418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Nem zenből lőnek, csak tudnak célozni. Ha valaki lila vagy kék az azért van mert kettőből kétszer belövi a cikázó kerekes sz*rt is. Ja MeG pErSzE CsalNaK iS MerT MiNDen LiLA CsÍTeR GoldSPamMeR.
    Ha a találati arányt akarod növelni egy dolgot kel csinálni: jobban játszani. Ez nem a kapáslövéseken múlik, mert azokból sokkal kevesebb van meccsenként mint normál, célzott lövésből. Úgy kell pozicionálni magad hogy értelmes lövéseket tudj leadni, nem 400 méteres pixleshotokat. A másik fontos dolog a türelem, ha szoros a helyzet akkor is célozni próbálja, nem pánikolni. Bárhogy pampognak is egyesek ez a játék még mindig nem reflexfps, ha érted és átlátod hogy mi zajlik körülötted a térképen sokkal többre jutsz.
  • AJensen
    Nálam nincs 80, de a 6. tank után, ami megint csúfos vereséget szenved, ott elmegy a kedve az embernek. Holnap megpróbálom megint, de félek megkezdte a lejmenetet a fiókom, megint.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 19:53:21
  • Lucifer001
    411593 rá írtam a személyes véleményem. Ne gondold túl a dolgokat *_-
  • Plata
    Nem értem mi a rák némiszervének kell accountot resetelni.
    Engem sosem érdekelt a stat,csak hogy szórakozzak.
    Ha bokorban van kedvem húzni a lóbőrt akkor azt csinálom,ha elkapott a gépszíj és banzááj van akkor az,ha kilőnek,pont le szarom,van vagy 80 tank a garázsban megyek másikkal.
  • bekescsaba
    Azért szépen búcsúzott a Leo:

Vereség
    Csata: Sand River
    Járművek: Leo
    Szerzett tapasztalat: 2 040
    Megszerzett kötvények: 27
    Szerzett kredit: 56 697
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber
    Kiváló Lövész
    Lehväslaiho medál
    Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Feltételek teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x1)
    Kézi tűzoltókészülék (x1)
    Kis elsősegély készlet (x1)

