World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ma sem érek haza hatra.
Már is vannak a játékban agyatlan alpesi macskák.
Gold lőszerrel nem tudott belőni,Mauer meg úgy keresztbe hugyozza mint a huzat.
De vicc még T7 vackomról is lepattant ez a vacak.Próbáltam azt a szutyok Tigrist leduplázni,de nem ment.Viszont idióta alpesi majom pattant róla.
De tiszta kamikaze volt a csóka,túl bátor volt,látszott hogy fogalma sincs hogy papír az a szutyok.
Ez most nem jött be.
Kíváncsi leszek a ma esti "állitolagos nagy durranásra"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Agyuja gyenge es pontatlan. Meg van de remelem nem adtam erte penzt,, valamiert kaptam...
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.05.26. 11:55:02
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Talán 4 millió kreditet érne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy tuti nagy szivás. Régen sem értem miért utálták. Én tier8-ként láttam csak, mert nem játszottam magasabb szinten, de mindig gangbang-et kaptak, amikor előre mozdultak.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha valóban ez lesz.
Ha.
Hiszem ha látom majd,de nem lenne rossz.
Még a Caernarvon is egész jó.
Én azt tippelném hogy egy packban megtudod venni a karácsonyi tier10 skineket.
A Pz V/IV-nek tudnék örülni csak félek hogy eléggé drága lesz tekintve hogy a béta óta nem lehet megszerezni.
Különben is épp borg red alerten vagyok.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.25. 21:32:23
CAMOS DE TIER X
Ez mi??
25 - SEXTON y FV183
26 - PZ IV/V y PZ2 J
27 - HYDROSTAT y ALPINE TIGER
28 - IS6B y CAMOS DE TIER X
29 - T34B y FOCH155
30 - CAENARVON AX
Majd a speciális Type-val Fl-ben visszafarmolok mindent<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Ad hoc adja, vagy mi kellhet hozzá?
M41 GF-el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.25. 20:06:22
Nyugta
Dátum: 2019. 05. 25. 19:30:32
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x2)
Küldetés teljesítve! Jutalom:
"Németországban készült" stílus hozzáadva
Állítólag.
De ha bekerül a WT E100 akkor az is pont ugyan ilyen lesz.
joe662 ha kötvényért is rakják be remélem hogy megelégszenek 10k kötvénnyel(azóta hogy bekerült nem költöttem semmire kötvényt de se ranked se cw részvételem nincsen szóval nem gyűlik hiper gyorsan 😞 )
Erre itt vannak kreditért:-D
Attól félek hogy a wt-t kőtvényért fogják berakni utolsónak.
Max dísznek jó.
Hogy elmond ilyened is van.
SU-76I hm...ritkaságából és abból itélve mennyire nem beszerezhető szerintem bevágják azt is 10-15 goldért 1-2k példányszámban. <#beka3>#beka3>
Ami FL-ben is használható.
ha holnap is bedobnak 1 ilyet... utána én asszem kiszálltam a fekete piacról xDDD