418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #344068 Tas tas tas tas tas tas tas -
Angelus1991ster #344067 Hobbybosstól most jön majd február-márciusban. -
#344066 Szódabikarbóna és faragasztó keveréke.
Ha lesz normális készlet a Tasról, akkor majd igen, egyszer. Bár van már most is beszerezhető Tas, de ez horror ár így, ha fullosan extra készlet lenne, akkor talán. -
Angelus1991ster #344065 Miből van a hó? ( vatta?)
44M Tas-t csinálsz majd? -
#344064 azért ez elég rossz órabér :D -
foxbat88fx #344063 kétlem, hogy Te ezt a Hetzert bárkinek is oda adnád :D
nagyon szép! -
#344062 Milyen sört? :D
Hetzer -
foxbat88fx #344061 inkább adom el egy magyarnak mint egy gyökér 300wn8-as lengyelnek pl...... -
yossarianHUN #344060 Ez aztán az érett hozzáállás Foxi, miért nem lepődök meg rajta?:) -
foxbat88fx #344059 csapj mellé egy karton sört és viheted XD -
#344058 Adok érte egy magyar Hetzer makettet! :) -
foxbat88fx #344057 inkább magyarnak kellene eladni, mint sem gyökér külföldieknek :) -
yossarianHUN #344056 Mióta is hirdeted? Egy éve? Ha feltetted volna egy külföldi oldalra, már időtlen idők óta elkelt volna. -
foxbat88fx #344055 mégis rengeteg accountot vesznek meg.....
de Te tudod :) -
#344054 nem, nem, játék is mondja, hogy tilos árulni :)
yossarianHUN köszi majd jelentkezem hogy haladok -
foxbat88fx #344053 a sok kínlódás helyett inkább vedd meg az accountomat :D
van rajta 140+ tank.... az összes 9-es ki van fejlesztve :D nem kell sokat szenvedned az X-esekért....
(IS-7 és IS-4 ki van fejlesztve, csak meg kell venni)
12 milla credit, 3db tier 8-as prém tank, összesen 20+ prém tank.....
na? :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.01.30. 18:07:10 -
yossarianHUN #344052 Prém nélkül mindenképp egy, max két ágat húzz, mert túl fogod vállalni magad. Az orosz heavy ágak közül mindkettő jó kezdőknek (de főleg az IS ág), angolokból a heavyket semmiképp nem ajánlom, amcsiknál meg bármelyik jó, nagyot nem lehet csalódni egyikben sem. -
Userx2 #344051 LT-15 Ezen pályán mindenkinél előrébb kell menni. 410/482/547 m-es látótávom volt.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.30. 17:54:26 -
madmanic #344050 rohadna meg amelyik kitalálta hogy artyval kelljen platoonozni...
mindig a köcsög marad a végére, a többiek meg addig várnak...
-
#344049 akkor majd erre odafigyelek, hogy tartalékoljak. egyébként azon gondolkodom ez a 3 nemzet 4 tankjával nyomulok dolog nem fog működni, egyre kell ráfeküdni. te melyik vonalat maxolnád a helyemben?
Angol Matilda
Amerikai: M2, T40
Szovjet: T46 -
yossarianHUN #344048 Hazudnék ha azt mondanám hogy én nem:D De az ilyen, különleges alkalmakra érdemes tartalékolni, mert nagyban megkönnyíthetik az életedet. Az a két-három plusz kör az adott tankkal, ami a következő kihúzásához kell, már nem nagy erőfeszítés. De megértem, türelmetlen típus lévén én sem szoktam tudni megállni. -
#344047 free xpt el szoktam költeni :D -
yossarianHUN #344046 Na ja, az úgy túl könnyű lenne, és nem kifizetődő a WG-nek:) Mire elérsz a nagy Pattonig, addig valószínűleg össze fog gyűlni annyi free XP-d, hogy néhány kör után rátehesd a nagyobb ágyút. -
técs #344045 kiprobáltam teszt szeron ezt a heavyt
és annak ellenére hogy mindenki goldozott, tényleg soakt pattintott, nekem nagyon bejon. A conquerorhoz esetleg valami jo tanács? Milyen felszerelést tegyek rá?
-
#344044 mondjuk az meg nem elit, de az M2 vonalról oda bírok evickélni. Prémium nélkül játszok és fogok is, a T10 eseket csak azért nézem, hogy tudjam melyik faágon haladjak. kár, hogy ha egy T10 est elértünk akkor már nem lehet ott le és fel haladni tovább -
yossarianHUN #344043 Ja, hogy ez már 9.6-ban lesz? Akkor ezért nem találtam el tegnap semmit teszten IS-7-tel. Néztem is, hogy mi ez, hogy mindenhova lő, csak oda nem, ahova kéne (stab, EGLD megvolt). A T49 meg egyenesen horror. Első körömben 13 lövésből 4 talált tankot, pedig mindet maximális beszűkültség mellett lőttem, 200 méteren belüli célokra. Nemtom, akarni fogom-e én megvenni ezt, ha valaha eljutok odáig. -
Oddball29 #344042 Ezt muszáj megosztani. Jótanács a 9.6-os pontosság nerfhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #344041 Mammoth, Polár Beer, Artic Fox is megcsinálható makettben fasza diorámával. Ha raksz bele valamilyen olyan dolgot ami összetartja és kellő borrítást. Pl. ragasztasz rá írásvetítő fóliát akkor gyereknek jó ajándék játék. -
yossarianHUN #344040 Meg. -
#344039 Az új prém tankokat (sta2,Amx CDC) ingame meglehet venni kövi patchtől? -
Angelus1991ster #344038 Az igen furcsa egy prémium tankos misszió volt. Többséget a KV-220 érdekelte. És azt lehetett legnehezebben elérni. -
yossarianHUN #344037 Az M48 igen:) Egyébként tiszteletre méltó a lelkesedésed, de azért még ne kapásból a T10 tankok alapján tervezz. Nem tudom hogy prém előfizetéssel játszol-e, de kezdő stattal mindenképp hosszú hónapokat fogsz még eltölteni az első T10 tankod megvásárlásáig, úgyhogy az oda vezető út egyelőre számodra szerintem fontosabb:) -
András77 #344036 Szerintem nagyon nem. Nem tartok még a HT-15-nél, de már több tier8 tankkal megcsináltam a 8e összesített eredményt. Az persze lehet, ha odajutok, akkor majd semmi nem jön össze, de nem valószínű. E75 meglesz nemsokára, szabad xp-ből rámegy az ágyú, torony.
