418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #344028 Szinte kizártnak tartom. Szerintem már a T28-ért is olyan arty küldetés van, amit az elvárt sebzés nem tudsz teljesíteni ilyen kicsi géppel.
Userx2: egyáltalán nem az egyik legerősebb tank a WG szerint, te a tankok individuális WR értékeire gondolsz. Ez pont a gyengébb tankoknál szokott magasabb lenni, mivel kevesebben játszanak velük, és azok is többnyire a jó játékosok. Egyébként jelenleg nincs tízes heavym, úgyhogy ezúttal vissza kell lépnem a kőkemény 1v1 párbajtól.
Malarki: Csak egy pénzlehúzásnak volt jó, ez egyértelmű. Nyilvánvaló volt az elejétől kezdve, hogy szinte lehetetlen lesz kibalanszolni. -
R3nton #344027 lol soha, eleve van olyan, ahol sztem már tier5-6 felett lehet csak szabály szerint megcsinálni. De minimum egy m40/43 kell hozzá, de inkább t92, és egy pontosabb arty se ártana obj261, vagy egy bc arty. -
R3nton #344026 még azt tudom elképzelni, hogy valami brutál dpm-je lesz, de nem hiszem, hogy ki lehetne használni (Tortoise szindróma) -
dolorex #344025 Köszi!
Ha veszek egy tier4-es artyt (leszögezem, kizárólag a küldetések miatt, egyébként utálom őket, mert sok bosszúságot okoznak), azzal a Concept,T55A,Obj260 arty küldetéseit is megtudom csinálni? -
Malarki #344024 Ó hogy száradva le a pöcsük.
De ez is illik a remek WG logikába. Berakják, rájönnek hogy op, nerfelik, majd még mindig túl jónak látják, ezért inkább kicserélik másra. -
Userx2 #344023 Én mindig legfelül vagyok a listában, mert az egyik legerősebb tank, még a WG szerint is. Menjünk gyakorlóra? :-) -
yossarianHUN #344022 Hát ez most lelohasztotta a lelkesedésem:) Az ilyen "böhöm testen nyitott bádogdoboz benne nagy ágyúval" konstrukciók hidegen hagynak. Bár nemtom miért hittem, hogy a JP E-100 mellé jön még egy vastag vas. Egyébként a leírásod alapján valami olyasmi lesz, mint most a Conway T9-ben, csak még gyengébb toronnyal.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.30. 15:47:05 -
yossarianHUN #344021 Én ST-I-gyel csinálom a heavyset, de utálok vele menni. Fájdalmasan lassú, és az ágyúja egy katasztrófa.
Userx2: Még mindig itt tartunk?:) Nem mondom, hogy kifejezetten rossz tank, de a tízes heavyk közül valószínűleg a leggyengébb.
-
R3nton #344020 Valami fosra. WTE sztem kurva jó, bár tényleg imba, most a küldiknél viszont nagyon jól jön :D Kanonenpanzernak örültem volna (e-25 t10-ben), de sajna valami fos wt projekt lesz. Elvileg valós projekt, de mégse lehet neten megtalálni. Autoloadere nem lesz. Gondolom valami nyitott szar 128assal. Ha nem lesz baromi gyors és jó álcája, egy rakás szar lesz. Szerintem valami WT auf panther lesz. -
yossarianHUN #344019 Bezony:) De ha a brit tízesek cserélésének kérdését nézzük, akkor még jó pár hónapod van megszerezni :D
-
Userx2 #344018 És FV215b is jó, akármilyen hihetetlen. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T30 is pattan kétszer róla. Ez volt a HT-15-ös csatám.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.30. 15:37:55 -
Angelus1991ster #344017 Aki a múltat uralja, a jövőt is uralja. Angszoc wg változatban. Behozzák, majd kiveszik. Ki érti ezt? Ha valaki aranyat átalakítva húzta ki , azzal most jól kicsesztek. Nem értem , elvileg fél év alatt kerül ki egy tank. -
R3nton #344016 Conceptért küzdök a 15össel. Próbáltam én már mindennel. Is-4el konkrétan 1x, mert huggyá-szarrá lőtték. Szerintem egyik se alkalmas erre a küldetésre, kezdem gyűlölni a heavy tankokat. Ami alkalmas erre a küldetésre a 15 fős redarmy szemben és melléd 14 másik redarmy, hogy ne is darálják le az ellent egyből. (Egyébként Maus, E-100 még talán a legjobb erre)
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.30. 15:33:01 -
Malarki #344015 Mi mi mi??? Kiveszik A WT-t? Melyiket, a T10-est? Nebasszálmárkivelem :D -
Gyuszopapa #344014 Csak azért kérdezem mert már ki van fejlesztve több hónapja,meg van bele való legénységem de lé az nem volt rá eddig.Most hogy a küldik szarják a lét meglesz rá.