3860 sebzés, 4 lőszerem maradt.....
  • McFrost
    Most töltés+célzás+venti van rajta.
    A legénység meg 279%-os.
  • Lucifer001
    Bocs telefonról írtam. A hold az a gold, a plató meg a platoon :D
  • Lucifer001
    Ezzel kapcsolatban megosztom én is a véleményem. WG értékelés a játékban 7800 körüli.60.000csata. Tehát ennyi csataszámnál már sokat nem tudnák javítani a staton. Minden tank kifejlesztve, és ami fontos nem ugrottam át 1 db tankot sem. Végig cumiztam a használhatatlan gépeket alap 75 % OS legénységgel indítva. Ha ezután kérnék egy account resetet, akkor a 7800 helyett sikerülne mondjuk 9500 felhúzni magam!? Szerintem simán. Tehát véleményem szerint 1x fontos az, hogy tudatosan erre gyúrjon. Lopja a killt, ha arról van szó, vagy ha a csata kárára is megy, az átlag sebzézének megfelelő enemyt lövi, nem a Lőw 80 hp- t, beáldoz téged simán. ( mondjuk ezt szoktam én is) ha arról van szó, felhasználó mint fedezéket stb. Továbbá nem kérdéses az aimbot sem.... KB 5 évvel ezelőtt bevallom kipróbáltam én is. Elárulom piszok könnyű használni és sokat segíthet. Na igen így lehet könnyedén 2x is sebezni a EBR eket... Kiszámolja, tökéletesen elé céloz a sebességének megfelelően, miközben figyelembe veszi a domborzatot is. Meta tankkal játszik stb. De vannak tőlem okosabbak is. Sok század, csapat, platón, ha vannak még ezek. Természetesen holdra is költeni kell. Figyel rá, hogy az RNG-t hogyan minimalizálja.Szóval személy szerint én nem a lila játékostól tartok, hanem az esetleges csaló módjától. Na de a Borislav, Pavel, Czolgista, játékosok, és az RNG az az igazi Sátán. Na attól tartok! Ő Az aki kifiléz, én meg pattogó róla, vagy kicsi damaget dob az én lövésem stb.. Tőle meg kapom a célzó, töltő, lővész, ágyú kombókat. :)
  • suba53
    Jaaa! Rheinmetall Panzerwagen
    Nekem látcső, célzásgyorsító, meg töltésgyorsító van rajta. De ez ízlés, és játékdinamika kérdése is, hogy ki hogy szeret játszani.
    És 3-400 %-os legénység nem árt.
  • McFrost
    10-es német, rájenmetál tökömtudjamiapontos neve.
  • bekescsaba
    De te külön kaszt vagy.......
  • Plata
    Nem ezt úgy hívják mázli.
    Szerintem.
    Néha hihetetlen mákos lövéseket lehet csinálni.
    Mikor padlógázzal repesztve nulla szűküléssel szintén padló gázzal menekülő kerekest kicsaptam T49-el én is csak néztem.
    De van ilyen.
    Mozgó budival lőttem Obj heavyre lepattant róla és a lepattanó lövedék kicsapta az RHM-et amit nem is láttam,na az is érdekes vót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.23. 18:14:45
  • suba53
    Egy időben nézegettem, hogy azokban a meccsekben, ahol a csapatomból 7-8 játékos végzett 0 sebzéssel, milyenek a képességek mutatói, és rendre a győztes ellenfélnél sokkal magasabb szintű játékosok voltak.
    Azt mondják, hogy mindez a véletlen műve.
  • AJensen
    Valamelyik nap kezdtem örülni, hogy végre működnek a tankjaim. Kár volt. Meccset még mindig lehet fordítani, ha az a maradék összedolgozik, de mint írtam, debilek mellett már csak arra jut idő, hogy minél többet sebezz, mert úgy is vereség lesz. Amit Sheff, meg a többi videóban látsz, azt maximum úgy érheti el, hogy folyamatosan tier10-be megy aranylőszerrel, ahol feljavítja az arányát, majd mutat a 30 kudarc után egy olyan videót, ahol működött a tank. Ahhoz viszont olyan tank kell, ami már rogyásig van pakolva skilles legénységgel, és a top tankok között van, ami még játszható.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 18:03:00
  • bekescsaba
    Igen, ez is bánt, hogy régen azért elő-elő fordult, hogy lehetet csatát fordítani, de most? Az első 2 percben 2-3000 Hp előny, és onnan nincsen fordítás.
  • suba53
    Az igaz, hogy minden relatív, de ez mióta "könnyű" ?
  • bekescsaba
    De tudom, hogy vannak itt lilák is, kiváncsi vagyok az ő találati arányukra...lehet Zen-ből lőnek.
  • AJensen
    Ezt úgy hívják, hogy játékbeli csalás. Ne is gondolkozz rajta, amíg nem rakod szarásig mindennel a tankjaidat, és nem töltesz le mellé segédprogramot.
    Nem vagyok top játékos, de amikor a debilek közül egyedül az én sebzésem annyi, mint a csapat összes többi tagjának, addig ne várj csodát. Az meg, hogy menet közben pontosabbak, mint te megint csak a játék elba*** csalása. Mindenfajta képesség nélkül kilőnek a világ végéről is, mert így van megírva a játék. Top klánból való mondta el nekem, ha kell csalás szóljak, mert anélkül soha nem fogod elérni azt a szintet. Most már tudom miért. Mindegy mennyire vagy jó, mennyire tudod a játék szabályait a gép átírja neked és akkor leimádkozhatod a csillagokat is, hogy alkoss valamit.
    Most léptem ki sorozatos vereség olyan játékosok oldalán, hogy az első 2 percben már 0-5-re vezetnek, 3. percben már 0-10. 42% botokat pakol melléd, hogy a top majmok verhessék a micsodájukat a replay-ben. Délelőtt érdekes mód még tudott a lőni a tankom, délutánra elfelejtett. Jah, igen említettem a segédprogramokat, amik illegálisak, de a wg szarik rá, hogy bannolja őket? Erről ennyit.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 17:58:54
  • McFrost
    Nekik ez az öröm az életben, nekünk meg más :D

