418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #344711 Mi a legalsó tier, amivel meg lehet csinálni? tier5? -
R3nton #344710 Azért itt a T-55ös küldiknél már nem viccelnek, gyakorlatilag olyan nagyon könnyű nem is nagyon van. -
Simulacrum #344709 Bármennyire is imádom a T10 med tankjaimat, azért azt kell mondjam teljesen igaza van foxinak abban, hogy T8-ig játszik. Ha kész leszek az egyéni küldetésekkel én is pihentetni fogom a T9-T10 vasakat. T8 alatt egyrészt jön a kredit nagyon még alap fiókkal is, másrészt az aranyeső is kevesebb valamivel, illetve olyan epic köröket lehet menni, amit T10-ben jóval ritkábban. Szinte tudás se kell hozzá. Az alábbi esetben csak mentem előre és ami jött azt lőttem, a kedvenc medálom (Pascucci) is beesett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #344708 Lehet, simán, nekem egy ideig női parancsnok volt a T-54-ben, de még fejlesztenem kell a korábbi férfi parancsnokot, ezért visszaraktam, de ment simán, hatodik érzék is működött, semmi gond nincs, de a BiA valóban nem kompatibilis. -
Angelus1991ster #344707 Női legénységet , lehet keverni férfi legénységgel, ha nincs benne elit alakulat skill? -
András77 #344706 Van olyan mod, ami női képekre cseréli a férfiakat, gondolom valaki megcsinálja majd a másik irányba is
Most szólnak haverok, hogy nem tudják riportolni ezt a marviz nevű f.szfejet, hiába veszik fel a barátok listájára. Van erre lehetőség szerintetek? Jó lenne kibannoltatni ezt a barmot egy időre legalább. -
Bee #344705 Én sem tudom. Mentségemre szolgáljon, hogy régóta nős vagyok... -
madmanic #344704 kimaradt a "már" -
#344703 hát 38 évesen inkább neked kéne elmagyaráznod nekünk, ne csak kama sutrát nézzük :D -
lammaer #344702 Nőt? Mit csináljak én egy nővel? :) -
Bee #344701 Nem, csak egy nőt kapsz érte. -
András77 #344700 Nem lehet semmit átvinni, de érdemes megcsinálni a jutalmak miatt meg kapod a plusz 1 fő női tankost. -
lammaer #344699 srácok, ha az IMnél megvan valamelyik 4 ág kifullozva és unlockolódik a stug, akkor az ötödik ág befejezésével lehet plusz ticketeket szerezni és azokat átvinni a következő tankhoz? -
madmanic #344698 igen. de írja is. -
András77 #344697 A mai adagomat megkaptam egy cseh primitív baromtól. Felmentem fjordson a kis dombra a szent emillel, mert ugyan hova mennék vele? Egy hummel pittyegett ugyan, de nem írt semmit, hanem ahogy felért, kilőtt a p.csába. Nem a helyét foglaltam, először erre gondoltam, mert messzebb táborozott le a hőstett után. Esetleg spotolnom kellett volna neki, érthetetlen, hogy mi volt a baja? A WG helyében az ilyeneket, akik csata kezdés után nem ellenfél felé lőve véletlenül, hanem készakarva kilövi a társát, azonnal bannolnám, mert az ilyeneknek nincs helye a játékban.
Megkértem az összes haveromat, hogy riportolja, ha van időtök és kedvetek, marviz a neve a primitív idiótának a BAU klánból, nehogy ti is összefussatok vele. Riportoljátok egész nyugodtan, megérdemli, hátha kibannolják a p.csába.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.02. 11:18:13 -
Angelus1991ster #344696 Női legénységet T28 Conceptnál is lehet szerezni? -
#344695 Ha viccelni volna kedvem azt mondanám 3-as szakaszban nem tudta eldönteni kinek nehezítse a játékát és a vége az lett, hogy mindenkinek sikerült. Én is így voltam mikor 3-as szakaszban nyomtuk a küldiket.
Amúgy nincs összeesküvés elmélet, benne van a WG szabadalomban, hogy müxik az MM.
Ezen kívül a játékosok részéről vannak babonák, népi megfigyelések, bosszantó jelenségek és páran akik az RNG + anomáliáira akarják fogni a gyenge statjukat vagy annak egy részét.
De azért mind nagyon sokat játszunk ezzel a játékkal, mégha panaszkodunk is.
.
A magam részéről úgy gondolom, mindenkire egyforma szabályok vonatkoznak, a mechanizmus "depolarizálja" a statokat (csökkenti a szélsőséges eredményeket), de a sorrendet nem változtatja meg. -
#344694 Na, ez nem jutott eszembe :D Lépésről lépésre újratettem a modokat és kiderült, hogy a "4_Vitiris_FullTankstat_graphical&colormessage_0.9.5_V2" ludas. Szerencsére van már V6 is, szóval ezt kell frissíteni. Amúgy a küldetések leírása a \res\text\lc_messages\potapov_quests.mo fájlban vannak, legalább ezt is megtudtam :)
@Userx2
Köszi, abban is már a jó küldetésleírások vannak, csak mindent összekuszál nekem :)
-
#344693 Elég jó tank, ha azokat a bigyókat két oldalt el tudod rejteni :D Kimész ferdén mondjuk a ház mögül, aztán had szóljon. Nagy kalibert lőttem már vele tier9 csatában, ahol én voltam legalul :D is-8, kv-4, super perzsa nem tudott átlőni szemből :DDD -
Angelus1991ster #344692 -
lammaer #344691 WG bérenc, kövezzük meg! -
haflac #344690 ÁÁÁ nem védi valami megmagyarázhatatlan dolog a 10hp-s tankokat,á dehogy.Csak ilyenkor valahogy borítékolható,hogy le fog pattanni. -
madmanic #344689 Arról nem beszélve, hogy platoonban összeadódik a spot sebzés ha küldetést csinálsz.
