World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T49-nél eleve, amíg nincs meg a derp, addig goldspamra vagy kényszerítve 90 mm-es simacsövűvel, 100 pen az tier5 szint. A pofám leszakad.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tono34
Tigriske jó fun tanknak 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Néha fun lesz, de inkább kínban röhögés. Biztos lesznek olyan mágusok, akik azzal a pajtaajtó-méretű célkörrel is eltrafálnak majd full sebzéssel egy száguldó 13-90-et vagy Ru 251-et, de én nem tartozom közéjük.

Count Adyn
Én kis buta gondoltam jó lesz nekem fun tanknak, hát végül is már nevetek kínomban😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én azt a stock ágyúval vittem végig.

Count Adyn
IS-2 mindig felvidít, lejátszok egy gyors aknakeresőt alt tabozva mire beszűkül, aztán elmegy a lövés az égbe wáháh, nem is fogok célozni csak kimegyek durr és lesz valami mint a kv1s-es paradicsomok😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

koszi!
Inkább lőnék 4X320 átlagsebzést 90mm-essel ugyanannyi idő alatt sokkal pontosabban, ha kell menetből is. De ez így nagyon instabilnak ígérkezik.

Szvsz az egyik legjobb T9 med, de csak fullosan. 10.2 alatt tölt, 500- akat sebez, egész pontos, nagyon csípem. Még 50k exp. oszt 121, remélem még jobb lesz.
Nekem jó lesz, tisztán fun miatt fogom kigrindellni ha megérem...
én maradok a HE-nél...
rettegjenek a WT E-100ak 😄 meg a papír franciák!!!!
Egy scout nem engedheti meg magának, hogy ledermedjen 4 mp-re. Pláne, ha egy másik mozgó gyors tankot kell eltalálnia. Az a HEAT nevetséges, már a legtöbb nyolcas medet se fogja vinni szemből.

nincs hozzá rendes ágyú? 😄DDDDD
viccelsz?!?!?! az a 152-es mekkorákat fog már csapni, OMG?
T49 nálam kiesett, nincs hozzá rendes ágyú. Nem kapta meg a 90mm M41-et (kb. ugyanaz, mint az M36 ágyú a 9-es Pattonön). Most választhatnék a csigalassú derp és a 90mm-es simacsövű goldos HEAT-spamje között. Kösz, inkább nem.

Szerintem az egyetlen baj, hogy a heavy tankok gyengék most a többihez képest, vagyis inkább sokkal nehezebb velük jòl játszani... Kiegyensújozott tank balance- esetén jó lenne az összes pálya a heavyknek is...
na lejárt az 1 napos ban.....

Eladva:
'Centurion Mk. 7/1' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 2 037 500.

Pénzügyi Tranzakció:
Garázs sikeresen kibővítve. Elköltve arany: 1050 .

jöhet a peccs! végre van szabad helyem is 😊
kevés a hvy valóban....
a pályák mérete és dimbes dombossága nem igazán kedvez a hvyknek....
kevés jó hvy map van, himmelsdorf, ensk pl. az...
egészen addig amíg a csapattársaid le nem szarnak és az enemy medjei meg lightjai meg 50-el rohangáló TD-i szarrá nem szednek 😊

sajna a hvy kihalófélben van (pláne a havi misszió miatt, annyi med rohangál mint az állat)
ehhez kepest mostanaban jo ha 3-4 heavy lezeng oldalankent...
Azok a boldog, szép napok, ég veled!

Mindenki hülye csak én nem!

Én mondjuk kivenném az XVM-et, is, és az összes mod-ot is a játékból... 😊.
Az XVM-et is ugyanúgy tudni kell(lene) "használni" mint a tankokat, sokan értelmezni sem tudják, vagy félreértik, sírnak, kilépnek, csaták mennek el miatta, a modok némelyikét csalásnak,vagy felesleges parasztvakításnak, csiricsáré procifogó f#szságnak tartom...
De nem akarok flame- elni, elfogadom hogy sokan használják, szeretik. XD. Én megvagyok nélkülük.
na akkor tudod hogy amikor bejött épp az USA ág a T29-el akkor volt nehéz tankos uralom 😄
meg KV-3... Kv-1 kockatorony + 107mm
jah, meg valamikor a beta ideje utan nem sokkal 😊
Master91
gold ammo arany korszakába? eh soha
tul reg 😊
mióta wotozol?
Réges régen egy messzi messzi galaxisban volt heavyk ideje

egyszer vegre lehetne mar a heavyknek is ideje, mert medeknek, lightoknak, tdknek, artyknak mar volt eleg sokat...
Törődjetek bele el jött a lightok ideje!

