418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Maximális mértékben melletted állok. Legyél tanuló vagy dolgozó :)

Sok a hiszti, az emberek nem képesek elfogadni hogy a random az nem azt jelenti hogy egyszer nyerek, egyszer vesztek, egyszer nyerek, egyszer vesztek...
  • toma77
    hát lammaer, így jártunk
  • TiborTamas
    Tök jó, 1 hét után épp most akarnék felmenni játszani... :D
  • lammaer
    Höh, pedig pont most tudott rávenni egy lightos kolléga hogy beüljek neki buzimobilba segíteni... akkor heteró maradtam mára :)
  • toma77
    mindegyik
  • patchaou
    2 is
  • foxbat88fx
    EU1 szerver meghalt XD
  • JeffDunham
    RU vs AMX 12 :)

600 HP
  • yossarianHUN
  • TiborTamas
    Először is, sosem írtam, hogy nincs manipuláció, mivel nem tudom bizonyítani, de ugyanígy nem tudja nekem bizonyítani senki, hogy van. Nekem azzal van tele már a hócipőm, hogy sokan konkrétan kijelentik: márpedig van és kész. Az nem bizonyíték, hogy sok ember, szubjektív megfigyelések alapján ezt, meg azt érzi. (Csak egy példa a millióból: egyik barátom E-50M-el sebzett 11k felett és a végén panaszkodott, hogy "pedig egész körben átlag alattiakat lövöldözött". Később elkértem tőle a replayt okulás céljából és felírtam minden olyan sebzését, ami nem ért killt, végül átlagolással 400 feletti sebzés/lövés jött ki, nem akarta elhinni...)

Tudom, hogy a pénz beszél, tanuló az vagyok még, de naiv nem. Végzős fizikusként tanultam elegendő statisztikát és valószínűségszámítást ahhoz, hogy tudjam, a játékban megfigyelhető jelenségek egyáltalán nem földtől elrugaszkodottak ilyen számú véletlenszerű faktor jelenlétében. Én ez alapján, a közel 40 ezer csatám alatt még nem tapasztaltam olyan szopóágat vagy nem tudom mit, amik ne következhetnének be ilyen feltételek mellett. Természetesen én is éreztem már sokszor, sokfélét a játékkal kapcsolatban, de az érzés az akkor is csak érzés, teljesen mindegy hány ember érzi. (Erre is egy példa: bárki eltölt pár órát 40 °C-os hőségben, utána a 20 °C-os vizet hidegnek fogja érezni, majd eltölt pár órát mondjuk fagypont közelében és érdekes módon már melegnek fogja érezni, holott a víz hőmérséklete objektíve nem változott. Ugyanúgy, csupán az "emberi agy játéka" és ez mindenkinél így működik.) Márpedig az érzések azok csak szubjektív "bizonyítékok" és (sajnos) a legtöbb embernek az már elegendő is (pedig nem). De nem akarok feleslegesen újra és újra belemenni a témába, mert általában legfeljebb úgyis az a végkifejlet, hogy a WG direkt úgy csinálja, hogy azért ne legyen annyira feltűnő, ami megint logikusan hangozhat, csak senki nem tudja bizonyítani. (Bezzeg sokaknak azért feltűnik, szóval ez is ellentmondásos, na mindegy. :D)

Az én véleményem az, hogy ez olyan, mint a horoszkópok (a tévés jósokat ne is említsem). Annak is semmi tudományos alapja, de akik hinni akarnak benne, azok hinni is fognak. :) Részemről nem kívánok többet a témával foglalkozni, mert olyan még nem történt, hogy ebben bárki meggyőzött volna valakit is, szóval felesleges időpocsékolás. (Már egyszer megfogadtam ezt, de csak nem sikerült betartani... :D)
  • foxbat88fx
    múltkor vettem meg.... mentem vele azóta kb. 5 csatát XD
    előtte Excelsiort vettem meg, azzal se mentem sokat XD
  • yossarianHUN
    Mondjuk nem is értem, miért görcsölnek rá az emberek ilyen elmebeteg módon az IM-ekre (akinek nem inge...). Én is tisztában vagyok az adott céllal, és ha olyan a helyzet, nem a 300 HP-s heavyt, hanem az 50 HP-s medet lövöm ki, de hogy direkt rápörögjek ezekre, és totál a szolgálatukba állítsam a meccseken nyújtott játékomat? Ugyan, kérem. Ezeket pont nem erre találták ki, hanem hogy játssz úgy, ahogy mindig, és szép lassan jönnek majd az eredmények. Akiknek ezek ekkora késztetést jelentenek, azok inkább be se kapcsolják őket, csak a saját, illetve esetenként a csapatuk játékát teszik vele tönkre.
  • András77
    Menjél nehéz tankkal, akkor tutira megkapod azt a pályát.

