418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#346836 elnyomhatod egyre mind a 10et úgyis csak egynek számolja -
ilovearty #346835 Ha prokhorovkan beallnak a spot helyedre akkor allj moge es kezdj lovoldozni a vakvilagba. Par masodperc mulva fustolni fog.... -
#346834 Hoppá, ki került még be az AW alfába? :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.16. 20:04:26 -
András77 #346833 Ezen egy percig ne csodálkozz, most már nagyon sokan beragadtak az LT-15 küldetésekbe és egyre frusztráltabbak. Simán megesik, hogy a nagyobb scout kitolja a kisebbet a bokorból, nem egy ilyenben volt részem, de ha nincs különösebb hátrányom belőle, akkor egyelőre hagyom a fenébe, mert nekem már megvan a stug LT-15 és még nem tudok továbblépni, hiányzik 5 token, szóval hagyom, hadd spotoljon.
Ellenben ha a f.sz ellenséges tűzbe lök ki vagy belém lő vagy hasonló görénység, akkor elnyomok rá én is 4-5 feljelentést, általában 8-10 csata alatt el is fogy mind a 10. -
András77 #346832 Azt hiszem, hogy nem sokára jön az újabb ban, de legalább értem, hogy miért. Magyar narancs titán, közepes ágyús ferdinandal kiront középre a feljáróhoz Siegfried bázisvédés módban. 4 csatlós idióta vele megy. Olyan kereszttüzet kaptak 3 irányból + artytól, hogy még én is csak néztem, pedig láttam már ezt azt, de ilyen gyorsan szétporladni egy 5 fős csapatot én még nem láttam, komolyan másodpercek alatt végük.
Ráírok erre a gyökérre csata után, hogy ez mi volt? Adja már el a ferdit, vagy legalább szüneteltesse, amíg nem érti meg a játék alapjait. Azt mondja, hogy jó, akkor riportol engem, mert sértegetem őt.
Mondom neki, jó, melyik kategóriát választja ki? Mondja, hogy mit érdekel engem, amúgy a sportszerűtlen játék. Mondom neki, wtf, miért nem a sértő,provokáló kategória. A válasz, hogy b.sszam meg.
Na ez az, ezek a nyomorultak még arra sem képesek, hogy kiválasszák az odaillő kategóriát, ezért nincsen mostanában chat ban, legalábbis nekem, hanem csak játék ban.
Néha a visszájára fordul azért, mikor beugattam a WTE fővezérnek, hogy mi a bánatnak nem segített? (csak sokkal csúnyábban) Ott harcolok élet-halálra egy tier-el nagyobb tank ellen, ez meg a szikla mögött lapít és nem mozdul, mert ahogy írta, az arty miatt. Jó, persze utána őt is bedarálták és elkezdett ugatni, hogy mindenki riportoljon engem, erre én is megkértem a csapatot és 5 vagy 6 csapattárs mondta a chat-ban, hogy igen, riportolni fogják a WTE-t, mert semmit nem csinált csak lapított. Erre megmutatta a kedvenc ujját szimbolizáló képet és többet nem szól a chat-ben. Mondjuk tutira riportolt és tutira a sporszerűtlen játék kategóriában, de sebaj, elnyomtam rá én is 4 feljelentést. -
only tanks #346831 Leírom kis történetem magam nyugtatására. AMX 1390el stug LT15 küldire gyúrva 180!!! városi csata után csata után berak prohorovkára. Gondoltam süti megvan az LT15. Volt nálunk egy ru251. Csak elférünk egymás mellett nagy ez a pálya.... a csata legelején azonnal kérték a t10es TDk hogy honnan kell nekik spot . leokéztam. ahogy elindulunk azonnal nekemjön blokkol egy FV4202... lenuboztam (nem sokszor csinálok ilyet de kicsit befeszültem hogy végre itt a spotter pálya) megyek spotolni. RU persze beáll a helyre amit kértek megyek arrébb. felszabadult egy rés az ellennél gondoltam átszökök spotolok jobb helyről. erre az a f@sz RU kiszed hátulról. egy lövést se eresztett meg csak engem a pálya közepén hogy ne tudjak előrébb menni.. (lopni a spotját) a birka gondolom vlami 6k+os spotot akart csinálni.
akkor néztem hogy az FVvel egy teambe volt már a legelején arra játszottak hogy akadályoznak
én nem vagyok egy über játékos, sőt teljesen átlag. Ez a gyökér perzse unicum, elnézést UNICUM
a legtrébb hogy ilyet eddig csak statbuzitól láttam. Annyit elért az arc hogy innentől amint meglátom hogy valaki beáll oda ahova én akarok fogom és kitolom a lővonalba. Sose gondoltam erre hogy így játszom de ezek miatt le kell süllyedned a patkány szintjükre....
persze, mivel gondolom csak én reportoltam,nem kap szart se nem hogy 1 hónap bant és resetet amit én adnék neki
kidühöngtem magam
remélem okul belőle valaki
PTS klánból volt Solvii tag.. remélem még magyar is a f@sz hogy fojt volna le az apja térdén amíg folyékony volt.
