418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #346876 Úgy látszik mást is bosszant az új hangár. De van rá egyszerű megoldás:
http://ftr.wot-news.com/2015/02/17/how-to-get-rid-of-the-wgl-hangar/#comments -
R3nton #346875 Hát nagyon sok tankom van...bizonyos küldetésekre speciálisan azt a tankot használtam, amit jónak éreztem.
Med: főként cromwell (3 skilles legénység), magasabb tierben bc25, de volt olyan küldi, amihez vissza kellett vennem a t-54-t
Heavy: 50-100 (ez a legjobb), Maus, E-100, pattintóhoz VK45
Light: 13-90, ru251, bulldog, type64, Lttb (mondjuk megvan az összes hightier light, de ezeket használtam)
TD: WTe-100, e-25, su-122-54 (de pl a sebezd a 4x-t az életednek, azt a dickemaxxal csináltam meg, mert annak nagyon kevés a HP-ja) -
Negritis #346874 elhiszem, csak nem nekem való :D -
#346873 Milyen tankokkal csináltad a küldiket hogy ilyen hamar meglett? -
#346872 Pedig, a Type T-34 iszonyat jó kis tank! -
haflac #346871 Újabb csata arty lő,kibassza a lövészt,a dj-t(fejhallgatós srác),az ágyút,lánctalp hp 50%.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.17. 11:07:32 -
haflac #346870 Egyre inkább érzem azt,hogy ennek a játéknak semmi köze nincs a tényleges tudáshoz.Csak is és kizárólag a szerencsén múlik minden.Én tuti nem születtem szerencsés csillagjegyben.eltalálok egy papír tankot(13-75) 248 pennel,annak is az ágyúját lövöm el,0 dmg-vel. -
99lufi #346869 nem tudom követted-e az elmúlt 1-1,5 hónap történéseit az AW-ben de volt pár teszt amit kitöltöttél akkor közelebb kerültél a lehetőséghez.
most is van egy(én tegnap délután csináltam meg este jött a behívó): ENROLL IN THE ALPHATEST -
yossarianHUN #346868 Mázlista disznó, nekem ez a jelenség az összes tankomnál fennáll. -
haflac #346867 És én még azt hittem,hogy az obj 263 egy noob mágnes td,hát akkor a T34 mi?Azt még elfogadnám ha 1-2 csata,de már napok óta csak félelmetesen noob csapatokat kapok.Még jó,hogy random.Csak akkor nyerek ha top sebző vagyok,úgy,hogy legalább kétszer annyit produkálok,mint a 2.Vicces. -
Oddball29 #346866 Csak statpad, se ESL-re, se CW-re nem szokták vinni, vagy csak nagyon ritkán. -
yossarianHUN #346865 Mindenki kapott, csak én nem? Ezért regisztráltam már oda lassan egy éve? Hát az Obsidian is tehet egy szívességet:P
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.17. 10:36:58 -
99lufi #346864 erre gondoltál:
Armored Warfare Team - Armored Warfare | You’re invited to the Alpha Test
CONGRATULATIONS!
You have been invited to participate in the Alpha Test for Armored Warfare –
a next generation MMO developed by Obsidian Entertainment!
The Alpha Test will begin on February 17th and end on February 23rd.
-
András77 #346863 Az obj416-t viszonylag sok úgynevezett pro játékos használja, szigorúan arannyal. Azt hiszem ESL-re vagy CW-re vagy mire viszik, nem ismerem a klános részét a játéknak, olvastam valahol. A lényeg, hogy ászt gyakorlatilag csak full arannyal lehet elérni vagy tényleg egy nagyon nagyon szerencsés csatával, máshogy ezzel nem megy. Gondolom sniperkedtél vele, hogy nagy sebzésre kis xp-t adott, sajnos az így működik. Neked kell látni az ellenfelet, arra ad csak komoly xp-t és itt jön ugye az OBJ minden problémája, a lapos felépítés, nulla gun dep, nem is olyan könnyű ezzel olyan közelségből harcolni, ahonnan te magad rálátsz az ellenfélre, főleg ezeken a cső alakú meg dimbes dombos pályákon.
