418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #411698 Jah,remélem egyszer lesz valami értelmesebb tank is a boltban. -
magyi76 #411697 Hali! Latom van 14 ezer kotvenyed gyujtogeted valamire vagy majd kesobb valtod be ha lesz valami jobb tank szamodra? -
Ez valami orias mak volt. -
suba53 #411695 Én tegnap vettem 11 ládát. Két nyüzüge hatos tank, 2000 arany, 2 nap prém, meg egy 3d stílus.
Nekem még ládából soha nem esett nyolcas prém tank. Pedig vettem párat tavaly is. Ez is a második csomag volt.
-
Mostmár elhiszem hogy random a láda..
Vettem ma egy 11-es ládát, megvolt már az E75 és a Objekt 703-is
A 11 láda adott 2 Sextont 1 E75-őt és egymás útán 2 Objektet... 39500 arany volt a 11 láda így.. pfff látom nem hiszem el..
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.12.30. 09:16:20 -
suba53 #411693 Ezt hívják mázlinak. 
Most volt egy érdekes meccsem. Lehet hogy valamiféle új bot mod került be a köztudatba?
Elkezdődött a meccs, és mindkét oldalon vagy 6-7 tank bent maradt a kezdő pozícióban. Ott forgatták a tornyaikat, és lőtték az odaérő ellenfeleket. Egy tapodtat sem mozdultak. Röhej. -
Plata #411692 Eddig nekem ilyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #411691 Nekem az idei karácsonyi stílust sikerült fullozni.
Simán beadta az összes díszt készítőben,alig csinált duplát.
Tavalyiak nincsenek kész,tavaly előttiek igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.29. 21:16:52 -
suba53 #411690 Érdemes. Minden full album után ad egy álcát. Tavaly kifulloztam a 2018-as albumokat, most kifulloztam a 2019-es albumokat, jövőre meg a mostaniakat fogom.
A régebbi albumoknál nincs az, hogy téped a hajad, mert állandóan olyan díszeket ad, amik már megvannak.
Sokkal olcsóbb is, és csak rákattintasz, és azt adja ami hiányzik.
Ma meglett az 50%-os kredit szorzó. Minden albumnál elértem az 1%-ot. Nem kell hogy fullos legyen.
Igaz el is fogytak a antiduplikátor töltetek.
-
Lucifer001 #411689 Én a tavalyi albumot csinálom . csak összegyűjtöm a megfelelő mennyiségű töredéket , és kiváltom .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
magyi76 #411688 Nos sikerult az utolso diszt is 5osre fejleszteni a fan, igy lett 44% kredit, mostmar elerhetok a 18as es 19es albumot azokat erdemes feltolteni vagy ne foglalkozzak veluk? -
magyi76 #411687 Na ez a valasz, sajna nem ertettem a gyujtogetes elvet es en a 4 konyvet toltottem fel 1es szinttol 5ig illetve most toltogetem az 5os szintet, 1 otos disz kell meg elvileg...Koszi! -
suba53 #411686 Ha egy adott helyre készítesz 5-ös díszt, véletlenszerű kollekcióból, az 720 töredékbe kerül. -
suba53 #411685 A tízes szinthez csak annyi kell, hogy minden helyen 5-ös dísz legyen. Vagyis nem kell egyik albumot sem kifullozni hozzá.
Olyan 5-ös díszt készíts, ami egy adott helyre kell, tök mindegy hogy melyik albumból, úgy sokkal olcsóbb. -
magyi76 #411684 Nekem is jon naponta 4 esetleg 5 db, miota is megy az akcio 10 napja 50 par nagy diszem van is, de meg kell legalabb 70 db...
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.28. 23:06:37 -
Plata #411683 Még nem számoltam meg.
De nekem épp most is jött egy 5-ös.
Sima küldis doboz. -
magyi76 #411682 Azert mondjuk 135db 5os szintu nagy disz kell a 4 albumba, es ezek csak az 5os szintuek! Jol szamolom nem!? -
Plata #411681 Nekem tavaly és tavaly előtt is meg lett simán doboz vásárlás nélkül.
Az idén 11 karácsony dobozt vettem és kb az ötödik napon már kész volt a 10-es szint. -
magyi76 #411680 konyorgom minden nap megcsinaltam idaig csontra, 20-30 csatabol meglett minden..persze en nem vettem boxokat csak 12 kicsit..
Azert koszi a valaszt gyujtogetek tovabb..
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.28. 20:59:28 -
Plata #411679 Még van rá pár napod,csináld a napi küldiket ahogy csak tudod.
Nekem kb a negyedik vagy ötödik napon meg lett.Rengeteg szar jött küldikből.
