World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebből a te logikád szerint az következik, hogy a pingponglabda ugyanakkora eséllyel viszi ki.
Na, hozod a szokásos formádat. Mekkora esélye van ha pofán dobnak egy kaviccsal, hogy kiviszi a szemed? És ha pingponglabdával? Pontos esélye? Látod, fogalmad sincs.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.30. 10:35:11
Látod, fogalmad sincs...

AlucardHuN: multkor e4 lövedékét pattintotta meg a felso, ágyú melletti lemez 2x is. Természetesen 15:2-re buktuk a csatát. De nyilván a sok noob miatt volt, nem pedig amiatt hogy mindenki amnéziás lett, elfelejtett lőni és meccs előt még a páncélt is kicserélték diszkógömbökre...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.30. 10:33:52

Érdekes mert én úgy láttam hogy a felső részt találta el. Ha úgy láttam volna ahogy mondod akkor tudom mi a forgatókönyv de ez így elég rejtély....
Elég nagy ahhoz, hogy ne legyen érdemes HEAT-tel láncra, rétegelt páncélra lőni. Pontos számokat akarsz? Reklamálj SerB-nél.
és mekkora ez az esély?

Ki beszélt 100%-os védelemről? Még mindig nem értem min hisztizel. Ami tény, hogy sokkal nagyobb eséllyel sebez nullát a HEAT ha láncot, vagy spaced armort ér, mint egy sima AP/APCR. Mit nem lehet ezen érteni?
Na erről mutass videót, hogy egy lánc vagy spaced armor 100%-os védelmet nyújt a HEAT ellen... sőt ezt még meg is nézném egy live teszt keretében. Ja ha meg nem 100%-os a védelem? akkor meg a szokásos szopatás mint ami a többi lövedék típusnál is előfordul.

Találkoztam,az este szinte mindegyik csatában volt.Ráadásul az egyik magyar volt és ugatott hogy szarok vagyunk.Közben goldal lövöldözött,de végül sikerült megnyerni.Felugrottam ház tetőre utánam jött az egyik és sikerült lelökni.Egész jó móka ez a rally,kár hogy nem az számít ki ér be elsőnek.

Valszleg a lánc alsó részét érte a lövés, ahol már nincs mögötte test. Amit te az oldalának látsz, annak csak egy része az oldala, az alja csak futómű.
A lántalpas elnyelődés és rejtélyes lepattanók ugyanúgy előfordulnak minden lövedéktípusnál. - Amiről szó van, az a HEAT, és azt igenis benyeli mind a lánc, mind a spaced armor. Szemben az AP/APCR-rel.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.30. 10:08:55
Tegnap egy RHM nyelte el oldalról a BL 9 Ap-t szóval nincs miről beszélni😄
Én meg kaptam egy harcostárs kitüntetést,50 olyan csata után jár amiben nem okozol sérülést csapattársnak.

Mi ez a gold ammo egy megbízhatatlan lövedék mánia? A lántalpas elnyelődés és rejtélyes lepattanók ugyanúgy előfordulnak minden lövedéktípusnál. Ennyi rinyát egy alapjáraton sokkal erősebb lövedéktípus miatt. Komolan mondom mindjárt megsajnállak. Ez a chaffe is fun lehetne, de ide is kellett a gold... basszák meg. Mostmár tényleg kell valami bot kliens aztán az csapassa helyettem, magas szintű tankok is lesznek és az én idegrendszerem sem megy tönkre a húzás alatt...

Tono34
Tegnapi nagy versenyzésben sikerült bekékülnöm .... AutoAim megtette hatását, 2-3 sebzés és már kék is voltam .... azt hittem, hogy ennél azért több kell, hogy "kék" legyek.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Irányított ütközés!
Mardel
Ok, köszi.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ugyan megoldódott a problémád, de talán még hasznos lesz. Az integrity kapcsoló már nem működik. Helyette egy ilyen van: -integrity_default_client

Ezzel működik. Sajnos a hibás gnomefather hangok nem rakta vissza, de azt megoldottam másképp.
Én újabban minden tankra azt szoktam, hogy 1. lámpás, a többinek ami kell adott tipusra (lightra camo). 2. bia. 3. ami megint kell adott tipusra. És nem szoktam cserélgetni, tekintve nem veszek aranyat, amugy meg azért elég sokat buksz xp-ben. Lightra, td-re és hasonlókra a lámpás kötelező, drámaian más vele játszani, mint nélküle.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.30. 09:34:26
OMG miért kellett lefordítani a film címét? Tudom, hogy nem ti voltatok, nem is nektek írom, csak ez egyszerűen katasztrófa....

