418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Volt arty is egyébként lőtt is a nyomorék, de ezért jó, hogy artyzom kicsit az IM miatt, mert töltés közbeni táncikálással megúsztam leszedett lánctalppal, van elég hely mozogni ott. Azt csinálom, hogy leállok néha pillanatokra és utána hátra húzom a tankot. Azért hátra, mert ennek elől van a tornya, artyk meg általában középre céloznak. Nagyon jó eséllyel elengedi a lövést abban a pillanatban, ahogy lát megállni és ha hátra húzom a tankot, akkor jó eséllyel lánctalp lesz csak, de ha mégis betalál, akkor az elejét tudja elkapni vagy a tornyot, inkább, mint a hátulját.

Csak lövés előtt 2-3 másodperccel állok le a pontos célzás miatt, most a nerf után nagyon kell a célzás, hiába mondja a f.sz wg, hogy meg sem látszik a nerf, én érzem nagyon, igaz nekem sok lövésem volt mozgás közben. Korábban nem kellett leállnom célozni egy ilyen pontos ágyúval, most már kell, különben mellé fog menni. Ezt nem tudom jónak nevezni, ez csak a vérpista idiótáknak kedvező változás, mert ők eddig sem mozogtak a tankkal a lövések közben. Gondolom ment a sok rinyálás, hogy menet közben eltalálták őket, ők meg nem tudják meglőni az ellenfelet (mondjuk ez a része most sem változott, de "legalább" nehezebb az egy helyben álló vérpistát meglőni, ha mozgatom a tankot).

Jobbra nem szeretek menni ebből az irányból, mert ha van egy értelmes jó tornyos ellenfél és felfut a nagy dombra és belövi szinte az egész területet. Amúgy is jobb oldalon nagyon álló háború szokott lenni, néha kikukucskálnak a domb fölött.

Bal oldalon ha letaroljuk őket, akkor meg még odaérek a bázishoz (encounter módban is, ha meg két zászlós van, akkor visszaérek bázist védeni, sőt le se kell mennem a dombról, onnan belőhető majdnem a teljes felvonulási terület).
  • Tarathiel2
    Na itt az újabb 1 nap ban hála a sok agyhalott féregnek...
  • yossarianHUN
    Na igen, ez műküdhet, de ehhez olyan tank is kell, meg az, hogy ne legyen arty, mert azok teketória nélkül kicsapnak onnan. Heavyvel meg azért némileg pazarlás oda menni, mert a heavykre a kritikusabb chokepointokon van szükség, például keleten, meg a dűnéknél.
  • András77
    Nem tudom, mert szerintem nagyon jó hely. Egy alacsony és jó tornyos med, t54 pl, simán tud onnan lőni úgy, hogy csak a tornya látszik ki. Jobbról véd a szikla maga de nagyon királyul lehet lövöldözni abba az irányba is, kiugrásokkal. Kell egy jó madár zoom, akkor látom, mikor nem figyelnek rám. Sőt most pl nem is szórakoztam nagyon, beraktam szögbe a tiger2-t úgy, hogy az alja annyira lefele nézett, hogy ne tudják azt lőni és lőttem, ahogy a noobok szoktak, egy helyben állva, mert több alacsony hp-s ellenfél volt ott. Bekaptam 2 sebző lövést, a többi lepattant de én meg kiosztottam közben 6-7-t és 3-t kiszedtem.
  • yossarianHUN
    Igen, nem rossz hely, de nem is kifejezetten jó. Az kell hozzá, hogy a szemben lévő sziklákon tobzódó medek (mert többnyire oda mennek) ne figyeljenek, illetve a jobb oldali homokdűne tövében ne legyenek heavyk, mert azok is belőnek.
  • András77
    Az megvan mindenkinek, hogy Sand Riveren az A7-8 nagyobbacska dombra balról is fel lehet menni? Egy med, scout felmegy bárhol a térkép szélénél, egy alulmotorizált tiger2 kicsit trükkösebb, srégen kell menni a térkép széle felé és felkecmereg valahogy, aztán fordulni jobbra és máris fent vagyunk.

Szépen meg lehet lepni az ellenfelet vele, mert nem számítanak támadásra onnan , úgyhogy ebből gondolom, hogy nem csak nekem volt elsőre meglepetés, amikor onnan láttam támadni tankot, de fogalmam sem volt, hogyan került oda.
  • Simulacrum
    A mai frissítés mi volt?
  • Sherman0070
    xD
  • Tono34
    A gyújts fel egyel nagyobbat külditől már előre rettegek... a stugos 5 napba került.
  • Sherman0070
    Na mukodik a valasz gomb :D
  • Sherman0070
    R3nton 8:23kor irt üzenetére válaszolok telefonrol.:
    Nekem egész hetem ilyen 3:15-ös vereség volt :D
  • Simulacrum
    Nekem is ez volt a legnehezebb eddig, de végül T-34-el lett meg T5-ben. Ez szerintem tipikusan minél kisebb tierben kell megpróbálni.
  • Tono34
    T28C medes küldi, ölj 3 medet.
    1. max 2 med.
    2. med egy rakással, csata kb 4 perc és kikaptunk
    3. 2 med kilőve a 3.at az orrom előtt lövik ki.....
  • Tono34
    T10, ha van az ellennél 215b. Az nagyon szeret égni.
  • R3nton
    Cromwellel elsőre meglett. Minél papírabbak a tankok és minél többet lősz annál nagyobb esélyed van. Egyébként a hátulját kell lőni oldalról.
  • patchaou
    Frissít a nyomi, mit basznak el megint?
  • darkwraith
    Én is ezzel szenvedek, főleg T6-ban próbálom, cromwell-lel meg A-43-al. Tegnap is az 1 gyújtás megvan már sokszor, de 2! azt nem adja az istennek sem.
  • SzocsA
    comet 7es :D a t20 meg t21 de az 6os
    még a t55at csinálom ki kellene gyújtani egy tankot kétszer vagy két tankot felgyújtani de nem megy. van úgy hogy az első lövéssel kigyújtok egy tankot utána meg semmi.
    ezt is talán kis tierben kéne csinálni. a meedes küldiket mivel csináltad?
    az ilyen hülye küldiket ahol ki kell lőni náladnál magasabb tankokat kisebb tierben könnyebb meg talán kigyújtani is könnyebb vagy nem?
    Ahol meg sebezni kell az meg x tierben obj140 3as platonban ott is lehet killeket gyűjteni. 8-9-10 tankot leszoktunk darálni szakaszban.
  • R3nton
    Cromwell, 7-est nem tudom, én a 7-est nem erőltetném.
  • Maala
    Modulsebzés is sebzés.