Ma is volt pár 5-ös díszem küldiből. -
magyi76 #411678 Hogy tudom elerni a 10es unnepi szintet most a 9es sziintnel vagyok, a diszekbol az 5os szintueket kell gyujtenem de abbol irdatlan sok kell 1080 dbert keszit 1 5os szintu diszhet... -
Neknekem a régi kártyával ugyan ezt csinálta , feladtam annó. Idén szept kaptam ujat, na mondom kipróbálom újra, csodák csodája, elsőre sikerült.
Azután volt egy kis zavar az erőben, 3x behuztam a lotot, de nem vontak a kártyárol. De azóta már minden ok. -
suba53 #411676 Na még egy fontot loptak el a számlámról a nagy semmiért. Ez azért gyalázat, hogy elkérnek egy bankszámlaszámot egy szaros regisztrációhoz, majd a trágya rendszerük miatt nem sikerül a folyamat, de háromszor azért leszednek róla nem kevés pénzt.
Hol lehet ezeket a szemeteket feljelenteni? Már elkelne nekik is egy sok milliárdos EU büntetés. -
Lucifer001 #411675 Pár hónapja próbálkoztam én is . Nem volt tiszta számomra 1-2 lépés , meg engem is dobált össze-vissza az amazon , és rá is hagytam . -
suba53 #411674 Köszi, elolvastam. Viszont annyira felbaszta az agyamat ez az oda vissza linkelgetés hogy töröltettem az amazon accountomat.
Ugyanis, miután az amazon oldalán a regisztrációkor nem volt hungary, így az angol oldalt választottam, majd beadtam az élő kártya adatokat, arról leszívott 2 fontot, majd közölte hogy hiba van a regisztrációban és nem sikerült semmi a twitch prime ügyben.
Akkor mi a faszért nyúlta le a pénzemet, ha szerinte hibás a reg. Vagy ha lenyúlta, akkor miért nem engedett tovább.
Akkora egy trágyahalom ez az egész, hogy egy darabig elegem van belőle.
Amennyire normálisan működik a WG fizetős része, annyira kusza és használhatatlan az amazon kontra twitch rablóbanda. -
Lucifer001 #411673 Mrscheff oldalán vannak róla leírások.
Itt
-
Maceehun13 #411672 Tegnap én is kipróbáltam a primeos dolgokat. Nekem annyit kellett tennem hogy a Game Centerből ki kellett jelentkeznem és vissza. Így megkaptam a dolgokat. -
Plata #411671 Nem értek hozzá,de sokaknak működik az ingyenes.
Viszont volt aki megszívta és valami 30 eurót vagy dollárt vagy mi a szart vont le.
Ha igaz amit mondott. -
suba53 #411670 Srácok! Kellene egy kis segítség.
A Twitch prime ajándékokat céloztam meg, egy ingyenes próbaidőszakot szerettem volna. Ma regisztráltam, viszont a twich regisztráció után kért egy amazon regisztrációt is, amihez meg kellett adni egy kártya számot. Próbáltam a játékon belülről elérni a felkínált ajándékokat, átirányított a twich oldalra, de az égvilágon semmit nem adott, viszont a bankkártyáról azonnal leemelt kétszer egy fontot.
Mi a bánat ez? Egy jó nagy átverés, hogy ingyenes próbaidő, aztán meg lenyúlja a pénzemet?
Hogy lehet megszabadulni tőle örökre. A tanulópénzt megfizettem többet nem akarok költeni rá. -
AJensen #411669 Full vereség most léptem ki. 3k kitolok csatában és kevesebb xp-t kapok, mint a nyertes oldalon a 0 ismétlem 0 sebzéssel rendelkező jgpz. Önmagában ez akkora undorító húzás, ami csak a fejlesztőket minősíti. Megint 3-15, mint előtte 5 csata. Mindegy mivel.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.28. 12:11:50 -
Plata #411668 Nekem volt pár mázlis csatám,amikor az agyhalottak ellenem voltak.
Ez a Kv3-as csatánál is látszott,ne mond már nekem hogy tiger 2 löwe meg king tiger ha normális nem bír el egy Kv3-al.
És nem csak hárman voltak,mert közben lőtt a td is meg tiger is hátulról.
Mikor 110-el mentem ott is érződött hogy agyhalott barom az ellenség,most komolyan egy dupla csöves meg egy e75 ts közrefog egy 110-et és nem találja el?Na ne röhögtess már.Értem én hogy prém tank és lehet hogy hülye,de ennyire?Az e75 még majdnem fejre is állt annyira igyekezett hogy meg kerüljön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.27. 21:55:20 -
AJensen #411667 Sajnos én rém hülyéket fogok ki állandóan. Folyamatosan egy oldalra megy mind. Képtelenség így játszani. Kisebb tankkal csoda, ha bedob annyit kell várni.