Csak a leírásban nincs benne. -
liberty2 #344688 Tudjátok mi az igazán jó "Sealclubbing" tank? Pz 38H, Mini Maus? Megvan még valakinek? :) Imádtam amikor behozták a Pz II D-t. Az a legnagyobb erőfeszítései mellett se képes még a hátsóját se átütni. Szóval csak odamentem az ellenhez ők meg halommá lőttek volna. De csak dingdingdingdingdingdingdingdingding és a végén egy 2500-as blokkolt sérülés jött ki egy 180 HPs tankkal. :D Egyetlen ellenfele továbbra is a TD-k és a SkyPig. -
Simulacrum #344687 Kár, hogy nem lehet a tegnap esti szakaszozást levetíteni az összeesküvés elméletesek számára. Sose szoktam szakaszozni, itt kértem segítséget a Stug küldetések szakaszos részéhez. Végül a HUN csatornán találtam két kedves segítőt. Hihetetlen volt, 2 óra alatt minden szakaszos küldetést megcsináltunk négy típusban (könnyű, közepes, nehéz és TD). Szinte mindig fölül voltunk vagy max középen. Általában jó csapatokat kaptunk, de volt olyan is, mikor az ellennél lila szakasz volt, azt is lehoztuk. Könnyű tankokkal (és mikor arty volt velünk) egyszer se kaptunk városi térképet. Nekem akkor még nem a 4000 spotos küldetésem volt, hanem a 2000-es, de a segítőmnek a 4000-es hiányzott és úgy csináltuk meg, hogy mindketten 4000 felett spotoltunk. Álmomban nem képzeltem, hogy ilyen egyszerű lesz. Jah, és egyikünk se volt lila játékos, sőt a segítőim zöldek még. Köszönöm itt is nekik a nagy segítséget, nagyon jól játszottak.
Végig irkáltuk be, hogy ilyen jó MM nem is létezik és folyamatosan minden csatában jöttek a jó pályák és jó beosztások. Ezzel ugye a rossz és jó sorozatokat nem cáfoltam, de azt bőven, hogy nem a küldetések alapján rak az MM direkt rossz pályákra pl. -
foxbat88fx #344686 az bizony nagy kár, h eladtad... Nagyon jó kis troll tank az -
Pares #344685 Pedig ultra effektív a sok papír tank ellen. Szegény Hellcatek meg T37-ek csak pislognak, miután beléjük lövök
(Jó, mondjuk kell hozzá egy jó legénység is, hogy használható legyen, ma például kaptam egy Tank Sniper medált is vele ) -
#344684 igen, ha nem táras, akkor jöhet ! -
Pares #344683 Ja, meg WTF E100 helyett is Waffentrager Panther lesz 150mm L/64 (vagy hasonló) nem táras ágyúval... -
lammaer #344682 Még a végén kedved kapok visszavenni ezt a tankot.. igaz, a trollágyús perverziódat nem biztos hogy fel tudom venni.... -
#344681 GW E-100 csere erre? 305mm-es az ágyú
http://ftr.wot-news.com/2015/02/02/gw-e-100-replacement/
-
lammaer #344680 Ez az igazi MAGYAR virtus! Mindig megtalálja az okot még egy körre :) -
Pares #344679 Sokadik Tank Ász ezzel a tankkal, most egy Féregírtó-medállal párosítva :)
-
foxbat88fx #344678 iszom rád 1 sört ezért a beszólásért :D -
lammaer #344677 Eh, amerikai szar :) -
foxbat88fx #344676 Nézzétek a super bowl-t!!! Go Seahawks!!! -
#344675 Poén. (kár hogy eladtam a T7-emet) -
liberty2 #344674 Szereztem új gunnert. Mit gondoltok? :D
-
TiborTamas #344673 Természetesen a szakasztársaim folyamatosan lőtték a spotom, ha tudták. Ez nem tiltott, erre való a szakasz... :) Viszont a sok light miatt tényleg kicsit nehezebb lett sok spotdmg-t szerezni. Saját accountomon 8 körbe telt a Bulldoggal. Betett Prokhorovkára tier 8-ba és folyamatos aktív spotolással elsőre összejött 5000, de volt rajtam kívül még egy Leopard is a csapatban, aki szintén összehozott azért 2000-et.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.02.01. 23:07:38 -
Simulacrum #344672 Nem vitatom, hogy rontottak rajta. A páncélja már nem a régi, de szerintem a lövege nagyon jó, én továbbra is szívesen megyek vele.