Már várom, hogy micsoda botrányok lesznek az IM küldetések körül. Nem kell hozzá sok idő. Frusztráció, csalások, visszaélések és a többi, nem kell ehhez sok idő már. Én nagyon sokat megyek light tankkal és ahogy írtam volt bőven korábban nagyon komoly spot eredményem, csak nem ilyen örültek házában, mint ami most megy, hogy pl három scout lóg ki a spot bokorból, ami k.rva jó, mert így egyik sem fogja a küldetést megcsinálni. 60-70 csatát mentem már, olyan csaták, amik korábban adtak legalább 6e spotot, most 3,5e körül. Az már kiugró eredmény, ritka. Innentől mehet a p.csába a WG, mert ez totálisan szerencse és lutri, kinek van ehhez kedve, hogy egy stug miatt több száz light csatát letoljon? Leginkább az a frusztráló, amit írtam, hogy nagyon jó csaták, rengeteg felspotolt ellenfél, győzelem, stb, mi kell még ? és hiányzik több száz spot még. Ha én már gondolkodom rajta, hogy feladom és elküldöm a k.rva anyjába a WG-t, akkor vajon a sok olyan ember, akinek szerintem nincsenek ennyire komoly spotter tankjai a legénységi skillek tekintetében, mit fog csinálni?

Komolyan azt gondolom, hogy egy gyengébb játékos ezt soha, vagy iszonyat sokára fogja csak megcsinálni és a többi küldetéssel is el fognak akadni.

Már az is borzasztó, hogy mennyi grind kell mire olyan tankjaim lesznek, amivel tutira megcsinálom 15. küldetést. Például a jelenlegi TD-im közül egyedül az E25 tudott 4e fölé menni, de az is csak úgy, hogy két ammorack volt benne, meg még egy tog is (amiből sajnos egyre kevesebb van, nem jók az IM-hez). Ilyen 100e xp kell még, de akkor is csak egy stock proto-t kapok, a borsighoz meg még 120e. Napi duplákkal az legjobb esetben is egy negyedév, mire használható tankom lesz.

Én azt hittem, hogy sokkal könnyebb lesz legalább a szutyok stugot elérni, ami erőt adhatott volna a többi küldetéshez, de ez túl nagy szerencse, túl sok grind, teljesen szétcseszett játékmenetek, artyhordák, egymást fellökő scoutok, idiót öngyilkos küldetések, foglalások, ha kell, ha nem és sorolható a végtelenségig.

Emellé meg nem ad sikerélményt sem. Ez az IM totálisan szétb.ssza a játékot nagyon rövidesen, komolyan így gondolom most és nem azért mert a light-al elakadtam, hanem egyszerűen átgondoltam ezt, mi a p.csát csinálok én? Egy sz.ros stugért itt görcsölök és már nem élvezem a játékot mert szét tudnám verni a billentyűzetet a sok gyökér fején? Ennek így tényleg semmi értelme, ez a játék már nem az, mint korábban volt. Ezek a f.sz küldetések teljesen tönkre teszik a játékélményt.
  • Angelus1991ster
    Az nekem is kéne:) az egyik legjobb t5-ös prémiumtank. Gyors, precíz halálosztó mint a Typeminátor T-34-es modell.

