418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    nem fog.... kíváncsi vagyok, hogy most milyen csapatok vannak....
    mert ezekkel a 2-15 meg 3-15 0-15 csaták elég érdekesek....
    sosem megyek 15-2 15-3 15-0-s sorozatot győzelemben, de vereségben mindig
  • Kubukli
    Xvm oldalon kell beallitani, de a win chance lattan szet fog baszni az ideg. :)
  • sebi89
    melyik a jobb firefly vagy a cromwell?
    firefly jobb ágyú gyenge mobilitás, cromwell gyors, páncél nincs egyiken se
  • Kubukli
    Valaki Spg-14 hez light szakasz. Sajnos csak Hummel van.
  • Kubukli
    Ki van fejlesztve de mivel nem jatszom T10-ben ezert nem szivesen vennem meg hogy csak az IM-met probalgassam.
  • foxbat88fx
    melyik fájlt kell szerkeszteni, h xvm kijelezze a win chance-t?
    faszom itt szenvedek már 1 órája ezzel a jacktoros szarral

xvm.xc-t próbálom /res_mods/configs/xvm mappán belül
  • madmanic
    is7?
  • ilovearty
    Valasz yossa-nak (a valasz funkcio telefonon nem mukodik) A sebzes kiosztasa repesszel azert nem megy mert nincs ra ido. Atlagban 5 perc egy jatek de mar a harmadik negyedik percben eldol ki fog gyozni . Ebbol kb 1 perrc a felvonulas a tenyleges csata helyszinere. Tehat kb 3-4 perced van loni ami egy 50 masodperc koruli toltesu artyval olyan 3 lovest jelet celzassal egyutt. Ezert nem szaroztam . Vagy beadja panceltorovel vagy nem. Adja rendesen...
  • Kubukli
    Próbálok annyi sebzést pattintani mint a KV-1 HP-ja.... kb 5x volt 10-20 HP-val kevesebb eddig, nehogy már meglegyen.
  • patchaou
    Igen. Hogy miért azt nem tudom.
  • András77
    Berakott a tiger2-vel egyszem tier8-ként a csatába, szemben egy superpershing, amit ki lehet nyírni, bár ha aranyat köp, akkor oda kell rá figyelni.

Karelia védés, elindulok jobbra fel. Mire a tiger2 felküzdötte magát a dombon, mindenki azon az oldalon kilőve a csapatomból, egész egyszerűen felrohantak a nyomorék tier6-7 medek és szempillantás alatt kilőtték őket. Utána egyedül vagyok egy komplett ellenséges oldallal szemben, akik alig vesztettek hp-t és így is 3e körüli sebzést kiosztok, de teljesen körbevesznek, nem lehet mit csinálni.

Komolyan, ha egyszer megérteném, hogy ezek a nyomorultak mit élveznek ezen a játékon ebben a formában? Előre rohan és ameddig van hp-ja lő, fedezéket nem használ, célozni nem tud, lehet hogy autoaimet használ, nem tudom, de alig sebeznek, egy helyben várják az ellenség lövéseit, az arty lövését és kész. Ez milyen játék már, ezt ők élvezik? Komolyan?
  • darki81
    3 E 25 ha egyszerre lő, úgy szól mint a ppsh :D
    nem szeretek olyat látni piros felirat alatt :D
  • McFrost
    HOAX! :D
  • yossarianHUN
    Én délután GW Wanker-ral sebeztem 4600-at Mines-on, csak HE-t lőve. A küldetés persze nem lett meg (lőj 3 veled egy szintű vagy nagyobb tankot), mert a végén 450-et csapott az 500 HP-s Borsigba. Hihetetlen lutri az arty, abszolút a randomisten kezében vagy. Persze ezért is a lóf*szjancsik kedvence.
  • ilovearty
    Kv1-be 520 nem 620...
  • Antimat
    Engem őrületbe kerget a patch óta a T49 ágyúja, nagyon sokat romlott sajnos..
  • ilovearty
    Latom sokan szenvednek az artykkal. En is csodalkoztam hogy a banatba tud valaki s51-el 3500 +-t sebezni ugy hogy nekem kv1 oldalaba is csak 620-at adott. Valasz:panceltorot hasznalnak. Es tenyleg! Kiprobaltam es mukodik ! Elso loves talal 1400 hp. Masodik melle (he is melle menne) harmadik lancba megy / semmi (mivel e75-be lottem ez kb 4-500 lett volna) kovetkezo full hp-s kv4 elporlad (ez repesszel max 800 hp ) . Titka: 500 meteren belul legy. Hatrany: berohano ongyilkos felderitok kivegeznek 5 csatabol 3-szor de ki nem sz.rja le? . Kuldetes elvegezve.
  • popey8
  • Hassel74
    Most biztos nagyon megrettent, innen jön a nyerő széria!
  • Sherman0070
    Amióta meglett a T28 HTC folyamatosan úgy vesztünk hogy esélyem sincs sebezni. Csak nyugodtan akadályozzon a játék a végén még véleltlen letörlöm.
  • patchaou
    Így van :) Sokszor nehezebb amúgy a piroskákat kilőni.... egy jó játékos fejével könyebb gondolkozni és megsaccolni hol lesz 3 másodperc múlva, míg egy saláta ilyen szempontból sokkal kiszámíthatatlanabb.
  • Tarathiel2
    Patch pontosságnerf miatt van főleg így, de ez már előre el van döntve a szerver részéről. Ha úgy dönt ti vesztetek, akkor megfeszülhetsz akkor sem fogsz eltalálni semmit. Ha egyetlen kis pixel látszik ki a célkörből, garantáltan azt fogja eltalálni. Patch óta már rendszeresen van, hogy a BC 155-tel, ami azért még valamennyire pontos, 8-10 lövésből 0 találat és gyakran 0 sebzés is. Biztos hirtelen elfelejtettem játszani.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.17. 17:30:30
  • Maala
    Hát igen, annak, aki nem tudja tapasztalatból, hogy egy tank mikor merre fog mozdulni, annak sok-sok szerencse kell, aki ki tudja, annak elég egy kis szerencse is. :P
  • Master91
    Hát ja
  • okosszöszi26
    hát inkább sok-sok szerencse, mint tapasztalat és tudás