Szó szerint folyamatosan üres egy oldal, amikor csatázom. Egyedül persze képtelenség tartani, marad a védekező mód, ami persze nem tart sokáig, mert az agyhalottakat totál kivégzik azon az oldalon. Marad az 3v10 felállás, amiből persze a sok ritka szar pálya miatt képtelenség jól kijönni. Siralmas mennyi agyhalott van.
Ezen az sem segít, hogy látom, ha gond van egy oldalon és megyek segíteni, de mire odaérek mind megpusztul, aztán telesírják a chatet, hogy hogy mertem elveszteni a csatát, miért nem hoztam le.
Ez volt az anno, amikor megírták, hogy a jó játékosok elmennek marad a sok birka egy oldalon. Tényleg képes fenntartani magát a wg ebből a sok gyökérből.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.27. 20:35:21 -
Plata #411666 Le dupláztam Kv3-at is.
Győzelem!
Csata: Paris
Járművek: KV-3
Szerzett tapasztalat: 10 224 (x5 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 74 453
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x18)
Megszerzett tartalék készlet: 9 629
Mielőtt valami csúnyára gondolnátok,a tankban nincs egyetlen gold lőszer sem.
Csak Ap és He. -
Plata #411665 Ma csupa eszetlen mázlis csatám van.
Előbb 45TP-vel túléltem hogy be mentem hat T7-8 tank közé,most meg a stock 110-el amivel még csak két vagy három csatát mentem talán,megnyertem egy vesztes csatát.Úgy hogy nem kicsik ellen harcoltam és nem egyesével,E75TS 703II platoon egyértelműen agyhalott volt.
Nem is egy oldalról támadtak hanem körbevettek és nem találtak el,szóval vagy rém hülyék voltak,vagy eszetlenül bandzsák.
Vesztettünk volna,de beszopták,mert a bázisukat be foglaltuk.
Jah nekem lett a legtöbb sebzésem úgy hogy nincs meg a nagy ágyú,mert ugye csak most vettem a tankot meg.
Szerintem szeretni fogom,főleg ha meg lesz a jobb ágyú. -
Plata #411664 Ilyen hülye mázlis csatát.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: AMX AC mle. 46
Szerzett tapasztalat: 4 720 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 24 875
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x4)
Megszerzett tartalék készlet: 3 507
Végre megvan xp a jobb ágyúra.
Jagdtiger 8.8 kétszer,kanjpz 105 golddal egyszer lepattant erről a fostalicskáról.
Én meg alap lőszerrel és szutyok ágyúval belőttem,jah és padlógázzal repesztve rálőttem csak úgy a messze lévő amx 13 75-re,hát nem telibe csapta és láncolta is.
Pedig nulla szűkülés volt és full gázzal repesztettem én is meg ő is és messze is volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #411663 Én az IS-6 ért már nem adnák semmit . -
Plata #411662 Kösz,de mit kezdjek egy kis prémmel,ez T8,bár nem az amit szerettem volna de ez van.
Progettó jó lett volna.
Gondolkozom rajta hogy Is6-ot megvegyem.e a goldból ami jött.
Lett 11k goldom,abból pont telne rá,kár hogy Somua-t nem lehet megvenni goldból.
Vagy Progettót.
Su130-ba balfék bandát tettem,most lett két tag 100%-os,elsőnek bajtársak skillt raktam be nekik,de ez irtó fura,egyik fickónak 7%-os lett a másiknak 35%.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.27. 13:39:05 -
Lucifer001 #411661 Grat hozzá .
Első 3 ból kinyitottam a Obj730 at
Pár napra rá vettem még egy 3 as csomagot . Ebből a csomagból kinyitottam egy tier 6 os Bret. Phanter <---- Őt kis sem próbáltam , mert nagyon nem szimpatikus . dpm egész jónak nézem a száraz staton célzás idő is , de a 130 alfa nem ijeszt meg senkit . Inkább kis sniper mednek gondolom , de nem szimpi .
De erre a Su-130 fáj a fogam . Nem cseréljük el a Phanterra ?
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.12.27. 13:30:11 -
Plata #411660 Amx Ac 48 stock ágyúja belövi. 
Jah meg LHMTV 75 milise is.
Pedig annak a szarnak 180 a penje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.27. 12:45:39 -
MuldR #411659 Duplacsöves, Löwe hasa alját 4x nem ütötte be 100 méterről.
Örülök, hogy csak 1800 ft-ot adtam érte. Mondjuk legalább a páncélja pattogós.