A type62-kv220 akció ideje alatt rengeteget mentem light tankkal és spotolni kell, mint most is. Szóval van összehasonlítási alapom, nem is kevés (napi 12e x 25 nappal). Akkor nagyon jól meg tudtam mondani, hogy kb milyen spotolás volt, 1-2e, 2-4e, 4-6e, 6-8e vagy még ennél is jobb, majdnem mindig eltaláltam a nagyságrendet. Most olyan csaták, ahol 6-8e-nek kéne lennie, kapok rá 3,5e spotot. A többi light elszedi, mert azzal ugye nem lehet számolni, hogy mi a megosztott spot, csak csata után látom. Vagy nem lövik a társak a spotjaimat (érdekes, hogy a fenébe lőtték meg a spotjaimat korábban?, persze a válasz egyszerű, mindenki küldetést csinál, sz.rik mindenre meg még több lett az idióta), ami még bosszantóbb talán.
Szerintem ezt a vak is látja, hogy ez a küldetés nagyon durván el lett számolva, pontosabban korábbi, spotolásra sokkal ideálisabb környezetben született eredmények alapján lőtték be. -
dolorex #344035 Köszönöm a válaszokat! -
foxbat88fx #344034 hát azért még nagyon kezdő vagy.... majd egy 1000 csata után már másképp fogsz tekinteni a tankokra :D -
#344033 amiket leírtál egyik sem tier 10es, áh nagyon bonyolult.
mondjuk azóta belekaptam a szovjet vonalba, egyelőre csak T46 nál tartok és érzésre tényleg ez a legerősebb, érződik, hogy oroszok fejlesztették az egészet...
-
foxbat88fx #344032 Stug IV minimum tier 4
T28 Concept minimum tier 5
T-55 és Object minimum tier 6
(felejtős nekem a T-55 és az Object... már a T28-nál is vannak nagyon nehéz missziók) -
#344031 menj te is szakaszba, vagy várj amíg fasza pályát nem kapsz, szerintem 4k spot dmg egyszerűbb mint a 8k heavys :s -
marchizor #344030 ha ez így folytatódik még tán felinstallálom ezt a szart a végén -
András77 #344029 És még mindig az LT-15, a rohadt élet, hogy mindig közbejön valami. fieri-n egyedül voltam spotter, mondom, most meglesz, de a másik oldalon voltam, onnan nehezebb, mert a spotbokor nagyon közel van hozzájuk, nem lehet odajutni onnan. Ettől független én voltam az egyetlen light és csak pár med volt, megkockáztattam volna, de a csapatom döntő része a hegyre megy, fölösleges odamenni a spotbokorhoz, senki nem fog lőni, akkor is ha sikerül odaosonnom és tudok spotolni. Mindegy, elindulok középre, középen futok és megkaptam az össztüzet a 3 artytól. 60 feletti sebesség, cikk cakk mozgás, nem egyenesen mentem, kanyarodtam és kettő arty is eltalált a splash-el, a másodikat nem éltem túl. Ilyen nincs komolyan mondom.
Utána el halluf. A tankomnak mozgás közben van 480m látótávja, ha megáll 545m. A szikla széléről felspotolom az ellenfelet szemben. Ehhez ilyen elmebeteg látótáv kell, a 445m kirajzolási kör legeslegszélén megjelennek az ellenfelek. Ez már tetszik, kapják az áldást egy wte-től meg a többiektől, de bejön a sz.r a palacsintába. Egy ellenfél aufk panther feljön oldalt, kis hp-val, nem is értem mi a fenét akar itt? Két lövéssel kiszedem, de közben az ellenfélről leesik a spot és visszavonulnak, eltűnnek. Valószínűleg meglett volna a 4e, ha nincs ez az incidens és tovább tudok maradni egy kicsit. Így 3500-ig jutottam
Azt már megtettem, hogy kiszedtem az assault meg encounter módokat, mert azok teljesen használhatatlanok, talán sigfried encounter és sand river assault, ami ok, de ez kevés, sokkal több rossz pálya van spot szempontjából ezekben a módokban és csak 2 (talán 3) használható.
Csináltam egy kis közvélemény kutatást és a csata elején megkérdeztem a csapatokat, hogy megcsinálták-e az lt15-t. A tipikus válaszok azok voltak, hogy elakadtak vele, hagyták a fenébe és nagyon kevesen jeleztek, hogy igen, nekik sikerült. Egyik srác írta, hogy csak szakaszban tudta megcsinálni (gondolom a szakasztársai az ő spotját lőtték csak).
Ezzel az LT-15-el nagyon bedurvult a WG, nem gondolkodnak azon, hogy egy kicsit enyhítenek a feltételeken? Messze ez a legnehezebb az 5 közül.