World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap nem néztem, de kb. 40 csata kellett, hogy mindkét küldetés kész legyen. Ma 39 kellett hozzá, ilyen teljesítmény mellett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az utolsó 2 körömben MT-25-el 6, illetve 7 kill jött össze (a 7 killesben első és feltehetőleg utolsó Burda medálommal):

Emellett kiscsöves STA-1-el (185 pen) összejött egy Nicols medál is, bár kicsit drága kör volt. (A vicc az, hogy 10 gold van a tankban, előttem mindet, de abból 2 lett volna szükséges és abból 1 le is pattant... 😄):

Nekem egyébként az xp jön össze mindig a legkésőbb. A többi jóval hamarabb megvan.Light-oknál például még több mint 5k xp hiányzott, de a többi feltétel már teljesítve volt... Legalább a napi duplákat beleszámolhatná, ha már a prémet nem is. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

hát a 100+ os laggot leszámítva jobb mint hétvégén volt

It\'s a trap!!! :)

kiboritoan szar ez a mai nap. ennyi eszement balfaszt mar reg lattam...
nah ja, csak meg kell varni amig kijon a korbol a kis mocsodek 😊
Maala
Jah, az utolsó bekezdés igaz itt is többnyire. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát berakott végre 1 normális mapra, prohorovkára....egyből 5,3k spot dmg....csak még 1x rakna ide v campinovkára...kk thx bb 😊
Amúgy light-al játszani nem olyan nehéz, legalábbis dmg-t kiosztom szépen, jó forogni a tankok körül meg ilyesmi amikor 1on1 van főleg artyk körül, spotok megvannak...csak tetves mód csapatfüggő, mert hiába spotolok ha nem lövi a csapatom az enemy-t (bár tény ami tény nem lila szinten tolom light-okkal....ha eff-el kellene leírnom a light tudásom, olyan 1200-1500 körül lennék átlagba 😄)
Engem csak az basz fel h mióta az event van, light-al alig látok normlisan spottolható mapot, helyette folyamatosan az említett himmels, ensk és kharkov....így oda a normális spot dmg.
Az igazán jó spotoláshoz én is gyökér vagyok... legalábbis olyan könnyűnek tűnik videókban, nálam alig akar spotolni. De viszont futrinkászni és sebezni annál jobban szeretek😄
+/-2 kellene ott is...
habár én mindig kiszedem a kis tier 1-es gyökeret ha a csapatomban van 😄
hát jól spotolni pláne nem egyszerű, amúgy meg mindenki sebezni akar és ezért nem tudnak játszani vele alapból. De amúgy is nehéz sztem. Én is gyenge vagyok velük, pedig én szeretek velük játszani. Talán egyedül a 13-90, amire azt mondom, hogy elég jól érzem magam benne
7-es usa is durva lesz a 10-es tárú loaderrel. A 8asnak egyedi stílusa lesz, de ha ráérez az ember csúnyán lehet majd vele pusztítani. Egy fochot oldalról vagy egy rhm-et telibe kapni, durva lesz. De ha csak simán rápörköl majd az ember egy tank tornyára, azt se fogja zsebre tenni, ha elszáll vagy 2 embere meg az ágyúja.
kibaszottul buszke vagyok rajuk, h 5 ev utan eljutottunk idaig, hogy felmerul!!

"- developers are considering getting rid of trollplatoons (limiting tier differences in platoons)"
Maala
Jah, nehéz arra használni, amire való, és nem az ellen lezúzására. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pedig nagy volt itt az emberek szája, hogy milyen könnyű light tankkal játszani, sőt OP-k. Ja most majd megtanulja az event miatt az is, hogy milyen nehéz jól játszani lighttal, aki idáig csak beszélt róla...
Erre a tank inspectorra most találtam rá, egész használható kis app, bár nem értem minek kell regisztrálni...
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.02. 19:25:42
És ötödjére se sikerült. 5 vereség egymás után németekkel. Mondom én: lehetetlen.
Minden játék első 3 perce arról szól, hogy összevadássza mindkét csapat a rohangáló lightokat majd ha vége kezdődhet a csata! 😄
Oroszokkal egyből megvolt, némettel csak vereség. És mindig azt hiszem, na ezt megnyertük. Áh, nem. Hirtelen a teljes csapat mint a búzakalász aratáskor.
Maala
Nekem 21/30 win eddig, light kész és med is vagy negyedig. 😄

Játssz délelőtt, én is azt tettem és 9-ből 9-et nyertem is😊 Sikeresen le is dupláztam a legfontosabbakat egy óra alatt. A többit majd az este folyamán megpróbálom.
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.02. 19:05:48
Német tankkal nem lehet nyerni. Lehetetlen küldetés. Két csatát megnyerni, első 10-ben lenni: lehetetlen. Német tankkal csak vesztek.
Gondoltam, de mondom hátha valami tájszólásról van szó. 😊
Maala
Nyilván elírtam, mi az, hogy elvájasították? Esetleg elvajasították, ezért csúszkál annyira a mapokon az MT-25. 😊