Nekem nem jött be annyira ez a tank, de az ágyúja tényleg kiemelkedő. Ami jobban zavar, hogy képes még egy megnyert csata után is kreditet veszteni (arany használat nélkül is!) prémium nélkül, ha több lövés is nem talált be vagy nem sebzett. K.rva költséges a fenntartása és akkor még nem beszéltünk az arany lőszerről, azzal meg horribilis veszteségeket tud összehozni.
A harmadik dolog, hogy nem vagyok statpadder típus, de ránézek azért, hogy melyik tank hogyan muzsikál és bár szerintem nem játszom vele csapnivalóan, mégis toronymagasan ezt a tankot mondja az elemző web oldal, mint amelyikkel rontom a statot. Toronymagasan van tudniillik az elvárt sebzés szintje a wn8-ban, a legtöbben csak rombolják vele a statot szerintem. Ráadásul mocskos sok grind kell ezzel a tankkal, a két tier9-t mire kifejleszti az ember, szóval szép kis stat romboló
Mondjuk az mindent megért, amikor arannyal bever az ember vele bármit, ami szembe jön és olyankor a költségek és a szart stat része sem érdekel, mert fun célokra jó ez a tank. -
#346862 Jó kis tank az, nekem is bent parkol a garázsban, bár mostanában a küldik miatt nem használom túl sűrűn ( 2 csillag van rajta). -
hartman76 #346861 [URL=http://ftr.wot-news.com/2015/01/09/why-do-i-have-a-weird-russian-text-in-my-garage/][/URL] -
-
lammaer #346859 Sztem a legjobb ha a tolakodót szépen előreengeded aztán amikor kijön a fedezékből beblokkolod.
Sztem sokkal nagyobb élmény mint jelentgetni, ennek legalább instant látod a hatását. A füstölgő jármű és a ragelő chat látványa földöntúli boldogságot eredményez.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.17. 09:00:47 -
#346858 Epic teams/players... -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #346857 csak a nerf előtt toltam vele, de én imádtam
IS 2 és T 34 1 miatt szerettem bele a kínai tankokba, pedig a Type T 34nél majdnem feladtam
112t is imádom, alig várom a 110et -
R3nton #346856 Ja igen még valami, aki az object260-ra hajt kösse fel a gatyáját, itt már elég nehezek a küldetések. Igaz megcsináltam már 8 küldetést, de itt már vannak követelmények rendesen. Egy laza Top Gun simán lehet egy követelmény rész, vagy éppen 4-5000 sebzés :D -
R3nton #346855 T-55:
Mentem néhány karikát. Jó tank, érdemes megszerezni! Leo1 legénységét tökéletesen lehet húzni benne. Maga tank is jó, frontja szarabb egy 20-assal, mint a T-54, de még így is az egyik legjobb a medek között a tierjében. Torony az bika, ua, mint T-54 esetében. T-55nek gyengébb a motorja, de nem venni észre, mert jól pörög. Kisebb a végseb, és lassabban megy fel a hegyre. Az ágyú viszont brutál jó ezen, gyorsabban szűkül és pontosabb is, mint a T-54-en, sőt menet közben is pontosabb.