Mondjuk ha jó csata jönne össze akkor az ST-I is képes érdekes dolgokra.
Volt már olyan 1-2-szer hogy 4-5 ezret fogott a páncél 0 sebződés mellett.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.01.30. 15:28:42 -
yossarianHUN #344013 IS-4, IS-7, E-100, és leginkább persze Maus. -
yossarianHUN #344012 Kíváncsi vagyok, mire fogják cserélni a Trógert. Állítólag nem lesz autoloaderes (hálistennek). Ha valami jó gépezet, lehet, hogy még én is kihúzom érte az alternatív TD ágat. Bár most az AMX-30 is izgat, a 13-75-öt még évekkel ezelőtt kifulloztam (rühelltem is, mint a szamócát), úgyhogy nem lesz annyira elérhetetlen távolságban. -
Gyuszopapa #344011 Az IS-4 alkalmas a HT-15-re esetleg? -
Malarki #344010 Én még bőven ajánlanám a második német TD ágat, az úgy kb végig OP, akárcsak az orosz TD ág.
Orosz heavy ágból szerintem az IS-7-es jobb választás.
Amcsiknál szerintem a forgótornyos ággal jobban jársz.
Az angol, francia, kínai ág szerintem kezdőknek nem ajánlott.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.01.30. 15:22:04 -
yossarianHUN #344009 Igen is, meg nem is. Annyit örökölnek a prémektől, hogy bünti nélkül lehet beléjük ültetni más tank legénységét, viszont nincs prémes kredithozamuk. -
R3nton #344008 Az e4 egy hulladék. Az e3 nem tűnik olyan rossznak, de én biztos nem grindelném ki. Az e5-t régebben szerettem, de mostanra már olyan szinten utálok heavykkel játszani (kivéve a francia gyors papírpáncélosok), hogy azt is megutáltam. Túl nagy weakspot, és nem is túl gyors.
Amerikai vonalon, amiket tudok ajánlani az M48 (M26 is baromi jó), és a T49 (Bulldog epic). -
dolorex #344007 Sziasztok!
A végrehajtott küldetésekért prém v. hagyományos tankot kapunk? Másik kérdésem, mennyire erősödnek a küldetések, illetve a további küldetések megoldásához is a minimum szint tier4?Köszi -
#344006 Jó gyorsan haladsz! Csak a saját kedvenceim tudom mondani:
T5: KV-1, T1H, PZ IV, T-34
T6, M18, Nashorm, KV2, M6, T-150, Cromwell.
.
Az amcsi HT ág szinte végig jó,
A Német TD ág szintén kivéve Jg.Pz.Iv
Amcsi MT szintén ok.
Angol arty.
Orosz HT IS4 ág, talán a KV4 kivételével.
,
A fő szempont, neked melyikkel megy a legjobban.