A World of Tanks Magyar Portál a hamarosan a mozikba érkező Harag (Fury) című háborús filmhez kapcsolódó in-game és Facebook versenyt hirdet! Az in-game versenyen összesen 5 db páros belépőt lehet majd nyerni a Harag című film magyarországi premier előtti vetítésére! Emellett a verseny Facebook-os posztjának megosztói (és ennek tényét kommentben is rögzítők) között is kisorsolunk 5 páros belépőt ugyanerre az eseményre!

https://wotinfo.hu

Én is használok goldot Chaffee sporttal.
Induláskor két R-rel indulok és auto aim-mal kijelölöm az egyik ellenfelet aki mögött megyek végig és sima lőszerrel lövöm a pálya végéig.
A foglaló kör előtt átváltok goldra és próbálom resetelni a foglalókat.
Mardel
Reggelt!

Chaffee sportok legénységének melyik első skillt kezdtétek el?

Valaki azt mondja elején mind BIA, utána szokásos spot lámpa, stb.

Másik azt hogy elején mindenkinek camo utána spot lámpa, stb., 3-nak meg mindnek BIA.

Ez az elc amx elég k-85 gyilkos lett közvetlen közelről, a kv-85 csak rammolni tudja mert nem hajlik rá a csöve.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

mijki
Melyik damagelog-ot használod?

Előre is köszi 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Menj a medekkel es hatulrol tamogasd oket az elejen. Utana ha nyerore all a csapat vadaszni kell a lesebzett tankokat. Ha bukora vissza kell vonulni lehetoleg olyan tavolsagra, hogy ha kitarazol meg legyen idod betolteni mire odaernek es akkor legalabb lesz damage ha mar a csapat beszart. Semmi esetre se maradj egyedul poziciot tartani.
Varosban meg menj valami kemeny heavy utan es vard meg mig benyeli a loveseket majd tarazas es vissza.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

És látom, a jó öreg nyomorék csapat átok még mindig ugyanúgy sújtja. Ilyet még az életben nem láttam, hogy egy konkrét tankkal ennyire szánadék csapatokat osszon folyamatosan az MM. Fél éve ugyanez volt. Most van 127 csatám vele, és 47% WR. Még az átlagosan idióta csapatoknál is nagyságrendekkel szánalmasabb retardált faszkalapokat kapok vele magam mellé újra meg újra. Csak a visszavétele utáni 10 csatában kétszer lőtt ki csapattárs.
"Team Start Cél
Nyerj egy Tank Rally-t egy 3 fős szakasz tagjaként úgy, hogy legalább 750 sebzést is kiosztasz. Jutalom
10.000 kredit
2.000 XP
2.000 legénységi XP"
Nekik megéri némi goldot lőni, ha másért nem az ikszpéért. Én is azt tenném.

Akinek van AMX 50-120-a, leírná pár mondatban, hogy szokott vele játszani, merre megy, mennyit mozog, hol áll vele? Még mindig nem érzem ezt a tankot, így visszavásárlás után se. Próbálkoztam Youtube videókkal, de sokra nem megyek az "én és a két atomlila haverom top tankként ledózeroltuk az egész ellenséges paradicsompista gyülekezetet", meg "régi MM-mel csináltam 10k sebzést T5 tankok ellen" típusú replayekkel.
Ti hogy találkoztok goldosokkal a rallyban? Egyszer se futottam össze olyannal.

Rage on: Hogy retkesbe tudja az RHM olalról elnyelni a bl9-et???? Tiszta lövés volt. Azt nem akarom elhinni hogy a lánc megfogja... na nembaj, majdnem behalt erre az utolsó HE találatom sebzett 58-at kössz b@zdmeg.
De legalább nyertünk, 2. legtöbbet sebző.

ui: az oldalsó lövés AP volt.
Maala
Hihi. 60/40/37

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

#9 Jacktor 2014-09-29 15:47
"Pointer4 gyorstippje a legénység csereberéjéhez (neki már kész az 50 csata is):
Szóval, úgy csináltam, hogy crew accelerate bekapcs, mert nem akarok a t1 cuniról xpt váltani aranyért. Mire meglett az 50 nyert kör, addigra felment a komplett legénység (5, a rádióssal együtt) 98%-ra. A 49. nyert csatánál a commander helyére beraktam egy új embert, aki a duplázós legénységit kapja, az minnyá felugrott 92%-ra az első skilljével. Szóval majdnemhogy van két 6. érzékes commanderem. Ami azért jó, mert így akkor már 3 komplett light tank legénységem lesz, mert a tier 6-7-8 is fasza az amcsi light tankok között 😄
Ja, és nem érdemes meghalni, csak akkor, ha már sebeztél 750-et. Mert akkor az 3k xp a legénységre, körönként."

