418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    melyik tankkal? melyik palyan?
  • foxbat88fx
    azok már adnak garázshelyet ugye? :D
    már megint helyhiányban szenvedek :(
  • GabeE3e
    Az előbb csináltam meg a T55A-nál, itt hatot kellett, hát nem volt egyszerű .
  • lexlutor
    hat ugy tenyleg nehez..
  • yossarianHUN
    Ugyan számtechguru nem vagyok, de melegedésre tippelek. Szedj le egy HWMonitort, és időnként nézz rá a hőfokokra.
  • yossarianHUN
    Na igen, csak 75%-os Hummellel, felszerelések nélkül... Brrrrrrr.
  • Malarki
    Számtechguruk, egy kis segítség kellene
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egy ideje ha egyszerre fut a WoT és a böngésző(Firefox) is akkor kis idő után kapok egy gyönyörű kékhalált. Minidump-ban megnéztem, 3036 hibára hivatkozik. Más játékkal is előfordul(FM15), viszont a WT-nél meg nincs ilyen. Ezzel tud valaki kezdeni valamit? Mondjuk egy Win reinstall már érne.
  • lexlutor
    jah, en ezt a kuldetest ugy csinaltam meg, h luchsba prokhorovkoan egyenest elore.
    meglett masodikra :)
    meg az is lehet h most le van ertekelve.
  • Oddball29
    A hevijeiket mondjuk bírtam az ötös kivételével, még a Black Prince-et is.
  • Oddball29
    Engem kiráz attól a hideg, hogy ezzel a rángatózó célkör/csigalassú torony kombinációval kell majd 8-as CW-n kapáslövéssel (fullra szűkülés szóba se jön) egy száguldó 13-90-et vagy RU-t szarabb EU2-es pinggel eltalálnom. Inkább akkor már beviszek egy JP2-őt. Az hogy napközben te elég halomra lőhető noobot találsz, az igazából itt irreleváns.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.01.31. 18:09:03
  • madmanic
    a camoja szar. az ÖSSZES csata T9 ,,, ez nem vélemény, hanem tény.
  • lexlutor
    arty kuldetesek szerintem az elso szeriaban nem veszesek, nem kell parazni.
    persze en szivok az utolsoval, de a tobbi egyaltalan nem volt vergodos :)
    pedig en sem vagyok arty spieler.

• lexlutor
    hat igen, ha passziv scoutolassal akarod osszeszedni, ahoz nagyon kell a skilles legenyseg.
    mondjuk t37el szerintem lakevillen a legeselyesebb.
    vagy platoonban ket otvar sebzo tarssal aktiv scoutolassal.
  • yossarianHUN
    Ja, az is egy érdekes vesszőfutás lesz még. És akkor még ott a Hummel, meg az arty küldetések:D Márciusra paradicsom leszek magam is.
  • lexlutor
    mondjuk ennel a csapatnal, szerintem az elc teljesitmenye log ki a legkevesbe a tehetseg is3, t28proto, kv3, stb stb kozul :)
  • yossarianHUN
    Na ja, ha lightoztam volna életemben, és ki lenne fejlesztve bármilyen épkézláb light ezen kívül. Mondjuk a 13-75 még ki van húzva, de hogy arra az ócskavasra dobjam ki a nehezen összeharácsolt kreditjeimet... Akkor inkább tovább vergődök ezzel.
  • lexlutor
    biztos nem csinalod az lt15ot meg, mert engem alig tesz veluk high tierbe :)
  • GabeE3e
    OP team

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.31. 17:56:13
  • lexlutor
    t37, bulldog, lttb - hiaba van skilels legenyseg bennuk, folyamatosan vilagit veluk a majrelampa akar mit csinalhatok veluk.
    szerintem valts egy regebbi lightra: 59.16nak van talan a legjobb kamofaktora.
  • yossarianHUN
    Használnám én medként, ha nem füstölnék abban a pillanatban, hogy csak rám néz valaki a T9 partyban, ahová 70%-ban kerülök.
  • yossarianHUN
    És nem is lesz, ha olyanok, mint teszten. Nemtom mi baja a WG-nek a britekkel, a med águk az egyetlen, ami egész használható. A heavy többnyire szánalmas, az első TD ág egy-két kivétellel szintén fos, ez az új ág meg szinte abszolút szemét kacat. Az artykat meg nemtom, nem is érdekelnek.
  • lexlutor
    ezek asz uj gepek csak nevukben lightok. inkabb medkent erdemes hasznalni oket.
  • foxbat88fx
    én mindig hátul kempelek vele, mentem már vele 4000 dmg-s kört is
    és a camoja meglepően jó..... abszolúte használható tank, aki nem tud vele jó kört menni az sztem béna
  • yossarianHUN
    Há kösz, lassan egy hete van bekapcsolva a küldi, hogy "spottolj kettő mielőtt felspottolnak", és az Istennek nem tudom megcsinálni T37-tel. Már kezd zavarni.
  • yossarianHUN
    Én sem, bár gyanítom, hogy csak krumpli vagyok a lightozáshoz. Vagy nemtom.
  • lexlutor
    t37es vonalon nem erdemes szerintem passziv spotra menni, mert ezeknek az uj high tier lightoknak, elegge kaki a camo faktora.
  • davidbog
    Az hogy alig van súlya a csatában. Az alfa sebzése kicsi, ezért gyakran kell megmutatni a kis papír testét, tornyát. Az összes olyan harckocsitól rettegni kell amin legalább 100 mm-es löveg van. HE-vel majdnem 50%-os eséllyel ütik át a tornyát. A tűzgyorsasága hiába nagy összességében nem kiemelkedő a DPM-je. A 17 fontos meg pontatlan, az a csoda ha a célzókör közepére megy a lövedék.
    Ezzel a tűzerővel egy tier 7-es heavy ellen minimális esélyed van ha az téged lő. Tier 7 közepesek ellen még ütőképes, egészen addig amíg távol tudod tartani őket, közelről hamar véged lesz a lassú toronyforgatás miatt.
    A gun depressionje az jó, főleg a Firefly után. Összességében nincs vele nagy problémám, nem jó de nem is ócska. Annak ellenére hogy nem szeretem a kocka tankokat ez valamiért tetszik is. De szerintem az SU-100M1 vagy az AT-7 sokkal rosszabb.