-
yossarianHUN #344005 És igen, ez személyes vélemény, mielőtt még valaki leharapná a fejem, hogy neki ez meg az nagyon bejött ami nekem nem, ez meg az meg nem, ami nekem igen. "Individual experiences may differ". -
yossarianHUN #344004 Igen, bár az nemsokára (haha, na jó, egy éven belül) le lesz cserélve a Centurion Action X-re. Az amcsi heavy tankok jók, igazából az amerikaiaknak nem nagyon van rossz ága, ha nem is kifejezetten korszakalkotóan zseniálisak. A T1 Heavy elmegy, az M6 már egész jó, a T29 egyszerűen remek, a T32 elmegy, az M103-ról megoszlanak a vélemények, de többnyire szeretik az emberek, a T110E5 meg megintcsak jó. A legtöbbjük egyébként igényli a hulldown taktikát, azaz hogy olyan pozícióba állj be, ahol az ellenség csak a tornyodra lát rá, mivel ezeknek a gépeknek általában (T29, T32) bődült vastag toronypáncélzata van, viszont vékonyka teste, így megéri utóbbit elrejteni az ellenfél elől, és csak a tornyot mutatni, amit csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak belőni. -
lammaer #344003 Hát nemtom, én ahányszor meglátom egy T95-t már előre sajnálom hogy meg lesz gangbangolva. Nem tud forogni, nincs elrettentő ereje (lightban se féltem tőlük soha), ráadásul a lomhasága miatt nagyon rá van utalva a csapatra és az akciórol is nagyon könnyen le tud maradni ha nem jó fele indul.
A Tier X lehet hogy jó, de a T28 és a T95 sztem NAGYON nyögvenyelős. Az egyetlen előnyük a kemény pofájuk, az himmelsdorfon az egyenes utcákban ér vmit de egyébként... -
#344002 igazad van ez E4 lesz akkor mégis, wolverine után felváltok hellcatra és megvagyok.
akkor az FV4202 a cél? viszont ahogy nézem az amerikai nehéz harckocsik sem a legjobbak, pedig van még egy M2 Medium Tankom is :D
-
yossarianHUN #344001 Nem tudom, hogy az E3 jobb-e annyival, hogy megérje érte végigszenvedni a két kistesóját (azért azon a szinten már hónapok kérdése, mire átmész azokon). Az E4-nek nagy előnye, hogy van forgó tornya, viszont az E3 páncélzata igen kemény. De menj amire tetszik, aztán próba, cseresznye.
Matildából attól függően, hogy med, vagy heavy ágat akarsz húzni. Én első blikkre a medeket ajánlom, a brit közepesek elég jók, a heavyk viszont már korántsem. -
#344000 nem használok semmi modot, akkor team killesek. hú hát megpróbálom én talán a T28 meg 95 vonalt, a jobb végkifejlet miatt, mondjuk aztán nem mondhatom hogy nem szóltál :D bár a hellcat is csábít, kár hogy nem lehet átugrálni jobban.
matildából mit hozzak ki? -
foxbat88fx #343999 T28 Concept kapott még 1 töltőt.... még jó h nem szereztem még meg :D
már pont gondolkodtam, h mire képezzek kettő felesleges csajt, de így már csak egy marad feleslegesen -
yossarianHUN #343998 Az ellenfélnek gonosz:) Az attól függ. Ha használsz XVM modot, akkor a nagyon jó játékosok, ha nem, akkor a TK-zók (saját csapattársaikat notóriusan lövöldözők). A T40-ből is két ág megy, a tornyos, és a torony nélküli amcsi TD-k. Hogy melyik a jobb? T5-ben a T49, T6-ban a Hellcat, T7-ben a T25AT, T8-ban a T28 Proto, T9-ben a T30, T10-ben meg talán a T110E3. Tehát a legtöbb ág ilyen, nem lehet kimondani, hogy ez jobb mint a másik, mindegyikben vannak jobb, és rosszabb tankok. Ha végig akarsz menni rajtuk, én elsőre a tornyosakat ajánlom, a T28-tól és T95-től idegbajt fogsz kapni, olyan lassúak (és a T28 még nem is kifejezetten jól páncélozott).