Ezek szerint a sebzés is számítana? Akkor érthető a gold. De anélkül is meg van. Egy rammolás izomból ramra felkészített tankkal -350 hp.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.29. 23:26:13
Count Adyn
jah simán benthagyhatnák az ilyen fun módokat ha másnem training szobában.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
kérem a focisat vissza, az nagyon tetszett
Master91
az semmi, utcsó csatámról nem csináltam képet, de 15 lövésből 13x arany átütés, másik 2 valahogy pattant....az arany
Jó lenne ez a sport is, de szakaszban játszhatatlan, full golddal megy mindegyik. Azzal meg azért mégiscsak könnyebb nyerni. aztán hogy mi értelme van erre is kreditet költeni, az nekem rejtély. Én hülye meg 30 millióval, Sp-vel épp ma nézegettem, hogy hol kéne lőni ezt az is6-ot, hogy átvigyem ap-vel...Át is viszi.😊
Te mindig megnevettetsz <#taps>

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Antimat
Amúgy jól adja nagyon ez a Sport Chaffee, talán 3-4 nyertes meccset mentem vele, máris 33%-on vannak a legények első skilljei.
Teljesen jó legénység húzásra, úgyis vissza akarom majd venni a t71-et egyszer.

cyka blyat

Többet ésszel, mint pénzzel. Egy goldot sem lőttem, mégis 492 hp-val kerültem ki a dulakodásból. :-)
Skill kérdése... Meg felszerelésé.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.29. 22:30:24
Antimat
Igazad van!
Meg tegnap is az volt.
Meg tegnap előtt is.
Meg....

cyka blyat

Jatszatok meddel meg puha td-vel es akkor nem fog zavarni ha golddal lonek mert ugyis atutne simaval is. A batchat-re kimondottan szeretem ha golddal lonek. Eleg sokszor pattan meg track-kel damage nelkul.

Antimat
Szerintem valami új verzió van a Jove modpackból, ha jól betűztem az orosz szavakat.

cyka blyat

"nem kell skill manapság, elég ha van prémed és gold ammod."

Erről van szó. Ehhez a játékhoz már semmi nem kell. Se ész, se stratégia, semmi, csak prém és gold ammo, nem lett több mint egy snaci lövöldözős játék mára.
Két csoportnak kedveznek a készítők.
1. A totál idióta, gondolkodásra képtelen IQ hiányos balfácánoknak. Nekik lett a gold ammo, hogy tudják lövöldözni ész nélkül és ne okozzon nekik gondot a páncél, vagy a beforgatott tank.
2. A gyáva nyulaknak, hogy egy artyba ülve, egy sarokból lövöldözhessenek naphosszat, ők még isteni képességeket is kaptak. ( Először még röhejes volt amit az arty tud, mára inkább siralmas hogy ilyen bent lehet a játékban ).

Az utóbbi idők pedig azt mutatják, hogy e kettőt favorizálja a WG a legjobban.
Ha a kollégák nem akadályoznak meg sem tud lőni golddal. A csapattársak többet ártanak, ha nem figyelnek és beletúrnak valamibe, az ellen meg befoglal.
Count Adyn
A legjobb mikor artyval is kapom a goldot😄 Arról ne is beszéljünk hogy a Maus-om meg egy kör végén ugy néz ki mint a vámház körút 9😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mijki
Nem mindegy, hogy a végén 500 vagy 800 hp-val érsz be a verekedőbe.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gold legkevésbé számít a verseny módban. Engem nem is zavar.
Tapasztaltam én is. A sok vérfertis csaklőtte a gódammót. Mi értelme ennek?

angelus1991ster.blogspot.hu

"Múltkor a 1390-em spammelte szét egy T62A golddal..." Az ilyen szitukon én nem szoktam idegeskedni, csak finoman közlöm a delikvenssel a véleményem a szellemi szintjéről. Gold nélkül is átütött volna, akkor meg minek balhézzak? Legalább fogy a pénze a hülyének. Sokkal dühítőbb, mikor KV-4-ben szednek szét IS-ek goldozva.
mijki
Ha valakinek az a fun, hogy szarrá spammeli az agyát...egy fun módban....gratulálok neki. Ja, hogy csak 400 credit...jaj de jó...ha már egy rohadt versenyről van szó, legyen már fair play benne. A sok olyan low sz** miatt nem lehet élvezni a játékot. Múltkor a 1390-em spammelte szét egy T62A golddal...nem kell skill manapság, elég ha van prémed és gold ammod.

A legtöbb uniqum is gold ammo nélkül menne a levesbe.

Mai feladványunk:

Mi a bré ez? A Jove's mod packig oké, de hogy mi a vért akar...