World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem igaz hogy nem jönnek rá hogy nem az a kimondott rambó tank.
Viszont Mauer akkor is be lövi szemből.<#idiota>#idiota>
2375 credit lett a javításom,obj704 golddal is pattogott szemből.IsM dettó,sőt csapattárs Spagetto seggbe lőtt,az is lepattant.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.31. 00:38:22
Pedig a tank aranyos.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De honnan van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Changes to the Frontline mode
Changed the number of slots for the Combat Reserves that are available to each vehicle type. Now their number is as follows:
Light tanks: 1 slot instead of 3
Medium tanks: 2 slots instead of 1
Heavy tanks: 3 slots instead of 1
TDs: no changes (2 slots)
SPGs: 1 slot instead of 3....
asszem akkor még kihúzom a kövi szakaszt... az Emil-hez, aztán el is búcsúzok a módtól. xD
59M-ról 2,5M-ra apadt a kredit mennyiség 😊
WOT: Beluka
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
egyébként mondjuk az tipikusan szánalmas WG húzás, hogy kikerül a lista és nem módosítanak rajta... de hátha legközelebb jobb is lesz... mert azért elég hülye áron adtak ki 1-2 dolgot. 😄DD
"That's the last offer. We are closing for a while. Or forever, who knows."
Szóval ennyi vót egy ideig.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
viszont már csak a black dog miatt is azt mondom h ez egy jó dolog volt...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.05.30. 18:19:50

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Fosch 155 nem lesz creditért?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Is3A érthető hogy táras.
De a B betű miért jelentene táras ágyút?
Asszem megveszem vk100-at free xp-ből meg Udes-st.
Elsején meg obj704-et mert akciós lesz.
El is fogy a pézem.
Ki fogja húzni a ruszki td ágat?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
T7 td-ket ettem meg 2v1 felállásban.
Ők voltak ketten én egyedül.<#hehe>#hehe>
Győzelem!
Csata: Serene Coast
Járművek: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 283
Megszerzett kötvények: 2
Szerzett kredit: 17 956
Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Lehväslaiho medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Célzó igazítás (x5)
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 657 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 15 434
Csatában elért kitüntetések: Oskin medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Serene coast-on gold lőszerrel Challenger nem tudott kilőni,lepattant a toronyról.<#nyes>#nyes>

Befoglaltam a bázisukat,közben E25 meg challenger lőtt,de ők lepattantak az m4 he lőszere nem.<#hehe>#hehe>
E25-be első lövés 460-at ütött.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.30. 11:33:16
Szerintem a WG-nél jókat röhögtek a ticketeken.
Jah mert úgy gondolták a B nem azt jelenti hogy Black,hanem azt jelenti hogy táras.<#eplus2>#eplus2>
Logika az van,ha az Is3 neve után van A és töltős akkor biztos a T34B is töltős.
Volt aki mérgében állítólag eladta,és valami lófing kredit járt érte,nem annyit kapni érte mint a bolti T34-ért hanem csak pár száz ezer pénzt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.30. 10:22:49
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.05.30. 10:07:15
Nekem volt 10 körre a garázsban,nem éreztem úgy hogy tierlimites lenne.
Igaz az sima Is6 volt nem a béla.
Jah állítólag voltak akik azért vették meg a T34B-t mert azt hitték hogy az táras.
Ugye Is3A táras és azt hitték a T34B azért B mert táras szintén.
Állítólag volt aki írt ticketet hogy az ő tankja nem táras.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.30. 09:39:50
Ha T34 lehetett credtért ez mért nem?
de az is6 van 8 ezer aranyért állítólag xD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Telorol halál küldeni, ki sem tudom törölni azt, ami rossz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem tudom hogyan kell itt a löszer stb vásárlást elfogadni.
Sztem nevetséges ez a menü...
http://imgur.com/gallery/DWvt5Av
Erre a négy ágra fog mostantól teljes gőzzel hajtani. <#vigyor0>#vigyor0>
Az első után nem esett le neki?