2 csatából 8k spotdmg. Asszem ez lesz a módszer, aufk meg chaffe felváltva, míg be nem ad egy szpottermapot, aztán tökös aktív szpot. -.-

Nem azért, de az nem inkább vájatosítás? (Mert számomra a vájásítás olyan furán hangzik.)
Azért ilyet se láttam még 😊
Kilőttem Comettel egy t49-et erre elkezdett írogatni a chatbe vagy 3 percen keresztül folyamatosan.
Az volt a problémája, hogy én hátba merészeltem lőni és hogy ez mennyire gerinctelen. (megjegyzem oldalba lőttem ha már ennyire fontos!)
Mintha bármi különbség lenne hol lövöm meg vagy akármi. Bocsánat hogy nem lövöldözhette büntetlenül a tankjainkat 😄
Maala
Az engem nem érdekel, hogy a spotterek, és a td-k használhatósága lecsökken. Addig, amíg nem kell 12000 spotdmg-et összeszedni naponta a KV-220ért. Lightokkal.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.02. 18:45:53

Nem tudom, hogy hogyan nem lehet az egyensúlyt megtalálni a WG pályatervezőinek? Régebben volt (a kelleténél lehet) több olyan pálya, ami jól átlőhető volt, "jó" kis kemper TD bokrokkal. Ment is a sírás az OP TD-k miatt. Megoldás? Minden pályát "vájásítsunk", dombosítsunk, bokrokat meg kell ritkítani. A szpotterek és a torony nélküli TD-k használhatósága elég rendesen lecsökkent. Nem is tudom melyik pélya maradt meg ennek (Prokhorovka, Malinovka, a még nem újított Murovanka?). Miért nem lehet a kettő állapot között megállni valahogy? Ezt a lightos küldetést még Type 59-ért sem vállalnám. Nem tudom kibírja-e valaki végig innen.

Nektek nem szaggat a wot? , vagy hogy 100 alá nem megy a ping?

It\'s a trap!!! :)

Maala
Persze, hogy többen látják az ellent, amikor az összes pályát elvájasították, max 300m hosszú/vájat. És akkor még legyen spotdmg lighttal...

Hova farmolsz ennyit?

Mindenki hülye csak én nem!

Nem szoktam dicsekedni, de ezt a meccset most egymagam hoztam le.

Győzelem!
Csata: Lakeville
Jármű: IS-6
Szerzett tapasztalat: 2 744 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 76 480
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

3900 sebzés. 5 kill

http://kepkezelo.com/images/od05z4j6eqi1laxmp7q.jpg

Nem volt semmi, az biztos. A város elég gyorsan elesett. Med-ek megpróbáltak bekeríteni. Szerencsére nem voltak túl okosak, de basszus ennyit forogni, IS6-al utcák között.
A végén: Úgy körülbelül 1/3-n voltam egy feles T-44 , egy T34-3(fullos) meg a mocsok fvv02 akármi arty ellen. T44 bele egy, puff neki 8%. Foglalják a bázist. Na mi legyen? Megkerestem a T 44-et( hülye volt, miért nem támadott hátba?) meg van.
Jó, bázis felé gyerünk. Jön a T34-3, körbe akart forogni de nem sikerült neki! HÁHÁHÁ! IS6-ot nem bírt lefordulni, és sikerült kiszedni. Persze az arty úgy 10% alá lőtt, mert legalább rohadt gyorsan lő az a mocsok brit arty. Na HE betölt. Nem szabad elhibázni. Megyek utána, beglő, óriási mázli ,hogy csak lánctalpamat szedte le, HP-t nem, és bumm, sikerült kilőni.

Óriási mázlim volt többször is, és így sikerült megnyeri gyakorlatilag. Nagyon izgalmas csata volt.

