt
  • fsb1000
    EU szerveren nincs tiltott modokról lista. (utolsó infóm szerint)
    Ggyak mindent lehet használni
  • FosTalicskaa
    Csak akkor számít illegálisnak ha lebuksz...
  • Pares
    Nekem igen, nem is egyszer, nem is kétszer. Grillével nagyon gyakran sikerült td módban kilődöznöm a tankokat. Hummellel is sikerült már párszor. Egyszerűen a feléd száguldó ellenre rárakod az autoaimet, és amikor elég közel van, lősz. Ennyi. Undorító és vicces is egyszerre.
  • TiborTamas
    A marsi net nem is akkora vicc, annak tudatában, hogy a Google és a SpaceX most azon (is) dolgozik, hogy lehetővé tegyék a "bolgyóközi internetet" a későbbi Mars-utazásokhoz... :)
  • Pares
    Van, de én úgy tudom, hogy az illegális.
  • fsb1000
    Van valami autoaim+ az artykhoz (vagy mindenhez jó?), egyik fórumtárssal szakaszoztam küldi miatt, ígérte ad egy linket, de aztán valahogy elsikkadt a dolog.
    Kipróbálnám....
  • lammaer
    Ez jó :)
  • Plata
    Csak a legutolsó csatáról van replay.Az van bekapcsolva hogy az utolsó csatát vegye csak fel.
    De marsról netezni nem nehéz,fogsz pár Mars csokit ráülsz,és máris a marsról netezel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.28. 11:56:42
  • lammaer
    És ha én mondom hogy én meg marsról netezek, nekem is elhiszed? :)

Esetleg replay nincs meg? Érdekes lenne visszanézni hogy vajh tényleg olyanokat lőtt e ki akiket nem spottoltak.... egészséges szkepticizmussal élek.
  • Plata
    Mondom nekem nincs,csatában mondta gw panther csapattárs hogy ő olyan modot használ,ami mutatja az ellenséget ha tüzel.Majdnem top gunt csinált.
  • Tono34
    Egy idő után már spot nélkül is lőni szoktam bizonyos pontokat és általában talál is.

Én az ellen arti helyét a becsapódás irányából (ezt mod v alapból a progi tudja az jó kérdés) szoktam kikövetkeztetni, de az esetek 70%-ban
    teljesen feleslegesen közlöm a csapattal.
  • Bee
    Egész nyugodtan, de a jogdíjat felszámítom... :)
  • lammaer
    Kérem!
    És kérném azt a verziót is ami sima tankba ülve is mutatja ugyanezt, minimapon :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.28. 11:37:36
  • Plata
    Van valami olyan mod artyknak ami megmutatja hol az ellenség spot nélkül is ha az lő.Nekem nincs csak hallottam róla.
  • lammaer
    Valami nagyon hasonlót csináltam vasárnap a T9es ruszki artiban ülve....

Utolsó voltam a csapatból, jött értem a bulldog full gázzal. Szépen ráfordultam (90fokot kellett fordulnom mert éppen mentem és oldalról jött), már kezdett stráfolni hogy a seggemben legyen , egy pillanat szükülés nélkül ellőttem magam - mondván hogy minden mindegy - és bumm... volt bulldog, nincs bulldog. Anélkül hogy bármit is céloztam volna.

És nem, nincs cheatem :)

Azóta én már mindent elhiszek és nem kiáltok cheatet. Legalább ennyi előnye van az IMnek, látom hogy az artizás miből is áll és mennyi minden cheatszagú dolog megtörténik anélkül hogy cheatelnék. Na meg az ellenkezője is, amikor megfeszülök és akkor se találok semmit el... persze kapom a kurvaanyázást a spottertől hogy miért nem bombáztam ki a T54-et amit mutat már vagy fél perce... és nem hibáztatom érte hogy 15 seccel előbb lőttem el magam de nem látta hogy mellément mint állat, és most éppen 40 secig töltök...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.28. 11:26:19
  • técs
    Biztos lehetsz benne, hogy sok arti buzeráns használ ilyen-olyan cheatet. Tegnap steppes mapon végjátékban ellennél 2 arty meg 3 heavy-td maradt, nálunk 1 arty meg hárman heavyvel. Mind3-an foglaltak, fel voltak spottolva, én nem voltam spot alatt . Erre a buzi kék játékos B-C arty végig engem lövöldözött, anélkül hogy lett volna aki spotol neki, mégis végig tudta hol vagyok..
  • Plata
    Van rá valami mod,ha az ellenséges arty tüzel a mod megmutatja hol tartózkodik.
    Csapattárs Is7 engem lőtt mikor foglaltam vesztes csatánál az ellenséges bázist,már 80% felett jártam foglalással.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.28. 10:51:55
  • FosTalicskaa
    Jó, de majdnem mindegyik cheatel? Az elég valószínűtlen....
  • okosszöszi26
    navégre!

nemcsak én érzem úgy, hogy valami hack van az artik körül
  • FosTalicskaa
    A fórumos oldalakon alaptartozék a feljelentgető funkció. Innentől kezdve most miért kell azon kiakadni, hogy a userek használják is? Az is megoldás lett volna, hogyha egy egy hozzzászólásnál meg lehetett volna nézni kik hogyan pontozták, de az meg személyiségi jogok meg stb hülyeségek miatt nem lehetett állítólag. Hát igen, védeni kell a supermausbattle432434 userke személyiségi jogait, nehogy már a való életben emiatt kiközösítve érezze magát... Egyébként azzal, hogy innen kikerült, legalább megszűnt azoknak a meddő vitáknak a nagyrésze, hogy az oszlopos tagok elkezdtek sírni, hogy miért kerültem minuszba, brühühü... :P
  • R3nton
    Nagyon ritkán artyzok, de van egy bc artym, meg egy m44. Próbálgattam én ezt, mondták, hogy autoaim stb. Nekem nem adta be sose. Na most az utolsó napokban 10ből 9szer közvetlen célzással telibe baszott az arty. Én csodálkoznék, ha ez nem valami cheat program lenne nekik.
  • R3nton
    Oldalazva megyek full gázzal Bulldoggal, francia 8as arty 60al kirongyol a domb mögül ugrasztva és kb 50+ méterről ugrasztás közben 60al száguldva úgy hogy én is közben 60al megyek oldalazva kibasz :D Nevetséges. Persze az fel sem merült bennem, hogy véletlen elhibázza :D
  • András77
    A nagy PH-s szakértelem. Néha beleolvastam és attól tudtam röhögőgörcsöt kapni, hogy ment a csóka egy jobb menetet a tankkal, kiposztolta szép színesben sok képpel persze, hogy ne lehessen mobilról normálisan olvasni a fórumot és rögtön kikiáltotta a tankot OP-nak. A többi nagyeszű meg csápolt hozzá, ellentmondani nem lehetett, mert azoknak nekimentek meg ahogy most olvasom fsb-től nyomkodták egymást fel a modiknál.

Végül is meg lehet ezt úgy is közelíteni, hogy a sok retardált a játékban valahol lecsapódik és nyilván kiírja magából ami beszorult Jó, tudom ez magas labda.

Amúgy nem tudom mi van velem, de tegnap totál rosszul számolta a winter módos xp-t. Ma mentem mégy egy 25e és az biza 50e xp-t ad hozzá a legénységi xp-hez, a gyorsított képzésben meg 100e-t a kiválasztott tagnak. Így már azért egész kellemes, de így is csak az 5db 25e-s küldetést fogom teljesíteni, mert már nagyon unom. 3 megvan szerencsére, nem kell sokat mennem ezzel.
  • Tono34
    Játszol te is...