Összességében a T-54-et erősebbnek érzem az elmebeteg frontpáncélja miatt, de a T-55 szerintem tierje egyik legjobb medje, és jó vele játszani. Játékélményre legjobban a T-62A-ra hajaz, mind sebesség, mind ágyú terén, igaz az átütés jóval kisebb, de nagyon hasonlóan viselkedik a 2 tank. -
rogan99 #346854 az IS2 mekkora egy ótvaros foshalmaz te jó isten. Nem tudom a nerf előtt milyen volt de ez az ágyú rühelyes. 3x lőtt mellé 50m-en belül egy mecs alatt. Az ok h távolra használhatatlan de azért ez h szinte a pofámban van az ellen és mellé lő ez röhejes. És nem 1-2x hanem minden egyes körben megcsinálja minimum 1x. -
R3nton #346853 Brutális DPM+camo, az az ágyú elég beteg tier8ban egye medre. Én megtartottam. Nekem a játékstílusa kicsit az e-25-re emlékeztet. -
Kubukli #346852 r=l -
Kubukli #346851 Arty meccsek: Ensk, Ensk, Ensk, Himmersdorf, Ensk, lol.
Ja nem, mert volt winter Himmersdorf is!!!!
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.16. 22:41:08 -
TiborTamas #346850 Még 5k xp hiányzik a következő tankhoz, ezért jó lenne, ha összejönne már rá az ász. Utána adnám is el, mint a huzat. :) Nekem nem tetszik, hogy nem forog körbe a torony, sz.r a csőkitérés le és fel irányban is, és kevés a hp. Egyedül az ágyú jó rajta, de orosz lévén néha az is tud alkotni dolgokat... :D
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.02.16. 22:31:23 -
#346849 o/ -
Kubukli #346848 Holnap meglesz a nagy csúzli a Hummelre. Este tudna valaki arty/light kombóban segíteni? -
EmR3 #346847 lejárt a warpack license -
Simulacrum #346846 Nekem sincs még ász vele és szintúgy nagyon jó köröket megyek vele, úgy tűnik más is. A különbség annyi köztünk, hogy én szeretem is. Nekem ez a megtartós tank erről az ágról. Brutális kamó, nagyon lapos, ezért nem is találják el sokszor, jó tank nagyon. -
TiborTamas #346845 Ez az Obj. 416 kiakaszt már. Utálok vele játszani, ennek ellenére szinte konstans jó köröket futok vele, de az Ace Tankerhez nem elég jókat. Tegnap 1310 base xp-re is még csak 1. osztályt adott...
Az előbb pl. 4k dmg, 5 kill, 1,5k spot tier 9-ben és kiszúrja a szememet 1170 xp-vel. Nyomtam is egy Alt+F4-et hirtelen. :D -
Toweliee #346844 Tölts le egy garázs skint, szerintem az eltünteti. -
Kubukli #346843 Az aktuális "A meleg büszkeség napja" témájú garázst hogyan lehet kikapcsolni? -
Simulacrum #346842 "Kicsi" light csatában
Nagyon hihetetlen volt és az ilyen csatákért szeretem ezt a játékot. Az M53-as és az én csatám lett ebből a körből. Vicces, ahogy kétszer próbálom elkapni és nem sikerül, majd a végén ketten maradunk és szerintem ésszel lehozom. Persze mikor már odajött a sziklához rámehettem volna, de ez így volt szép szerintem. Amit a Type 64-el műveltem az persze igazi noobság volt, de kellett bele, emiatt is vicces és amúgy sem szokásom tökéletes kört futni. -
#346841 vmi mod csinálja -
Hassel74 #346840 Srácok, az egyik ismi kapott egy ilyen üzenetet. Mit jelenthet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/v092ek2mznrmyzkoz2.png
Utoljára szerkesztette: Hassel74, 2015.02.16. 20:45:33 -
bornofakone #346839 Már meg is van hála Maala-nak :D 2 laza kört mentünk és kész is mind2 küldetés, thx itt is :)
Akik pedig inveltek/írtak, köszönöm nekik is, de már tárgytalan :D -
bornofakone #346838 LT12 és 13 küldetésekhez keresnék valakit/ket. Jó lenne ha az artyson túl lehetnék, normális artysokat nehéz találni, de ha csak light-al jönne vki, nekem az is jó :)
Ingame ugyanez a nevem, írjatok nyugodtan rám :)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.02.16. 20:17:39 -
yossarianHUN #346837 Kabbe:P Mázlista disznó.