• lammaer
    Nem. Türelem és szerencse. Meg egy nagyon izmos jobb kéz.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.17. 17:17:46
  • Master91
    nocsak nocsak, skill kell az artyzáshoz????
  • lammaer
    AP az pattog rendesen, én vissza is álltam HE-re.
  • lammaer
    Ugyanezt éreztem én is...

A végén már úgy voltam vele, lövöldöztem összevissza, randomisten meg eldönti. Aztán az arty ucsót nem is tudtam megcsinálni, inkább perfektre toltam a többi ágat. T28-as küldiknél nem is erőltetem az artit, nem való az nekem. Játszok úgy mint eddig a többi tankommal, azt ha lesz lesz, ha nem nem. Artyba nem bírok beülni egynél többször egy este folyamán. Unalmas szar félkarú rabló az egész.
  • Angelus1991ster
    Engem nem ez irritál, hanem hogy pattog a lőszer. és rendre, 20-adszorra pattog!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze a szargaming minőség.
  • okosszöszi26
    most, hogy artizok, amitől mindig hánynom kell ahányszor belekezdek, látom, hogy gyk. képtelenség akármit eltalálni ezekkel a szarokkal
    2000 sebzést nem bírok velük összelőni, mert mikor megközelítem a bűvös számot, akkor hirtelen még jobban mellélődöz, mint általában, hogy tényleg csak a legnagyobb véletlenen múljon egy kib.ott találat.
    kb. akkor talál el valakit, ha bemozdul, miközben már ellőttem a szeretetcsomagot, és már nem tud a röppályán módosítani ez a szemét program, mert ha lehetne, szerintem még akkor is módosítana, csak elég feltűnő lenne a görbe track

valami artista mondja már el nekem, hogy hogyan kell ezekkel célozni, azon felül, hogy megvárom, míg beszűkül a célkereszt, mert nekem akkor is direkt mellélődöznek ezek a fosok

nem is értem, hogy engem hogyan találnak el mindig az artik olyan csodaszámba menő lövésekkel, aminek kisebb az esélye, mint egy lottóötösnek
  • Angelus1991ster
    az a vicc hogy 400 sebzésen múlt most is, röhej,
  • Maala
    Bármelyik artyval meg lehet, amivel tudsz 2k-t dmg-elni. A többi úgyis a csapaton múlik.
  • Negritis
    ilyen se volt még, 17 meccs kellett hogy leduplázzam a GW Tigert, 17 ...
    és majdnem meglett a T28 SPG 12, de csak 4. lett xp-ben ...
  • Angelus1991ster
    Pattog az arty aranylőszer! Folyóba a wg-sekkel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rohadék rng miatt amúgy is lámpavas járna nekik

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.17. 16:15:41
  • Maala
    In democratic Hungary, Vladimir comes to you!
  • Negritis
    nekem is jobban tetszene, de már annak is örülök hogy nem kell sorba haladnom a t28nál
  • Tono34
    El tudnám képzelni a küldetéseknél, hogy csak játszol és a menet végén kiírja, hogy teljesítetted vmelyik küldetést.
  • ilsalon
    Sajna csak a másodlagosért kapod meg.
  • yossarianHUN
    Ezt értem, de ha javítasz, és meglesz a másodlagos is, akkor a teljes összeget (elsődleges+másodlagos), vagy csak a másodlagosért járót kapod meg?