Ez is egy megfejthetetlen mítosz, mint sok más. Vagy, hogy mindig olyan helyre megy, ahol szembe özönlik a sebzés. Ha én megyek oda, egyből halál.
  • suba53
    Lehet hogy huncut lila! Sok nem éppen becsületes mod tud sokat lódítani a szivárványon.
  • suba53
    Nem vagyok igazán jó játékos, de amit írsz, az nem általános. Szerintem sokszor huncutság van mögötte.
    Láttam videókat amin tisztán látszott, hogy a takarásban lévő tankokra már akkor rátette az automata célzást, amikor elvileg nem lehetett volna.
    Valahogy mintha a WG leállt volna a masszív csalások üldözésével. Ezzel mindent elmondtam.
  • bekescsaba
    Ja és a kedvencem....Cikázok ab bokrok között a kerekes Pantharddal, mindenki mellé, de a lila 2-ből kétszer beüt és sebez.Nekem az lehetetlen, hogy nyílt terepen eltaláljam azokat a kerekes szarokat, bokros részen nehezemre esik még a sima tankoknak is elétartani, mert csak sziluetteket látok, de ők tutira találnak, és sebeznek.
  • McFrost
    Ez a Panzerkampfwagen 10 :)
  • bekescsaba
    Érdekelne, ezért kérdezném a jó játékosoktól..hogyan csináljátok azt, hogy mindíg találtok? Arra gondolok, hogy egy tizedmásodpercre felbukkan a tank torony a domb mögül, lő, és átüt, mert gyenge pontot talál.., vagy fordítva, ő néz ki 1 tizedmásodpercre, és beüt.....kigurul a sarok mögül, láncol és sebez...Fordítja a tanktestet a toronnyal együtt, és azonnal lő rám, aki kb 200 méterről fél percig célzom, hogy egyáltalán a közelébe löjjek, és talál....megy előttem 60-al elövöm a láncát, csúszik vagy 10 métert, közben rámfordítja a tornyát, nem vár ki semmi időt, és talál....menetből 5 böl 5 ször ellő, én meg folyamatosan mellé. Próbáltam én is, de egyszerűen nekem nem megy ilyen hatákonysággal. ...Ez valami készég, vagy mi a fene?

Régóta kikivánkozik belőlem, nem tudok rájönni, hogyan tudnám feltornászni a 63 %-os találati arányomat.
  • suba53
    Hát ez attól is függ, hogy melyik az a tízes könnyű.
  • suba53
    Szia!
    Első körben a nagy ágyúval toltam, nem volt rossz.
    De amikor ismét elő kellett venni a nyolcas medhez, akkor a kis ágyúval csináltam végig. Több mint duplája a tűzgyorsasága, az átütés kicsit kisebb, de egy lepattanó, vagy elhibázott lövés után gyorsabban lehetett korrigálni. Végül is ezzel jobban tetszett a buli.
  • McFrost
    10-es könnyűre milyen felszerelés kell? Venti+töltés+célzás, vagy venti+töltés+optika vagy venti+célzás+optika vagy valami más? Mindenre is akarom használni :D
    Utoljára szerkesztette: McFrost, 2019.12.23. 17:36:51
  • bekescsaba
    Egyébként ki melxyik ágyúval használta? A 300-at, vagy 150-et sebzővel?
  • bekescsaba
    A 110-et és a Leo (Tier 7 svéd) össze kéne kötni, és bedobni a Mariana árokban. Sokszor ki voltam akadva, de amit a Leoval átélek.....
  • Lucifer001
    Kösz Bátya
  • Plata
    Kösz.
  • McFrost
    Köcce Tesó!
  • joe662
    YOUDESERVEIT

3 kis láda, 9 kamó, 3db német training book
  • tothgyorgy
    A női legénységet meddig lehet kiváltani?
  • McFrost
    3V1L1005G0TC04L
  • Plata
    Nekem most az a nevem hogy Arckocsi 1.
  • Megamax

replay
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.12.22. 12:14:04
  • AJensen
    Mások a tapasztalataim vele. Akinek régóta van meg tudja, hogy mennyire op tud lenni, ha jó helyen van jó időben.
  • McFrost
    Az amcsiról beszélek.
  • Plata
    De szerintem tök mókás.
    Nekem egyből be lett,annyi röhejes nevet kaptam már hogy csak na.