World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Van mikor meg érzem, van mikor látom az ellenfél tankjaiból ha spotoltak.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Bia helyett esetleg a javítás vagy látótáv növelő skillek. Ez már egyén és stílus függő.
bocsi a hibáért.
Volt egy vulnerability fül a tankok adatlapján az armory előtt, ahol meg lehetett nézni különböző színekkel jelölve.
Van valami egyéb oldal, ahol hasonló található?
Amúgy itt van egy szép kis verseny bug: Chaffee (sajna a wotreplay nem engedi feltölteni...)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.30. 12:32:42
Érdekes módon a te tapasztalataid mindig homlokegyenest mások, mint a legtöbb embernek. (pl Foch frontja, amit belő bármilyen tank lazán, és tier6os lightok spammelik szét szemből)
Engem csupán az érdekel honnan ez a vallásos fanatizmus, ez a meggyőződés, hogy ismernek mindent. Mi az az agymutatvány amivel meg tudják magukat győzni ezek az emberek, hogy ismerik a játékot kívül-belül miközben nem láttak se forráskódot, se beállításokat semmit! Ezen szoktam jókat derülni magamban...
- HEAT shells will start to ricochet if the impact angle equals or is greater than 80 degrees. (please note that every shell can have slightly different settings). The armor penetration after ricochet will remain the same.
- After successful penetration, a HEAT shell cannot ricochet inside the tank (as the shell is transformed into a continuous stream.)
- After successful penetration, the HEAT shell will lose 5% of armor penetration value for each 10cm of travelling distance (50% for 1 meter travelled between the spaced armor surface and armor)
- After successful penetration, the force with which the HEAT shell continues to travel through the armor will lose penetration value equal to the amount of armor hit and will take into account the angle of impact between the armor and penetration spot.
- Suspension now also counts as spaced armor
Fentiek a 8.6 patch óta vannak így. Forrás: wiki
Lényeg: A lánc ugyanúgy viselkedik a gyakorlatban, mint a spaced armor. Értelemszerűen, amikor a HEAT átüti a spaced armort, akkor elveszti az annak a páncélvastagságnak megfelelő átütési értéket.(Ahogy az AP is.) DE. Ezenfelül, amíg el nem éri a valós páncélfelületet, további 5%-ot veszít az átütéséből annyiszor, ahányszor 10cm-t megtesz.
Tesztnek meg bármikor le lehet tölteni az ingyenes Tank Inspectort. Rácélzol benne szépen a láncon keresztül a tankra AP-val, aztán átállítod HEAT-re a lőszertípust, és csodálkozol, hogy jé, ennek mennyivel nagyobb az effektív páncélzata így. (Például beforgatott IS-7 esetén különösen látványos.)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
De tudom, most jön a "jól van ti birkák, akkor egyétek a hazug propagandát" durcázós kilépő, mert bizonyítékot azt persze nem tudsz mutatni.
2. de ha lenne, egészen biztos vagyok benne, hogy a bravúros átütés számítás (el se hiszem hogy leírtam erre a játékra a számítás szót - ámítás találóbb lenne) lehetővé tenné hogy azzal is át lehetne ütni tankokat...
3. és ha nincsenek érvek és adatok, akkor jön az hogy már megint a szokásos formámat hozom. Miért is? Mert a tapasztalataimból vonom le a következtetéseim, nem pedig abból amit a hivatalos wg propaganda harsog? Ha nektek a wg azt mondaná, hogy a játékban az összes tank rózsaszín csak a hibás montirotok miatt látszódik szürkének meg zöldnek ti azt is elhinnétek és rohannátok a boltba másik monitorért...
Dantes: Ja és ha ugyanez történik ap-val láncon, akkor meg legyint az ember és tudomásul veszi, hogy ez meg nem heat volt... vicces
Vagy csak megint osztani akarod az eszt? Keress magadnak olyat aki nagyobb noob nalad ne engem basztass!
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"