Zsan666: Én minden bekapott lövés után egy gyors oldalpillantással csekkolom a damage panelt, így nem érhetnek meglepetések. De egyébként szerintem a különféle damage panel modoknál érdemes keresgélned, megváltoztatják, esetenként átláthatóbbá teszik az UI-t, talán még olyan is van, ami felugró szöveggel figyelmeztet.
McFrost: Azt azért vedd figyelembe, hogy nem mindenkinek van ideje/pénze műanyag makettre, így ezeknek a papír a legjobb alternatíva. -
#343997 gonosz egy jószág azt hogy érted, hogy nehéz vele játszani? gondoltam ezek azért ajánlottak mert majd a végén jó tank jön ki a fájukból. fogalmam nincs még mivel leszek a végén, arra is minden tippet elfogadok, örülnék valami olyasminek amivel könnyű játszani.
kik azok akiknek a nevük világos kék, a prémiumosok? -
zsan666 #343996 Az hagyján, de mindezt 23:16 és 7:41 között kellett volna megválaszolni...
Más:
Nincs valami mod, ami figyelmeztet (akár többször is), ha egy legényt kiütnek? Baromi sokszor előfordul, hogy nem veszem észre a csata hevében -nem hallom meg és a jármű tulajdonságán sem veszem észre valamiért- és nem egyszer jó lett volna, ha meggyógyítom az illetőt. Tegnap pl. megnéztem egy replayemet és akkor vettem észre, hogy a sofőr kifeküdt, motor és lánc is bibis lett. A csatát buktuk, befoglalt az ellen, de mivel pocsolyában voltam, nem tűnt fel a lomha mozgás... a nagy javító és elsősegély meg ott pihent a helyén :( Mellékesen az is kiderült a replay megtekintésekor, hogy saját artink (155 58) húzott oda kettőt mikor körbejártam egy is-7-et. Utólag hiába anyáztam neki...
-
#343995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így van, alap anyag bármi lehet. Én kidolgozott részletekre gondoltam, több darabból való építésre, nem ilyen kinyomtatom és össze hajtom dologra. -
Simulacrum #343994 Pedig szerintem nagyon logikusnak tűnik. Ugye az artyk azért nem kapnak sok xp-t mert nem spotolnak és közelharcot se csinálnak. Így, ha ez a cél, akkor TD módban kell velük nyomulni, elővenni a francia artykat, amikkel még spotolni is lehet és jön az xp is rendesen.
Jah, de persze senki nem játsszon artykkal! :) -
Angelus1991ster #343993 HT7-est mivel csináltátok meg? -
yossarianHUN #343992 Nos, figyeltél volna korábban ilyen elkötelezettséggel a minőségre. De ahogy láttam, túlságosan el voltál foglalva a hisztériázással, és az infantilis megnyilvánulások tömegének ontásával. Szerintem speciel jóval élhetőbb hely lett a fórum, mióta ezekből visszavettél, és csak elvétve látunk erre. De persze ha ők nem így gondolják, a többi fórumozó majd rám cáfol.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.30. 13:27:31 -
foxbat88fx #343991 tök mindegy ennek már :D -
yossarianHUN #343990 A T40 elég gonosz egy jószág a saját szintjén. Egyébként a lentebbire: kicsi tankokkal nem érdemes sokat vacakolni, inkább kitűzni egy vagy két hosszútávú célt, és azok felé haladni gőzerővel. T5-6-ban már kinyílik a játék, T9-10-ben pedig túlságosan is.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.30. 13:20:19 -
yossarianHUN #343989 Foxi, azért ne menjünk bele, hogy te mennyit tettél hozzá mostanában és régebben a fórum színvonalához. Ha jól rémlik a napi statromlás miatti hisztin, és a megyek a kocsmába típusú kommenteken kívül mást nem nagyon lehetett olvasni tőled. A végére a fél fórumnak annyira tele lett veled a hócipője, hogy már a kevés, ártatlan hsz-edre is ugrottak. Ezek után azért jó látni, hogy pont te fogalmazol meg kritikát a topikkal kapcsolatban:)