418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #411454 Én továbbra sem tartom elképzelhetetlennek , hogy NEM MOST , de egyszer bedobják majd . Mivel szüretelniük kell majd ..... -
Lucifer001 #411453 Ez engem érdekelne . Van valami bővebb infód ??? Egyedül a Manticore nincs a garázsban , mert akcióra várok . -
Akkor még be kell ficcentenem pár ládát
pedig nem akartam.Tavaly kissé belecsúsztam a ládázásba
Bár kétlem hogy be mernék rakni.
Mert sztem ha ebből is betennének 1k darabot mint a type-böl,azért meglincselnék őket.
Ha pedig azt akarnák hogy ne öntse el a szervereket ez a termék,akkor meg értelmetlenül drágán kellene adni.
Persze akkor is lenne aki megvenné
Mind1 biztos ami biztos alapon veszek még 2x75-öt sosem lehet tudni

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.12.18. 14:58:31 -
Mester61 #411451 Hy!
Adventi naptárban ma mi van? -
Plata #411450 Ha igaz francosbúkon fent van két kép.
Azon látszik a T11 tank.
Ami akkor válik elérhetővé ha minden T10 tank megvan.
Oszt hogy mennyire hiteles a kép nem tudom.
Csak hallottam róla. -
Lucifer001 #411449 Igen az arany WT-E100 verzióról pletykálnak 30 K aranyért , ami csak pletyka !!!!! De előbb utóbb szinte biztos vagyok benne , hogy bedobják , ha a WG szüretelni akar majd .....
Másik amit Plata írt , hogy " akinek a garázsában lesz az összes T10 tank az kap egy T11 reward tankot. " <---- ezt sehol nem hallottam . FAKE -
Plata #411448 A fenébe,ezt sosem hittem volna.
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: 45TP Habicha
Szerzett tapasztalat: 5 304 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 095
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x2)
Hozzáadva: Kis javító készlet (x1), Kézi tűzoltókészülék (x1), Kis elsősegély készlet (x1)
Megszerzett tartalék készlet: 4 535
Erről a szutyokról lepattant T30 löwe és leo.Leo golddal lőtt.
Szemből három lövésem bevitte T30-at.
T9 csatában ketten védtük a jobb oldali hágót.
Udes16 meg én,udes több mint 5k sebzést csinált,de én is túléltem és sebeztem is meg öltem is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.18. 14:06:51 -
Plata #411447 Arany WT E100 jön. Azért.
Másik,meg hogy akinek a garázsában lesz az összes T10 tank az kap egy T11 reward tankot. -
Mester61 #411446 No most ez jó a munkahelyen nem nyílik a link le van tiltva, most az ideg öl meg estig miért is gyűjtsem az aranyat. :):) -
Lucifer001 #411445 Szerintem kezd el gyűjtögetni az aranyat :) -
suba53 #411444 Már megszokhattad volna, ugyanis a random erről szól, már a kezdetek óta. A múltat meg mindig megszépíti az emlékezet. Az emberi agy már csak ilyen. ( Bezzeg a mi időnkben, bezzeg pár éve, bezzeg tegnap.
)
Gondolom elég sok klán csatát is játszol. Ott némiképp ésszerűbben lehet játszani. Van kommunikáció, és egy fegyelmezett társasággal nagyon élvezetes a játék, még vesztes meccseken is. -
Megamax #411443 én azért kicsit áttverve érezném magam, mert nem vagyok digitális tank gyujto, jobban orulnék a hosszab élvezetes játékélménynek. papír tankal szívás ha városi pályára kerulsz, lassú super páncélossal meg szar a nyilt pálya. mindegyik esetben szar ugy ha élvezni akarod a játékot, vagyis vagy rohansz a sebzés után vagy kempelsz és reménykedsz hogy ne a csapatod rohanjon átt az ellenségen vagy fordítva. ígyis ugyis a csata 5 perc alatt lejátszódik. hiányzik a régi idokbol az élvezetes csaták és ajátékido. Szóval ezek szerint a szempontok szerint én áttverve érzem magam . -
Mester61 #411442 Sziasztok!
No egy kis összegzés a ládákkal kapcsolatban. Az első nap vettem 1/25 és 4/3-as ládát
A37 db-ból összejött 2-3-5-ös szutyok 15000 arany 60 nap prémium, 2db 3D-és álca és 9-es
karácsonyi szint. No mondom nem veszek többet. Aztán tegnap csak vettem 1db 3-as ládát.
Nem hiszitek el 1000 arany és Progetto 46. Ez a logaritmus biztos tudja, hogy mennyit vettél előtte.
