World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínűleg nem érted, hogy hogyan működik a HEAT lőszer, és miért semlegesíti egy "háló" is. Röviden azért, mert idő előtt aktiválódik a robbanófej, ami miatt az olvadt fém a tank páncélzatán loccsan szét a helyett, hogy közvetlenül a páncélzaton aktiválódna és vágná át magát. Az meg komolyan kérdés, hogy egy 155 miliméteres HE lövedék milyen végzetes károkat okozna egy ágyúcsövön?
Mindegy, igazából csak az basz fel, hogy míg ha egy 155 miliméteres HE lövedékkel eltalálom egy tank egyik, ha nem a legfontosabb alkatrészét, az ágyút, akkor nem sebződik (max. egy javítható kritikus sebzést kap), közben meg simán meg lehet semmisíteni egy tankot úgy, hogy csak a tank testéből teljesen kiálló teleszkópot lövöldözi az ember.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.16. 18:31:22
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De heavy.
Életerő: 1500 HP
Test páncélzat: 150/80/40 mm
Torony páncélzat: 240/140/140 mm
Motor teljesítmény: 800 LE
Motor fajlagos teljesítmény: 16,16 LE/t
Végsebesség: 45/17 km/h
Fordulási sebesség: 35 fok/s
Torony forgási sebesség: 34 fok/s
Látótáv: 400 méter
Ágyú:
Átütés: 226/255/53 mm
Sebzés: 390/390/480 HP
Pontosság: 0,4 m/100m
Célzási idő: 3 s
Töltési idő: 13,8 s
Ágyú vertikális kitéríthetőség: -10/+20 fok
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.16. 13:15:39
angelus1991ster.blogspot.hu
Dupla ágyúja van.
Két féle van belőle,egyiknél két ágyú egyszerre lő,másiknál külön külön tud tüzelni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.14. 20:26:18
Tetszik az AMX, de tegnap bűn rossz csapatokat kaptam.
Ráadásul engem is érint az új pöcccs kapcsán 2 hiba 😞
inbolyognak a feliratok a tankok felett, és az FPS ingadozás...ilyen eddig nem volt, mindíg stabil volt.
WOT: Beluka
Na mindegy. Egy újabb titokzatos játékelem, már megszokhattam volna. <#vigyor0>#vigyor0>
A maradék 10% az az, aminek annyira szar az ágyúja hogy nem talál el / nem üt át semmit.
suba53: nekem bőven adott svéd tervrajzokat is. 1-et kaptam az Emil I-hez, 2-őt az Emil II-höz, 1-et a T8-as medhez és 1-et a T10-es tdhez.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

További legénységi XP 2db.
Az ágyúja cseszett jó.
De ha spotolják kampec,artyra meg he lövedékre érzékeny.Nagyon páncélozatlan.
De ha nem látnak meg az ágyúja szerintem bármit visz.
Gold lőszerrel t10-ben is jó lazán.
Azt kérdezném, hogy mi a véleményetek az AMX canon d'assaut 105-ről?
Ha használható és megérné, akkor becserélném az Is6-ot, mert van mellete még obj 252 u.
Köszi a válaszokat!
WOT: Beluka
A francia kerekes, és a svéd med. A rengeteg univerzális tervrajz töredék mellett eddig csak franciát kaptam, vagy 17-18 darabot, de svédet még egyet sem. Mindkettőnél a kilencesnél járok, meglesznek tervrajz nélkül is, csak furcsállom, hogy mi lehet a svédekkel.
Nektek adogat a játék svéd tervrajz töredékeket is?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Vagy random pechje volt vagy nerfelték?
Minden tier7 feletti tank belövi, akárhogy is forgatom, az ágyúja meg lepattan az összes t8 heavy-ről is.
Ha véletlenül top tiernek rak t6-os mezőnybe, akkor néha ér valamit. <#vigyor0>#vigyor0>
Egyébként meg egy kalap híg fos.
Stock UDES-em van.
Még a legénység is csak 88 és 96%-os.

T34B tiszta hülye volt,azt hitte hogy ő Rambó,hat lövésem ment a hasába és láncoltam is,csöppet sem akarta a testét rejteni,lazán kiment a nyílt színre és neki az ellenségnek padlógázzal.
Jah hülye Isu csapattárs ész nélkül lövöldözött,kinyírta amx td-t de én is kaptam tőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.11. 10:23:15
Voltam egy csatában ahol az ellenség annyira hülye volt,hogy csak pislogtam,azt hittem ez valami vicc.
Győzelem!
Csata: Karelia
Járművek: VK 100.01 (P)
Szerzett tapasztalat: 699
Szerzett kredit: 22 742
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Olyan orbitális hülyeségeket csináltak hogy csak lestem.
Brutálisan hülyék voltak,olyan volt az egész mint egy agyaggalamb lövészet.
Alig tudtam valamit sebezni,mert ezek egyesével kirohantak elénk,alig tudtam valamire lőni.
Kirohant puff sorozat halott,jött a köv ,majd a köv.

WoT heatmaps
Heatmap minden pályára, egy rakat kategóriában.
Vereség
Csata: Serene Coast
Szerzett tapasztalat: 1 428
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 35 969
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
T9 csatában stock tankkal én sebeztem a legtöbbet.
Csata: Minszk
Szerzett tapasztalat: 1 935 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1; x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 21 599 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 060; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 990)
Csatában elért kitüntetések: Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Ez vicc,majdnem annyit fizettem lófing sebzésért mint amennyit kaptam ,csata indulása után csapattárs belém lőtt 500 valamennyit,jó megyek tovább leszarom,van még Hp-m,megállok a sarkon lövök is3-ra másik csapattárs belém lő 532-t,pipa leszek megfordulok és bele lövök 312-t,ugye full stock a tankom még.Erre majdnem annyi a büntim mint a kárpótlás,pedig 1k hp-mat lelőtték.
Kb. 4-500.000 kredit gyűlik etaponként, és szépen megdobja a kredit sort.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 6 044 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 35 468
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 3 547
Mázlim volt de rendesen,Udes 16 szemből lepattant a tornyomról,cserébe kapott egy olyan maflást amitől feldobta a talpát.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Pihenek az FL-ig. Azt szeretem. Nagyon jó a játékmenet. Esetleges változásokra meg kíváncsi is vagyok.
Meg kezdődött a nyári szünet?
Csupa idióta csapatot kapok.
Vagy egymást szidják,vagy brutálisan állatok.
De az ellenség sem százas,az előbb egy 112 padlógázzal le akart rammolni,dombról belém rohant.

A láncom az sérült.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 13:15:56
Caernarvon Ax is volt,meg T34B,sajna Ax-ról le maradtam mert melóztam.<#rinya>#rinya>
T34 meg megvan már.
Tessék itt van,ingyen vót.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 12:34:06
Mindenki szidja hogy milyen szar,én a mai napig szeretem,egy aranyos kis dög.