World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
rettegjenek a WT E-100ak 😄 meg a papír franciák!!!!
viccelsz?!?!?! az a 152-es mekkorákat fog már csapni, OMG?
Eladva:
'Centurion Mk. 7/1' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 2 037 500.
Pénzügyi Tranzakció:
Garázs sikeresen kibővítve. Elköltve arany: 1050 .
jöhet a peccs! végre van szabad helyem is 😊
a pályák mérete és dimbes dombossága nem igazán kedvez a hvyknek....
kevés jó hvy map van, himmelsdorf, ensk pl. az...
egészen addig amíg a csapattársaid le nem szarnak és az enemy medjei meg lightjai meg 50-el rohangáló TD-i szarrá nem szednek 😊
sajna a hvy kihalófélben van (pláne a havi misszió miatt, annyi med rohangál mint az állat)
Mindenki hülye csak én nem!
Az XVM-et is ugyanúgy tudni kell(lene) "használni" mint a tankokat, sokan értelmezni sem tudják, vagy félreértik, sírnak, kilépnek, csaták mennek el miatta, a modok némelyikét csalásnak,vagy felesleges parasztvakításnak, csiricsáré procifogó f#szságnak tartom...
De nem akarok flame- elni, elfogadom hogy sokan használják, szeretik. XD. Én megvagyok nélkülük.
meg KV-3... Kv-1 kockatorony + 107mm
Én mondjuk nem hiszek ezeken az általánosításokban, de pl. nekem a törökökkel, és a németekkel több bajom volt mint a lengyelekkel. Konkrétan én a törökökre rámegyek, még ha plusz 2tier-el feljebb is van, annyira gyengék, ( Tudom, biztosan vannak jó játékosaik is, csak én még nem találkoztam velük...XD ) a tiltólistámon meg csak 10-12-név van, de abból 9-10 német...Oda én noobságért nem rakok senkit, csak egetveröen bunkó viselkedésért, és hát szokott lenni "arcuk" na... A lengyeleknek meg van egy csomó jó klánjuk is...
De ez csak a személyes tapasztalatom... 😊
mert sem a sebessege, sem a mozgekonysaga nem igazan med. az a 2,7 celzasu agyu meg egy meden.. hehe.. biztos viccesnek talaltak Szasaek. szoval, meg kamoja sincs nagyon.. szoval en nem tartom igazabol mednek 😊
Kezdem úgy érezni hogy fölöslegesen fejlesztem az ST I-et is (pedig kéne), tegnap már kidobtam a Ferdit is (jp 2 jobb), amx 12t ugyancsak kuka lesz pedig már összeszoktam vele, és most a wz is pedig már a 2. skillt tanulják..
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
naja a mostani 8-asok lesznek a legszarabbak....
az újak közül egyértelműen a RU251 lesz a legjobb
Ezek mellett mit fog érni a wz 131-em? (na meg a 132) Szembetalálkozok az orszokkal rámnyomják az auto aimot azt szevasz... Én meg célozgathatok.
Nekem most így néz ki az AFK Panther :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
nem baj, test serveren majd alaposan meg nézem őket, és majd mérlegelek
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !