World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- premium FV4202 will be given out, but not for free, but as a mission reward (Evilly explains: “you unlock the FV4202, you complete the mission in it, you recieve a token, profit”)
Ó ez is jó, sokan meg fogják szívni 😄
- developers are developing a system that will automatically ban players, if they say some phrases in chat (SS: “jew”, “polak”, “Auschwitz” and others – good, good! 😊)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.09.14. 12:11:51
WoT: Nishizumi77
Más téma: Kwagga ígértem neked az RSOP elleni csatát, hát tessék:
Löwe nagyon is jó tank, csak meg kell tanulni használni...
JT88 sem rossz, igaz nagyon IMMOBILIS (nem pedig inmobilis 😄) de azért egy távolis sniper tanknak fasza
E-25 kegyetlen OP..... T-25 és Dickermax valóban nem tud sok mindent felmutatni
Panther M-10 nem rossz, Pz 4 s nagyon le lett lassítva, szinte már sniper med lett....
szóval vannak jó prém német tankok, hülyeség amit írtál, hogy nincs egy darab sem
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.14. 00:56:22
Saor Alba
Aztán a statomból mit is szeretnél megállapítani...hogy mennyire nem értek hozzá mert nincs 60%-os wr-em meg 2000+wn8-om<#conf>#conf>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
dmax ok azt még meg is értem, de a jt88?
A vk28.01-ről tudna valaki néhány mondatban nyilatkozni,hogy mennyire használható?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
akkor jó, lett egy új barátod 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Löwe..jah egy e-100 mozgékonyságú,nulla páncélú tigris 2...
t-25 nem is német, de t5...kit érdekel ez(megvan nekem is egyébként)
b2..francia szemét, meg már nem elérhető és egyébként is t3 vagy t4?..kit érdekel?Engem biztos nem.
JT88..egy lassabb,gyengébb lövegű jt...
van 3 tankjuk ami egyedi és értelme is van, ebből a Löwe szar úgy ahogy van,nem mellesleg dög unalmas.
E-25 lehet vita tárgya, de t7-be én ebből nem kérek
Dickermax meg egy csöves su-100Y...megkockáztatom egy Nashorn-al többet ér az ember, pedig az is egy unalmas dög.
Se egy normális heavy,se egy normális med...
Főleg a németeknél nincs t8-on semmi érdekes.
mind a szovjet,mind az usa vonalon legalább a 2 prémium tanknak van vmi játékmeneti sajátossága és ez nem annyiban merül ki, hogy mind2 hátulról lövöldöz minimális sebzéseket egy effektív páncél nélküli testen.
Löwe se páncélba nem tud semmit nyújtani,nem üt át olyan nagyot sem mint mondjuk egy t34,sebezése is kicsi,lassan is lő,inmobilis.
Panther 88,nulla páncél,elfogadható átütés,kis sebzés,nulla mozgékonysága,nulla egyediség.
amcsi vonalon mind a 2-nek megvan az a sajátossága amiért megéri megvenni,szovjet oldalon amíg volt 2 ott is, de valszeg a t54 is be fog majd oda kerülni mint egy egy új t-59.
de mondom a panzer 4 s és m-10 panther sorba ez a kuka panther is teljesen beleillik.
Remélem az új tízesben benne lesz a X-faktor! <#ticking>#ticking>
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
7,3 mp töltés, vs. 6,8 mp. Bőven elég ahhoz, hogy 1v1 dogfightban a Panther 88 odaverje a P2-t, és utána még maradjon is annyi HP-ja, amivel gazdálkodhat a meccs végéig. 2115 DPM azért nem szar ezen a szinten.
2,7 mp célzás vs. 2,4. Ez pont elég ahhoz, hogy érezhető legyen, nem mellesleg a célzásidő az egyik legfontosabb adat egy mednél.
Érezhetően jobb lesz az az ágyú, ez nem kérdés.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.13. 22:12:13
Gondoltam megyek egyek egy francia light-al, hát ha azzal jobban adja.
Két t7 és két t8 tankot sikerült leszednem. Persze sunnyogni kellett rendesen mert a 2. percben a pálya túlsó végéről egy IS3 levadászta az AMX12t-m tetején lévő icipici kémlelőt. DIrekt lefotóztam, ha valakit érdekel mert ritka az ilyen mákos lövés.
Győzelem!
Csata: Steppes
Jármű: AMX 12 t
Szerzett tapasztalat: 3 204 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 33 696
Csatában elért Achievement: Sínai oroszlán, Fadin medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Fadin medál: az utolsó lövedékemmel sikerült kiszednem az ellen utolsó bázisfoglaló tankját (IS3-at) <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
Mindenki hülye csak én nem!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Leopárddal 24 csatám van eddig 29% győzelemmel. Asszem ettől még egy bot is jobb átlagot produkálna...
Akkor lehet itt az idő, hogy feladjam a lehetetlen t10-et elérő brit grindemet😄(őszintén ha olyasmi lenne mint a sp vagy is6 boldogan elfogadnám)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Szóval 1-2 hét várakozás és karácsonyi akcióban megvesszük feleannyiért, hacsak nem lesznek parasztok és ezt az egyet nem árazzák le mert új 😄
WoT: Nishizumi77