A lényeg nem vagyunk átvágva, amit áldozol rá azt vissza is kapod. -
Plata #411441 Azt hiszem a játék néha tényleg a hülyeséget jutalmazza.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: AMX AC mle. 46
Szerzett tapasztalat: 3 966 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 35 994
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 4 787
Stock tank,most lett meg rá a lánc.
Nem volt kedvem a bokorban dekkoláshoz és megindultam neki az ellenségnek,be a bázisukra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pedig nem is kicsik közé rongyoltam be,dupla csöves makarónit is kilőttem,mert gyorsabban forogtam körülötte minthogy le tudott volna követni.Na meg ezek a fafejek míg engem próbáltak le szedni lazán kijöttek a csapattársak elé,két T8 heavy csapattárs szépen megsorozta őket hátulról.
-
Plata #411440 Type 5-el felderítőt kaptam. 
Eszement volt,most nem tudtak kilőni belőle,duplacsöves gyökér visítva lőtte a goldot,de minek.
T110E4 meg szegény IsM-et akarta meg szorongatni de neki mentem és kapott olyat ütközéssel hogy csak lesett és aztán elkezdtem tolni és a tornyát belőni.
-
3 kell, de a korábbi 2 kampányt is beszámolja, szóval összesen 8 lehet, vagy ha az egyiket megcsinálod secondaryval, akkor a másik 3-at kiválthatod... :-) -
bekescsaba #411438 Hát nem tudom.
Megvettem a 110-et, olyan so-so. Sokan nem játszhatnak vele, mivel 2300 sebzésre, 2 killre, 3200 kombinált sebzésre Tankmastert adott. Szerintem ezzel megpróbálom kijavítani az Object 279 (e) Orosz 15-ös küldijét.
3 Tankmaster után kapok egy plussz kampány parancsot.
Kérdésem, hogy azzal ki tudok váltani 1-et a többi 15 ös küldiből, vagy abból is 3 kell, mint a Chimera, vagy Excalibur kampány parancsaiból? -
Plata #411437 Na igen akkor azért nem tudtál be jelentkezni. -
Sikerült.
Valamiért mindig az amerikai oldalra akart beléptetni. -
Plata #411435 Nekem elfogadja.
A skorpió már bent is van a garázsban. -
Erre a tank rewards oldalra hogy lehet belépni?
A log in-nél felajánlja, hogy a wargaming id-mel beléphetek, bepötyögöm az adatokat, erre nem enged be.
Érdekes, hogy a wargaming.net-re be tudok lépni.
-
suba53 #411433 Most hogy már az összes tank ki van fejlesztve, és a Manticort is megveszem karácsonykor, azt tervezem hogy a korábbi kedvelt tankokat is vissza veszem, amiket eladtam a fejlesztések során. Van jó pár minden tierben. A tank rewards küldiken mindig a garázshelyeket választom, meg sokszor adnak egyet-egyet máskor is, így most is van 21 db szabad helyem a 202 garázsban álló tank mellett.
Ehhez jött volna jól idén is a tavalyi metódus, hogy tier5-ig 100% kedvezmény volt egy-egy tankra, feljebb meg csökkenő, de jelentős.
A 2019-es albumokat most fullozom, kettő már kész, a maradék is meglesz, de jó lett volna nagyobb eséllyel nekimenni az ideieknek is. Nem baj, majd jövőre, hacsak nem csavarnak addig megint valamit az eventen, aminek megvan az esélye.
Nem tudom, hogy kis ládákból esett-e ki tank egyáltalán valaha. Nekem nem rémlik. Pár dísz, meg pár fogyóeszköz, kredit maximum, de semmi komoly ajándék nincs azokban a ládákban. Gyűjtögetni csak a töredékek, albumdíszek miatt érdemes.
-
Persze, 10ből 1... :-D -
Nem,ez még előtte volt 
Nem is tudtam,hogy a sima ládák is adnak 5ös szintű díszt. -
Red részeg volt? :-D -
tothgyorgy #411429 3V1L1005N0WM4N
téli festés
-
tothgyorgy #411428 S4NT4SG0TG0L9
nem tudom mit ad, de elfogadta
-
bekescsaba #411427 Ön egy Úr! -
bekescsaba #411426 7 év után is tanulok.... -
Plata #411425 T28-al is mentem egy cseszett jó kört.
Kész lett vele az a kicseszett küldetésem is.
Annyi lepattanót kaptam vele hogy kitüntetéssel lett kész az a rohadt pattintós küldi.
Pedig erőlködtek rendesen,skorpió is lepattant golddal.
