World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
a nyüves weblap működik...
Ez itt a 9.3 full kliens, ha kell valakinek: 9.3
Remélem jó, én is találtam...
Vixy28
Egész idáig relaxáltam de hogy már több, mint öt órája várok egy szar weboldalra az már sok.....<#falbav>

Maala
Nyomni kell egy entert, és kivilágosodik a gomb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Relax bébi relax

Mindenki hülye csak én nem!

Vixy28
Komolyan már elmúlt három óra és még mindig nem sikerült megcsinálni a weblapot? Egy nyüves weboldalról beszélünk az istenért..... <#violent><#falbav> Valaki rúgja már ki onnan ezeket az embereket, mert szart se értenek a munkájukhoz.... <#fejvakaras>

Tier7 meddel sikerült belefutnom egy ilyen kv1-s be.
Nagy mellényel kiállok elé, hogy nézd 'má' kis csíra.
Olyanokat harapott belém hogy csak néztem, fájt! Biztos aranyat lőtt de akkor is nemár.
Szerintem sikerült még nagyobb pedotankot alkotni.
Master91
popey8
T-54 LT-t próbálta már vki? Úgy hallom a RU OP lett, a T49 meg nem vmi jó. Ezekhez képest milyen a T-54?

Később majd ki akarok húzni a 13 90 mellé egy másik T8 lightot. Eddig a RU-ra gondoltam, de a T-54-ről még nem nagyon hallottam véleményeket.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hála az égnek végre valahára hazavágták OP NO1 tankot. Szerencsére a hellcat is el lett intézve. Végre 6-os szintű CW, Stronghold, egyéb stb. nem csak ebből a 2 tankból fog állni. Amúgy meg a tier5be levitt elég OP lett, főleg derp+arany kombóval.
Ezzel csak az a baj hogy a saját lövésed is baromi tompa és távoli.
A torony forgatása hallható de ha elsütöd az ágyút az nem? <#wilting>
Nekem azokkal is működik általában. Ha meg nem akkor a számsor végére teszek egy space-t majd visszatörlöm akkor a gomb kifehéredik...

JeffDunham
Jaja az volt a hiba. Rájöttem utána, de nem töröltem a hsz-t. Még jó hogy van ezen a laptopon numerikus...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nektek működik az xvm? a staton kívül mindent mutat és aktiválva is van. Valami tipp? :\
Hát ez a KV-85 egy akkora szar lett se sebesség,se páncél,se ágyúsüllyedés.Hiába hagyták meg a nagy ágyút a nagy sebzéssel semmit sem ér ,1200 damage/perc 6-os szinten 0.Ennél még a T-150 is jobb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A Sniper módban elvileg azt akarja mutatni, hogy a tank belsejében ülve hallod a dolgokat.
Hallod a torony forgató mechanizmus zaját, és természetesen a lövés döreje sem hallatszik be olyan intenzitással, mintha kívülről hallgatnád.
Nekem szimpatikus ez a megoldás.

Sztem addig örüljünk, amíg egy WoT-Transformers crossover event apropóján nem alakulnak át a tankok óriásrobottá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tudom hogy nem vagy kezdő, de én is voltam már figyelmetlen.
A jobb oldali numerikus számbillentyűket használod? Csak azokkal működik, a betűk felett lévő számokkal nem. Az összeget azokkal is beírja, csak nem vált át az elad gombra.
Michael Bay már a Wg-nél dolgozik?
Első játékom tier5 csatában bele lövök háromszor az ellenséges tanka és egy akkora tűzgolyó keretében pusztul meg mintha ammo rack lett volna, pedig nem. De minden második tank halála ilyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A másik: nem lehet kikapcsolni ezt a sniper módban tompított hangokat? Nagyon gagyi.
JeffDunham
Bammeg nem adja el a tankot. Beírom az összeget és nem vált át a gomb. F@szom...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Azoknak akiknek sikerült letölteni, de letöltési hibát jelzett.
NE foglalkozzatok vele. Indítsátok el újra, majd amikor xarakodás után, hogy nem tud frissíteni kidobja az ablakot, zárjátok be, és nyomjatok az indítás gombra. Simán betölti a játékot és lehet játszani.
Az oroszok még egy frissítést sem tudnak megírni hiba nélkül.
Jobb átütés, gyorsabb lövedék, jobb pontosság, gyorsabban szűkül, kevésbé esik szét toronyforgatáskor. A T91.

505thZajcev[PT]
Chafee-nel jobb agyu? <#whatever>

JeffDunham
Bazze nekem is ugyan ez. Semmi nem látszik a sok hibás programozás miatt.