Ja, és csata úgy kezdődött, hogy közben telefonáltam.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.02. 18:07:35
Nyilván érdemes fentebb próbálkozni, ott több a sebzés is. Másik gond lehet, hogy emlékeim szerint ha többen is látják az ellenfelet, ha meglövi vki, aki nem látja, akkor eloszlik a damage a 2-3 spotter között. Azt nem tudom, hogy elég ha felspottolta hamarabb, vagy a sebzés pillanatában is látnia kell, hogy kapjon spot dmg-et. Régebben is volt ilyesmi küldetés, arra emlékszem nagyon megszenvedtem a sok light csapattárs miatt. Bele se kezdtem most, nagyon időrabló tud lenni.
DasIsFuck
én mindig csak ilyen 30-50-eket kapok, van, hogy a fél ellenfelet felspotolom és van is sebzés de csak ilyen kicsik...:S

elc-vel elég nehéz sebezni meg killeket szerezni, az ágyú nem akar együtt működni:

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nekem is az a legnehezebb a városi mapok miatt, sima dmg meg xp jön mint a sz.r meg ugye a kill is 1-2 kör alatt megvan...spot dmg tegnap 30 csata alatt lett meg....😄 (szaros városi mapok miatt 1 csomó 0 spot dmg-s köröm volt).
Maala
Számomra a spotdmg összeszedése a legnehezebb. :-s Ezek az új átalakított pályák nem nagyon kedveznek neki, pláne most, amikor mindenki rushol.

Igazabol egy artyval mentem az Auf. helyett csak kicsit ps-eztem rajta <#eplus2>

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

komolyan ez a light/med-s event...
hétvége óta van meg a chaffee, de komolyabban tegnap óta játszok vele, de h normális mapra nem rak vele az is biztos. Csak városi map (himmels, ensk, kharkov), néha 1-2 alkalommal becsúszik 1 windstorm meg ruinberg....lementem már több mint 50 csatát vele, abból 2x voltam campinovkán meg 3x redshire-n.
Nem hiszem el h nem tud berakni normális mapokra....bár mondjuk light-ban számomra az tetszik ha beülök 1 bokorba és villantom a népet úgy h közbe kajálhatok....nem szeretek rohangálni és céltáblát játszani. Akkor inkább medbe ülök. DMG-t akarok akk meg heavy v td...😊
Pedig kellett volna az a kv220....de így nem lesz meg.
Maala
Ma még goldot töltesz, holnap már más replay-jeit töltöd fel. 😄

A VK 28.01 utan kicsit feltem az Auf Panthertol, de kellemesen csalodtam. Ha nem kell spotterkedni vele eleg jol lehet tamogatni a csapatot.

Replayt csak igy tudok linkelni: http://wotreplays.com/site/1133951#self
T10-ben 4.4k (top) damage, 3 kill

A vegen az E100-ra goldot toltottem mert a 167 pen nem lett volna eleg.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

azert az vicces h jobb ertekei kezdenek el lennie mint az indennek..

IS:

- stock turret: 100mm D-10T reload buffed from 9,3s to 7,8s, aimtime buffed from 2,9s to 2,7s, accuracy buffed from 0,42 to 0,38, accuracy when turning the turret buffed by cca 23 percent
- elite turret: 100mm D-10T reload buffed from 9,3s to 7,6s, aimtime buffed from 2,9s to 2,7s, accuracy buffed from 0,42 to 0,38, accuracy when turning the turret buffed by cca 23 percent
Maala
Újév környékén.

Lehet már konkrétumot tudni, hogy mikor lesz az FV4202 lecserélve és prémiumosítva??
Fő állásban WOTozok

Mindenki hülye csak én nem!

N3su
látom itt senki sem dolgozik ... <#banplz>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Mi a gond a medekkel? Eddig a TD - kempfesztek voltak a sírás tárgyai, most meg a medhordák? <#alien>
Elég jól el lehet tölteni az időt ezekkel a küldetésekkel. A lightot meg sem próbálom, a medes vszeg azért meglesz. Viszont lehet mellette ingyen prémet gyűjtögetni, a heti akcióval kicsit többet is, ilyen szempontból korrekt a wg. Kis nézegetni való ráérősöknek, futottam ma pár 100k-s kört vele.😊

http://www.wotreplays.com/site/1133732#ensk-rivanka-t26e4_super_pershing
Master91
tegnapi nap is egész végig így nézett ki szinte, sajna egész hónapra levetítve ez borzasztó lesz :s
Pár napja hanyagoltam a WoT-ot, belépek és az első csatában a 95% med. Azt hiszem kihagyom ezt az egész hónapot <#hehe>

DasIsFuck
Németekhez konkrétan t5-től kezdve 2 normálisabb heavy ágat is be lehetne rakni úgy t7-ig, mind porsche mind henschel vonalon.
Cserébe tele van a német vonal wg általi felbuffolt kreálmányokkal.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sunsetjoy
Hm, érdekességként kellene csinálni egy közvélemény-kutatást, ahol fel van sorolva az összes elérhető nem prém jármű. Ki kellene választani 5 számodra jónak és 5 rossznak tekintett gépet. A jóra adott jelölés érne +1 pontot, a rosszra adott pedig -1 pontot.
Mondjuk inkább tierenként, és nem osztályonként.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tier7 csata:
5 td
6 light
osszes tobbi med!

nagyszeru ez az akcio...