kérem a bant köszi -
#346830 Ebben az új csodás hangárban ki lehet valahogy lőni azt a zajt? -
#346829 A játék főkönyvtárában van egy uninstall fájl is ami az aslain-t törli le. -
LeviWot #346828 próbáltam de leakarta szedni az egesz jatekot azert kosz
-
#346827 vezérlőpult - programok törlése? -
LeviWot #346826 Helló,aslain modpackal kapcsolatban egy kis segítség? változtatni vagy leszedni hogy lehet mert a jaték fokonyvtárába is bemásol ezt azt. -
R3nton #346825 Azóta meglett a HT-12 obj260 küldiknél. VK45 nagyon állat terminátor tank, megérte visszavenni :D -
#346824 Grat. -
madmanic #346823 ok köszi. 16.24 től.. addig pihi.. -
Toweliee #346822 Azt nem tudom, de a magasabb tier számít a szakaszba, nagyobb az esély, hogy nagyobb tierű csatába kerülj. -
R3nton #346821 Cromwell!!! Nem számít ha csapattárs visz be, de akkor mindig lesznek 7esek. Cromwellel kell menni és e25-t kell még bevinni a platoonba. -
#346820 Wolverine - Ace
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotreplays.com/site/1628633#fjords-mydgard-m10_wolverine -
madmanic #346819 az is számít ha a csapattárs lövi ki? -
Toweliee #346818 A legegyszerűbb ha szakaszba mész, és a társad +1 tier-ű hk-val megy. -
madmanic #346817 ti mivel csináltátok meg a medes küldetést amikor 2 nagyobb szintű heavyt kell kilőni?
Bármilyen tierrel megyek be már három napja vagy egy sincs, vagy csak egy... Tetves MM... -
#346816 Prémium fiók esetén :)
Ja, az arany ára forintban vagy euróban.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.16. 13:57:37 -
#346815 Akkor kreditnél elosztod 800-al (400 helyett), xp esetén meg 50-el (25 helyett) az elérendő mennyiséget, és kijön az ár? -
R3nton #346814 30 nincs ha dolgozom inkább csak 20 kb -
#346813 Personel mission is szóba jöhet, de ahhoz tényleg vastag pénztárca kell és csak olyan accountonton fogok hozzá, amin vannak olyan tankok amivel lehet dolgozni :) -
R3nton #346812 Nem tudom mennyit játszok naponta, ha dolgozom, akkor sztem max olyan 30 csata körül, ha szabad napos vagyok akkor több. Volt amivel szívtam eleget, de volt amivel szerencsém volt. Azért lett meg szerintem viszonylag hamar, mert nagyon sokféle tankom van, és küldetéshez tudtam igazítani. -
#346811 1 hét tank grindre gondoltam csak az lemaradt. Gondolom akkor van rá kereslet ha ilyesmire szántad el magad. Personal mission-ökkel nem foglalkozol? Egy object 260-at elfogadnék. -
Pares #346810 Ha szabad megkérdeznem, naponta hány csatát játszottál? :D Vagy minden küldi teljesítésére elég 2-3 csata? -
#346809 Egy hét mire? :)
Egyébként xp és kredit gyűjtés esetén fele annyit kérek mint amennyiért arannyal át lehet váltani. Különleges kéréseknél pedig meghallgatom az ajánlatot és megegyezzünk. -
#346808 Kíváncsiságból kérdezem csak, de mondjuk 1 hétre mennyi a tarifa? :D -
#346807 Igen, valóban kötélidegzet kell hozzá, de amikor beledurrantasz egy ezrest az ellenséges 1390-be az mindenért kárpótol!:D -
#346806 Cimbinek nem jön be a support oldal... csak 404-et kap. Mi ilyenkor a teendő? -
FosTalicskaa #346805 Áldozatos munkádat elismeréssel kell jutalmazni úgy érzem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#346804 Megnéztem a videót és nagyon szép teljesítmény volt, de ugyanakkor azt is látom hogy kötélidegzet kell ehhez az ágyúhoz. :) Némelyik mellélövésnél én már eldobtam volna az egeremet mérgemben. -
#346803 Mivel nálam már megint hó vége van és csak egy melóm van éppen, ezért újra felkínálom szolgáltatásaim:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugyanitt 0T3P account még mindig keresi új gazdáját. -
Plata #346802 Nekem is. -
yossarianHUN #346801 Egyébként csak nekem változott ma a garázsom valami WG League izésre? -
R3nton #346800 Artyval nem játszottam, helyette lighttal. TD15--->WTE-100, TD csapatos szerintem a 8asokkal a legkönnyebb. Én Charoteert hoztam 2 rhm mellé. -
#346799 Ja. kell az olvasólámpa, mert sötétben nem lehet rendesen elolvasni a kézikönyvet :D -
Simulacrum #346798 A parancsnok égett ki. Ha őt kilőtték és nem gyógyítod, akkor nincs aki kapcsolgassa a pilácsot. -
#346797 Obj704-re feltétlen muszáj volt rárakni azt a géppuskát... annyira ronda lett vele.