Oddball: Mondtam, hogy elég szarnak tűnik azzokkal a 20 fontosokkal. :D Rosszabb a célzása, mint a Caernarvonnak. Az az L7-es se túl meggyőző azzal a 2,4-es célzással és 52 km/h-s végsebességgel. Már csak 38k kell hozzá. Na azért meglettek csinálva ezek a brit TD-k, eddig tier 6 felett egyre se tudtam azt mondani, hogy ez tényleg jó, sok téren megállja a helyét. :D
  • lammaer
    Én se szerettem.
  • lammaer
    10es tárral osztani király.

Változnak az idők, igen. Manapság nincs értelme spottolni mert:

- a pályák nagyon hulámosak lettek, kevesn tudják lőni amit mutatsz
    - eléggé csökkent a növényzet mennyisége is, kevés a jó spothely
    - elég sok a light, könnyen belefuthatsz az ellenség felderítőibe a klasszikus spothelyeken
    - az artikat - hála istennek szarránerfelték - fél percenként böfögnek egyet, azt is olyan randomistenesen hogy nem lehet rájuk hagyatkozni
    - az artik elég hamar célponttá tesznek ha kiszámíthatóan mozogsz. EGy fel alá köröző spotter hamar meghal, prioritásos célpont.
    - az ellenséges artik már messze nem olyan védtelenek a berohano scoutok ellen mint rég. Simán kikapnak úgy hogy egyszerűen csak rádfordulnak és célzás nélkül kilőnek a rákba.
    - rengeteg a városi pálya, ahol NEM LEHET spottolni
    - nincs empirikus bizonyítékom, de mintha nem fizetne már olyan jól mint régen

T37nél próbálkoztam a passzív spottal, de a fentiek miatt nem jött össe, átszoktam az ölésre vele, úgy hozta az XPt, kb úgy kell használni mint egy medet.

Nem látom okát hogy a VKval miért ne menne a spot HA van camora képzett legénységed. Max azért, mert az csak T5, nem dob sok T10 közé, igy kevés HPt hoz az ellen - úgyhogy egyedül csak a magasabb tiersége miatt lesz nagyobb esélyed a spot sebzésre.

Ahhoz persze kell a passzív scout skillezés :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.31. 17:45:44
  • András77
    Meg a britek oldalról. Akkorát belém lőtt 900 fölöttit oldalba, hogy először azt hittem, hogy arty talált el meg ki is gyulladtam. Néztem, hogy onnan hogyan, aztán rájöttem, hogy a t49 volt.
  • Angelus1991ster
    Mivel csinálod?
  • Mnemomic
    hmm. az érdekes vélemény :)
  • Kubukli
    Az M41-re a második ágyú felmegy a fejlesztett talp nélkül?
  • fsb1000
    Köszi!
  • madmanic
    a t37 egy fos. most szenvedek vele..
  • foxbat88fx
    baszki mekkora szerencsétlen vagyok ma is XD
    nyomom arty missziókat T28-ért
    van hogy le kell talpalni 2 enemyt és amíg le van talpalva addig kell kikapnia őt a társaimnak, na ez elsőre meglett
    de az, hogy ölj 3 enemyt ami ugyan akkora mint te vagy nagyobb, na az nem megy LOL :D
  • Plata
    M41 T49 mindkettő a garázsban van,mind a kettő más tészta.Bulldog rohadt gyors,fürge kis jármű.Kanyarban is 40-50 kilóméterrel száguld.
    T49 kanyart nem nagyon szereti de jól gyorsul,és ha odacsap az fáj.
    T49-re az új német td-k érzékenyek tapasztalatom szerint.Rhm meg wt pz4 jól meg küldve vagy oneshot vagy kigyullad.A jutalom wz prém tank is eléggé szereti.
  • DantesHUN
    Valamikor csinált, de az már rég volt.
  • Kubukli
    Köszi
  • fsb1000
    Ölni LT-vel? Hát változnak az idők. melyik löveggel funny az ölés?
    Amúgy arra gondoltam ezzel csinálnám meg a 4K spotdmg-t. Mert a VK28-al lehetetlennek tűnik.