Úgy megörültem hogy végre sikerült ez a tetű küldi hogy abba is hagytam mára.
Ilyen kicseszett mázlis csata után nem mertem menni többet.
Két oldalról is lőttek és láncoltak de hiába.igaz T8 csata volt és csak T8 tankok lőttek,de skorpió meg su golddal. -
AJensen #411424 Bedobott t9-be progival ráadás városi pálya. A csata végén akkorát röhögtem, top sebző lettem, 4000dmg-el. Mondjuk kotortam is, mint a vakond, amikor megláttam a sok behemót dögöket jönni. Obj 276 becuppantotta a 800dmg-et, amikor visszafordult a td-nkre.
Lehet menni jó csatákat, de vannak olyanok is, ahol a falat kaparom. -
Plata #411423 Az előbb egy vacak Amx 50 100-al megöltem egy AE Phase 1-et.
Nem is akárhogy,T10 csata volt,gondoltam hogy úgyis szar csata lesz hát egy kicsit bátrabbra vettem a figurát,nekimentem Ae phase 1 obj277 párosnak,tudom hogy hülyeség,de nem találtak el.Ami nem tudom hogy RNG vagy meglepődtek hogy ez a hülye ki jött 4 td meg két heavy elé,mert grille,jagdtiger,rhm wz-111 ott volt mögöttük.És nulla azaz 0 bekapott találatom lett basszus.
Gondoltam phase-t láncolom és majd többiek kilövik,az első görgőjét lőve sebeztem és megöltem.
Jah még wz-t is kilőttem.Nincs abban a szutyok francia tankban gold lőszer sem. -
Azt honnan tudod, hogy honnan akartak belépni?
Egyébként érdemes mindenhez telefont hozzárendelni, amihez lehet.
Volt hogy hajnal 3kor jött a wot jelszó változtató kod a telefonomra:-O
A viz levert, nyomtam is be a gépet. -
tutyimutyi2 #411421 Sőt, pontosítok a Scorpion lánca benyelte a lövésemet anélkül hogy trackelődött volna, vicc kategória. -
tutyimutyi2 #411420 Imádom mikor oly annyira látszik hogy a játék nem akarja hogy én kilőjek valakit hogy egy Scorpion kemény 1 milis páncéljáról kell lepattannom... -
2. wintől számolja csak, első win a sima duplázó. -
tutyimutyi2 #411418 Hogy van az hogy begyűjtöm a 4 darab 5x-et mielött elkezdenék játszani de se csata végén nem mutatja se pedig a küldetések fülnél nem hajlandó mutatni hogy megkaptam volna. -
Hogy érted, Kacsánrongykor úgyis lesz -30% T8-T10, szóval 10%-ot buksz T9-en, 20%-ot buksz T8-on a "jelentős kedvezményekhez" képest.
A sok T5 dísz mellé azért érdemes megemlíteni, hogy sokkal több az altípus is, így nem lesz annyi duplika sem, ha nem randomból csinálod (amit nem is szabad, ha már csak kevés kell). Persze antiduplikát így is érdemes megtartani T4-T5 díszekre, mert a kisebbekkel töredék shardot nem spórolsz ezekhez képest.
De úgyis csak jövőre érdemes kihúzni az idei albumot Shardból, idén csak a 72-72 cuccal kell bajlódni a MAX kreditért... És itt jön a szopás, a Large Decor-ok 500-1500-3000-5000 Shardba kerülnek, ami nem kicsit anyád kategória. 6000 Shardból kifullozod az egyik tavalyi albumrészt, pff.
Esni meg eddig nem esett 1 sem, pedig az összes small box megvan eddig. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.12.16. 16:24:54 -
Lol, nekem is pár hete próbáltak Krasznojarszkból vagy honnan bejelentkezni a Twitch fiókba, gyorsan nyomtam rá a kétlépcsős hitelesítést meg jelszóváltást, de igazából nem csináltak semmit vele az alatt a pár perc alatt.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2019.12.16. 16:20:11 -
suba53 #411415 Kicsit csalódás a mostani karácsonyi event. Már készültem lelkiekben, hogy milyen tankokra teszem a jelentős kedvezményeket, erre az kimaradt.
A másik meg, hogy az ötös díszek az albumokban szinte megduplázódtak, a 17db antiduplikátor töltet csak a töredékére elég, így a szokásos szopás még hatványozottabban fog érvényesülni.
Vettem 11 ládát, de semmi komolyabb tank nem jött. 2db 3D-s álca, azok jópofák, meg arany, egyebek. Arányaiban megérte, de nem költök rá többet.