Szerintem a Comet, és a T20 sem T6 tank.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.18. 08:47:45
  • SzocsA
    meedből melyik 6 ost vegyem vissza? comet vagy t20?
    Ez a láncolásos küldit nem értem, azt írja löjjem le a láncát majd sebezzem meg 3× 3 tankot. mielőtt még megjavítanák a láncaikat.
    140be beletettem egy csomó het aztán azzal lőttem, de közben megjavította és nem volt meg a 3sebzés meg nem is sebeztem az is7est hevel.
    De megadta XD
  • R3nton
    Faszán kezdődik, első 2 meccset az enemy lerendezte kb másfél perc alatt :D király, hogy egyből berak két ilyen 3-15ös meccsbe :D AT-7el ráadásul :D
  • R3nton
    6-ossal is lehet, nem sokat segít, mert baszott nehezek...
  • SzocsA
    csinálja valaki a 260 as küldiket? ott a minimum tank a tier 7es? vagy 6ossal is lehet?
  • darki81
    a szupercsapat :D
  • popey8
    XD
  • ximix #346970
    A Worlds of Tanks bemutatja

A Vörös 15 árnyalat című...

• Simulacrum
    Az első vereségesnél nem látszik a tényleges xp, de mivel ott kaptam medált végül 1305 alap xp járt azért a körért (ha nem lett volna prémiumom). A másodiknál pedig 1226-ot kaptam. Annyi az érdekes nekem ebből, hogy míg a második körben ezerrel többet sebeztem és sokkal többet spotoltam, sőt 10-es tankot is lőttem, míg a másikban nem, mégis 80-al kevesebb xp-t kaptam. Igazából csak annyi olvasható le ebből, hogy a kill nagyon sokat számít, illetve valószínűleg a vesztes csatában több közelharcom volt, bár volt a másikban is.
  • Sunsetjoy
    Kapcsold ki, én is így tettem. Ahogy nézem, bőven lehet hogy március 1ig aktív lesz...
  • toocha
    Azért ritka "igényesre" sikeredett ez a garázs amit most beraktak. (rohadnának meg)
  • GabeE3e
    Te miről beszélsz?

Elég zavaros amit leírtál
  • lexlutor
    ezt bekuldhetned az ftr-re, mert tenyleg erdekes...
  • Simulacrum
    Na ez komoly. Hihetetlen ez a két csata. 1000-el több sebzés, 2500-al több spotsebzés. 10-esek sebzése és spotolása, mégis 80-al több xp-t jelent a gyengébb teljesítmény (1226 vs. 1305). Ennyit számítana a killek száma? Arra már nem emlékszem, hogy tavaly lehet több volt a közelharc, de a mostaniban is volt. Szóval nagyon érdekes ez a különbség.

• Angelus1991ster
    SPG-15 kész, vége a hányingernek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Győzelem!
    Csata: Westfield
    Jármű: G.W. Panther
    Szerzett tapasztalat: 1 027
    Szerzett kredit: 28 088
    Csatában elért Achievement: 1 Kiválóság jele, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" és 4 kill.
  • Sherman0070
    Azt hogy tudja megoldani a csapat hogy 13-an lemmingelnek és 13-an egy szektorban vannak mégis elvesztik azt az oldalt. Én meg majdnem egyedül lehozok egy 1v7-et a másik társam aki velem jön az meg egyből meghal.
  • Angelus1991ster
    Legalább WoT-klón? Remélem, könnyebb az átlépés, ha modern tankokra fáj a fogam.
  • Maala
    Volt egy kis szünet AW-ban:

Mission completed! Reward:

Vehicles added: T28 Concept (100% crew)

Slots added: 1

WG próbál visszacsábítani, egyből sikerült az MT-15 csutkára... :P
  • lexlutor
    Hiaba no! Odateszik magukat a wg-nel:

- it’s possible but not sure that in distant futures, clouds will move like in WoWs
  • Kronos79
    A battleLoading.xc-t nyisd meg és mindjárt a 3. funkció(showChances) az. Írd át a falset truera. Aztán megkeresed a statisticForm.xc-t és ott is ugyanez a szitu.
  • foxbat88fx
    hehhh és tényleg ott van a Settings-ben :D
    köszi :)