vard ki a veget! ezek meg csak elozetes adatok, teszt nelkul. senki nem tudja meg a buktatokat. szerintem ezekhez az ertekekhez nagyon vastag mm besorolas kellene jarni..
XD ex de vicces..
Én mondjuk nem hiszek ezeken az általánosításokban, de pl. nekem a törökökkel, és a németekkel több bajom volt mint a lengyelekkel. Konkrétan én a törökökre rámegyek, még ha plusz 2tier-el feljebb is van, annyira gyengék, ( Tudom, biztosan vannak jó játékosaik is, csak én még nem találkoztam velük...XD ) a tiltólistámon meg csak 10-12-név van, de abból 9-10 német...Oda én noobságért nem rakok senkit, csak egetveröen bunkó viselkedésért, és hát szokott lenni "arcuk" na... A lengyeleknek meg van egy csomó jó klánjuk is...
De ez csak a személyes tapasztalatom... 😊
melyik resze? 😄
mert sem a sebessege, sem a mozgekonysaga nem igazan med. az a 2,7 celzasu agyu meg egy meden.. hehe.. biztos viccesnek talaltak Szasaek. szoval, meg kamoja sincs nagyon.. szoval en nem tartom igazabol mednek 😊
Ezaz, plussz lemerem fogadni hogy a camoja is jobb lesz. Fasza... Szinte mindenben jobb a RU. Asszem most kezdehetek átgondollni pár dolgot. Tehát kínai light ág elveszti a speckó mivoltát mert eddig csak nekik voltak mini med lightjaik (tudom vannak franciák is). Eddig a német t5 fölött kuka volt. MT 25 ki van fejlesztve de le volt szarva. Erre most kapnak sniper meg brawler lightokat. Amcsik meg loadert meg trollt.
Kezdem úgy érezni hogy fölöslegesen fejlesztem az ST I-et is (pedig kéne), tegnap már kidobtam a Ferdit is (jp 2 jobb), amx 12t ugyancsak kuka lesz pedig már összeszoktam vele, és most a wz is pedig már a 2. skillt tanulják..
mi? indien kib***tt jó med
hat en kicsit ugyerzem evvel is majd ugy jarunk mint az indienpanzerral. azt is mindenki varta, h vegre egy jo nemet med lesz belole.. hat nem 😊
Ha az a Walker Bulldog táras akkor , biztos vétel.

angelus1991ster.blogspot.hu

Egy csöppet jobb lenne ha az xvm csak az adott tankkal való statot jelezné ki! Szerintetek?

angelus1991ster.blogspot.hu

hahahaha
naja a mostani 8-asok lesznek a legszarabbak....
az újak közül egyértelműen a RU251 lesz a legjobb
es legalabba wz-ben negativ cső-kiterithetoseged sincsen 😄
szokasos: ujabb, jobb, opabb...
Még a Ru is megesz DPM-ben.
hat en is nagyon kivancsi leszek, hany tesztkor utan engedik majd ki oket elesbe..
Master91
HOW I see polands when I playe online games
Uramatyám mi lesz itt... LTTB: eddig tudtam hogy egy száguldó IS lesz de azt nem hogy 175 penes löveget kap O.O T37 ugyancsak meglep hogy kap loadert. RU, alias törpe leo1.

Ezek mellett mit fog érni a wz 131-em? (na meg a 132) Szembetalálkozok az orszokkal rámnyomják az auto aimot azt szevasz... Én meg célozgathatok.
N3su

Nekem most így néz ki az AFK Panther :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Hát én megállok a T37-nél, úgy érzem.

Master91
Na ja, leopardom volt 100 éve, sztem jó ha van rajta max. 1k xp ....ejj 😄

nem baj, test serveren majd alaposan meg nézem őket, és majd mérlegelek

Hiába elkezdődött a suli ugyanúgy tele vannak agyhalottakkal a szerverek! Ezek már nem oskolások egyem meg őket. Csomó tizen jópár ezer csatás 40-45%-os 4-500wn-es embert látok! Ez olyan szomorú!<#wilting> Nem értem hogy felnőtt embereknek nincs annyi önkritikájuk hogy ha 18-ezer csata alatt alig lő ki tankot és szinte mindig veszítenek nem kéne hagyni a francba ezt az egészet??? Nem sebeznek lófaszt sem...nem tud foglalni mert beáll középre 2-perc elteltével és csodálkozik hogy 7-en lövik ki egyszerre...nem tud védeni...nem tud lőni...semmit nem tudnak!<#falbav> minek van az ilyen itt ebben a játékban? Randomban nagyon gáz ez a játék és idegesítő! Elszoktam tőle!
nem tudom h az afk-ba akarok-e 93k xp-t osszetarhalni 😞
N3su
vazze 80 kmh ... <#banplz>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

ok, szunyogokat leszamitva! 😄