Vixy28
http://www.isitdownrightnow.com/worldoftanks.eu.html

Itt egy hasznos oldal ahonnan ellenőrizni lehet, hogy bizonyos oldalaknál nálunk van-e a probléma, vagy szerver sz*r.... hát ez még mindig nem működik csak tudnám mit baszakodnak ennyit az oldallal.... <#violent><#mf1><#falbav>

Apropó, ezt csinálja még valakinek pöccs után a hangár? Jelenleg úgy tudom megállapítani, hogy kb. mennyi kreditem van, ha megnézem a boltban, melyik tankot tudom megvenni és melyiket nem.

Na szaladtam egy-egyet az új tankokkal műszak előtt.

T37: elsőre nekem szimpatikusabb, mint a régi Chaffee. Kicsit lustán gyorsul, de sokkal jobb az ágyú, és több a hp.

Ru 251: kicsit lassú az AP lőszere, de ez top cucc. Pedig nem vagyok egy nagy lightos.

JeffDunham
Na leírom nekem hogy ment. A munkahelyi laptopomra telepítettem a következőképen. Update mappába másoltam. Indítás. Hiba üzenet. Még 3 indítás és telepítette. Amikor kész volt megint hibaüzenet. 2-3 újraindítás után megint hibaüzenet, de ennek ellenére piros volt az INDÍTÁS gomb, megnyomtam és beengedett. Próbálkozzatok többször akinek nem sikerült.

Jó nagy hülyeség az egész, olyanokért medálokat osztogatni, ami alap dolog. Véletlen kigyújtottad? Nesze egy medál. Ammo rack? Nesze még egy. Valaki beléd lőtt és te megölted? Fogjad...Eszem megáll<#hehe> Az előbbinél egyedül a csíkoknak örültem, arra nem is számítottam az Indiennel.

Dee, ez normális, csak te még nem játszottál a battlefielddel. Ott egy csata 30-60 medál. Ez kell a nípnek.

Nekem 22 Gb lett a winyón, 0- ról teelpítve, de letöltött adat hibás. Mára elég is lett a wotból.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.25. 13:14:47
http://worldof-tanks.com/download/
Itt megtaláltam a full klienst, de ez sem a torrent file. Uninstall, felraktam ezt, majd úgy 5x újráztam, és most elindult a lelöltés a belső torrentjével, vagy mivel, 7.9GB. Remélem így már renben lesz, de nálam állandóan ez van...Ez most hasít lefele maxon.
Ezek komolyan nem normálisak:

Ennyi jelvényt bakker, ráadásul egy eléggé közepes csatára <#hehe> Ezzel kinek a répáját akarják dagasztani?

Neked van igazad, én is ezt fogom tenni.
3x indult el a letöltés, majd mindháromszor a végén azt írta ki, hogy hibás a letöltött adat.
Ezek az idióták még egy frissítést is képtelen működőképesen megcsinálni, ami nem csoda, hiszen a játékot nem javítják, hanem rontják folyamatosan.
Na jó, kifejlesztettem belőle a T37 mellett életem első SPG-jét.

Elraboltak, így próbálok jelezni.

Ezért várok estig, vagy holnapig. Addigra minden össze lesz eszkábálva.
Semmi. Nincs gond, csak oroszok csinálják, tehát 1 nap mire normálisan működni fog. ( Bár a normális működés náluk ismeretlen fogalom. )
Hogy néz ki ez a T67, te jó ég...A kezét törném, aki egy badassből ezt a guruló fostalicskát tervezte.

Vixy28
A weboldal betölt valakinek? Mert én még mindig nem tudok beloggolni... Kezd elegem lenni, hogy másfél órája a félig betöltött oldalt nézegetem <#violent>

Kösz a tippet. Ezúttal a többsoros garázs mod okozza. Mod fülecskét sem csinál.
Mit-mit. Hát konvertáld aranyért. :-)

kisTekila
És a patch fix mikor jön ki? <#nyes> mert tuti megent elb.sztak valamit <#zavart1>
(de nyomniuk kell a több száz megás kecske hangokat, hagy szakadjon meg az ember gépe)

xfire: kistekila

Roger6
Van új medáli is:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aztán mi a túrót csinálják 70k xp-vel az 5-ös Chaffee-n?

Érd be a telepítővel. Nincs full torrent.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.25. 12:48:29
Letöröltem újra szedném az egész játékot és ugyan azt írja ki

Mindenki hülye csak én nem!

popey8
Gold detektor mod okozott nálam ilyet.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Jéééé, a noob-ok is képesek ilyenre? Akkor tényleg nem lehet rossz tank...

Nekem is az kellene, megint el van csesződve az egész. Aztán majd nagy nehezen felrakja, és lesz 10 fps. Meg amikor felrakja, majd nem enged csatlakozni, mert rossz verzió. Nálam állandóan újra kell telepíteni az egészet, most se lesz másképp...
Roger6
Nekem gondom? Már megint nem tudom miről beszélsz, patch lejött, telepítve, és már játszom is 😊 Szóval várj csak holnapig, én azért nyomatom ma is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hogy is fogalmazzak.....?
"nem rossz" ez a RU-251