Rájöttem anno a wot fórumtroll , hogy csinálta azokat a tömegével érkezett kedves üzeneteket: MacroRecorder kurzor és billentyűzet automatizáló programmal.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.30. 22:36:30
  • yossarianHUN
    A BL9 hatalmasat dob rajta (175 vs 225 pen), de csodákat azzal sem kell várni tőle. Elég fürge, és jól felfegyverzett, de az ellenséges tüzet nem szereti.
  • Hassel74
    Bár az Is3 nem prém, de ugyan ezt érzem. Nem megy vele, és szerintem a BL9-es cső sem fog ezen segíteni.
  • yossarianHUN
    Küldd el nekem, kapsz érte egy öööö... Churchill III-at:D
  • Nazarov77
    igen erre én is gondoltam már, xvmhez hozzáadhatnák.
  • Angelus1991ster
    Legalább legyen egy spot sebzés mérő panel mód.
  • McFrost
    Ezt az IS-6 nevű fostalicskát nem lehet becserélni egy másik tankra? Utálom, ő is engem, katasztrófa, nem érzem. Már bánom, hogy megvettem, becserélném ha lehetne, az se bánnám, ha buknék rajta!
  • lexlutor
    nah igen, t10 japo is szep baleset lesz..
  • lexlutor
    mert nem jarsz olyan dugi leveltarakba mint serbek, ahol olyan csodak vannak, amik nincsenek a neten!
  • foxbat88fx
    hát oké :D majd meglátod.....
  • Nazarov77
    én meg nem vállalnék be még legalább 1 hét szopást 5000 spot dmghez T28nál.
  • foxbat88fx
    T28-at megcsinálni 4× perfect 15. misszióval??????
    sok sikert hozzá, nem vállalnám be semmi pénzért!!!!
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.01.30. 21:55:21
  • yossarianHUN
    Ja, a második mondat már a japó tízesre vonatkozott:)
  • Nazarov77
    dettó, nem véletlenül szopok már egy hete ezzel a szar küldivel, oké itt most kell az 5. legénység, de ha túljutok rajta és utána már csak a bat chatbe szeretnék csaj legénységet mivel a jelenlegik elég bénák benne, ezért ki fogom hagyni a francba a light tankokat T28 conceptnél, biztos sokkal könnyebb lesz megcsinálni az összes másodlagos küldit mint még egyszer ennyit elszenvedni, de még ha szenvedős is lesz akkor se fog pl az arty küldi 1 hétig tartani mivel az nem ennyire pályafüggő.
  • foxbat88fx
    2000 spot dmg kellene úgy hogy ne spotoljanak fel :D
  • Angelus1991ster
    VK4502B amúgy is egy Maus és E-75 keverék.
  • Faboo
    Én buta meg azt hittem , hogy a maus magában egy prototipus.
  • lexlutor
    valami olyasmit handabandaztak, hogy valami maus protot raknak a helyre..
  • lexlutor
    en hetvege otra tolom, es gyakorlatilag csak 59-16al megyek.
    konkretan 3x volt malinovka, es kb ennyiszer prokhorovka.
  • Nazarov77
    És én még IM küldetések előtt azért utáltam Prokhorovkát mert minden 3. pálya az volt nekem meg a másik verziója, erre most hogy LT-15ös küldit kéne betolni nagyon ritka lett malinovkával együtt, szerintem szerda óta nem is voltam rajtuk, bekaphatják..
  • yossarianHUN
    Ki is akarják venni, hogy unhistorical. Hát nem tudom, hogy fognak tudni ebből jól kijönni. A Masunak legalább van páncélja, ha az ember ügyesen használja.
  • foxbat88fx
    bárcsak prokhorovkánál ragadna be :D
    az összes hátralevő light missiont megcsinalnám xddd
  • lexlutor
    ha neked bedja 20kent, akkro jo vagy!

jah es melle, bevallottan bugos a map kiosztas, mert hajlamos beragadni egy-ket mapnal, es azt kapod zsinorba..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.30. 21:37:37
  • foxbat88fx
    na igen... én 20-at akartam írni :D
  • lexlutor
    de legalabb azt a ket palyat 30 meccsenkent adja be :)

es legalabb meg arra sem voltak kepesek, h berakjanak egy szamlalot, h lasd, hogy mennyi spot vagy lepttanot gyujtottel jatek kozbe...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.30. 21:34:39
  • foxbat88fx
    b*szná meg a WG ezeket a light tankos missziókat :D
    az összeset csak Prokhorovkán vagy Malinovkán lehet megcsinálni.... az összes többi mapon csak búvárkodni lehet
  • Nazarov77
    Hát vagy kap 3500 körüli HPt vagy felbuffolják a páncélját mint a Vk4502Bnek, annak fele ennyi se lett volna igazából.